Разказът на заложничката на избягалия затворник

Рецидивистът Борис Иванов бил въоръжен с бухалка, тиксо и лозарска ножица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега този пак ще сключи споразумение със съда и ще излезе на свобода 'ни лук ял ни лук мирисал'

Да опитат да заловят Пеевски... Майка му ще се справи с голи ръце с всичките.

Най-интересно в случая е поведението на кварталния полицай. Какъв смелчага само! С такива полицаи жална й майка на България.

Този ман.ал, сигурно има повече от една присъда. Избягва от затвора и пак върши престъпление, като отвлича жената. Ако това беше станало, през гадния и мизерен социализъм, този урод щеше да е пратен в урановите мини и щеше да излезе от там в ковчег. И това щеше да е справедливо наказание, защото такива уроди , това заслужават. А сега ще с водят едни разследвния, ще се говори два месеца, как полицията си е свършила работата, как прокуратурата работи…. Ще се нагушат адвокати, съдии и прокурори и накрая, ще се издаде някаква мижава присъда и накрая ман.ала ще полежи малко и ще го пуснат за добро поведение. Жалко за хубавата територия, на която е разположена мизерна държава. Но такава ни е била съдбата – да ни управляват мафиоти и да няма сигурност, за обикновените хора.

А,престанете вече с тези глупости! Станахте за смях

Като гледа човек репортажите с улицата, къщата , двора и дейността на МВР-то, направо му се тръгва към Терминал2.

Май милиционера е повярвал за кърската любов. После е чул за другия случай и е навързал нещата. Защото досега ни разправяха глупости как я държал, но се оказва, че е говорил с кварталния и жената е била свонодна зад него.

Баси, сто ченгета хванаха един гладен мангал, въоръжен с тиксо, дето няма пари за една цигара и сега се бият в гърдите и вдигат шум като за световно. По бай Тошово време кварталния сам щеше да го закопчае! Та, като хванете Галеви и Брендо ми се обадете! Смешници :)))

Баце е бил по големина бандит,той събирал рекет от лавките щото биле страховани в СИК,ама сега баце е цар и е шеф на всичко.

Жената сама го казва - паднала е ,не е държана дълго като ЗАЛОЖНИК, и не са я освобождавали спецчасти,а тоя кокошкар глупав явно въобще не е искал да се крие,иначе едва ли щеше да се появява така,да не се скрие !!!!!!!!! Я ГИ ВИЖТЕ ОНИЯ ДРУГИТЕ БЕТЪЛЦИ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ КРИХА И ВТОРИЯ НЕ Е И ХВАНАТ ОЩЕ,защото МВРТО МНОГО БАЧКА ................. Смях !!!!!

Малеееееееееее,голям смях тва Мврто !!!!!!!! Тия знаят ли какво е заложник ????!!!!!!! Голяма драма,голямо чудо,огромен ресурс за един кокошкар !!!!!!!! Жалко за женицата,тя не е виновна !!!!!!!!!! Дайте сега да вдигаме акциите на Мвр,жандармерии и барети,че много работа свършиха,на запад тоя щеше да го хване кварталния и никой нямаше да разбере !!!!!!! Смешници - оставки и вън !!!!!!!!!!!!!!

България в 2018, член на ЕС от 11год. на НАТО от 14 год. а имахме други очаквания и мечтииииии...

И после три дни всички яли, пили и се веселили.

А така де , разкажете за заложничаката и затворника. Тоя прост народ иска разкази. Пак да му пуснат още затворници, та да има повече разкази, така де . ум царува , ум робува , ум паткти пасе. вдигайте тока 100 на 100 и пуснете одата на радостта. В това време каракачанов да почва циганите,щото вече и без това няма кой да плаща. народа избега и измря и полудя. нищо не му пука и гледа тъпо. Момчето ,което говор и с овцете ,обещава всичко. Проблеми няма

Нали уж била напълно сляпа жената...вчера го написахте? Иначе добре, че е извадила късмет да се отърве! Гледах кака Цеца как се обяснява...абе маамустара, как не отвлече Цеца, ами отвлича тая невинна женица, дето като показаха в какви условия живее, направо ми идваше да се разрева с глас. Честен и добър ако си в България - като тая женица. Ако си безскрупулен лъжец и крадец - като Цеца.

Не можеш да четеш! Не е сляпа, а е спала!!!