Ислямска държава призова за атаки срещу Запада през Рамазана

ИД призова своите привърженици по света да извършват нападения срещу Запада по време на наближаващия свещен месец за мюсюлманите месец Рамазан.

Обратно в новината

Коментари - Ислямска държава призова за атаки срещу Запада през Рамазана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази фанатична поради религията си групировка, започнала и обявила няколко пъти война на християнския свят, извършваща непознати за човечеството зверства, вече се гаври със света, който все още обмисля дали има право дори да арестува терористи.

От къде на къде мосюлманите са правоверни а всички други кривоверни и неверници.Значи щом си от друга религия си неверник. Според мен само атеистите са неверници защото не вярват в нищо.

Чакам с нетърпение денят в който я на САЩ, я на Франция или Англия няма да им издържат нервите и ще ги думнат тия мизерници с някой друга атомна бомба, както японците през 1945 г. и ги изтрият от лицето на земята барабар с Аллах и Мохамед!

Садистичното примитивно чудовище, инспирирано от усърдните усилия на американските служби, си точи зъбите за кръвта на деца, жени и мъже, като изобщо не се интересува, дали са християни, будисти или мюсюлмани, то просто е жадно за човешка кръв! Пазете България!

Ето, това са последиците от така нареченото "Свободно движение на хора, стоки, капитали .... " Нека Западът си сърба попарата. Фанатичната сган е продукт на едно общество което нарича себе си демократично, а всъщност е издълбоко античовешко. Подобни дивотии са невъзможни, например, в Корейската Народна Демократична Република.

А бе нещо малко не разбирам ислямския свят , религия и морал ? Постоянно призовават за война със Западния свят и САЩ....., а все натам налитат да емигрират... ????????? И друго, уж Русия ги бомбардира в Сирия , Русия ги унищожи от картата на света ... а все враговете на Русия са и техни врагове ... :) :) :) ??? А фактите ??? Ами те са такива : 1.САЩ - строят черкви а Путин и Москва - ДЖАМИИ 2.САЩ и ЕС уж са съюзници на Ислямска държава - а все там са атентатите и масовите убийства на невинни хора... ( защо ли правя веднага паралел със опита на БГ-комунистите с атентати още преди 70-80 години в България в черкви.. те много не обичаха религията - ам сега са по-християни по-набожни и от Исус Христос... С една дума - който се опита да мисли , си прави парвилните изводи ...кой е страната на тероростите -и по кого стрелят и безчистват те ... а който е беден прост тъп ммного много наивен , който живее в гето , който не вярва в понятия като свобода , демокрация .. - ТОЙ ВЯРВА В ИЗМИСЛЕНАТА БГ-ДЕМОКРАЦИЯ НА КОМУНИСТИ И МУТРИ... ТОЙ НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ РАЗЛИКАТА - В ТОВА ДА СИ СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ ,,,И В ТОВА ДА СИ РОБ И КРЕПОСТЕН НА ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЕОДАЛИ....... МДАА 0 ТЪРСЕТЕ ДРАГИ ТРОЛОВЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ И ДЕМОКРАЦИЯ В ПОСТКОМИНИСТИЧЕСКА ГЕТО-БЪЛГАРИЯ ..И ТРОЛЕТЕ КОЙ НА КОЯ СТРАНА Е НА АРАБСКИТЕ ТЕРОРИСТИ..ПЪК МОЖЕ НЯКОГА И ДА ПОЗНАЕТЕ !!!

Абе, я се успокой и си легни да спиш. Нощта е блаженна и благословенна от бога. Тя изравнява всички божи създания със земята и това ги прави равни пред всевишния. Поне докато трае благочестивия сън...

"В Германия съобщават за 500 "опасни" ислямисти". Ами Меркел да ги събере и да ги убеди че "не е хубаво да се прави така", да ги настани в общински жилища + по 50000 евро и ще мирясат. И аз бих мирясал...

Тези няма ли да празнуват? Щото Путин им е приготвил фойерверките и .КУРбаня.!?

До тука си върхът!

То едва ли някой слуша радиото на ИД ако има такова. Та затова всички вестници трябва да препечатат призива, да не би да остане някой фанатик неосведомен.

Продупчи десетката, приятелю!

Ние, увредените мозъчно от хилядолетни кръвосмешения евреи унищожаваме света до последно! А нима има по-хубаво нещо от това?

Ние(християните) сме си виновни за всичко. Изродихме се, нямаме морал, нямаме срам нито страх. Почитаме Кончита Вурст и подобни. Нормално е да изчезнем. Еволюцията не търпи боклука.

че като си осъзнал какво си , що не се поправиш? или изчезни, щом си боклук!

Руснаците прогонили ИДИЛ, Естествено че това е лъжа. Руснаците бомбеха всички други само не и отрочето си ИДИЛ. Ал-кайда също се спонсорира от КГБ, но им е по-неуправляема. Всъщност Русия се оттегли след като вече не може да бомби други извън ИДИЛ и Ал-Кайда. Но в момента в който някой друг се сбие с Асад веднага почват масовите бомбардировки.

А сега бавничко да преговорим кой създаде и въоръжи И.Д.. Ще повтаряме първо отделение май.

Пак фантазираш, ИД произлезе от Ирак а там оперираше САЩ. Сенатор Маккейн се срещаше с членове на Ан Нусра - филиала на Ал Кайда, а натовска Турция ги пропускаше свободно през границата си. ЕС пък гласува смекчаване на петролното ембарго срещу Сирия, точно когато Ал Кайда контролираше основните сирийски петролни райони....

Не пускайте мигранти в Европа! Убивайте джихадистите! Хвърляйте презервативи в Близкия изток и Африка! Много се размножават гадините.

Мисля, че следните публикации дават ясна представа за корените на злото и кой кой е в тази мръсотия: "Фронт ал-Носра, джихадистите от Ал-Каида са съюзници на сирийското въстаничество", публикувано в канадския Ла Прес на 26.02.2016(Le Front al-Nosra, des djihadistes d'Al-Qaïda alliés à la rébellion syrienne, le 26 février 2016, La Presse (Montréal); "4 страни от Съвета за сигурност отказват да класифицират като терористи съюзниците на Фронт ал-Носра", във френско-езичната версия на ливанския Ал-Манар, 11.05.2016(4 pays du CS refusent de classer terroriste des alliés du front al-Nosra,11.05.2016, Al-Manar); "Пактът Обама със саудитците и Ал-Носра", канадския Мондиализасион на 5.10.2014 (Le pacte d'Obama avec les Saoudiens et Al-Nosra, Mondialisation, 05 octobre 2014); "Тайната истина е, че САЩ и техните съюзници подкрепят Ал-Кайда...", Мондиализасион, 14.05.2016(La vérité secrète est que les USA et ses alliés soutiennent Al-Qaïda..., Par Prof. Tim Anderson, Mondialisation, 14 mai 2016); "Емир на Ал-Кайда умира обгрижван в болница в Турция", френския Жи Форум на 19.05.2016 (Un Emir d'Al Qaïda meurt en soins à l'hôpital en Turquie, 19.05.2016, J-Forum); "Франция днес очевидно е най-застрашената страна, както от Даеш, така и от Ал-Кайда", във френския КуулАмНюз на 19.05.2016 (La France est aujourd'hui, clairement, le pays le plus menacé tant par Daech que par Al-Qaïda, 19 mai 2016 Cool AmNews); Всъщност, името Барак Хюсеин на християнско ли ви прилича?

кажи нещо и за хизбула , моля те!

Изчакай да потърся!

Хизбула е създадена е през 1982 срещу израелската окупация на Южен Ливан. Поддържа социални организации, болници, училища, множество икономически и инфраструктурни проекти, сиропиталища, новинарски агенции, телевизии (Ал-Манар) и е в ливанския парламент от 1992г. Официално е призната за терористична организация от САЩ, Нидерландия, Бахрейн, Египет, Великобритании, Австралия, Канада, Израел, България, Лигата на арабските държави, а също и частично от ЕС. Ето и някои заглавия на публикации свързани с Хизбула: "Шефът на ливанската терористична група оневини Израел за смърта на един от своите командири", Таймс аф Израел, 22.05.2016; "Сирия: Хизбула ще засили присъствието си в Сирия", Льо Фигаро, 20/05/2016; "Новият кадрови шеф на Хизбула счита Израел за стратегически съюзник", Алиа Експрес, преди 3 дни; "Сирийската армия и Хизбула превземат вустаническо селище край Дамаск", 19/05/2016, Л'Ориан льо жур; "Ексклузивно: Иран иска Хизбула да атакува С.Арабия", Сан ланг дьо боа, 19.05.2016; "Франция продължава да поддътжа връзките си с Хизбула", Парс тудей, 16.02.2016; "Кампанията по сатанизиране на Хизбула едва започва", Мондиализасион, 30.08.2006.

дано не атакуват в москва! на рамазан всяка година ходя там. няма другаде такъв празник за мюсюлманската душа! народ , народ , народ ! навсякъде не можеш да видиш земята ! дано няма поразия сред правоверните!

Рамазаня, Рамазаня, Рамазаня нааджанаа. Нааджана, нааджана

Аз пък призовавам мюсюлманите да се справят с радикалните ислямисти, както християните са унищожили "светата" инквизиция и кръстоносците, и са изгонили всякакви антични религии от управлението на държавите си.

не думай!! а православна русия какво да прави с патриарх кирил , дето все е на първа линия и путин ръка му целува??

Нашия, като на всяка втора дума се кръсти, да не би да слуша поповете? Това са политически и популистически преструвки.

Корана и талмуда казвали ,че трябвало да се извърши жертва.Талмуда се ръководи от старият завет.А в Старият завет е описан живота на евреите преди 2000 год.Войни ,войни и пак войни.Грехове не могат да се опрощават,като се отнема живот,дори и на животни.Това е хилядолетно изостанало разбиране .Днес делението на хората е по други признаци:на старозаветни-ръководят се от старият завет,новозаветни,праведни и от новата култура.Най изостанали в своето духовно развитие са старозаветните.От новата култура -6-тата раса са най напреднали ,но те за сега са единици на Земята.

Старият и новият завет са хронологично, пророчески и законово свързани. Не могат да се разделят. Но вие познавате Божието слово и затова пишете глупости.

...не познавате Божето слово...

Така е /свързани са/, но Старият завет е ОТМЕНЕН.

ужким създадена от Запада за война срещу рашия, сЕ Запада напада, а не рашията ??? Май на путлеристан намирисва цялата работа ???

Запада от 15 години се "бори" с терористите, и за да продължава да се "бори" с тях, периодично трябва да има подобни заплахи. Дано си схванал най-накрая, макар, че се съмнявам.

"В Германия съобщават за 500 "опасни" ислямисти." Че то... има ли безопасни?

Има . Хоризонтално изпънат,неподвижен исъс сланина в устата.

От твоите уста - в Божиите уши...

е след като тези 500 души са опасни защо не ги изритат от германia????..

Може да ги прехвърлят в България по програмата за разпределение на бежанци.

Не за пръв път авиацията на САЩ и прословутата коалиция хвърля оръжие и провизии. Това стана в Тал Афар, след това в Синджар и в Балад. САЩ се оправдават, че това се случва по грешка, заблуждават ни, заяви депутатът от иракския парламент Авад ал Авади.

Абе ФАЩ и СА що са любовници ?

Какви са? Също любовници!Със САЩ и Европа всеки иска да дружи!От Русия и путин всеки бяга като от чумав!

НАШАТА - АМЕРИКАНСКАТА ДОКТРИНА Е ПРОСТА .. "НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ В НЯКОЯ ДЪРЖАВА ДА ИМА НЕУДОБЕН ЗА САЩ РЕЖИМ" .... В АМЕРИКА НЕ НИ ВЪЛНУВА РЕЛИГИЯТА НА ЧОВЕКА И ДАЛИ ТОЙ МАЧКА МЕСТНИТЕ АБОРИГЕНИ - ВАЖНОТО Е ДА ЧОВЕК А МУТРАТА , ИСЛЯМИСТИТЕ , ЕРДОГАН , ТАЛИБАНИТЕ , УКРОПИТЕ СА САМО РАЗЛИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ТАЯ ДОКТРИНА:)) .... МОЖЕ ДА Е КУЧИ СИН , ОБАЧЕ Е НАШ КУЧИ СИН :)))

Ти пък ако мислиш,че си много оригинален като даваш вид,че тролиш за путин от Америка?Трябва да ти кажа,че се излагаш като Лавров коня.На него освен,че му се смеят по международните форуми му и ръкопляскат...толкова е глупав!Като всеки трол естествено!

Америкастата администрация и армия на совя страна е инструмент на римокатлическата църква за налагане на новият вавилонски ред.

Тука някакви русофобски утрепки ми искат да съм им дал източници ! Направо видео ще ви дам US airdrops weapons into #ISIS hands - #Syria Ayn Al Arab

САЩ строят църкви Путин - Джамии ИД мрази САЩ ИД обича РФ няма нужда повече от думи.

Русофобите даже не знаят къде е Багдад , някакво С-400 ги гони !

Ислямска държава призова за атаки срещу Запада през Рамазана Явно , че християните трябва по Коледа и Великден да призоваваме Путин и Обама за яростни бомбардировки над Ислямска държава.

Кметът на град Балад, който се намира 80 км северно от Багдад, Муфид ал Балдави заяви, че на 26 декември хеликоптер на американските ВВС е хвърлил контейнер с оръжие на терористите, обсадени в село Ал Худейра. Според местните хора контейнерът е съдържал различни видове оръжие и боеприпаси.

дай цитат. ТОЧЕН. да го намерим и ние това. или си ЛЪЖЕЦ !!!!

това го писа и в 13 04ч. деменция , склероза или просто русолизка глупост??

Явно най-голямата ДЖАМИЯ дето вдигнах в Москва пред Кремъл върши работа. ИДИЛ ни обича и за това ще ги подкрепяме в борбата с/у Запада.

ПО ПРИНЦИП В КОРАНА И ТАЛМУДА СЕ КАЗВА ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ ... ... НЕ СЕ КАЗВА КАКВА ДА БЪДЕ ЖЕРТВАТА - АХМЕД ДОГАН , БОЙКО МУТРАТА ИЛИ ЕРИК РУБИН - ВСИЧКИ СТАВАТ :)))

Вот тебя 40 жрици православной мю'сюлманино. всичко знаеш. Добре си научил религията си.

найс а?

Да бъдем толерантни .То рамазана е месец.Да отворим сметка за набиране на средства за честване на рамазана.

КОНГРЕСА И СЕНАТА ПРИ НАС ПРИЕХА ЗАКОН КОЙТО ПОЗВОЛЯВА СЕМЕЙСТВАТА НА ЖЕРТВИТЕ В АТЕНТАТИТЕ 9/11 ДА СЪДЯТ САУДИТСКА АРАБИЯ .... ОБАЧЕ ОБАМКАТА КАЗА ЧЕ ЩЕ НАЛОЖИ ВЕТО :))) .... В ДОКЛАДА НА СЕНАТСКАТА КОМИСИЯ ПО 9/11 ПЪК ИМА 28 ЗАСЕКРЕТЕНИ СТРАНИЦИ КОИТО ДАВАТ ДАЖЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ХОРАТА В САУДИТСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО , ХОДЖИТЕ И ЕВРЕИТЕ КОИТО СА ПЛАТИЛИ АТЕНТАТИТЕ - ПРИЯТЕЛИ НА СЕМЕЙСТВО БУШ .... И ПАК ОБАМА ГО СПИРА ОТ ЕАЗСЕКРЕТЯВАНЕ :)) .... КОНГРЕСМЕНИ КОИТО СА ЧЕЛИ ДОКЛАДА КАЗВАТ МНОГОКРАТНО "ФАНТАЗИИТЕ НА ПУБЛИКАТА СЪВПАДАТ С ДОКЛАДА" ... НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ПОВЕЧЕ ПОНЕЖЕ Е СЕКРЕТЕН :))

Нормално, ако се разберат подробности количеството самоубити ще нарасне.

американците не ги ли избиха тия бре?

Краварският пъклен план за помюсолманчване и ислямизиране на Европа започва да дава плодове. Слаба Европа означава силна Америка, слабо евро, автоматично дърпа след себе си- засилване на кухия долар. Освен това помохамеданчванато на Европа води след себе си - милиарди печалби от оръжие, техника, боеприпаси,самолети, танкове, оборудване, горива, които ще бъдат дислоцирани в Европа, нови говедарски бази, военни и така нататък. Сатаните от САЩ и техните слуги Мергел и Оланд ни налагат квоти за бежанци, но я попитайте колко бежанци са приели във ФАЩ? Нито един! Целта е ясна- както казах по-горе ислямизиране и дестабилизиране на Европа. Колкото е по-слаба Европа, толкова по-силни са ФАЩ.

Ха-ха-ха. Говедарите никой не могат да излъжат вече. Ислямска държава- дрън- дрън. Ислямската държава са САЩ и никой друг. По техен план и с техни усилия и средства бяха съборени режимите на Саддам Хюсеин, на Муамар Кадафи...Дестабилизирането на Сирия и бежаската вълна от икономически мюсюлмански емигранти към Европа се дирижира от ФАЩ, както иот мекеретата им по места- Мергел, Оланд, а у нас- от агент Буда, който щедро се е одупил и разтворил бузи срещу няколко милиона долара.

Затова е и тая злоба при козяците, днес пак ще останат без пари.

не мога да разбера само едно, защо винаги когато америка иска да помогне на някоя страна да стане по-добра за живеене то след това тази страна е разрушена от всякъде, та искам да кажа защо европа допусна америка да контролира политиката и, резултата вече е налице, европа неофициално е под власта на мюсулманите и дори не може да каже нищо против това защото ще бъде смъмрена от америка.

Ето какво бъдеще допуснахте за децата си с бездействие и непукизъм.

Кметът на град Балад, който се намира 80 км северно от Багдад, Муфид ал Балдави заяви, че на 26 декември хеликоптер на американските ВВС е хвърлил контейнер с оръжие на терористите, обсадени в село Ал Худейра. Според местните хора контейнерът е съдържал различни видове оръжие и боеприпаси.

чакай ! какви 80 км?? нали превзехме цяла сирия до турската граница , и там от страх от с 200 никой не лети освен нас? ни турци , ни евреи ни хамерикоси бе!!

Точно така... там е пълно с С400 С500 С1000 С2000... 3 руски Х-уинга и 2 дестроиера....

Ще ти кажат, че е "грешка". Другото им любимо оправдание е "приятелски огън".

много калпави тия С300 и С400, казваш, а?

Не за пръв път авиацията на САЩ и прословутата коалиция хвърля оръжие и провизии. Това стана в Тал Афар, след това в Синджар и в Балад. САЩ се оправдават, че това се случва по грешка, заблуждават ни, заяви депутатът от иракския парламент Авад ал Авади.

Те преди иракчаните хванаха американски и израелски спецове в щабовете на ИД. Има и видео как хеликоптер Апачи съпровожда конвой Тойоти на ИД.