Коментари - Разбиха международна наркомрежа за кокаин, арести и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божков подари на акциите на ФК Левски на Борисов, а в знак на благодарност, три секунди преди залавянето на 500-те килограма кокаин, те са били подарени на Божков.

Така ще е, като не са се сетили във фурми да го крият.

Леле, отидоха ми ананасите.

Само жесък пандиз 50 год за дялата сган +лълна конфискация на имуществото-AOL the family

Интересува ме с акциите кво става, не ни занимавайте тука с глупости лимони портокали, бело кафяво. Тити Мокрото още чака куриера на DHL...

"Лайм" , пише се ЛИМОН ,БЕ МЪРШО МАЛОУМНА. НЕ ИЗПОЗЛВАЙ СКАПАНИ ЧУЖДИЦИ В ОФИЦИАЛНА МЕДИЯ. КОЙ ТЕ Е НАЗНАЧИЛ ЗА СКАПАН ЖУРНАЛИСТ..

Не са сгрешили. Може да го пишат и сладък лимон. Лайм е братче на лимона но е друг плод по малък на големина от лимона и цветът му е зечен.

Разбиха международна наркомрежа за кокаин, арести и в България - защо няма ни филм, ни имана от прокуратурата ??? Нещо много скромно този път !!!

Престъпната група е използвала -----------------сложен ---------------------начин за прикриване на незаконната си дейност и е транспортирала дрогата от Колумбия до Европа в контейнери с ------------------------ананаси и лайм-----------------------.

арестуваха Щерев

Има ли група занимаваща е с наркотици, в която да няма полицаи, митничари и пр.

Не, няма! Това и Борисов на времето го обяви, а той разбира доста от тази работа! Нали ОПГ СИК и ВИС, създадени от висши служители от ДС да им свършат мръсната работа, точно с наркотици направиха много пари и се превърнаха в мафия!

Аре пишете кои са задържаните наши де...не е честно така

Еее, стига де.. голям удар, голямо чудо. Затова навсякъде може да си намериш кокаин. Разбили мрежа, дрън, дрън..

Арабите почнали да слагат Наркотици дори в детсктие бисквити и дори ги продават в България... Заедно с Сусам, слагат и Маково семе, от което се прави ХЕРОИН.. Сусама е бял, а Семките на наркотика- Хероин са черни.... Защо НЕ са забранили и конфискували тия бисквити с Маково семе- хероин ?????

Всички в престъпната верига са цигани

Интересно, кой е задържания търговец от Бургас?

Назе много ни бива у сътрудничеството :)

аре гепиха БЕЛОТО на Цветелина Бориславова

Край! Сега белото ше поскъпне, отделно и с този локдаун цената на багажа е само нагоре ;(

то па един багаж......