Лютви Местан е избран за председател на новоучредената ДОСТ

Над 1000 делегати учредиха партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност /ДОСТ/ в София, съобщиха от пресцентъра на партията.

Обратно в новината

Коментари - Лютви Местан е избран за председател на новоучредената ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази партия е учредена от ердоган, а не от тия 1000 смешника. Те нямат думата за нищо, те са просто продажни мърши като тия от бхк и като анално податливия местан. Чудна гей дружинка...

Колкото и да ви е странно, но аз съм ЗА учредяването на тази партия, дори да направят още две!!! Защо?! Защото по този начин ще се разводнят гласовете между двете партии и сега ако дпс има 6%, то в бъдеще дано двете партии си разделят по равно по 3% и тогава нито една от двете няма да влезе в парламента!

Дай Боже да си прав! Но ако питаш мен, по-добре да няма такива партии и те да не получават разрешение да съществуват! Да има забрана за съществуването на партия на етническа основа. Най-много сред време да стане като в Македония ...

местане не ти прави чест.Дано гориш в а.а.Виждаш ,че цяла Европа гори и ти реши да подклаждаш огъня.Няма нищо добро да ти донесе това.Запомни ,ти вдигаш ръка срещу майка България,която до сега те е издържала и твоята челяд.всички да идете в а.а.

Ердоган си има партия вече в България и негов говорител е Лютви Местан.

Джигери шъ ядът ли?

Така и не разбрах колко "немюсулмани" трябва да има записани в партията за да не се води етническа ...

Местан е безродник ! Той не чувства България като своя Родина, но и Турция не му е. Абе и той ще си го получи . Дали от Аллах или от Господ, все от Бог ще е.

Нещо не разбрах, това Българска партия ли е ??? Ако е Българска защо се говори на турски, а ако е Турска защо не е регистрират в Турция ???

Ще повярвам че са ЕВРО само когато свалят чалмите ... всички се кълнят в това евро пък изглеждат на пра дядо ми от буквара от миналия век .... и те се наредили да хранят гладните амуджи с приказки .....

Това е фрапиращ опит за турска инвазия в България, Това е действие, което може да струва твърде скъпо на България, ако не бъде пресечено в зародиш. Сега ще разберем дали имаме путевско правителство. За министъра на външните работи, вече видяхме ясно, че е такъв. Вече трябваше да е подал протесна нота и до посланиците, които очевидно не стават за такива, особено онзи френски кретен. Които не си знаят правата и задълженията по женевската конвенция. Днес, българия е атакувана от Турция. Ако това правителство не тговори по адекватен начин, ще е редно много бързо да отстъпи мястото си на друго, пробългарско. Съдът задължително трябва да откаже регистрацията на тази турска партия. Редно е да започне отнемане на българско гражданство и депортиране. Има 1000 кандидата за това. Трябва да бъдат картотекирани и поле лека да бъдат изхвърлени от България.

Знаете ли защо Полша никога няма да позволи да бъде основана немска-националистическа партия, която да защитава правата и свободите на немците в Полша? Знаете ли защо Сърбия никога няма да позволи да бъде основана албанска -националистическа партия, която да защитава правата и свободите на албанците в Сърбия? Защото поляците и сърбите имат смелоста да защитят родината си, за разлика от страхливите българи! В България вече има 3 турски партии въпреки забаната на етническите партии в конституцията, а страхливия българин се е скрил под юргана и нищо не предприема! Страхливия човек умира по няколко пъти на ден! Смелия умира само един път!

Мога само да кажа-срам и позор за властниците ни, които допускат тези гнусотии. Бог да пази България и Динко, Вълкан и другите млади българи - патриоти!

Всичките тия мазници да бъдат качени на един влак и пратени на Турция. Там да си веят фесовете и прават маанетата...ВЪН !!!!! Тук е БЪЛГАРИЯ...

НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ (дето никакви ги няма), ПРЕМИЕРА, ПРОКУРОРА и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИПЛОМАТИ! "На форума са също зам.-председателят на Партията на националистическото действие Семир Ялчън, който предаде поздрав от лидера й Девлет Бахчели. "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина" КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ: Партията на националното действие (на турски: Milliyetçi Hareket Partisi) е турска крайнодясна националистическа партия. Основана през 1969 година от полковник Алпарслан Тюркеш, партията е свързвана с неофашистката терористична организация Сиви вълци (тясно свързана с пантюркизма и отговорна за множество терористични атаки). От 1997 председател на партията е Девлет Бахчели. АКО ТОВА НЕ Е МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ! АКО ТОВА НЕ Е ОТКРИТА ТУРСКА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, здраве му кажи! ЗАБРАНЕТЕ ТУРСКАТА ПАРТИЯ "ДОСТ" и ИЗГОНЕТЕ МЕСТАН и ТУРСКИЯ ПОСЛАННИК ОТ БЪЛГАРИЯ! ПРЕДЪСНЕТЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ФАШИСТКА ТУРЦИЯ

Няма да е зле този подлец да вземе да умре.

Турските циганя се организират с поддръжката на Падишаха!

Те убаво я учредиха, ама май требва пак юрганите и ибриците на Жигулките и Москвичите отгоре и ... посока -Анадола!?

Сигурно е поддържник на Бай Тошо?

КАКВО ПРАВЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА НА УЖ "БЪЛГАРСКА" ПАРТИЯ??? КЪДЕ ДРЕМЯТ СЛУЖБИТЕ ??? БЪЛГАРИЯ Е РАЗГРАДЕН ДВОР! Сред гостите на конференцията бяха 1. посланикът на Турция Сюлейман Гьокче, 2. представители на Партията на справедливостта и развитието в Турция (AKP- партията на Реджеп Ердоган) 3. на Партията на националното действие (на турски: Milliyetçi Hareket Partisi, турска крайнодясна националистическа партия. Основана през 1969 година от полковник Алпарслан Тюркеш, партията е свързвана с неофашистката терористична организация Сиви вълци). 4. на Републиканската народна партия. Първата предаде поздрави от Давутоглу, а вторият каза, че "КЪДЕТО СЕ ГОВОРИ ТУРСКИ ЕЗИК, ЗА НАС ТОВА Е НАШАТА РОДИНА".

Доаня, поне си седи за фасадата, тоя ЧОК СЕРИОЗ ША Я КАРА ОБАЧЕ !

И все пак неоосманците не намериха в България свестен човек, на когото да разчитат. Хванали са за канарче парвенюто "Павел" Местанов, който след време, когато му е удобно и тях ще издъни.

Това е безобразие!!!! Какво прави Министерство на външните работи? Турският посланик трябва да е обявен за персона нон грата и за 24 часа да напусне страната. Това е поредният гаф от негова страна. Никъде по света един посланик си позволява такова нахалство. Вървим от зле на по-зле. Крайно време е правителството да се осъзнае и да вземе съответните мерки за ненамеса на Турция в страната.

Ходи си в държавата там говори на турски,прави закони,тук никой не те иска.Толкова убийства станаха на случайни и не случайни, за този човек нямаше ли кой да се погрижи. А турските привърженици на коментарите само минуси давайте..

Да идва ДС да ни оправи..но мисля че тя въобще не си е отивала..

не искате, партия ДОСТ ще бъде регистриранапо закона за политическите партии:)

По-важното е "дост" в кой регистър на Всевишния ще попадне.

Местан е заплаха за националната сигурност на България и трябва да бъде съден !Като искат емигрантите в Турция да си създадат партия там.И Местан ...ние още сме живи ...те не бяха насилствено прокудени от България ,а вашите емисари обикаляхя домовете им през нощта и ги заплашваха ...Нагъл лъжец !

никаква регистрация на турската партия време е всички да се събудим станете патриоти иначе отиваме към жалък край

Ако няма реакция на този кошмар от страна на управляващите, значи нещата са много зле. Какво значи чужд посланик да посещава такива форуми? Че това е демонстрация на пълен непукизъм и неуважение към България. Представители на националистическа партия? Че и с такива изказвания? Абе това си плаче за международен скандал! Преди няколко години в Сараево Ердоган заяви, че Босна е Турция! Защо вместо посланикът да се обяви за персона нон грата, ББ се хвали с някакви конектори с Турция?

бг ще спечели от дост идва края надпс за тях ще гласуват само циганите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОЙ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЩЕ РЕГИСТРИРА ТАЗИ ТУРСКА И НАГЛА В ПРЕТЕНЦИИТЕ И ПАРТИЯ ?????

Всички чакаме да видим КОЙ?

май скоро,скоро ще се отправи при Аллаха за да му докладва. А дано!

Няма ли най-после в тази окаяна държава да се намери някой мъж или жена с характер, който да постави на мястото им развилнелите се турски бабаити? Парламента спи ли? ПФ, ВМРО, Атака и пр. Какво става бе господа? Защо не сте пред турското посолство и пред централата на ДОСТ? За правителството изобщо не искам да говоря! Имам чувството, че Боко и външния министър са на заплата при Ердоган. Все пак Живков е имал много по-силен характер, смелост и предвидливост от предателя Борисов.

пред турското посолство, ама теб не те видяхме там. Последния път не ги пуснаха дори да минат край посолството хаха от МВР-то.

ДОСТ - туски агенти, ДПС - руски.

ДОСТ трябва да бъде забранена, а основателите й - осъдени, защото: 1. Не реагира на откровени териториални претенции на Турция към България изразени от турски политик на самия форум - в приветствието си към ДОСТ и Местан зам.-председателят на Партията на националистическото движение на Турция Семир Ялчън предаде поздрав от лидера й Девлет Бахчели и заяви: Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина. 2. На форума на ДОСТ в противоречие със закона се говореше на турски език.

ДАНС къде дремят?

където винаги са дремали,незнам защо споменаваш тая хрантутена институция,тва ако беше наистина данс,досега да е арестувала половината гаджали и оня посланика да бил поканен да лови влага за гаджалско,ама нали са великата ДАНС

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- СЕГА ТУРЧИЛЯЦИТЕ КОМАНДВАТ В БЪЛГАРИЯ...И НЕ КРИЯТ СЪЩНОСТТА СИ... ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА,А КОЧИНА!

Всички турски партии трябва да се забранят със закон, а които искат - да си ходят в Турция!

Те са си забранени. По Конституция. Как се наричат тези, които погазват Конституцията? Предатели на Държавата, може би...

вълка си "смени" кожата, но нрава си - никога ! новия "единак" си събра "глутница" ! интересното е защо "ловецът" на републиката ги "гледа" така бездушно...?!

Кои и защо от управляващите ни допускат създаването на такива турски партии в Бг???

Комунистически предатели , вклюкете се в ДПС на Доган (Сопола) .Вечна слава на ДПС и БСП .Победа на турско-комунистическите партии и ДС. Победа.

Комунистически предатели , вклюкете се в ДПС на Доган (Сопола) .Вечна слава на ДПС и БСП .Победа на турско-комунистическите партии и ДС. Победа.

Апатичното българско стадо си намери овчар и след много години отново влезе в старата си кошара ,доволно ,че друг ще го управлява ,ами то било голяма мъка да мислиш ,да гласуваш ...друго си е само да блееш!!!!

Комунистически предатели , вклюкете се в ДПС на Доган (Сопола) .Вечна слава на ДПС и БСП .Победа на турско-комунистическите партии и ДС. Победа.

Гаден брадат козел, турска подлога , марш в Турция!!

ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ,А ТИ ГЛУПАКО КАТО НЕ ГЛАСУВАШ И ПРЕДОСТАВЯШ ТОВА ПРАВО НА ДРУГИ И ТЕ ЩЕ ТЕ УПРАВЛЯВАТ ТЪПО СЪЩЕСТВО ,ХАК ТИ Е !!!!! Те се възползват от твоето безхаберие ! Браво на тях ,хитри и отговорни и слушкат Турция !

Сега трябва спешно да се приеме закон, който да забрани съществуването на тази партия, която ще обслужва интересите на Турция. И какво прави на консула на Турция у нас на конгреса на партията ? Защо се говореше на турски и какво беше това скандално изказване, в което неприкрито се показват апетити към териториите на държавата ни ??

Комунистите от ДПС,БСП,ДС кръв пикат и кокали с...т. Мито Гестапото е АУТ.

Какъв цинизъм е да си кръсти партията - партия за "толерантност" ?! НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕДАТЕЛИ - ЛАКЕИ КАТО МЕСТАН И СИЕ !!!

ПАРТИЯТА Е ЕТНИЧЕСКА,ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ , А НЕ ДА СЕ РУИ

Мераклии за кафе на пясък и колене има ли ?

Кеде е ДАНС, Цацата, Даскалицата, нещо да се произнесат по въпроса ! Боклуци недни пъхат ви го в устата и си траете. Поне го изплюйте ! Тази "партия" трябва директно в съда да отиде.