Убиха общинар с богато криминално досие

Заместник-председателят на Общинския съвет в Ракитово Северин Клашнов е бил убит снощи след скандал за откраднат мобилен телефон.

Обратно в новината

Коментари - Убиха общинар с богато криминално досие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човека вече го няма и за това спрете да го плуете . тука всички знаете да изказвате мнение а деиствителност какви сте ? страхливци кадето никои няма да ви запомни , а на този човек на погребението ела да видите колко хора ще има и се замислете дали на вашето ще присаства някои друг освен маики те ви ( ако са живи ) и дали изобщо ще има кои да ви погребе .

Xора, спите ли? Kак може из страната да има такива криминални типове на такова ниво???Tоя тип се подвизавал с години и ще "управлява едно село или град? Aбе някой си е загубил акъла!!! Hе е трябвало да го убиват а да лежи в затвора, да плаща за кражби и да даде д о б ъ р пример на всички роми!!! A защо не и на българите!? Aми "посял-пожънал": много жалка случка!!!

Това е изборът нан арода, акосе сещате. Иначе Борисов беше обвинен в какво ли не, като каза, че материалът е лош.

правилно са го убили

До Лора - не е циганин , по-лошо , помак е...

Браво, престъпник с богато криминално досие го бодват смъртоносно и ченгетата аламинут разкриват престъпника. Браво, Цецо!. Браво, Цветанов! Постигна 99,99% разкриваемост на труповете на мафиотите, които сами се избиват. А ние ще си стоим заключени и зад решетките в жилищата, докато ти се пудриш като стара самовлюбена градска кокона. Жална ни майка с управници като вас, жална ми майка, че ви повярвах и гласувах за ГЕРБ.

"Убитият има 8 криминални регистрации в полицията във Велинград и в ОДП-Пазарджик"........ Че той си е направо цвете, другите започват от 18 нагоре!!!

За да почнеш работа, работодателя ти иска документ за съдимост. Бащите на "мъдрата" ни конституция не са разрешили на народа (явяващ се работодател на управниците си), да им искат документ за съдимост. България е рай за престъпници, тарикати и нечестни хора.

Грешиш - иска се документ за съдимост, ама после нещо нещата се замъгляват....Нека сега МВР започе акция общинар, да се проверят колко криминално проявени са в редицит на общинарите и кой е прикрил документите им!

любопитен сам да науча , откаде проижожда това фамилно име клашнов, досега не сам чул някои в бг да се е казвал клашно.интересни ехемпляри испалзяха в последните десетилетя. наистина само в балгаря може да се случи , човек с прякор да заема изборна длажност,от коя партя е бил този хубавец? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в "абсурдната" дарзава балгаря разбоиниците могат да бадат не само общински саветници, но и полицаи, агенти и началници в данс, министри, дупетати, садии, прокурори, президенти и премиери. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Живеем в страната на чудесата.Докато общинските управители се бият пияни по улиците, ще сме все на този хал.

След Самоков и Ракитово, скоро чистки на боклуци и в други общини!!!

да дадат орден стара планина на този, който е отървал общината от престъпника Клашнов!!! Ето че че има алтернатива на българския съд :)) Три пъти Ура и заря!!!

"Убитият има 8 криминални регистрации в полицията във Велинград и в ОДП-Пазарджик, които са за автокражби, притежание на взривни вещества и боеприпаси и хулигански прояви"... Егати общ. съветник. Представям си какъв е кметът. Няма да стъпя в тоя град.

Един кияк по-малко! Голям праз!!!

За жалост такива като този криминално проявен общински съветник има много в България. И те ни управляват, съветват и служат за пример... БОКЛУЦИ....

Най-сетне се намери някой да спре този кретен.

евала бабо, машала, ашколсун на туй момче те те това е BG - кенеф

абе може да беше всякакавв..но беше мн точен... чарли не беше циганин!!!!! а на този които го е убил просто няма да му се размине... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По колко пъти ще се плаща за това лечение-нали внасяме осигуровки.Сега това е държавен рекет-пълно безобразие.Поставят на една основа и който е внасял и който не е внасял-все трябва да се доплаща.Няма друга държава -мащеха,като Б-я!

Мангал убива престъпник-мангал !!! Ха да ни е честито, българи !!! Дано се изтрепят едни други всичките престъпници, та дано България стане най-после "Чиста и свята република" !!!!!!!!!!

"Чиста и свята република" на Левски не са се притекли 4-5 мъже да го освободят а е минал около 250 километра съпровождан от 4-5 заптиета . На Васил Левски идеите доколкото съм чел са били други , доста различни от твоите . Още 1000 години да минат иранското в теб няма да се промени . А това ,че си се кръстил с такъв ник не означава нищо , аз мога да си сложа ник - тракиец или прабългарин , но не е в това смисъла... Стига с тази злоба , от ден на ден ставаш все по-зле , защо толкова злоба не предвождаш нито кавалерия нито гестаповци в атака . Ако аз напиша нещо подобно, как би реагирал . Задавам ти въпрос като към все още нормален човек , какво трябва да застнем един срещу друг и да се коляме . Ако са ти направили нещо и имаш юнашко сърце и здрави ръце върни им го тъпкано , но да се подхилкваш като малоумен идиот , не го смятам за нормално . Може и моят тон да не е най-любезния но предпочитам да се разбираме като нормални хора . Ако съм прекалил нещо извинявай !

СПРЕТЕ ПРЕСТАНЕТЕ МЛАД МЪЖ ЗАКЛАН В ГЪРБА ОТ ЦИГАНИН, ВИЖТЕ И ОТ ТАЗИ СТРАНА НА БАРИКАДАТА!!! ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ КОЙТО Е ПОЛИТИК Е ПРЕСТЪПНИК КРАДЕЦ И МОШЕННИК!!!!!

Е,как така криминално проявен "общинар" - ума ми не го побира...

Общински съветник-криминално проявен...това само в България май може да се случи...Трябва да разрешат пандисчии да са президент и министър председател...шъ съ опраим....

:) ... и в Италия..... там така е било винаги.Казват го коза ностра. И май навсякъде, където се ширят ориенталските измишльотини- християнство,юдаизъм и ислям все има прикрито поведение.... не че като е публично е справедливо :)

Е "премиера"ви какъв е?

Поредният престъпник, допуснат да управлява в "милата" ни държавица България

Този човек получаваше всичко със заплахи и тормоз. Не е имало нужда и пари да дава... Зад гърба си има хиляди криминални прояви, но хората ги е страх и в полицията да се оплачат и да свидетелстват.

Ами да почваме да се оправяме, лошото е, че става бавно.

Супер: боклуците намаляха с един. Дай боже да го последват и тези, които са го допуснали до тази длъжност. А може би всички политици с БГ са същите?

Как човек с такова досие е заместник-председател на Общински съвет?? Да плачем за политика или да се радваме, че 1 боклук по-малко???

аз викам да го полеем :-) е...и държавата сме, толкова много свестни хора има у нас - умни, работливи, честни, как може все боклуците да прогресират, бе хора????? според мен, като гледаме протестите на гърците заради глезотии разни, можем да вземем пример от тях и ние да започнем протестираме за......за нови закони например, за реформи в съдебната власт - такива неща.

НЕ знам как е в Пазарджик, но във Варна има доста да се чисти. Общинския съвет е пълен с красавци и интЕлЕгнти. Супер рекетьори и бандити, които превърнаха Варна в клоака а хората от града в роби и страхуващи се нещастници. Така че идвайте пазарджиклии на море, поставяте едно добро начало и нека чистката продължи и в Варна

Много добре са направили,един мошеник по-малко

ББ ще ги оправи сички. Да започне да ги наблюдава през 20-дена.

и този е бил общинар ?!!!! вие вече на маимуни ни направихте ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато на полицията и се изземват функциите, се налага саморазправа.. Тежко и горко ни, когато имаме бездействаща полиция.

Хем общинар, хем циганин, хем ... "регистриран" за престъпления?!?! Тва т.нар. "регистрации" кога стават присъди??? Когато са повече от 100 за циганин ли??? Цвъ Цвъ, циркаджио нещастен, освен да регистрираш и филмираш, за нищо друго не ставаш! КЛОУН НЕЩАСТЕН!

Знае ли някой колко гласа от ромите е събрал въпросният младеж за БСП. И 100 престъпления да има човека събира гласове за столетницата. Като априлската линия-всяка успоредна крива линия на априлската е права=нов закон от геометрията,от което следва че момчето е невиннннно

Криминални личности, да нямат право да участват в управлението.

Е най после някой да свърши добра работа . Ако го знам кой е ще го черпа . Време е Велинград и околноста малко да си почине.Има още поне 3 ма който ги чака същата участ и малко населението да си почине от страх и тормоз.Поне от 10 години продължаваще тези безобразия и никой нищо не парви .

Така-а-а-а...я, да видим правилно ли съм разбрала?! Циганин с няколко присъди е убит в циганска махала по съмнение, че откраднал телефона на друг циганин!...А , между другото бил и зам.- председател на ОС! За мен новината е само в това, че ром със съмнително основно образование е в ОС. Другото се подразбира - герои на Костурица!

Напълно съм съгласна с вас Лора!Живеем в държавата на абсурдите!

Самите убийци ,които са в стадий на кражби с конфронтация на съпротивляващите се жертви са с още по- до най-богато криминално досие!!!!!И то са много,и се размножават много -какъв да е подходът към тях сега?Онзи кмет,който каза,че е по-добре живи и на свобода тълпи крадящи,убиващи на тълпи,като никой от тълпата им не казва :спри,не убивай!не кради -съвсем ще се влоши кризата,няма да остане жив данъкоплатец,който да заработва и плаща данъци и осигуровки ,за да дават на многодетните ромки 900 лв помощиуили кой ще заработва безброй пътни знаци,та да ги крадат ромите,за да ядат,ами кой ще ги пази от гнева им помежду си,ами кой ще ги лекува безплатно без да плащат месечни осигуровки -те няма да са съвестни в този живот в 99% май,ако така продължи до края на годината

Браво! Така трябва всчики да ги убиват. Като пометат 5-6 правителства за 10-тина години, следващите на власт ще се замислят: "Ако крадем, ще останем ли живи?" И така всичко ще си дойде на мястото! Просто трябва да се изтрепят около 10-тина хиляди човека навързани с парламента за 10 години и Ви гарантирам, че всичко ще е наред!

12 г той вярно работеше за общината и най-вече за себе си и незнайно как сколасваше да трупа и криминално досие. Той не се поколеба да търси справедливост дори в тъмна доба по Костандовските сукаци, но падна прободен от подла ръка, атакуваща в гръб - да изсхне тая пуста ръка дано! Но нека запазим сълзите си , защото, както отиват нещата, такива случай ще има все повече! Амин и Бог да прости!!

Един престъпник по-малко.Не виждам защо ревете на чужди гробища.

Не говорим кой какъв пост е заемал, а за млад мъж убит по особено жесток и противен начин в Гръб. Ракитово вече се слави и с това:преди убийството беше крадливата кметица откраднала половин милион лева и зам.кмет с пробация /фалшива диплама за средно образовение/

Ами лека му пръст! Същия този преди 10 г сложи бомба в дома ми! В кооперацията живеехме 20 човека. Всяка нощ треперехме да не повтори. После стана собственик на погребално бюро. И общински съветник- срам и позор. Но това си го е заслужил още отдавна - съжалявам за мнението , но съм го проклела хиляди пъти!

Общинар съдия, прокурор, министър и др. - криминални професии.

Може би заглавието трябва да бъде"Убиха общинар -образец на български общински съветник - с богато криминално досие! "

Не мога да тълкувам заглавието -убиха някой с криминално досие -убит в ромската махала,ОТ РОМИ -ДА НЕ ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ,ЧЕ НЯКОЙ Е ДАЛ ПРАВО НА РОМИТЕ ДА УБИВАТ ЛИЦА С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА,С КАКВИТО САМИТЕ ТЕ БОГАТЕЯТ- НАД 70-90 % ОТ РОМИТЕ СА С ПО НЯКОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ -КРАЖБИ И УБИЙСТВА! ОТНОВО ЦИГАНИ УБИВАТ!!!ТЯХ НЯКОЙ УБИВА ЛИ ГИ-НЕ! ЗАЩО СЕ ДЪРЖАТ НА СВОБОДА ТОЛКОВА УБИВАЩИ ЦИГАНИ -ВСЕКИ МЕСЕЦ,ПОНЯКОГА ВСЯКА СЕДМИЦА РОМИТЕ УБИВАТ НЯКОЙ С КРИМИНАЛНО ДОСИЕ!!!!ТЕЗИ РОМИ НЕ ЗНАЯТ ЛИ,ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА УБИВАТ НИКОГО!ЧОВЕКЪТ Е БИЛ В МАХАЛАТА ДА ТЪРСИ ОТКРАДНАТ ТЕЛЕФОН -КАКВО ВИ СТАВА -ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТОВА Е КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ?!