Основните автокражби са в четвъртък и петък

Ръст при кражбите на коли отбелязват от полицията. Всеки ден у нас се крадат по десетина автомобила. Най-често кражбите са в четвъртък и петък през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Основните автокражби са в четвъртък и петък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gadni kopelenca - awtojambazi i pilicai koito im pomagat ,ma....mrusna...

Интересно че в коментара пише че са с богати криминални досиета , което както е да се тълкува кражбите стават под надзора на любимата ми власт.За какво плащаме данъци а онези от полицията протестират.Те си получават своето от айдуците и не плащат и данъци върху "даренията" от тях.В скапания Булгаристан никога няма да има ред докато във всяка банда има полицай.Баяндитите и властта са едно цяло и по нищо не се различават.И да ме следите по интернет ми е през оная работа.Достатъчно съм дърт и няма какво да ми се вземе.

Министърката да пусне нови бланки за жалби.

ВБНС приятели. В България Няма Справедливост.

Работи се ударно само в четвъртък и петък, в останалото време МВР приема само жалби за битови скандали. Един вид, както се вика, "Кради само в краен случай". И на определените за целта регламентирани места.

Има и един много дразнещ тутракански джамбаз - Марин Магарето, който заедно с полуграмотните си, татуирани гавази е отговорен за стотици кражби в София. Близък е до Иво Каменов и ТИМ, и прави проблеми на хора, на които е изтекла вноската или не са застраховани в Армеец. Същия тип има огромна къща и частна улица във вилна зона Бункера в полите на Витоша, където и пиле не може да хвръкне. Ей такава ни е "държавата" !

ПРИ ХАН КРУМ / И В НЯКОИ АРАБСКИ СТРАНИ ДОРИ И СЕГА / ЗА КРАЖБА СА РЯЗАЛИ РЬЦЕ- НА 3-МА КРАДЦИ ОТРЕЖЕТЕ РЬЦЕТЕ И ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ СПАДНАТ КРАЖБИТЕ.

Да ми откраднат чистачките в тази гъста магла.....Грешка,сега е демокрация и крадат цялата кола.

Може законът да е либерален не само у нас, но САМО у нас го има това, престъпници, които са известни на полицията, да се разхождат на свобода, защото съдът ги е пуснал. В другите страни крадците се крият, а тук качват крадени коли на репатрак, защото не се притесняват, че ще ги хванат.

След 25 години одържавено мълрячене, резултата не може да е друг. Крадците са прикривани в България. Израснах в Люлин, знам за какво говоря.

БРАВО НА ГЕРБ!!!

То да беше само "Румито" и "ГЕРБ", "с мед да ги намажеш". Цялата ни т.нар. "българска" политическа "класа", всъщност е престъпна трупа, която ни разиграва тятро - "леви", "десни", "център", "деформатори", "избори", "приоритети", "толерантност"... А, всъщност ни баламосват докато съдействат на геноцид над българите.

Затова всеки с право на лично огнестрелно орьжие!!! С право на стрелба за защита на личната собственост и живот....... Поне временно, за две-три години..... Ще се променят коренно нещата....

...и ако нямаш право да носиш оръжие и го застреляш като бракуван кон какво от това ...кой ще те разбере?... а и другото кой ще те търси?...ти не си регистриран за притежаване на оръжие...така че купувайте незаконно оръжие и ги трепете...и безтова ги знаем,това е братя само бой!!!!!

Да добавя само че след трепането да се изхвърли оръжието...

Мисля, че стрелбата е точно разрешение, особено точната.

Събираме ли парички за автокаско за "некои другаре"?

майката му е оръжие или шише със сярна киселина! Първо стреляш и тогава викаш като на границата! Тая паплач явно така се лекува!

Кога ли МВР ще премине от регистрационен на противодействащ кражбите режим? Но и тяхната не е лесна, защото дори да се задействат, родните съдии отказват да са строги, а още по-малко справедливи. Още ли ги пускат, защото са влезли на завет или да се пазят от дъжд в чужди автомобили?

Трябва да започнат да крадат колите на полицайте, политиците и съдиите. Тогава ще им дойде акъла на тия кучета

Всички си земете оръжия. Видим ли крадец и полицай който го покровителства по малко олово и за двамата. Браво на бразилците. Престъпноста се изкоренява само с олово!!!!!!!

Престъпността се изкоренява с правилна политика. Тъй, че от политиците трябва да се почне. Те като се оправят, ще има читави закони и читава полиция, и тогава няма да има престъпност. Но пък за да се почне от политиците, трябва читав народ. И там вече, започва трудното.

Всеки ден, 365 дни в годината - по 10 автомобила на ден ... МВР ли е за закриване или говорим за държавно закриляна престъпност. Либерални били законите - да уволняваме депутатите, които го допускат тогава. А МВР - да започнат да намират дрога всеки път, когато залавят крадец в чужд автомобил.

Путките ченгета покриват крадящите за Боса...

Както всички знаем най-болезнено за лъжеца е да бъде излъган, тариката прецакан и крадеца обран... Това е!

крадете от бедните, идиоти - крадете само от себеподобните си - в бг крадци бол, от богати по-богати, имате голям избор и то не само в четвъртък и петък, крадете всеки ден

Не е вярно, мойто Ауди 80 ми го откраднаха в събота

Подробности.

h 1

ЖЖж ( нерегистриран ) 16.08.2015 21:43 . Здравият разум не го побира. Знаят кои са крадците на коли, знаят кои крадат по селата, знаят всичко и си правят стаж за пенсия. Всички знаят: законодатели, МВР знаят, Съдиите знаят, потърпевшите и те знаят. Годишно се харчи огромните бюджети на МВР, съдебната система, парламента и др. И всички продължават да знаят. Идиоти.

Всички ги знаят, но докато им снасят нагоре по веригата не ги пипат. Кой луд пикае в кладенеца в който пие вода.

Ми не са глупаци, тарикати са, които се правят на глупаци, пред балами като тебе и тези дето са ти плюснали. Правят се на умрели лисици, пълнят си джобчетата и такова ни подготвят през това време, че ви е бедна фантазията. ИД ще ви се види като скаутски лагер.

Ако питате Борисов, ще каже:"Къде са родителите на тези момчета, защо не ги контролират. Няма всеки път да променяме законите".

Проблемът е, че частната собственост е неприкосновена само на хартия. Гледал съм клип от Южна Африка където заради грабежите при кола спряла на светофар човекът си беше монтирал газови горелки под колата. Натиска запалката и си има кълки англе за обяд...на кучето. Или пък заложена невропаралитична клопка на крадеца. Ако има късмет се разминава само с дълбок сън. Когато това стане практика у нас ще има повече спокойствие.

Разказвали са ми за Южна Африка. Крадец влиза в имот. Собственикът го усеща. Вади пушката, онзи го вижда и хуква да бяга. Изстрел- крадецът застрелян в гърба. Собственикът хваща крадецът чупи прозорецът мята крадецът. Полицията идва вижда вика "Добре" и дори не пита, защо е застрелян в гърба. Същевременно при подобна случка в англия - раненият крадец осъжда потърпевшия човек, на който са му нахлули в имота.

за кратко имаше закон при който може да утрепеш крадеца когато ти е в частната собственост...........та тоя закон го имаше докато на един гражданин с пищов(законен) му гепват колата.Човека вижда и.......пуца от стотина метра.Невероятно на уцелва крадеца в тиквата и той умира на волана,тоет на местопрестъпленито.Случката разбуни народните избранници и само в рамките на месец закона бе отменен.........сещайте са какви са им били мотивите на депутатите за да го отменят

Преди около 1ч-15 години в медийте се появи съобщение, че френско-швейцарската фирма "ИНМЕД ФОЛБЕК" желае да инвестира в охраната на МПС т.е. искаха да затворят големите градове и границата ни като инвестицията им беше за 32млн. долара безвъзмездна помощ. Но тогавашният министър на вътрешните работи каза, че това ще е нарушение на държавната сигурност и предложението на фирмата не бе прието. Жалко, защото гражбите от година на година се увеличават. За да се намалят кражбите трябва временно да се мине на разрешителен режим на търговците предлагащи части втора употреба. Убеден съм, че МВР са наясно с каналите за вътрешна употреба и за износ на коли. Само трябва решителност и по твърда ръка!!!!

Хората спряха да застраховат пълно каско и "застрахователните" компании пуснаха контингента.

В статията не е споменато че във всяка кражба на кола има замесен полицейски патрул,който срещу заплащане осигурява безпроблемното прибиране на колата в гараж....където се сваля GPS а и се чака за откупа или се дава за части!

Ми нали и куките са в бригадата!

След тази статия... След тази информация... Купувам драгунов!!!

Съветът ми към теб е да гледаш как ти отмъкват колата и да не се месиш...най здравословно е за съжаление...

Ако се обади някой говори за два, може да ни направят отстъпка. Най-великото оръжие!

Къде сте бе БОКЛУЦИ ГРОБАДЖИЙСКИ, КЪДЕ?! Нали ревяхте срещу всеки, който не продава така нагло народа... КЪДЕ СТЕ СЕГА?! ЖЕЛАЯ ВИ, ДА СИ ВОДИТЕ МАЛКИТЕ ИЗРОДИ ПЕША НА ГРАДИНА!!!

ГЕРБ!

Здравият разум не го побира. Знаят кои са крадците на коли, знаят кои крадат по селата, знаят всичко и си правят стаж за пенсия. Всички знаят: законодатели, МВР знаят, Съдиите знаят, потърпевшите и те знаят. Годишно се харчи огромните бюджети на МВР, съдебната система, парламента и др. И всички продължават да знаят. Идиоти.

Нашата полиция ни пази! Е, на суртинта може да се събудите без кола и дом, но това са подробности.

защото идва събота и неделя и ченгетата няма да бачкат - затова крадът в четвъртък и петък

Щото иначе се разбиват от работа :)))

Това е последното проучване на статистическа агенция "Родна полиция" .

Хората се скрили от дъжда-нищо че в момента не вали,ами ако завали и веднага срещу тях крадели коли-Няма такова нещо.Затова закона е такъв закриля хората без чадъри!!!!

Не става дума само за скъпи коли.Краде се всичко наред-лайсни,капачки на огледала....В платените паркинзи вече няма места...Всичко това отива по веригата-наркоманчета/изпълнители-мутри-шибани политици.

В най добрия случай,собственика да хване крадеца и да му натроши ръцете и краката,пък Нека пак да краде!!!

Аз бих ми счупил и главата и пак ще му е малко!

На клавиатурата всеки е гладиатор. Но ако спипа крадец не се знае дали освен счупена ключалка няма да има и счупени зъби - за спомен кога се е бил с крадец.

Глупако, стой си в панелката, чакай да ти откраднат ладата - за да вземеш след 6 месеца 300лв и ТРАЙ!!! Аз добре си спомням случаите на застреляни автокрадци... Моята "спи" под прозореца... а, желязото - на него! А, лозя за торене - БОЛ! Гарантирам ти, че и съседите ще си траят!

мутренските години се завърнаха - крижби на имоти коли пари.Рекет на малък и среден бизнес/един позтат тегли кредит за да се разплаща с рекитьори заплашващи семейството му/ Мутренска държава начело с мутра.

Полицаите, не ги пипайте, събота и неделя са си почивни дни, както и за полицията ;-)

Е нали знаете че скъпите автомобили не са купени със икономия от банички па нека братята руснаци или от други народи да се возят на нови коли

който си плаща рекета не го закачат, има ли лепенка колата не я пипат я ори пазят я кръводарители .... тая в надзора Агайн за 5 стотинки работа не свърши колите пак се маркират но всички си траят е.ем ти държавата . Иначе заплати лапат и служебни коли всичко на гърба на данъкоплатците

Гали ба е много скъпо да се инсталира тракинг дивайс със собственно захранване? Много производители имат собственна тракинг с-ма срещу абонамент.

За имане - има. Проблемът не е в собственото им захранване, а в заглушаването на честотите на системите по които си определят координатите и/или предават данни към центъра.

Природата празно не търпи, единия краде на едро, купува си лукс автомобил, друг пък му я краде, закон!

Cладко им е,....да крадът от крадците!!;))

Крадът на ред, което се отвори...

У нас НПК е добър, и квалифицира краденето на автомобил като престъпление. Корумпирани са МВР, които трябва да залавят крадците, и прокурорите, които трябва да ги вкарат в съда и обвинят съответно. Обаче и двете институции застават в защита на крадеца. Е, защо им плащаме?

3ащо ли????!! ;) Mалко им плащаме!! Kрадците им плащат повече!! ;)) ....пазарна икономика ,...брато!! ;))

Въпросът е, че няма за какво да им плащаме - нито малко, нито много. Майтап, но за наша сметка.