Куп ранени след челен удар

Тежка катастрофа, при която пострадаха 4-има души, стана днес по обяд край „Вичов хан“ на пътя между Враца и Оряхово.

Обратно в новината

Коментари - Куп ранени след челен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Ангелинка П. ...мадам...и с МЕН... изпратиха по спешност в 9-та глуха. Очакваме и от Брюксел да ни сюрпризира с тъпотията си: -Вие сте с хотела и с МЕН ... А.П. Честито и на нейните достолепни началници от така нареченото Българско Национално Радио.

Довечера по ТВ-новините някой полковник от пътната ще каже делово: "Най-честите причини за пътно-транспортни произшествия с МПС са несъобразена скорост, неправилно изпреварване и неспазване на предимство от водачите." Ще е прав !

изводът след подобни меллета е : "като не можеш - не го прави". за карането :-)

куп ламарини след челен удар .

Мммм, друго си е кат погледнеш заглавието и виждаш , че вече в дир(ник)-а пишат и индивиди все още без основно образование. Имайки предвид, че експлоатацията на деца е наказуема... нямам какво повече да кажа.

за съжаление на медийните лешояди, които нямат нюз, няма убити...

Заглавието е безумно тъпо - когато прочетеш "статията" се оказва, че раненият е един.

МЪЖЪТ И ЖЕНАТА СА БЕЗ ВИДИМИ НАРАНЯВАНИЯ! СЛЕДВАЩ РЕД: ЖЕНАТА Е СЪС СЧУПЕН КРАК!!! КАКВИ НОВИНИ,КАКВА ЖУРНАЛИСТИКА!!! ДРАСКАЧИ СТЕ ВИЕ,ПИСАРУШКИ!!!

Със счупен крак и най-вероятно е отивала към болница. Явно е счупен преди катастрофата. Пфуууу......

КУП ???!!! ХАХА,ЧУДНО ЗАГЛАВИЕ!

за челен удар са нужни 2ма идиоти:))))

За челен удар е необходим само ЕДИН идиот!!! Като ти излезе насреща, особено в някой завой, ти какво си виновен, че някой комплексар е решил да се прави на голям състезател и да рискува живота си и на останалите хора по пътя?

ех сега може и един прост за двама... ама си има мантинели и канавки. може оня потърпевшия докрай да се е надявал джигита да спре и да не си мачка таралясника в мантинелата:))

Чудноооо и тези диви селендури са следващите НОВИ СТОЛИЧАНИ !!!

там завоя има обратен вираж,а идващите отдолу избягват свлечения път и карат почти по средата на платното както и отсреща идващите заради виража,питайте ченгетата щото и една техна астра се фърли в храстите преди време.просто някои шофьори си мислят че са безсмъртни при мокро време

Абе там платното е с 4 (ЧЕТИРИ) ленти. Да се удариш челно в някого е абсолютна немарливост, още повече, че скоростта има ограничение със знак до 60 км/час. Друг е въпросът кой спазва правилника за Дв.П.

нали ти казвам точно каква е хавата там,всички караме по средата заради пътя,а защо и полицаите се хвърлиха в храстите бе,нали има 60км ограничение

Отдавна няма Правилник. Правилата са определени от Закон (ЗДП). Що не почетете малко, преди да започнете да пишете? Опитайте. Не е трудно. Може и да схванете...

Знам го завоя, какъвто и вираж да има, няма да караш в насрещното. При скорост от 60км/ч каквото е ограничението, наклона на пътя няма никакво значение особено когато имаш 4 ленти. Несъобразена скорост, мокра настилка и единия се е озовал в насрещното.