Пуснаха от ареста търговеца на ракията-убиец от Якоруда

Софийският апелативен съд пусна от ареста Тайфи Мекльов, обвинен за разпространяването на ракия в Якоруда, която причини смъртта на петима души.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста търговеца на ракията-убиец от Якоруда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отиде и той при тези момчета нали и той има деца убиец ако има съвест ще се убие боклук

да отиде и тои при тези мом зета кото уди удиез доклук нали и тои има деза

До редакторите - престанете с изрази от рода на ракия-убиец, автобус-убиец и т.н. Ракията не е убиец, убиецът е този който продава ракията /или я дава, подарява или дори черпи с нея/. Освен всичко друго, няма никакви доказателства че се касае за ракия. Ракия е алкохолна напитка, произведена по определена технология и с определени характеристики. В случая се касае за технически спирт. Техническият спирт не е напитка. Подобни изрази на практика оневиняват извършителя на тежко престъпление. По същата логика шофьорът убил човек е невинен, а убиецът е колата му.

Така е.. журналята къртят мивки в стремежа си да се правят на интересни.. има и по-фрапиращи изцепки :)

му да си пийне от неговата собствена ракия. Пък да почерпи и съдебния състав.

Софийският апелативен съд пусна от ареста Тайфи Мекльов.Тайфи Мекльов страда от исхемична болест и диабет. Лечение за тези заболявания в ареста не може да бъде осигурено, смята адвокатът му Иван Попниколов" ВЪПРОСИ: 1. От кога адвокатите и съдиите станаха лекари, та започнаха да дават диагнози и да преценяват, дали определена болест е опасна или не? 2. Това решение подкрепено ли е от лекарски атест? 3. Диабет НЕ се лекува! Диабета може и да е вроден! При диабет се инжектира инсулин, който може да се инжектира и в затвора! 4. При "исхемичната болест" лечението трябва да бъде насочено към основната болест, следователно в повечето случаи съвпада с лечението на затлъстяването! ВСЕ ФАКТОРИ говорещи за НЕКАДЪРНОСТА, ФАЛШИФИКАЦИИТЕ и ХВЪРЧАЩИТЕ РЕШЕНИЯ БЕЗ АРГУМЕНТАЦИЯ на съдии, прокурори и адвокати!

Все пак е Гергьов ден. Някой радикален ислямист с арабско име може да празнува Гергьовден(както ония ислямисти цигани празнуваха Коледа и колеха прасета)..ха.ха

Като се прави на ,,светец'', защо не съдейства на съда и не каже от кой е купил ракията? Той знае това много добре. Цяла Якоруда знае, че той продава ракия от години. Шест семейства почерни, това чудовище. Той ако има съвест няма да чака решението на съда.......

Аз предлагам да започнем да убиваме съдии и прокурори. Какво пък, ще ни пуснат в домашен арест. Така ще прочистим тая гнилоч.

Да се чудиш тия съдии по коя конституция се ръководят,че до сега всички престъпници я условно, изпитателен срок или под домашен арест остават.

У нас има хора, чието животи са отнети от каквото ли нещо. Без проблеми няма как

Според съдебния състав, Мекльов дал ракията неумишлено. По-скоро става дума за непредпазливост.....Как я е дал неумишлено след като я продава?!?!?!?!?!?!?!? Съдиите трябва до един да се разстрелят публично!!!!!!

така е за разстрел са просто жалка история е България

В БГто престъпниците са недосегаеми богове

С какви аргументи е пуснат? Опит да прочисти Якоруда от тъмни личности?

ЕТО ГО НОВИЯТ ГЕНСЕК НА БСП - БКП ДОСТА СИШ ПРИЛИЧА СЪС СТАРИЯ МОШЕНИК РОКЕРА С МОТОРА

Днес възтържествува справедливостта! Няма доказано умишлено деяние!А това, че има трупове си е в реда на нещата в Мутростан.

Той,може наистина да е дал ракията "като на приятели",но въпросът е,кой произведе тази ракия......Ако е той(или друг),трябва да получи заслуженото-"като за приятел",защото не изглежда толкова неграмотен,че да не знае,че не всеки може да произведе такова нещо без да има опасност за живота от консумацията му.... Та,убиваш на пешеходна пътека-домашен арест... Убиваш с ракия-домашен арест..... Пребиваш почти до смърт-домашен арест.... Чудя се,ако някой пенсионер гръмне вампирите в момента в които му прибират телевизора и апарата за кръвно в полза на обирджиите от Топлофикацията,дали ще го пуснат на домашен арест???

И аз не разбрах кой е направил ракията. Дори да е бил прост и да не е знаел, че може да се получи отрова - пак си има параграф "Престъпна небрежност". Незнанието не го оневинява.