Бебето, за което се караха 2-ма бащи, вече е в приемно семейство

Бебето, за което двама кандидат-бащи се скараха и шокираха родилното отделение на болницата в Разград, е настанено в приемно семейство, съобщиха от отдел "Закрила на детето", цитирани от БНР.

Обратно в новината

Коментари - Бебето, за което се караха 2-ма бащи, вече е в приемно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

cesar1

бъди културна Хер Флик

Двама бащи се карат, държавата ще го храни!

Циганска,ама детето грабнато от българско семейство:))

поредната циганска евро сапунка

Аааа... значи тройка ! Да направим филм не за тройката а за бащите и да го продаваме в чужбина . Филми където да се карат двама бащи за дете не знам да има много .

Боже какъв парадокс?...........Това може да се случи само тук

а засто са написани имената на приемните родители - да ги тормозят кандидат бастите ли? а Aисел догодина да произведе осте едно :-)

И аз се чудя същото нещо.

А майката и двамата кандидат татковци защо не са в ареста? Доколкото ми е известно, търговията с бебета в тази страна все още е престъпление!

Явно биологичният татко не участва в аферата.

По-скоро се е полакомил за още кинти .

След като се върви към прокарване на закон за сурогатното майчинство, не виждам нищо в това, че семейството от Шумен се е договорило с майката да вземе детето след раждането. Бебето щеше да си има родители!!!! А сега, подхвърлено на някакви приемни родители, дето догодина може и да са други. Трябвало е лекарите да се намесят и бащата на когото е записано бебето, да го вземе.

Не виждам какво пречи да го дадат на хората платили за него. Очеввидно са съгласни с неговия произход и го искат. А и какво да направят? Да платят на някой от администрацията на домовете????!!!!

Значи семейството, което е платило на жената, не печели, а печели трети. Поне щеше да е в семейство,в което ще го обичат и ще се грижат за него,а не поредното дете захвърлено из институциите.Няма закони, а и да има не се спазват!

Малко неточна информация,но все пак е вярно