Съдът наложи глоба на рапъра Криско за потрошения хотел

Рапърът Кристиан Талев-Криско бе глобен с 300 лв. от Районния съд в Горна Оряховица за хулиганска проява.

Обратно в новината

Коментари - Съдът наложи глоба на рапъра Криско за потрошения хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 300 лева? Сумата трябваше да е 5 пъти повече - за назидание. Криско се е взел много насериозно, че е звезда. нито песните са му песни, нито поведението. Не знам кое подхранва самочувствието му.

Браво за съда,взел това решение!Богоизбрани не трябва да има,особенно от този род тарикати...

А СЪСЕЛА ,БРЕ?! ЦАЦАРОВ, ТОРБА С ЛАЙНА, ЕЛА ТУКА РАЗБЕРИ СЕ!!!!!!СЪСЕЛА В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имам чувството че в България има определена група продуценти които си падат по момченца и след като ги минат веднъж дваж се опитват да ги лансират и да ги правят известни

Браво Дриско ти си мъж. Дриско е една истинска БГ "ЗВЕЗДА" :) .

Е.аси и рекламата му направихте на тва леке. Тва е новина като за секция Лайф(евентуално)

ЛАЙНАР , КАТО МНОГО " ВЕЛИЧИЯ " В ТАЯ ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябваше поне 3000 да го глобите ! Да му остане за добър урок !

Е ся вече е гангстер!

Ха-ха, рапър плаща на чалгари

Този текезесар с две мозъчни клетки успя да влезе в новините. Да благодарим на драскачите наричащи себе си журналя. Без вас нямаше да знаем, че съществува такъв примат. Същият комбайнер бе пуснал преди години клипче в интернет как някаква малолетна шафрантия му прави бабалюга.

Интересно,ако не беше Криско или там как беше Дриско колко ли щеше да бъде осъден.Тези 300лв. са смехория.Тук не става въпрос толкова за пари,а по-скоро за принципи.Толкова ли струва унижението на собствниците и персонала.Срам отново за цялата съдебна система.

Kalin

Тоя още като се моташе около хладилника трябваше да го окошарят.

Този Дриско, ако трябваше да плаща за реклама да се появи из всички медии в които я имаше новината, щеше да се изръси с един куп пари, а сега мина само с 300 лева!

300 лв. ли струва потрошването на един хотел

ЗАКОНИ В МИЛАТА НИ БГ......И ТИЯ СА МУ МНОГО - ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ И ЗА АДВОКАТА..............

Късметлияе момчето ! Тука, нам ко става, Петното си е петно, ама прокурора Цапаров оцапа гащите! Тъй стана тя: Ти му кажи на лудо да пръдне, то се насере (кит.погов.)

Следващия път охраната на хотела да се направи, че не знае кой е този- не че много хора знаят, и да му префасонира фасада още там, на място- без съд и следствие. А като го питат защо е така, да отговори, че то така си беше.

Ало съдът. Вие го съсипахте това момче бе. Тая непосилна съма така ще го респектира че другия път направи 10 хотела ще потроши по 300 лв какво му плащаш. Да ви клецам у нещастните бългърски съдии и ндедоносляци. Затова сме лайнарите на еропа- заради шепа тъпи съдии дето искат да за независими. Всички за ръчичка у затрова да им скъсат там дупетата.

В такива случаи поправителния труд плюс покриването на щетите и глобата е най-подходящото наказание-лечение.Тези 300 лева в Г. Оряховица може да са много пари но за този дресък са си нищо така ,че изобщо не му се е смачкал фасона.

Как не ви е срам да налагате глоба на изключителният български творец Криско???

предлагам на всички родители повеаЧЕ ДА НЕ ПУСКАТ ДЕЦАТА СИ НА КОНЦЕРТИ НА ДРИСКО, ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е ДА ПОСЕЩАВАТ ПОПФОЛК КОНЦЕРТИТЕ.

при подкупните садии в.бг.нищо чудо три бона на садията а глобата на хулигана триста лева.пиклюра.

Каквато държавата такива са и законите,а също и присъдите.Този младеж за огромно съжаление е кумир на тинейдьърите и явно не осъзнава колко е пагубно влиянието му върху подрастващите.Дано чете тези коментари и ги анализира.

Това рядко л...о от глоба няма да разбере. Ако зависи от мене, бих го пратил да троши камъни на чакъл 30 дни, пък тогава ще си помисли, (надявам се ) , преди да се изцепи следващият път.

На тоя 300 лв. му е само тоал. хартия за днеска бе, срамота!

е тоя ДРИСКО ,един ДРИСЛЮ с крив орлов нос!Боклук!

На този Криско по би му отивало да се казва Дриско.

Това е моя реплика...

Swebus

Трябваше не 300 лв, да го осъдят да участва в ремонтните дейности на собствени разноски. Всяко пияно леке може да троши и после да си плати все едно, че нищо не е станало. Ако трябва със собствените си ръце да ремонтира пораженията, друг път ще мисли повече

А калпавия ремонт кой ще го плаща?

Не беше ли това момченце с клипа за авторските права ?

Бийтълс , Бийтълс... К'ви са тия маймунски танци, вземете изтанцувайте по един валс, покажете че сте млади хора! реплика от "Вчера". Идеята ми е, че предпочитам да слушам виенски валс вместо рецитаторчето Криско

Абе, вярно, че тези които навремето сме гледали "Вчера" и сме му се наслаждавали, вече одъртЕхме (щом и виенски валсове вече слушаме с кеф), ама тук въпросът не е за музиката. Жалки наркоманчета - това са нашите деца (а има много като тоя Криско). Страшното е, че не знаем и как да им помогнем, положението е изтървано...

Брово на съда в Горна Оряховица.Тоя дриско трябва да знае ,че не е нищо повече от другите гости на хотела.Браво на съдиите

.бах тоя "справедлив" съд. 300 кинта. смееееееееех