Коментари - Разбиха международна наркомрежа за кокаин, арести и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Край! Сега белото ше поскъпне, отделно и с този локдаун цената на багажа е само нагоре ;(

аре гепиха БЕЛОТО на Цветелина Бориславова

Назе много ни бива у сътрудничеството :)

Интересно, кой е задържания търговец от Бургас?

Всички в престъпната верига са цигани

Арабите почнали да слагат Наркотици дори в детсктие бисквити и дори ги продават в България... Заедно с Сусам, слагат и Маково семе, от което се прави ХЕРОИН.. Сусама е бял, а Семките на наркотика- Хероин са черни.... Защо НЕ са забранили и конфискували тия бисквити с Маково семе- хероин ?????

Еее, стига де.. голям удар, голямо чудо. Затова навсякъде може да си намериш кокаин. Разбили мрежа, дрън, дрън..

Аре пишете кои са задържаните наши де...не е честно така

Има ли група занимаваща е с наркотици, в която да няма полицаи, митничари и пр.

арестуваха Щерев

Престъпната група е използвала -----------------сложен ---------------------начин за прикриване на незаконната си дейност и е транспортирала дрогата от Колумбия до Европа в контейнери с ------------------------ананаси и лайм-----------------------.

то па един багаж......

Разбиха международна наркомрежа за кокаин, арести и в България - защо няма ни филм, ни имана от прокуратурата ??? Нещо много скромно този път !!!

"Лайм" , пише се ЛИМОН ,БЕ МЪРШО МАЛОУМНА. НЕ ИЗПОЗЛВАЙ СКАПАНИ ЧУЖДИЦИ В ОФИЦИАЛНА МЕДИЯ. КОЙ ТЕ Е НАЗНАЧИЛ ЗА СКАПАН ЖУРНАЛИСТ..

Не са сгрешили. Може да го пишат и сладък лимон. Лайм е братче на лимона но е друг плод по малък на големина от лимона и цветът му е зечен.

Интересува ме с акциите кво става, не ни занимавайте тука с глупости лимони портокали, бело кафяво. Тити Мокрото още чака куриера на DHL...

Само жесък пандиз 50 год за дялата сган +лълна конфискация на имуществото-AOL the family

Не, няма! Това и Борисов на времето го обяви, а той разбира доста от тази работа! Нали ОПГ СИК и ВИС, създадени от висши служители от ДС да им свършат мръсната работа, точно с наркотици направиха много пари и се превърнаха в мафия!

Леле, отидоха ми ананасите.

Така ще е, като не са се сетили във фурми да го крият.

Божков подари на акциите на ФК Левски на Борисов, а в знак на благодарност, три секунди преди залавянето на 500-те килограма кокаин, те са били подарени на Божков.