Борисов: Като се поуспокои народът и раждаемостта ще нарасне

По време на посещението си в Смолян премиерът посочи, че подобряването на инфраструктурата и възможностите за бизнес ще повляят положително на живота на хората.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Като се поуспокои народът и раждаемостта ще нарасне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв ръст на бвп като нищопочти не произвеждаме. Колко хиляди заводи закриха. Безработицата намаляла-а бе г н Борисов до 5 г тя ще е нулева, щесе чудите от къде да внасяте. А за Материала Вие политиците го направихте такъв. Освен цигани друг материал да има такъв ръст. Съотношението е 1э:5. Можете да смятате :след коко години ще стигнат българите и след колко ще се удвоят? не е сложна задачката.

а дава акъл

България е единствената държава в света, която като държава победител плаща репарации на победените от нея балкански държави. Държавата ни е единствена, която граничи отвсякъде със собствени територии. България е единствена, която си върна изгонения монарх за националните катастрофи и го направи премиер на републиката. Държавата ни е единствена, която свали комунистическия си управник и сложи охранителя му за доживотен управник. Айде и Лудогорец - национална кауза ... П

ТИКВАР!!! ТАЗИ ЕСЕН :)

Господин Борисов, раждаемост няма да има до тогава, докогато момите спят от 14-15 години с момците и си правят секса без плод, а се сещат да се заплождат някъде към 36- 37 години. Тогава ВЕЧЕ ПО ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ ТЕ ТРЯБВА ДА СТАВАТ БАБИ , а те се сетили за бебе. И хайде- започва се ин витрото, ама то не става веднага. Вземете пример от циганите- те не лъжат природата всеки месец в продължение на 15- 20 години, а правят плодотворен секс. Сексът не е спорт, бабиното, той е даден от природата за размножаване. Едно време имаше мъже и жени, а сега има приятел с приятелка. ето затова няма раждаемост, защото приятелите само се е*ат безплодно за кеф.

Докато 25 години САЩ и слугите им в Източна Европа -НПО ,Политици... ни Промиваха Мозъците чрез Милиарди вложени от САЩ в Медии , Подкупи,Изнудване .... ...Страните ни Бяха Ограбвани , Обезлюдявани,Населението ни трагично Намаляваше ,Обедняхме безпределно,Икономическата Имиграция има Старшни размери, Обществата ни се Обезсилиха-изгубихме чувството за Оцеляване !! Промиваха ни колко сме били зле с Русия за Партньори , и колко ще сме добре със САЩ+ЕС !? Резултатът -Измамиха ни ,Ограбиха ни,Губим се бързо !

Hello! As I saw you are lost already!

Да, ще нарастне! Само дето българчетата ще са мургавки и ще говорят предимно чужди езици.

не съм забелязала раждаемастта да е намаляла, имам предвид на циганите де, то те са българите вече.

Как се гледат деца в България. За лекарства- много пари. За да отиде на детска градина- искаха ми 2000лв. - не ги дадох- не го взеха детето ми до 5г., когато вече по закон се задължават да го вземат. За училище за ремонт, за учебници за частни уроци - защото иначе испита след 7-ми клас и това, което се учи в у-ще се разминава като материал. За да спортува- пари- многоо пари за всичко. За храна и дрехи...... Не искам да коментирам доходите на хората. А, трябва и някой да ги развежда напред - назад, защото е страшно по улиците. И......... раждайте деца. / то и да родиш не може без да ти одерат кожата/

"АМ "Марица" ще даде възможност на един 25-милионен град като Истанбул да идва тук, да прави бизнес." За сведение на Баце, Истанбул е 14 милиона. 25-милионните градове сигурно се броят на пръсти, но Истанбул не е сред тях. Питам се - има ли секунда, в която Мутрата да не лъже за нещо???? А и друго - представяте ли си как цял Истанбул се стича да прави бизнес........в Смолян?!? :D

ЕХ ТИКВУНЧО ТИКВУНЧО, ДАНО НАЙ-ПОСЛЕ СРЕТАН ТЕ ОТРЕГУЛИРА

Бойко ти беше ли женен или си беше хванал 30 годишно гадже за джидиджи биджи и секс купони и лудории за вечерите когато не си на работа в МС и за уикенда?Да ти имаме проблемите дъртите ергени постави се на наше място поне веднъж не на мястото на семейните дето си имат жени и за тях демографски проблеми няма.

Ооо,вече сме и психолози по раждаемостта!Е,много напреднахме!

Борисов, ГЛАДЕН И МИЗЕРСТВАЩ НАРОД ПО ТВОЯ ПОЖАРНИКАРСКИ НАЧИН НЕ СЕ УСПОКОЯВА. П Р О У М Е Й ГО ТОВА!

искам да кажа на Борисов/въпреки че няма как да ме чуе/, че в далечното соц. време моят директор ме уволни заради три сутрешни закъснения за работа, той се страхува да уволни един служител, който не си е свършил работата! Държавен служител да си в днешно време, да не си вършиш работата, да не си плащаш осигуровките и да не може и министър председателят да те уволни!

че след като ББ слезе от сцената , ще излязат събрани съчинения с вицовете му!

Ти разчитай на успокоението....а за да е спокоен народа, си длъжен да му вдъхнеш доверие, защото само с едни магистрали и едни голи обещания, нищо добро не те очаква!

И за този човек една набедена ясновидка/слуга в Италия/ ПИШЕ, ЧЕ ЩЯЛ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ?Пази боже, едва го изтърпяваме сега!

Споко той на Италия ще стане президент!Много е печен!

Този не си заслужава даже да бъде коментира !! Този път на се въздържах- окончателно оформен тъпак!

Г-н Борисов,ако Вие имате проблем с издаването на някакво разрешително и на Вас Ви е трудно да го уредите то какво остава за обикновения човек от народа решил да направи нещо!? И в тая връзка,ако това за лошия материал го бяхте казали за чиновниците никой нямаше да Ви се разсърди...освен ТЕ разбира се! Иначе повярвайте добър материал има,но голяма част от него вече е далеч от Родината,а останалата тук не иска да се цапа с мръсотията наречена Българска политика!

Боцка, нали питаше къде са родителите на тези дето правят гонки с коли нощем! Ами, сигурно се опитват деца да правят!

Този още не е разбрал, че колкото по-дълго време управлява с неговата клика некадърници, толкова по-лошо става и за нас и за България!!!!!!!!!!!!!!

Той идея няма ... и колко по лошо става и за НЕГО и за кликата му, засега се мислят за миропомазани и вечни!

Баце, понеже виждам, че пак се объркваш! - да те светна! Народа се дразни от политиците си, които работят НЕ в негов интерес! Дразни се от арогантността им и празнодумието им! Ако властта се грижи за народа, а не за депутатите му, за народа а не за чужди и лчностни интереси, тогава Народа ще бъде спокоен! Защото знае, че има кой да го управлява ПРАВИЛНО и защитава интересите му! И ще започне да ражда деца на България! Представи си едно стадо, на което ти си овчаря. Ако стадото е добре гледано, ще имаш и много овце, агнета, вълна, мляко. Ако е в стрес, ще гледаш само редукция и смърт, понеже овцете не са като хората - да бягат на Запад ... Айде замисли се, сети за умната света приказка "ПО ДЕЛАТА ИМ, ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ" и спри да плещш на халост! Кажи и на твоите да не се вземат на сериозно, защото когато си тръгнат от този свят, ще плачат за тях само майките и децата им. Освен това не могат си взе заграбеното и ще оставят, а тогава наследилите ги ще си издерат очите, кой да награби повече и всичко ще иде "по орли и гарвани". Зашо да е зор, когато може да е лесно? :) Айде, и ... умната!

Юнак,сигерно се чувстваш много юначно защото се обръщаш към ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗБИРАН ДВУКРАТНО/с мнозинство/БЪЛГ.ПРЕМИЕР с тролското обръщението "Боце".Това ДОКАЗВА каква жестока НЕДОСТАТЪЧНОСТ имаш откъм положителни личностни, човешки качества и че Бог ЯКО ТЕ Е /НА/БОЦКАЛ С РАЗРУШИТЕЛНОСТ И ЗЛОСТ.Само стадни елементи като теб/вас реват,че си/са лошо управлявани.В демократичното общество ВСЕКИ ЗНАЕ ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ и респ.ОСНОВНО САМ УМЕЕ ДА УПРАВЛЯВА ЖИВОТА СИ/да защитава интересите си/.Само НЕДОКЛАТЕНИТЕ/ увредените,тези със соц.манталитета/знаят да крадат,само да искат и за неудачите си да винят всичко извън тях самите и когато този "виновник" е Б.Борисов/ГЕРБ/ обвиненията са съпроводени с извратен/ИЗРОДСКИ/ оргазъм.Вярно е,ЧЕ ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАВАМЕ,НО ТИ ЯВНО СИ КьОРАВ/ИРИ СЛЯП/ ЗА ДОБРИТЕ ДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕТО "Борисов 1 и2".По този повод вие си оставате в отбора на лайнопроизводители и лайнометите."Юнак", не мисли кой за кого ще плаче,а по-добре помисли отново първо за теб ще има ли кой да плаче???НИЕ ОТ ОТБОРА НА БОРИСОВ ТИ КАЗВАМЕ,ЧЕ ТИ СИ СРАМ ЗА СВЯТОТО БЪЛГАРСКО И ТЕ ОТМИНАВАМЕ ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО.

Аз пък смятам, че народа трябва по-често да се въжбужда, за да има по-висока раздаемост.

Тиквата си мисли че народа е някаква сбирщина от ненрмалници, които трябва да се успокояват, или като разтревожен от гръмотевична буря добитък. За демографската катрастрофа, тивко проста, си има обективни причини. Една от тях е - икономическия геноцид, на който сте подложили хората.

Хората като се успокоят и им идва време да се пенсионират. Какви деца, каква раждаемост?

Отче, народът много трудно ще се успокои със 150-250 евро заплатка... Германците взимат по 10 и пак стачкуват и недоволстват понякога...

Германците дават по 150 евро на орките + храна и подслон. Броят им вече се доближава до броят на пенсионерите в българия. Какво още да си говориме. Жал ми става като видя пенсионер да рови в кофата или брои стотинки за кисело мляко, а сит и нагъл муджихидин да се разхожда нагло по улицата със скъп телефон и оглежда жените.

Горко ни с този "благодетел и баща на народа"!!! Срам ме е дори когато само му чета "великите" умозаключения и словосъчетания!!! Иначе, сериозно - има и друг път г-н Борисов и той е СПЕШНО взимане на мерки за "оправяне" на доходите на населението - нещо за което някак си ИЗОБЩО НЕ ВИ СЕ ГОВОРИ, май, а г-н Борисов?! "Гладна мечка, хоро не играе", ДРУГАРЮ! Деца без пари, също не се правят това само мургавите ни братя го могат, за да източват социалната ни система, с която впрочем също не можете да се справите Асфалтчето по-лесно се излива, нали?! Проста Ви е демагогията, г-н Борисов - вече не хваща "декиш"...

Хем възпитано се изразявам,не пиша педераст а ГЕЙ и пак ме триете ,що беамбреажи!!!!!!!!!

Е след,като 25 милионен Истамбул ще идва в Смолян да прави туризъм и бизнес,нещата ще се оправят.

Да се смееш ли, да плачеш ли...?!? Кой ще ражда, Борисов, кой?!? Все повече и повече млади българи бягат от държавата ни. Защо ли?! Какво казва стЪКМистиката?

значи като са нервни и немогат да правят деца.

Народа ще се поуспокои след управлението на ББ!!!

...защото направо ще изчезне! Тогава Бай МангаУ ще управлява... ТОГАВА всичко ще ток и жици... и гюбеци - абе, направо РАЙ!!

Гладен и безпаричен Народ не се успокоява, а прави Революция!

Тя и сега е нараснала сред един етнос.Тенденцията едва ли ще се промени скоро.

Боби-репо зелена. Едно време Смолян беше един от най-красивите градове в БГ и имаше много млад народ там. Кой ще ти ражда без да има работни места и храна за гърлото му, бе. Какви ги бръщолевиш, "бизнес с турция и гърция". Че някога и без тия две страни родопските крайща бяха много по-добре и развити и имаше леб за всички, а на тебе само асфалт ти е в тимбата. Младежта можеш само с работни места да я задържиш, а да я накараш ражда можеш, ако заплатите са постоянни и сигурни, както и ако не върлуват толкова много цигани навсякъде.

Шило в торба не стои.

И.Д.И.О.Т.

направо немам думи... но комент

колкото и на високо да я туриш, все си е тиква.

Тия мисли,трябва да се записват и един ден да се издадат. Тогава ще стане ясно какъв "титан" на мисълта ни е управлявал. Толкова ли е трудно да се разбере,че раждаемостта зависи от условията,които се създават за младите! А те зависят от Вас господин Премиер;не от баба ми! Вие ще се успокоите ли,ако нямате перспектива,ако ви предлагат да продавате "парцалки" за смешна заплата,ако нямате никакъв шанс за кариерно развитие.

ги няма писанията на видните протестъри и НПО-вци? Де ги БГееца, пъстрия свят, Щерев, Асенчо Г. и т.н и т.н.? Не, не е добре това!

Щом за тях няма, дето са на "хранилката", какво остава за нас! Та прав си - не е на добре тая работа!

Бойко, идвам пак да ти разширя газовия хъб! Ще увеличим двамката раждаемостта, нали!