Рашков: Искам МВР да работи на страната на закона

Законът изисква от нас да пазим информацията от оперативните дела, длъжни сме да пазим тайните на ведомството и на държавата, заяви служебният министър на вътрешните работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Петков продал дружество с близо 2 млн. печалба и имоти край София за 4500 лв. на ръка

Как ли ще коментира Радев това? Те са почетни люде, Просто не са им се давали много пари за данъци... Но взимат държавна заплата

Ето къде мвр може да приложи закона почетно

Всичко преди избори е Предизборна Пропаганда

Добре че иска всчко да е по закон.Но закона не му дава право да променя състава кпгато е служебен министър! Аколкото до закона да каже как с една заплата има толкова имоти и тогава да говори!

5 апартамента, две вили + къща-резиденция по-голяма от Версайския дворец. За какъв закон става въпрос, лицемер-милиционер?!

Джокера от Батман говори за закон и ред.

е аватар на Мунчовия акъл !

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

А кой ще разкрие Рашков пред обществото?

Спецов ли ще му направи ревизия сега? Ще се покриват един - друг ли? Има защо!!!

Борисов още ли не е привикан в районното за обяснения по делото “Ало Ваньо !” Той за много дела ще трябва да отговаря, но все отнякъде трябва да се почне !

Чакам с нетърпение да чуя, какви са днес чувствата на Рашков за престъпленията на Герб. И колко жени са му казали разни факти.

Там е като изповедания! ВСЕКИ ден идват жени за да се изповядват Кога ли работи?

браво Рашков така трябва най сетве да стегне редиците на тая мафиотска бухалка и тероридтична организация изпълняваща лични прищевки на шуробазжавашки принцип и връзки

Обратните са много отмъстителни

Тоя дали е активния в хомо връзката им със спецов?

Редуват се

На Божкув министърчето и закони

Хе ! Цялата информация от всички служби и министерство отива директно при Буда ! Той си има агенти навсякъде ! Сегашният финансов министър например няма достъп до отделните случаи в НАП, но Кирил Ананиев имаше и ги разпространяваше публично ! Да припомням ли Костинбродската афера, когато Цвъки застана до Мая Манолова и ехидно пред целият народ заяви :” Аз знам кой е подал сигнала в секретното деловодство на Прокуратурата !” Ха ! Баси секретното деловодство, баси секретните служби !

А Я кажи за апартаментите и къщите и имоти гаражи другарю милионер министър

Бойко педерашков

Гербаво-Борисовите интернетски шпиц-команди са завардили всички "чувствителни" форуми, затрупват с масата си всяко разумно мнение и заливат с помията си всяко действие на служебните министри, задължително оплювайки ги и лично. Създават "обществено мнение" ...

За съжаление тези мръ*сници излъгаха простолюдието за пореден път. Няма оправия тази държава!

Какви `убавци са всите Радеви/Божкови слуги. Уловен е мигът, в който се пръскат като хиени да душат, сплашват, набеждават и да ровят. Сякаш забравят, че са Служебници и трябва да следят за организирането на избори. Мислете, хора, какво ще правите на изборите, че тежко ни!

Г-н Рашков ако прочисти те бардака МВР и накарате полицията да работи, народа щеви издигне паметник :)

Законите на НКДВ!

Кога ще бъде пенсиониран този лакей на олигаесите?

ДИРа, не ми пробутвайте неуспешни валидации. Не са ми удобни коментариите и затова не са ми успешни валидациите.

РашкоФ, та ти познаваш ли законите на Р България? Повтарям на Р България НЕ на НРБ!

Бойко, чу ли! Миналото лято е трябвало Полицията да ги бие здраво т.нар. " протестиращи" - нали така е по закона, когато акциите им са нерегламентирани и неразрешени!

За пояснение на коментарът ми- това , дето е казал РашкоФ да се чете- От тук нататък Полицията ще бие- става пак Милиция!

За да станеш полицай,трябва да си се родил гаден простак.

Какъв катарзис, като обикаляше студията като фолк певица, като разправяше хуморески, как дошъл при него един човек много уплашен и недобре... как, не се сети за закона?! Сега като усетиха "народната любов" и той и Кацаров и Янев обърнаха палачинката, пък за РадеФ да не говорим! Що се отнася до смените- то в тая държава всички са се доказали- кой колко струва! Все доказани специалисти, ама НЕ струват и 5 лв. народна пара!

На страната на закона и задължително пуричките и ромчето да бъдат ПЛОСКИ и в подаръчни торбички с обем от 5 милиона, евро или долари...

РАШКОВ Е ЧЕРВЕНА МУТРА.

един от тези който сложи МУТРИТЕ над МВР !

Много добър този министър. Гласувайте пак за него.

Това което искате е да извадите олигарсите от ареста, за което ви платиха, нищо друго!

Дърт педал нов бардак ще прави.

Другари милиционери,ний сме станали милиционери да работим само за себе си.Рекет ,продажба на наркотици,и Дори убийства са нашата работа.задружни сме в престъпленията и това си личи по това как задружно се защитаваме тук.Всички на компютрите и телефоните.

го спазваш ,другарю пРашков?!

за закони взел да говори,като ги гази...

Погледнете само снимката.................. тя казва всичко!!!!!!

Защо сикаджията- рекетьор дон Паталогезе Мутрагеньов,трафикантът на метаамфетамини както пише Джон Байърли още през 2006 години не е в затвора!? Време е да се научим да вкарваме престъпниците си,разбойниците си в затвора,където и да се намират,както и да се прикриват,ако искаме да живеем богато,достойно,щастливо! Задължително е да го направим,ако сме граждани от 21 век,а не овце!

Другарю Рашков! Имахте възможност да спрете създаването на мутрите и разграбването на държавата през 90-те години. Не го направихте. Сега имате възможност да извадите корупцията на показ и да напълните Прокуратурата с работа. Не го правите. Вятър с думи всеки може да прави. Това сте вие - вятър! Червен вятър, което си е венерично заболяване.

"Рашков: Искам МВР да работи на страната на закона" A тава значи ли, че МВР трябва да проверява незаконните имоти на пРашков за над един милион лева? Адски са арогантни тези комунисти, втори като тях няма.

Не е като да назначиш съпартийката на Божков. Как се изпари смръдлата като пръдня в гащи! А и да уволняваш журналисти в ефир. Все закони способи! Да ви ..... мамата комунистическа! От къде се пръкнахте пак?!

- пазителя на закона Евгени Михайлов: 9.30 ч. сутринта, 4. 07. 1990 г. Въвеждат ме в кабинета на Бойко Рашков за пореден разпит за "танковата касета" с репликата на Петър Младенов "Най-добре е танковете да дойдат". Предишният разпит беше 9 часа без прекъсване. Следователят Рашков е зад бюрото си и още с влизането ми започва да крещи: "Какво си мислите, вие, бе, копелета с копелета?". Посяга към вестника, който е пред него и започва да налага дървения плот със сутрешния брой на в. "Демокрация": "Какво е това, беее, каквооо?" Отговарям: "Нищо. Декларацията на първите свидетели, видяли записа 30 минути след заснемането му." "Няма да стане вашата, бе, нямааа! - продължава да крещи Рашков, който преди това в продължение на 20 часа ме е разпитвал и се е опитвал да манипулира показанията ми. "Г-н Рашков, за тези свидетели ви казах още при първия разпит, но вие още не сте ги извикали. Нормално е да се плашат, че може да ги премахнете и за това излизат публично с имената си.". Той побеснява още повече и устата му се запенва, но не може да произведе и звук.

Браво на Рашков и на цялото служебно правителство! Крайно време е герберастките мутри и калинки да бъдат изринати ведбъж завинаги от властта! УСПЕХ!

Тоя най големият боклук и за закони говори.

Г-н Рашков, ние знаем и името на закона...

Едно на думи, друго на дела. Рашков не може да говори за законност, докато не даде обяснение как на държавна служба се е сдобил с имоти за десетки милиони. Изпечен лъжец - оказа се, че не е имало никакво подслушване, както твърдеше, обаче важното е да хвърля кал.

Тази е най-непочтения и най-нечистоплътния политик в политическия смисъл на думата в целия преход

къде къде е цветанов, той беше най-почтения : )

В ЮАР съм в ЮАР съм

Дай Боже, най после да имаме полиция, а не полицейски мутри. Дай Боже, най после да за работи най важната институция в името на народа, а не на мутрите Дай Боже!

Браво г-н рашков! Никой министър преди, а и след вас не е казвал и няма да каже тези думи. Вие сте откривател и гений. Как сте днес с усещанията и допусканията?

Много работа чак се измори да ходиш в евроком тв и при Бенатова :) Уж много компромати уж много корупция ? Алооооо с тея БКП номера не така ,че както дойдохте така и народа ще ви изгони .