17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми човека е казал истината - не е негър. Защо това се наказва? Кога станаха такива борци за права и защитници на черната раса?

Нали се сещате,че това с расизма е само повод за възрожденците, за да отстранят този местен дерибей, който явно е станал неудобен и на ГРОБ. Възраждане си остава патриотична организация и не се е продала на Сорос, както са писали по-рано коментиращите.

Верно ли това му е взело главата?! Голем смех в залата пада!!!Човека дето разпредля порциите да го жертват зарада "негър в Алабам"! Че Янко е най-големия фен на малцинствата и те са му голем фен на спонсорството...

А стига глупости. Тази партия пък кога се поамериканчи. Какво лошо е казал човекът, истината си е казал. Откривам, че значи и аз съм расисит. Айде да не пренасяме американските лудости и безмозъчие в България. Ако се взема нещо. то поне нещо стойностно. И там все ще се намери нещо. А ако някой има дългове с негрите, да ходи да си ги оправя. Нито сме имали негри в България, нито сме ги държали като роби. Та сега да се правим на имитатори. Грозно е това.

Колко ли са се почувствали засегнати от думите му като надарени от природата.

руската партия Възраждане станаха либерасти........... Явно Сорос ги е купил и тях

Имал съм възможността да посетя доста държави, вкл. хамериката и ингилизия. Твърдо си заставам зад думите, че по-големи расисти от негрите - няма. За тях всички бели са "white trash". И най-лошото е, че си правят каквото си искат, а недай си Боже, ако някой бял направи забележка и коментар, веднага започват да вият на умряло, че били дискриминирани, расово поругани и т.н.

Ти какво си правил в тези държави че негрите са се оплаквали от теб толкова? Иначе white trash се ползва от всеки, включително и бели.

Така е. Ползва се. Но не се приема като расова обида нали? Я пробвай с обратното да видиш? Кажи на негър, че е черен боклук и да видиш какво ще стане. Искаш ли да ти дам пример? За да участват за оскар филмите трябва да имат черен, сакат и хомо. Иначе било дискриминация. От 2 години официално има "зала на славата за черни актьори". Само черни. Ама това не било расизъм а признак на "себеосъзнаване" и "израстване".

се засягат на негър!

докато не бъдат подпалени личните автомобили на всички гласували "за", обръщението към варненци е "ей, педал"

Вече сме готови, облъчени. Най-накрая ги стигнахме! Кой като нас!

Имало и нормални хора, но са подложени на черна расова дискриминация. Не сме колониална държава, негър видях за първи път някъде на 16-18 години

и той самия ми каза че бил негър аз незнаех честно, просто човек с черна кожа не ме впечатлява

хора вземете се в ръце и се вразумете расисзъм е когато извършваш действие което дискриминира ниякой на базата на неговата расова принадлежност ако се изкажеш неуважително към някой дори да е на база на расова основа това не е расизъм а обида и само засегнатото лицето има право да предяви претенции към този който го е обидил. спрете с глупостите ако обичате

Разбира се че обидата на расова база е расизъм... Именно така подобно отношение става институциализирано и системно.

Къде е обидата? Казал е че не е негър. Излъгал ли е? Кого е обидил? Има негри в съвета във Варна ли?

Човека е казал истината. Така че нито един глас за за ВЪзраждане.

искам да съм негър, негър в Алабама..

пак.... Не искаш ли някой друг щат?

Жалко, явно останалите от общинския съвет, са чернокожи расисти, щом са сегрегирали човека защото е казал че не е негър.

че намерих снимка на човека. Гледах,гледах,очила слагах,на терасата излязох на дневна светлина и пак човека е бял. Не е негър. Комшията гледа и той вика,че не е негър. Явно е неудобен политически вече и хайде расист.

Ами колко пъти трябва да се обяснява на прости БУЛГАРИСТАНЦИ, че думат негър е обидна. Те са чернокожи НО ВСЕ ПАК СИ ОСТАВАТ ХОРА…като тебе и мен… Ама нали БУЛГАРИСТАНЦИТЕ СА ПРОСТ НАРОД….

защо негър е обидна? Негър е негър и отпред и отзад,все черен.

"Възраждане" да се съюзяват с ДПС и А Така и да забранят филма "Записките по българските въстания", мамицата ви комуняшка! Висша форма на РАСИЗЪМ е сцената: Джендо вижда за първи път жив НЕГЪР - на пазара в Русчук. Това, че Джендо е българин и роб е подробност. Важното е как се пули при вида на НЕГЪРА- ислямин. Или култовата сцена, как Дядо поп дава българска сланина на турско заптие.... И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..." Д. Талев 1930 г. болезнено актуален днес.

За да го каже, това очзначава, че някой от двете формации го е обидил или му е отправил подобни думи! По скоро е неудобен - разчистване на сметки!

=.........Така де,.... те възраждане са червени боклуци интернационалисти и са за световната революция под знамето червеното и пълната победа на комАнизъма....при който всички работят, защото..."трудът ще ви направи свободни"...опаа твова за труда и свободата ми напомня за един портал над който има подобен надпис...бре да му се невиди, къде ли беше този портол???

България никога не е завладявала чужди земи, нито е поробвала чужди народи....за да имаме българите някакви политически комплекси. Горд Българин и расист съм!

Не СО българин, понеже истински българи няма. ДНК на българина е смесица и съм убеден че си поне 1/8 турчин. А рова че си расист е още по смешното понеже ти не си от чиста раса… хахахах После не се обиждайте като ви наричам прост народ

Единствения начин да се върне на работа е да се намаже с вакса, и три пъти да извика негър съм :) Няма начин да не го вземат обратно, щом е нeгър!

Мислех да гласувам за Възраждане, но вече размислих!!!!Че те не виждат ли че човека не е негър?Аз не се срамувам и не се чувствам обиден ако някой ми каже че съм бял!Едно е ясно о от Възраждане са боклуци!

то е ясно какви гласуват за възраждане. особено е смешно да чета за ''разочаровани'' от възраждането.

Че той наистина не е негър, да не би да искате да лъже, като каже че е негър?

Прав е човека! При нас негри няма, а и ние самите сме бели. Така, че какъв им е проблема на тези?

PEYTSCH

И аз не съм негър. Слава Богу !

сега дори да пръднеш ще те изкарат расист понеже не си пръднал едно такова толерантно

Станев и по рано имаше проблеми и сега са му намерили цаката по съвсем смешна причина

Какъв расизъм ??? Който приказва за расизъм или да бяга към Африка, или трябва да го убият, за да я има България !! Аз чух че една КОРУМИРАНА съдийка-Ченалова е влязла в тая група- Възраждане- !!!! Ако някой с е еббал с маймуни, трябва да убият и маймуната, и Предателя/ предателката !!! Каже ли някой- думата- расизъм, трябва Да му бият шута към Африка !!

Къде тука има расизъм? Аз като кажа, че не съм циганин и това ли е расизъм?

Не е. Не си правилния черен.

Индийците са черни без бенефитс.

Намърдаха се неолибералните паразите навсякъде и само следят за спазване на евроатлантическите ценности