Вандализираха домовете на Нанси Пелоси и Мич Макконъл с послания: свинска глава и ''Къде са ми парите?''

В разгара на битката за пакета икономически стимули в пандемията. "Социализъм за богаташи" ли е това?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, ама що за нова дума е ВАНДАЛИЗИРАМ?!? То бива "журналистическа" неграмотност, но всяко нещо трябва да си има граници!!!!

Кланът Пелоси,КОРУПЦИЯ от най висша фаза.Нашата е кокошкарска пред нейната.Просто ниенямаме тази възможност и средства.

Интересна логика.Нали парите отиват в американци с доход до 75 хиляди годишно.Все пак това е пакет за стимулиране на икономиката, а не социални помощи.Нима 600 долара за 6 месеца неработеща икономика ще стимулират когото и да е? Републиканците и демократите одавна са едно и също когато стане въпрос парите в САЩ да се раздават само на богатите.Превърнаха средния американец в изцяло зависим от подаяния.Жалко.

Дайте адреси на някои от наще убавци

Колко е демократично в америслямските щати.

Започнаха да заварят и църкви защото са против ваксинациите! Лошо им се пише на тези, които се опитват да наложат нов Световен ред!!!

И какъв е новият световен ред?

Тц тц, толкова разбирачи, и никой не успява да обясни за новия световен ред, който така ги плаши.

Ами усети се бе,какво искаше комунизмът на Москва.Ръководенето на човечеството да става от едно място на земята.Там ще се определя,кое е добро и сое лошо.Оруел 1984 това са демократите,Байдън е само пионка,един немощен и неразбиращ старец

...вирусът на края на сегашния сверовен ред! Трудно, но като на учение, той накара тия,дет не могат да се здрависат, без слюноотделяне, предгръдки и излизване отсрещната муцуна..., да си стоят в къщи и да гледат позната от 30-40 години муцуна. Изгубвайки рецепторите за храната, може да си ядеш лай...та. Изгубвайки социалната порода на човешкия род, печелиш вечна ВЛАСТ. Тоз експеримент е началото. После иде ред на генетичното оръжие(по раса, полова насоченост или неутралност, дори прекаленото богохвалебствие е генетично отклонение). Не случайно една идеология най-вече мразеше ИНДИВИДУАЛНОСТТА! Ама какво ВИ плямпам...? Тук иде реч вече за нарушение на постулати-байпас на демокрацията и нее...не става въпрос за икономически стимули,а за най-голямата РЕВОЛЮЧИЯ-друго разпределение на богатството! То - вечния стимул за икономическо развитие и вечната спирачка за морално такова. Носителите на таз Революция са доста недоразвити и сега е момента ония с една клетка повече и милиончета отгоре да яхнат ТЪЛПАТА. Събитията в Америка и Англия, са началото на този ВЕК, а края...не се вижда!!! Докато не се организират Г-образни структури и висящо въже от тях, за всеки от горната завера!!!

Доста по-мъдър човек от мен е казал - Трудните времена раждат силни хора. Силните хора раждат спокойни времена. Спокойните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена. Така е било и така ще бъде! Дръжте си земята, живейте си живота и си носете новите дрехи!

По-леко с това "простолюдие". Пряка демокрация, упражнявана от пишещите: "Премахнете наемите!" и "Искаме всичко!" негри??? А за тези неща свързани с Махно, направо зарежи. Кой ти каза, че министри и депутати не носят наказателна отговорност. На идните се сваля имунитета, а другите нямат такъв. Въпроса е закона да се прилага за всички, вкл. за тези с власт и пари. Това не се е получило в никое общество и анархията най-малко ще го постигне.

Чудя се кога простолюдието ще разберете, че единствената форма на демокрация е пряката демокрация. Когато вместо власти избираме пълномощници с ясно дефинирани и тясно ограничени правомощия, носещи пълна наказателна отговорност, длъжи да дават пълен и детайлен отчет за всяко свое действие. Всичко останало е прикрита форма на авторитаризъм - шепа боклуци на базата на броене на някакви хартийки получават пълна власт върху милиони ... Демокрация може да има единствено при Анархия, което не значи хаос, а значи - БЕЗВЛАСТИЕ, т.е. никой не може да властва над народа. Това не значи, че няма министерства - има, но избираме министрите директно и пряко, според личните им знания и умения - а, те после носят пълна наказателна отговорност за всяко от решенията си. Не значи, че няма полиция - има, но вместо централизирана властова структура, се разбива по модела на шерифите в САЩ - всеки град си избира градския шериф, за големите градове се избират и по квартали/райони. Така полицията е пряко избрана и директно отговорна пред хората в района, който ги е избирал, а не няк'ви изроди, изпокрили се в кучи гъз. Не значи да няма прокуратура - има, но главният прокурор се избира пряко и директно от народа. Същото и със съдиите - единствено народът има право да гласува. И най-важното е, че всеки един от тези трябва да има конкретна програма за действие през мандата си, всяко по-сериозно решение е задължително да бъде обсъдено публично и за ключови решения да се гласува пак, директно от хората. В края на всяка година, както и в края на мандата си, всеки дава пълен отчет за дейността до този момент и се прави ясна и точна съпоставка между заложените и постигнатите цели. Докато не започнем да се държим с тия боклуци (полютици, и всякакви държавни чиновници) точно както работодател се държи със служителите си, нищо няма да се подобри.

И ще бъде светлото бъдеще! Дрън, дрън, дрън... В празна глава.

Със сигурност ще е далеч по-светло, отколкото да ни управляват алчни, прости и агресивни боклуци и техните лакеи. Нещо си взел да се притесняваш? Няма да има на кого да духаш за подаяния?

"Демокрация може да има единствено при Анархия" - ти въобще имаш ли си идея какво дрънкаш? И знаеш ли значението на думите които ползваш? Я се ограмоти малко анархично инфантилче, от къде идва думата демокрация, къде я е имало и какво е било положението тогава! И тогава ела дрънкай за анархичните си сатанизми!

на педократскирте пачаври им е добре! Дреме им на сливите за десетките милиони бедните в гетата и бунищата Кравария, които спят по улиците и ровят в кофите! Те нали си имат милиони!

Моята за лата е едва 230 000$ на година..Сега ще поставя за гласуване на полово ориентираните думи като бака,майка,той,тя.. Кво ме интересуват тия в Орлеанс които Обама прецака или тия бедняци сега..

Комунизмът, който се вихри в САЩ е троцкистки комунизъм. Не знам кога ще разберете, че "репресиите" на Сталин срещу троцкистката измет са оттървали света от тая проказа за дълго време. Каквото щете дрънкайте, но т.нар. комунизъм беше организиран по модел на капитализма, просто държавата беше капиталистът, гражданите бяха работници за този капиталист - всички предприятия преди 1989г бяха организирани по стандартен корпоративен модел. Да, комунизмът беше зле, но е нещо като приказка на фона на троцкизма, и предстои всички да се убедите от първо лице. Тези, които най-силно квичат какви жертви са, живеят на гърба на останалите, които били облагодетелствани от природата, от пола си, от цвета на кожата си ... Всякаква най-долна измет изплува да живурка на гърба на тези, които работят.

Една друга империя от не много далечното минало също имаше навика да си назначава старци на основните лостове на държавата. Геронтизъм му викаха, че бяхме и на нейна страна, ама тя взе, че се разпадна. САЩ са голяма страна, и стискам това да не се случи по много причини. Но няма нищо вечно на тоя свят. И това ще мине. Дано поне си разкарат смръдливите ботуши от окупираните земи, че от толкова демокрация на много народ му дотегна. Неприятния момент е, че цялата нация е научена да са параноици, и всеки трети има оръжие под възглавницата. Ще се изтрепят, и невинни ще си заминат. Но не можеш постоянно да живееш на кредит и фалшиво напечатани хартийки. За САЩ нещата тръгнаха на зле от 11 септември. Тръгнаха срещу неправилния враг, нарушиха истинските свободи на хората, започна да ги тресе либерастията ... последното е бич за всяко общество. А особено, когато от едната и от другата страна са въоръжени с пушки, става страшно. Станаха прекалено агресивни, позволиха си да направят Майдана и преврата в Сирия, и открито парадираха с курабийки и 5 милярда долара. На руснаците и на Китай им писна и спряха да използват долара за разменна валута, с което направиха един излишък от пари, които не се движат в обръщение. Това ВЪОБЩЕ не се връзва с допълнителните пари, напечатани от Тръмп миналата година. Човекът се опита да предотврати катастрофата, но тя е зародена 15 години преди него. Китайците ще изчакат да видят какво ще направи Байдън, и ако не им играе по свирката ... просто няма да им купят дълга. И тогава ще е весело.

Еврейнът Маркс, а не Ленин, излезе прав. Комунизмът победи в най-развитите икономически държави. В Европа комунизмът е налице. Сега комунизмът победи и в САЩ. Колкото и странно да звучи Русия като че ли сега е единствената капиталистическа държава в света, класически капиталистически хищник.

По-късоглед и от къртица. САЩ са най-големият крапиталистически хищник, като намериха как да съчетават комунизъм с капитализъм. А, именно - капитализъм за средната и работническата класа (+ бедните, разбира се) и комунизъм за шепа "богопомазани". И този модел го налагат както в САЩ, така и във всички колониални и васални държавици и техните марионетни правителства, като България, Румъния, в много отношения дори Германия (от ВСВ са ги захапали и не пускат).

Rumyana Grudina

евреИнът

милиАрда

Инженерче

Само това ли намерихте? Е, значи не е чак толкова зле. Предполагам, сте учител/ка по БЕЛ.

България е обречена на комунизъм. Когато Русия беше комунистическа държава ние бяхме най-верният съюзник на Русия. Сега Русия е капиталистически хищник а България стана най-верният съюзник на САЩ, които уверено изграждат комунизма.

... колкото и да не съм съгласен с гледната ти точка, тук си прав. Но много малко хора ще те разберат. Има една малка разлика - докато в класическия комунизъм тези лентяи, които лежат на помощи щяха да чукат някъде камъни, или щяха да бъдат заети в чистотата, тук ги оставят да лентяйстват и да мислят за глупости. Това изнервя работещите хора. Но откъм начин на управление са тръгнали на там.

Да, така е. Погледни комунистически Китай. Там безработни и помощи за безработни няма. И всеки си плаща Ковид ваксината. Американският комунизъм е далеч по лош от руският такъв.

Не мога да си представя кок може да се обещае он 600 да вдигнеш помоките ва 2000 долара и някой да повярват на това.?Това са пари които тлябва да се напечатат без покритие.Другия вариянт е война(да не дава госпд)и всички ще плащаме.

Какво не можеш и ти да си представиш, бе тъпак! А когато пролетта Тръмп набързо пробута да гласуват 3 трилиона (повтарям, ТРИ ТРИЛИОНА!!!) за да предотвратят краха на пазарите и началото на депресията, тези не трябваше ли и те да “се напечатат, и с покритие” ли бяха, бе ахмак! И между прочем знаеш ли колко.от тях преведоха директно на хората и домакинствата и колко - на големите акули? Защо този Хипократ Макконъл не го обясни...anyway това са известни и публични данни!

САЩ с друго не мотат да се похвалят ,освен с печаневето на долари.Военен бюджет за 2021 по 2 000 000 000 долара на ден Какво да очакваме от нях овен агресия? За да няма гражданска война,за предпочитане е да я изнесът в Европа.

Само глейте довечера в 0.00 часа кво стаа с долара и как в банковата сметка на Ото влизат едни дебели пари.

Според мен. Долара ще склъпне до 1.90 или 1.03 за 1 евро. Няма да стане в 00 часа, но до края на лято 21 очаквам да се случи.

Като гледам СОЦИАЛИЗМА, бавно и полека завладя ЕС! Европарламента е пълен с партиини секретари(сега им викат евро депутати), които говорят като “другарите” от БКП преди 40 години! Гледа след Тръмп и САЩ бавно ще бъде залят от социализъм! Таммушниите партиини секретари им викат сонтресмени! Ще търсим Де Гол и Тръмп ама нямааааааа!

Чиста проба комунизъм. Маркс пак излезе прав.

партиЙни

То в САЩ ако си бял се очаква да работиш и плащаш данъци.Но ако си трето поколение на помощи то тогава си горкият нуждаещ се от обществено обгрижване.В зоо парковете има табели да не се хранят животните защото губят страх от хората и стават агресивни.Интересно ми е като си ги научил да не се борят и изработват храната си как ги отучаваш - чрез отстрел ли, чрез дресура ли, чрез мерки срещу коронавирус ли.Ей така просто се чесам по главата и си мисля за България.

Селяндури, вие тук с една тиква не може да се оправите, а сте тръгнали за Америка да се се къхарире;

Какво значи да се "оправим"? Аман от колективистки дебили. Който си го изира, да си поема отговорносттаа пред съвестта и идните поколения.

Не че имам нещо против да се отмянят наемите - звучи добре. Но без наем как ще мотивираш собствениците да ти предоставят имота си?

Интересни възгледи имат вандалите. Като прочетох "къде са МИ парите" и си помислих, че Нансито е завлякла някаквеи вложители. А то се оказа, че ставая дума за държавния подарък от 600$, който беше вдигнат на 2000$. Добре е да не се губи представата, че тези пари са подаяние. Защото ако получаващите помощ са неблагодарни. ще демотивират благодетелите си. Няма да е зле тия активисти да се мотивират и да обяснят, защо смятат подаянието за свое право?

Страшно противни измамници....

те май и на отровното викат къде са стоте хиляди

Както Тръмп предрече, победата на демократите означава победа на социализма. Също Ленин е казал, че социализма може да победи в една държава. Та въпроса е, наште емигрантчета там, дека ще се се крият от всеобщата и неотменима социалистическа победа ? Ще развяват ли байряци, или ще се крият в миши дупки ?

Дупки, дупки....

Защо не гледате себе си, а оставите емигранчетата. Те ще се справят както досега.

Левундерите с техните откраднати избори, черният живот, който има значение и квотите за примати, ще хвърлят Щатите във втора гражданска война.

Да се въведат зелени карти за американски граждани в Европейския съюз,очаквам мигрантдса вълна от САЩ.

Комунисти сър! Само комунист може да е толкова тъп за да е крайно беден. В даден момент тъпотията, простотията и комунизма в кухите им кратуни избива от някъде и виждаме ей тва по снимките. Решението е разстрел.

Ти май си полудял

ее, па то тогазе требе ви изтребим вас сите първрсигнални бездумни животни ве

Раздуваш градски легенди от 19-и век. И аз харесвам тази идея - обществения асансьор работи и може да отидеш където си искаш из 50-те щата и да си създадеш нов живот. За съжаление това е само легенда. Сина на професора става професор, сина на богаташа - богаташ. Какви качаства, какви 5 лева? Ако социума ти позволи да минеш поне едностъпало напред, значи не е толкова зле. У нас и това не е възможно.

Имаме 250 000 емигранти там, да се прибират, че скоро няма да имат такава възможност.

Защо? Те са си избрали да живеят и работят там. Те са тези, които се бият в гърдите, че "умните" са се махнали и са си уредили живота. Сега да имат достойнството да си стоят там и да помагат на държавата, която са си избрали. Пък и нищо особено няма да стане. Новите няма да посмеят да изкарат дори тюфлеците от Националната гвардия на улиците. Черните ще повилнеят и ще си кротнат като им дадат малко пари.

Е забравили сте да споменете за цветнокожите че ,трябва и за понапазаруват от магазините за сметса на работещите малко по съвремена техника.

"Рим Берлин Токио". Съгласен съм пропуснах го, но то си е по подразбиране. Хубав ден.

В US дори починалите повреме на пандемията ще получат помощи от минимум $600. Ние великаните в EU по колко ще получим?

_stankow

Икономически стимули във връзка с коронавируса. Първо убиваш икономиката, пък после я реанимираш ! Ми спрете да я рушите и няма да има нужда от вашите "стимули" !

Айде, тръгна гражданската война в Горно Мексико...

северно, приятел - СЕВЕРНО МЕКСИКО, по примера на македония. :))

Преди ПСВ са наричали Турция ,,Болния човек на Европа". Днес може да се каже, че САЩ са ,,болния човек на света". Даже Президентът не е в добро здравословно състояние

може и да е така, но ако сащ е в интензивното, то русия е в моргата, а всички останали са в стаички за душевноболни в психиатрията, заради първите 2-3 най-силни държави. В Китай нямат такъв проблем, те са със шамани.

Много си загрижен за Русия ... Не се вълнувай чак толкова, ние българите сме на руска страна

Изреченията започват с главни букви, както и имената на държавите. Преди да почнеш да правиш "анализи", научи се да пишеш правилно.

ааааа, ние 'на изток' имаме навика да възкръсваме

Председателката на Конгеса, Нанси Пелоси също е много зле

ПРОБЛЕМА не е, че населението на планетата е много, а че "елита" нарасна количествено за сметка на качеството. Ако обединим Олаф Харари и Тома Пикети то неизбежното ще се случи и никаква технологична революция не може да предотврати падането на новата Бастилия.

Приготвяйте пуканките, започва война на американските кланове....ще е забавно. Убиваха туземните индианци и грабиха- сега идва техният ред да бъдат оголени и ошибани.

А в България кога ще стане това, свободолюбиви, демократични, търсещи истината българи. Май разликата е, че робите не са в Алабама, а в България.

Робството моето момче го махнахме преди 30 години с края на комунизма. и колкото и да се напъвате сега няма да успеете да го върнете.

Който сее вятър, жъни бури!

Скоро в цял свят ще се търкалят депутатски и милиардерски глави. Не може да оставите хората без препитание заради измислената криза и да няма последствия. Призива ; стойте си вкъщи; не храни хората.

И като се изтъркаля главите и какво? Ще цъфнем и ще вържем. Просто ще дойдат поредните диктатори. А тогава пак ще ревете за демокрация. Само че във вашите либерастки колежи на това нещо не ви учат.

Като избиете хората които създават организацията за генериране на благата сами ще се самоизядете. Но това комунистическата празна кратуна не може да го осмисли. Нищо, че красноречивия пример за това го има в българската история. Като избиха и окрадоха хората раждащи идеи и създаващи работа и доходи на простолюдието, видяхме докъде докараха България за 45 години. Пример как може за 45г да се съсипят неща градени с векове.

Милиардера Тръмп публично обяви война на МАРКСИСТИТЕ Клинтънови, Сандърс, Байдънови. Затова му спретнаха "black lives matter". Марксистите, независимо съветски или, щатски разпалват само войни. Марксистите Сталин и Хитлер запалиха ВСВ. Марксиста Клинтън запали Балканите. Марксиста Барак Обама запали Близкия изток. Милиардера Тръмп не е разпали нито 1 война а точно обратното, започна да прибира американските войници от чуждите държави. Тръмп обяви МИТНИЧЕСКА война на Китай и ЕС заради МАРКСИСТКИТЕ протекции на китайската и ЕС икономики. М-р Тръмп е единственият президент днес, който явно обяви ЗАЩИТА НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ: равенство пред Закона, равен старт и конкуренция в бизнеса, расово и религиозно равенство, неприкостновеност на частната собственост, данъчно равенство. Жеста, който М-р Тръмп направи, към нас данъкоплатците в САЩ, пращайки ни чек заради коронавируса DOES MATTER. М-р Тръмп направи жеста на ОБРАТНА ФИНАНСОВА ВРЪЗКА между държавата и данъкоплатеца. Този факт има изключително значение за ЛЕГИТИМНОСТТА на ВЛАСТТА. М-р Тръмп изпрати чекове единственно на данъкоплатците.

Марксисти викаш !? Къде завършили в АОНСУ Вероятно?

Обидно е, когато български новини не съобщават къде се случват тези неща. Трябва ли всички да знаят, че става въпрос за САЩ? Такава новина, по такъв начин написана, може да се издаде за българския живот и български политици. Унизително е да бъде написана, или по-точно препечатана, от някоя американска медия. За по-информираните ще стане ясно още на второто изречение, но смятам, че всяка държава трябва да си има чест и достойнство ... както всяка медия. Хубаво е от дир да вземат съответните мерки.

_stankow

Чест ? Достойнство ? У журналист ??? :D

Ако напиша с големи букви ФАЩ и Вива Путин, това колко рубли са???

стойността на два ново отпечатани долара. Тоест, никаква!

Братята американци да не се мотат, а да вземат пример от мутростан и по ай-бързия начин да създават звено към американската жандармерия за охрана на насрани задници!

Там моето момче полицията и бие и стреля. И такива нещастници като вас не се търкалят по площадите.

Антишорошчета, загате ли си топките че Тръмпи ще остане на власт, че ще има гражданска война и тям подобни глупости.

Тръмпи официално го шкартираха, след 17 дни отива в пенсия, въпреки че се пеняви яко досега.

На 06.01 е Коледа и тогава е началото на гражданската война в САЩ.

това е по съветския календар, който е отменен у нас

Източно православните християнш коледа е на 6 Януари ,изклйченше правят само България и Гърция.

Идва клането на века. Милиони сатанисти ще бъдат избити и изгорени. За радост това очаква и шайката на Боко Тиквата. Еврогейовете навсякъде в ЕС. Ще гледам с кеф как падат демократичните глави . Тръмп ще спаси света ,но първо да изчисти лайняните гейове.

ама надали

Хайде да говорим след няколко години, а? Бас залагам, че ако колкото пъти си го казал до сега, беше спестил по едно левче, щеше да си мултимилионер. За да докажем кой прав, кой крив, напиши го това на една бележка, сложи го в една бутилка и я зарови горе на тавана. Сложи си едно напомняне след три години да отвориш и да прочетеш какви глупости си писал преди три години.

Пелоси си заслужава всичкото това, че даже и повече!

Който сее ветрове, жъне буря. Демократите посяха буря, за да свалят Тръмп. Не ми се мисли какво ще пожънат. А може би така и трябва. Когато обикновените хора стигнат до извода, че всички политици ги лъжат, ще се сетят и за втората поправка. 230 милиона души имат 230 милиона пушки. Идва трето действие и пушките от стената започват да гърмят.

_stankow

330 милиона е населението на САЩ и имат регистрирани 300 милиона единици огнестрелно оръжие. Само уточнявам, иначе съм напълно съгласен с вас !

Не че е истина, ама и така да е нема лошо. Кого интересуват тия изкуфели дъртаци?

Ще го търсите Тръмп с лупата. Тъпи американски дебелогъзци. Сега ще видите какво е либерастия.

Има лесно решение - ако стимула в САЩ е 1200USD - да направят цялата си администрация с този таван. Всеки политик 1200USD и нито цент повече. Веднага ще се реши ковида! Примерно боко мутренски - ако беше със средната заплата от 1000лв а НСО с 700лв (колкото за мед сестра) знаете ли колко бързо щяхме да се вдижим към по-нормални европейски заплати? Онзи с 7 апартамента, другатя му криминален, като си плати 200лв за парко място, отиде на лекар и му взимат 600лв за консумативи и трябва да си купи работно облекло - опа те парите свършиха. Работата е ясна, човешката природа е сгрешена и властимащите се изрудясват и ако няма страх от гилотина или че народа ще им потърси сметка, стават прости тирани!

Откога Боко чака на заплата, че да го брига?

Доста елементарно мислене. Това с уравниловките видяхме, че не работи. Измислете нещо друго.

Какво пак социализъм ли? Всичко са наравно, но някои са по-равни.

не мога да я гледам - на 80 да си сложиш Силиконови Импланти, още по-малко да я слушам, щого нон-стоп си наглася ченетата с език. Изобщо, Срам и Позор! Митч е женен за Ултра Богата Китайка, абсолютен брак по сметка, практически е част от Голямото семейство на Китайската Коми Партия и работи срещу САЩ!

По най-бързия начин Тиквата трябва да бъде разкаран, защото споделя политиката на тия мръшляци!