Пеевски: Ако имаме забрана за Турция, значи Доган е бил прав

Депутатът от ДПС Делян Пеевски заяви, че ако има забрана с Ахмед Доган да влизат в Турция, това показва, че позицията им защитава националните интереси.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Ако имаме забрана за Турция, значи Доган е бил прав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не означава че защитавате националните интереси. По-скоро показва, че сте станали прекалено алчни.

днес - петък ще гледам по телевизията как влиза и се движи тежко-тежко Пееввски - със заслужена гордост в НС. Ще ми стане едно драго, едно убаво - да видят всички какви е деца раждала българска майкса юнашка.

до сега се изпотрепаха да питат "кой" и всички мълчаха като комунист на разпит. Кой го е предложил Пеевски - - пълно мълчание. И защо - май тогава миришеше на предателство. А сега - по-голям герой от Пеаевски няма. Орешарски - е сега му дойде времето да кажеш кой - ще го направим президент.

ама да се изказва по.често този български момък-левент, пардон български момък в турска партия, ами като няма руска! Извинявам му се от мое име, ако знаех какъв русофил е, как защитава нашите-руски интереси, ама кракът ми нямаше да стъпи на протестите. А досега защо всички и политици питаха "кой- та кой" - разбирах който го е предложил, той е бил от лошите, а то кво излезе - само Турция да каже - а - и блесва истината!!!

Доган и Пеевски са руски мекерета. Те провеждат руската национална политика в България.

Даже, когато съгреши,дори...както е казал поета на Партията-баба......

Очевидно антитурската позиция съответства на проруска, анти-НАТОвска и съответно анти-Българска! Къде е тук защитата на нациоалните интереси! Чии национални интереси защитават Прасчо и Сопола, очевидно руските!

Е то не може цял живот да сучеш от две нянки, че и трета да се опитваш да захапеш... То бива да си безродник, продажник, най-долна сволоч, ама чак пък толкова не бива!

Добре изгрухтяно!

Няма край наглостта на този човек! Той, видите ли, бил се ръководел само от националните ни интереси!!! От своята нестихваща алчност обра национален ресурс и съсипа действащи предпредприятия, остави хиляди семейства без препитания, с помощта на държавната администрация "фалира" една цяла банка, за да не връща кредити и да придобие имущество на безценица и сега продължава да ми обяснява, че го води национален интерес!? Не, не мога да намеря дума за възмущението си....По страшното е, че не мога да намеря начин по които да се лишим от това чудо на природата за в бъдеще, защото всъщност не зад него стои държавата, ами той е този, които определя кои лица ще изпълняват функциите на държавата....

ако Доган е с ердоганя, а Пеевски с техни пари изкупува цялата ни икономика и медии, а бг-турците изкупуват земите ни в югоизточна България, КЪДЕ ОТИВАМЕ ТОГАВА ??????????????? ТА ДАЖЕ ИСКАХА ДА НИ КЛАТЯТ КАТО УПРАВЛЯВАТ И ДАНС. БОЖЕ ГОСПОДИ!!! СЪС съгласието на БСП?

ЧУДНО! ЕС съюз пуска доклад с/у Пеевски. Два месеца преди това се скарват Доган и Местан. Един месец пък още преди това Турция сгафи като удари руски самолет и си навлече враг, освен че загуби огромен пазар. Изправянето й с/у Русия, въвлече САЩ и НАТО в конфликт с Русия и световни упреци срещу нея.. Това заличи спечелените от Турция точки на международната политическа сцена като филтър на бежанците. Но пък с разкриването на ежечасно извозвания петрол от ИД към турска граница от фирма на сина му го дискредитира тотално, както и съучастника му в създаването на ИД. Завоювал позиции в България чрез българските турци и чистокръвните български помаци и неграмотни цигани, чрез Местан, ДПС, строеж на джамии стигна до там, че да поиска поста шеф на ДАНС чрез българин, работещ за ДПС. След цялата тая хронология и вчерашната оставка на зам. министъра /самоопределящ се като турчин/ на военното министерство днес са извергнати от турските прокламации Доган и Пеевски. ПИТАМ СЕ: Е ЛИ Е ТОВА ЦИРК, ПОДГОТВЯН ОЩЕ СЪС СКАНДАЛА ДОГАН-МЕСТАН през декември и бягството на последния в турското посолство? Значи няколко дена след доклада на ЕС и питанията за Пеевски, изведнъж - 1.Нова партия на Местан 2. Оставка на министър и отказ от душене във военното министерство от Турция 3.Отказ от Доган и Пеевски, чрез който искаха да душат около цялата национална сигурност преди година и половина. 4. Днес - бунтове с/у лифта в Банско, където Пеевски придоби дял 5. От два дни тече информация за влоговете в КТБ, където Пеевси е кредитодлъжник и бивш съсобственик. ВСИЧКОТО ТОВА за ТРИ ДНИ, предшестващо от бурен скандал м/У Доган и Местан преди месец. ТОВА ПРАХ В ОЧИТЕ НИ ЛИ Е, ОПИТ ПОНЕ ДА ОТПАДНЕ ГРЕХА НА ПЕЕВСКИ КАТО ТУРСКИ ПАРТИЕЦ СЛЕД ДОКЛАДА, ЦИРК И ПОЗА С ЦЕЛ ЗАБЛУДА ИЛИ ДОГАН, НАИСТИНА ДРАЗНИ ЕРДОГАН???

и пеевски веднага: ако имали забрана, значи Доган е чист и свят българин и той покрай него

Този доклад в АОНСУ ли ,ти го писаха,бе?!

Забраняват им да влизат в Турция заради антитурска позиция във връзка със сваления руски самолет. Очевидно антитурската позиция съответства на проруска. Свинската глава обаче приема проруската позиция като защита на българските национални идеи! Управляващите също се ослушват. България троянският кон ли е в НАТО!

Това, че Пеевски и Доган им е забранено да влизат в Турция, НЕ ОЗНАЧАВА, че са лоялни към България!

Айде стига бе.ДОСТатъчно боклуци станахте:(

Манипулации за идиоти:) "пред Дир. БГ от дипломатическата мисия в София заявиха, че засега нито потвърждават, нито отричат тази информация. Служителка, която отказа да се представи с името си, не отговори на въпроса как тогава ще обяснят въпросното съобщение."

Не харесвам Пеевски,но в този случай е прав.Очевидно е,че Турция се меси в нашета политика,очевидно е че българските политици ги е страх да реагират остро и позволяват на Местан да прави каквото си иска.Ако това беше станало в Турция ни посланика ни Местановците щяха да останат ненаказани.

е осигурила на Путин България да плаща най-скъпата газ!

Ей,тва руските подлоги в България и майка си ще продадат за да слугуват на Жужо. Днес Митьо-Гестапото връчи награда наречена Стафан Стамболов (!!!) на Доган за заслуги към родината!!!!!!!!

Боклука Змеевски,свинчото и обръчите около кукловодите на доганя трябва да бъдат унищожени.Ще рече почти цшлата държавна бг олигархия! Най добре с добре организирани терористични организации , на идейни основи.

Искам да Ви попитам, когато четете неговите (на Делян Пеевски бел. авт.) медии, употребявате неговите бизнеси или всъщност общите такива Искам да Ви попитам започнахте ли да виждате в огледалото образа на Пеевски? с този въпрос започна началото на края на Бойко Борисов. А повод даде публикация на германско списание Шпигел, което описа скандалния депутат от ДПС като айсберг на корупцията в България. Няма ги шегите и закачките. Категорично не е вярно, повтаря той. И се опитва да насочи разговора към усвоените еврофондове. Номерът обаче не минава. Защо Румъния ни изпревари?, гласи следващ въпрос. В какво?, пита премиерът. Но самият факт, че не знае в какво, вече е отговор.Един премиер, който изпускайки положението от контрол, насъсква медийните си съветници да предупредят големите телевизии, че и те си имат взимане-даване с Пеевски. И затова не бива да разгласяват случилото се в Лондон. Което обаче освети ярко страховете му източник: DW

Ние в пресцентъра на ДОСТ получихме уведомление, че на нашия вожд му е забранено да посещава Русия. Това означава само едно - той също е единственият, който защитава само българските национални интереси.

Доган наистина усеща нещата и никак не се колебае и дреме да защити България за разлика от всички други . Мирно и тихо постави турците дето бъха тръгнали да си поят конете на Дунава и техните мекерета на мястото им . Мисля, че този човек трябва да е почетен съветник и на Боку и на Плевню и на следващите след тях !!!

С Пеевски са най-добрите български политици. Време е да ги издигнем на ръководни постове. Честни и почтени хора, истински българи.

това е цирк от всякъде ,за да могат тези двамата и партията им съвсем спокойно да предават интереси на българия...не вярвайте на лъжата..

Ако е така това те трябва да са президент и вицепрезидент на България. Господин Доган президент, господин Пеевски вице президент. Чухте ли какво ви казвам. Така да гласувате на изборите.

Начин да се затвърди отново протиконституционната прослойка

като Доган, както по-долу чета е след Левски пръв патриот на България, то Пеевски на кое место ще бЪде.

закъсняха със забраната за Пеевски да посещава в Турция. За тях свинете са нелицеприятни животни.

Всички са боклуци

Вече и на децата е ясно, че копчето на ДПС се натиска в Кремъл, а на Местан в Анкара. Само язък дето 20 години живяхме в заблуда, та даже и уж анти-турска партия си вкарахме в парламента...

Турция е една противна даржава. Хубаво е и да спрат да ни пробутват техните турски храни,у а да ядем българска храна. Аз, като разбера, че в даден магазин се мъчат да пробутват турски стоки, веднага отивам другаде. Всичко друго желая да пазарувам, но не и турско. Мразя Турция. Особено сега, когато се разбра , че Реджеп е клал сирийския народ и е подкрепял извергите.

Малииииииииииии, колко си прост!

Малеее! Каква загуба само - да не посещаваш клоаката на света Турция! Малиии! Няма що!

За какво му е на човек да ходи в Турция - една скапана държава с надигащи се фесове и Реджеп. По-добре е човек да заобикаля тази държава, мразена от всички пострадали комшии. Особено арменците колко мъка са видяли от тази изистанала държава. Мразя Турция и не искам изобщо да стъпвам там.

Стана ясно от турското посолство,че на Доган му е забранен достъп заради анти турска дейност. Сигурно поради същата причина министър Ненчев му е забранил достъп до Военно историческия музей. Хвала на такива министри които така самоотвержено защитават турските интереси в в нашата мила родина.

Каквито и да са тези двамата, тук става въпрос за намеса на една анадолска държава в нашите вътешни работи по един недопусим начин. Всеки истински българин би трянвало да се гордее ако турскта държава не допуска , съзнателно или не явно е направил нещо добро за България.

Далеч съм от мисълта да хваля Пеевски и Доган, но тук той е прав, както и в решението на Доган да изхвърли ПРЕДАТЕЛЯ Местан. Въпроса е какво ще направят от ДАНС и прокуратурата срещу Местан, на когото мястото е в затвора? Турция официално признава, че е работи за тях! Всеки държавен служител който работи за чужда държава или организация е предател. В НК алинеите е с вреди за държавата. В случаят и това е налице, било те и неконкретни.

Да си стои под масата в Сараите и да не се прави на българин! Има го на видео как се дере на митинг пред 10 000 турци и тези му ръкопляскат като месия! Тизи пухчо ако се яви пред българи на митинг без охрана, ще си тръгне само по чорапи!

- Ахмеде, ако ни забранят да влизаме и в България, ко праим тогава? - Ми ще звъннем на Путин , да си ни прибере !

и Прасето са най-големите патриоти след Болен Пидеров:)

Пеевски, Пеевски, дали ходжа ще ти пее на "кръщенката", след като ти не щеш да пееш на ердоган, както прави твоя събрат местан?

Едно нещо умно да каже Пеевски. Ами ако греши и Местан е бил прав? Май- по добре да не греши, че никак им нямам доверие на харесваните от Ердоган.

За мен супер скандла е Местан . Турция да вземе източните Родопи и парите които е плащала на Местан за кампанията. Пеевски и Доган са милионери а Офшорналиев мигар не е. Последния доброволно като здаде поста няма да стъпи в Русия -без забрана,просто е така да види някоя галерия ,дворец.До тука беше ще се свира като мишка в чужбина.

Кой да попитам-у ТУРЦИЯ свинско ядат ли

Дипломацията е финна работа, ей го турското посолство се изказа неподготвено а Делянчо веднага се обяви за герой, патриот и мъченик наедно:)

Е кво ше прави Шопара в Турция?! Та то на мюсюлманите е забранено да се докосват до свиня.

Правителството трябва да внесе веднага протестна нота в посолството на Турция!! Шефовете на ББ да не могат да ходят в Турция???? Няма да стане...

Ами като мириканците забраниха на куп ченгета и комуняги да стъпват отвъд океана, това прави ли ги родолюбци, или май причината е друга? Анадънмо?

...факта, че делян пеевски членува в дпс, и е в парламента от квотата на тази турска партия, ми говори съвсем различно от неговото мислене и "гордеене"!! ;)) 3а мен, този човек, не защитава интересите на страната, а чисто неговите си!! Tои, за мен е новият, илия павлов!!;) Hо, да видим, дали пак няма да се стигне, до "рязането на опашката на гущера"!! ;)) Aко, не сте съгласни, "праскаите" минусите на воля!! ;)) PS.,... имената са с малки букви в знак на "уважение"! ;))

за пеевски е ясно - само като го видят и го връщат обратно . че ония резаци не обичат свинско ма за сопола защо???

Ем ял е руско свинско кучето...

Пие като...свиня? :D

Какво ви става бе хора Делян Пеевски е чист българин. Трябва да търси защо му е забранено.Ердоган е откачил напълно

отвори му сайтовете и сам виж - българин ли е, руснак ли е ..

Ердоганчо много последователи има тука. Леко, ще се гътнете от яд заради провалените планове. България отдавна не е турска И никога няма да бъде