Разбра се кой е белокосият, спуснал се по въже от 6-ия етаж в Оряхово

46-годишният Цветелин Ленинов обясни, че се е уплашил от спряла патрулка пред блока

Обратно в новината

Коментари - Разбра се кой е белокосият, спуснал се по въже от 6-ия етаж в Оряхово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не го обиждам човека ама прилича на 60 -70 годишен, не на 45.

че и нагъл да плямпа това пред тв, обаче няма проблем, другия път ще сгази, намушка или претрепе някой и чааааак тогава може и да влезе в панделата, типично, чака се да стане мн зле за да се реагира

Вземете го на работа в пожарната бре! Явно е физически здрав и няма страх от високото. Очевидно има поведенчески проблеми, ама то някой път животът като ти го зачука, това е резултатът. И все пак понякога има спасение.

Социапат! Пълно е с такива в България, за жалост!

Никога не бих предположил, че този господин е на повече от 40.

Е те тава е баш пустиняк баце :)

И толкова време трябваше , за да се 'разбере'. Полиция - слънце имаме, сигурно са били заети да возят мигранти и нямат време за глупости от рода да си ги държат подобни типове под око.

Нашите съдилища нямат зор да го приберат на топло. Само след като заколи някого ще му дадат 2 години условна!

Този журналистите не го ли наричаха старец?

46 годишният Ленинов... Баце, никой няма да ти даде 75 години! Прадядо ти е бил Ленин, респект.

Доста психично болни се разхождат свободно навсякъде в Бг. За съжаление няма интерес да бъдат въдворени и затова стават и престъпления постоянно. Този е един такъв ненормалник...

BALGARIQ NA 3 MORETA

Очевидно, че тоя Ленинов е психично болен, опасно луд. Не трябва да обикаля сред обществото. Но, закриха лудниците и пуснаха лудите, повечето са бездомници ...

Ей не хулете Ленинов защото ще си имате работа с комунисти и прекръстени такива у социалисти. Само ви предупреждавам за сега .

лош матриал

Направо се стреснах. На 48 г съм, и нямам бели коси, нямам и бръчки по лицето, а не спортувам от години(но имам сили, нямам желание). Отделни бели косми-да, но това е нещо странно. Кажете на този човек да си направи пълен медицински преглед, вероятно има здравословен проблем, не е нормално 46 годишен да изглежда като на 70г. Добронамерен съвет, защото видът му ме стресна-по стар съм от него, а не изглеждам така. Ако пуши и пие го посъветвайте да спре. Ако не е това причината за състарения вид-да си направи пълен преглед! 46 годишен не се различава особено много на вид от един мъж на 39!

Не го познавам, но съдейки какъв страх има от ченгетата, и това може да му е достатъчно да побелее... Съчувствам на човека - и аз бил на негово място. Не съм бил невинен, но са ме смазвали от бой, без присъда и без връзка с "лошото" което съм направил (то няма такава присъда в закона - да те понабият), камо ли пък по някакъв начин да ми е попречило или да е предотвратил нещо това пребиване - психически това ти се отразява много за много години напред - говорим смазване от бой ей така, защото така са преценили . Но си те бият... После пак правиш лоши неща, така че моралистите тук да не се изживяват, че явно е имало ефект от боя, просто внимаваш да не те хванат или да подкупиш правилните, за да не те хващат. Те реално затова и бият (ако не е от комплекси някакви) е за да си платиш другия път и да няма проблеми - държавата и ченгетата в частност, поне преди 20 години си бяха най-големите мутри. Сега не знам дали се е променило, но като гледам този дето сгази момичетата или другия дето пречука френското семейство на околовръстното, май е същото. Така или иначе, при мен поне, а и с други съм говорил, страха от ченгетата е най-ужасен, защото са много, организирани са, отрмъстителни са а и тези, биещите, не са от умните. В крайна сметка не можеш да заспиш без да си измислиш откъде да избягаш, ако дойдат, а и очакваш всяка вечер да дойдат, по сталински образец, между 5 и 7 сутринта. Аз от поне 20 години нито се занимавам с нещо, нито ме търсят, но още ме е страх като чуя чукане по врата сутрин :( Ужасяващо е за по-интелигентен човек и деформиращо за винаги това унижение което ти нанасят, остава си комплекс. И това за детски дреболии, сега съм към 40, смятайте преди 20 години какъв патрон може да съм бил и какви "тежки" престъпления съм правил. Но те и само такива от нашия бият де, нали ако сериозен човек хванат да бият после не се знае на кой ще му излезе по-лъскава униформата :)

Не е точно така, побеляването е генетично предразположено и въобще не означава, че нещо не е наред, даже принципно показва, че защитните сили на организма работят добре. Но иначе съм съгласен, че лицето му е състарено за възрастта, вероятно здраво пие и пуши, нормално за дегенерат като него...

Ама този наистина ли е на 46?????? Изглежда като 65 годишен. Аз съм горе долу на неговата възраст, и не изглеждам така, напротив, изглеждам все едно съм на 38-39, а не съм на тази възраст отдавна..

Смятай къмлв скот

Баща му беше свестен, ама той е хаймана.

Не може да бъде.Изглежда на 66

Абсолютно. Знам хора на по 55 г, и косите им са още черни. А не бели. Ккаво се е случмило с този човек, че така се е състарил. 46 годишните не са с толкова бръчки и тн. Този явно е изживял някаква тежка драма, в квартала ни има кучкар на 72 години, и изглежда по младолик. въпросни я72 годишен не е с толкова бели коси, ходи по планини, има си млада булка-20 години по-малада от него, води напълно активен живот. Как е възможно 46 годишен да изглежда, все едно е на 70?

Ето един , който ненужно замърсява пренаселената планета. Едно време досега щяха да са му пуснали един 7,62мм в тила и толкозз. Сега ще продължи да плаши хората и да върши престъпления, докато най накрая наистина не пострада и друг човек..

Е ти пък тия 2 ръце за изхвърляне ли са. Ще чука камъни в кариерите до откат.

Тарзан в действие...

Замязал си на 76 годишен.

Хайде сега някой от полицията да обясни защо човек, когото арестуват през ден все още е на свобода??? Тормоз, шофиране без сумпс, опит за убийство... И между другото кой олигофрен измисли думата "агресирам"???

Човека какво е виновен , че баща му се казва Ленин !

Не е виновен, просто му е дал скапани гени! К`во да ги правиш, рушняци ...

Служих в казармата седим Сталинов.

От това, което чета... как не се е протрило въжето?! Някъде към петия етаж например. Тоя и социопат не е! Пълен боклук!

Виж му топчестия нос и неадекватното поведение и ти става ясно - руснак! Що не е с фанелка на Путин?:))))

Точно такива сте укроназитата! Само вие можете да изпишете на един ред толкова глупости!:)))

Ми не не е русофил - русофоб е олигофрена също като Сталинка - Кристалина банкерката. Ленин е боклук подкрепян и финансиран от запада - нещо като сегашния Зеленски, който самите украинци мразят.

Точно такива сте русофилистиците! Само вие можете да изпишете на един ред толкова глупости!:)))

четѝ и няма да викаш - да бе. Влакът на Ленин е бил пълен със злато - откъде, а??? Ех, вие, русофобите - повече се ежите, отколкото четете. И там са били евреин до евреин - пише го - ЧЕТЍ !!! ДА БЕ шъ читъ!

О какво прави тогава Ленин в саркофаг и мавзолей? И що ходите да му се кланяте?

ама четѝ, бе, човек и ще разбереш. На Ленин са се кланяли немалко велики хора и има защо, но в дъното е съвсем друга идея - просто е с неочакван край поради - познай - руснаците.

Сега съвсем му разрушихте имиджа на белокосия 46-годишен човечец от Оряхово. Хем от работа ще го изгонят, хем трудно ще си намери друга работа в малкото градче. А той цял живот за едната селска чест е живял...

Пише, че е безработен. Няма от какво да се притеснява.

Ленинов Малоумников Комунделников да ти е...ма... русофилистична и мързелива!

Обаче не му стигнало въжето и скочил от втория етаж! Ми то за филм бе!

Къ тъ не строши некой от бой.

Голям процент от населението в Територията е такова като този Спайдърмен от Алиекспрес в клипа ! България е в кома и няма надежди!

Пълен боклук е този Ленинов.Да внимава да не го добара Сталинов,че тогава дупе да му е яко.

Тоя всеки ден го арестуват и той пак е на свобода. Някакъв нонсенс има тук.

Какъв идиот трябва да си за да носиш фамилия "Ленинов" ? И какъв кретен изобщо би си кръстил детето така ? Само някой шумкар-русофил би го направил, а шумкарите са абсолютни олигофрени.

от ПП - Пациент от Психиатрията! с тоя бяхме заедно в Каралуково!!

В работата имаме едно такова л.но, дето заплашва всички (жените, де, мъжете не смее), тръшка вратите, крещи, рита мебели. На 39-40 години е и се държи все едно си е вкъщи и всички са му длъжни. Пусто, че махнаха казармата, МНОГО добре щеше да му дойде да яде бой всеки ден докато му се наместят чакрите.

Казармата не превъзпитава, ако идиот влезе вътре ще излезе кръгъл идиот.

Вероятно. Но ще е кръгъл идиот, добре превъзпитан да не агресира и да не си развява коня.

Щеше да е още по-прост и агресивен.

Не превъзпитава ли? Сегашните идиотчета като ги гледам и ми идва не знам какво да направя.

Напротив-ако идиот влезе,ще излезе генерал!

И вие му гледате сеира макар да го виждате, че от вас го е страх?

Като всички л.на в държавата, и този е с протекции.

територията ще се обитава само от такива ендимити.

И аз не съм много в час, ама тоя ептен му няма втория етаж.

каква ДеГенерати има в тая държава, ама какво да се очаква от Народ, който Позволи Кики-Лудият, да го Управлява!!

Кирилчо беше най-доброто, което се е появявало след 89-та, но такива като теб в Булгаристана станаха мнозинство и няма оправия.

Тоя изглежда на 65+, а не на 45. Да не сте се объркали нещо? И, леле, къф страшен чичак, всички му се плашат. Толко ли няма някой по-буден съгражданин да му счупи тиквата веднъж за винаги...

я да т свидя теб как ще с впуснеш по въже от 6-тия, че такъв чирак с лудият поглед е най-опасен, дреме му че някой ще му счупи кратуната, после те хакнал с ножчето...

Вероятно е и русофил.

А някаква логика за твърдението, или просто така си драскаш?! Според мен е по-вероятно да е евроатлантик, щото тия подкрепят с 2 ръце престъпността в България (справка, тикви, чекмеджета, грантаджии, газ с 30% надценка и др)!!!

По пътя на логиката, с тая фамилия, представям си и в какво семейство е расъл и в какви ценности е възпитаван....

на бас, че е американофил

С фамилия "Ленинов" малко се съмнявам да е фен на чичо Сам :) хахахахахахахха :)

Че да не си я е избрал сам, бе, мозък?

Мамка му и дърт боклук,няма ли в това градче 2-3 корави момчета да го потрушат и изпратят на инвалиден стол завинаги?

На някого май сериозно са му разпиляни лимките.

Медиите много се захласват напоследък по отпадъците, пожелавам им да си вземат по един такъв вкъщи и после пак да ни разясняват кое как е.

Еми, като жената се оплаква, мъжът й да му врътне на тоя 5-6 яки шамара, и готово.

Явно е пробвал ама онзи го ръгнал в гърдите. Тоя е за стая с тапицирани стени.

Тоя го издирихте,защото е господин никой,а оня 19 годишния с мерцедеса предизвикал катастрофа на Черни връх не му съобщавате името,явно не ви е интереснен,щом на 19 кара луксозен джип без книжка и предполагам дрогиран и пиян,ама си е друго да го покрием,защото е синчето на някого...

Споко и той е русофилистик! Такива Мерцедеси карат ченгенцата...