Московски: Авиоотрядът с ново меню, но без пръжки и ракия

Ще кажа да направят едно нормално меню за "Авиоотряд 28", да не дразнят хората. Но няма и да е другата крайност - пръжки, сланина, домашна ракия или туршия.

Обратно в новината

Коментари - Московски: Авиоотрядът с ново меню, но без пръжки и ракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-интересно е от кога пиенето по време на работа (нали уж служебни пътувания са това) е официално разрешено? А когато някой пияндур се 'лъзне в тоалетната, плащаме ли му ('щото ние плащаме) и като за трудова злополука?

Не коментира ПОЩИТЕ И ДЪНЕШКИ, 50 милиона лв. БДЖ и ЗАСТРАХОВКИТЕ, 5.5 милиона лв. ами само с ГЛУПОСТИТЕ се занимава.

А мацките остават ли?

А мацките остават ли?

ами да си поъчват каквото искат и да си го плащат със свои пари!

Ганювщина

Ивайло Московски е най-елементарният министър!Просто е срамота да се разисква такава тема!!!

Ако има позиция за филии с мас, ще доставям безплатно буркани с мас. Доколко си спомням Крали Марко и Б.Б. са захранвани с такива сандвичи.

Е хайде де, откакто е създаден са се возили бая ПРАВОИМАЩИ! Нека да види и Гея какво е плюскал! Или Гея не е плюскал, а само е папкал? А ти уж си просветен, а пък си неграмотен. Я си провери в правописния речник как се пише думата "откакто" - може да се изненадаш, че не е "от както"! ;-)

деер

Ами да ядат филии с мас , че и те да станат премиери!! ...... Един сандвич от 3 лв пакетиран + чай/кафе/вода, другото от джоба!!!!

Миче, дай една салатка, че до Брксел има още много!

Защо "избранниците" да не ядат туршия и пръжки, а, г-н Московски? А знаят ли те , че голяма част от избралите ги, нямат и това на масата си...А, г-н Московски?

изхвърлете кристалните чаши от Фолкона..

кетъринг. Ами питайте Лепа Брена, Мара Отварачката, бистришките тигри какво ядат и поръчвайте! Може и Коко Динев да попитате, ще ви светне какво ядат важните персони - приятели на Боко.

Ами, престарали са се малко хорицата от Отряд 28... к'во да ги правиш - зор майка!... зор, натягане и спек... ;-)

По-сигурно -сложете там парче сланинка и някое картофче,любимите неща на нашия Вожд.

Тия бузи и тая снага на Баце не са от ябълки -не ми се вярва ....

Ако така оправяш другите неща както оправи БДЖ ... жална ни майка тогава....

Летя от години и ми прави впечатление, че кризата се отрази и на менюто в самолетите. Помня щедри обяди, придружени с червено или бяло вино, бира или разнообразни безалкохолни напитки по избор. Постепенно авиокомпаниите преминаха на сандвич и кафе, а сега по някое батонче и толкова. Защо властимащите не се съобразява с тези факти, а продължават да се правят на аристократи за чужда сметка?

Абе все не знаят или не се занимават с това, което се издъни. Виж ако нещо се случи те са най-отпред, тяхна е заслугата. Когато си министър ти си отговорен за всичко, което вършиш ти и твоите подчинени.

а секс осигурява ли им се на летящите особи? и от какво качество?

НЕ !!! Те повечето са Геьове.

Пс-добре пиши Педераси защото се пише Гейове.

Някой ядът трюфели в самолета...други печурки след дъжд...Все гъби са.

"Дето се вика по една-две ябълки е ял, докато е летял" - абе дет вика народо, тая гуша и тоя корем не са от ябълки!!!

Носете си пръшките от вкъщи! За ракията? , от нас да мине-ще се намери!?

Абе по една малка"кировица" за всеки и парче салам от пресованите рога, крила и копита... им стигат за целия полет

Май се забравя,че това е самолет за работни,делови полети,не е туристически круиз, едно кафенце с минерална вода Банкя и мокра кърпичка с българска роза са напълно прилично меню

Този малцинствен флуид много бързо е забравил от къде е дошъл и с какви филии е тичал след топката от парцали .

...дали го яде или не няма значение, ако са дадени парите по поръчката...няма какво да направи... лицемери долни...а ние затъваме още и още....

Защо "хората" бе подлизурко?! Ти не се ли дразниш, не ти ли прави впечатление?!

Простотията е пълна. Ще вземат от храната им, за да си разкарват ...Съсипия е всичко. Вместо България да е щастлива страна, свидетели сме само на разруха.

Ами не е ли вече време да спрете ТАЗИ ПРАКТИКА г-н Московски. И какво значи няма да са пръшки, ракия и др.подобни. Че с какво са повече хора летящите с авиотряда... То българите и пръжки не могат да си позволят, що за нахално изказване. Явно и Вие трябва да слезете малко на земята. БРАВО НА БОРИСОВ, ОСТАВА СИ ЗЕМЕН ЧОВЕК ВЪПРЕКИ НЯКОИ ИЗХВЪРЛЯНИЯ. пРОСТЕНО МУ Е.И защо им е някакво меню, че нали ходят да вършат държавни работи стези самолети, толкова ли ще умрат от глад за няколко часа пътуване. Егати случоя.

Че тоо, какво меню е тогава??! Да си носят бисквитки! И да не пият вода!? Във въздуха се ръждясва от нея!

Предлагам да минат на това, което яде народа - асфалт!

А ТОВА БИЛО КРАЙНОСТ ДА ИМА ТУРШИЯ И РАКИЯ. ИНАЧЕ НАРОДЪТ МОЖЕ ДА ГИ ЯДЕ, ЗА ДА ОЦЕЛЯВА И ДА ВИ ПЪЛНИ ГУШИТЕ МЕКЕРЕТА. БЕЗРОДНИЦИ, ДАЖЕ И ОТ ТРАДИЦИОННОТО НИ СПИРТНО ПИТИЕ, КОЕТО И ЧУЖДЕНЦИТЕ ХАРЕСВАТ СЕ ОТКАЗАХТЕ. РОДООТСТЪПНИЦИ И ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ.

Освен премиера и министър се изходи върху менюто.Да им е сладко!

Предполагам, че промяната в менюто е еднa от КЛЮЧОВИТЕ реформи заложени в програмата на ГЕРБ в тази област и ,,зорко,, наблюдавани и контролирани ЛИЧНО от министърът.....жалки сте ....

СРАМ за Московски, срам за човек, който трябва да знае къде изтичат парите на ведомството. АМИ то така е, дойдохте и за вас 10 000 лева са като 1 лев, за вас вече милионите нямат значение, а милиардите. СРАМ-един пенсионер получава годишна пенсия у нас = 12 месеца по 200 лева = 2400 лева. Миналата година Авиоотряда е изял по време на полетите сумата от близо 16 000 лева, тя е равна на годишната пенсия на 8 пенсионери. ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАШ, ТИ ГОСПОДИНЧО МОСКОВСКИ с българите-бедни, ядящи сланинка и салатка с ракийка-не те лие е сра,. ОТ бога нямате срам-сукалчета се научихте да мачкате и обиждате българите. СРАМ. СРАМ-поне не си отваряй устата-то ясно е какво миослиш. Ако кислеше позитивно-да не сме на това дередже и с железници и с всеки транспорт. А за Бойко-не го меси- той е скромен човек-ВИЕ ЗАД ГЪРБА МУ ПРАВИТЕ БЕЛИТЕ.

А Джиджи, тя само на сьомга налита?!

Боже мой, какви безумия и още по-безумни коментари. Абе, българи, опомнете се, бе! Мафията открадна 6 милиарда само от КТБ, милиарди се крадат ежегодно от контрабанда, нелегален износ на културни ценности, незаконни обществени поръчки, източване на ДДС и какви ли не схеми!!! Вие се хванахте за морските дарове и уискито на премиера! Чакай бе, 100 грама пушена сьомга е 4 лева, 1 голямо отлежало уиски е 6 лева. Това ли е проблема на държавата, бе, слепци!

престанете да ни занимавате с дебелогъ.зите некадърници-предатели!

Уругвайският президент има охрана от 2 полицая,обработва си сам ранчото.Сам си кара колата.По стандарт на живот Уругвай е на по предна позиция от стандарта в България.Имаше едно предаване "Старият албум"-В него беше отбелязано,че след освобождението от Турско робство,първото българско правителство се е отказало от заплатите си за 6 месеца.Заплата е получавал само Батемберг.Било голяма беднотия и от толератност към народа правителството не е получавало заплати.Много начетени хора в него ,външният министир владеел 14 чужди езика,останалите по 7.Истински българи е имало в миналото.Сегашните теглят само заеми.Купуват луксозни коли,а линейки в същото време в София нямало.

d4

и още едно сравнение... швейцарския парламент има САМО 2 коли. една за председателя и една за секретаря на парламента. депутатите ходят на работа или с общ.транспорт, или с личен такъв. няма субсидии.няма платени длъжности в разни комисии. няма и бюфет в парламента. лично съм проверил!

Прав е Боко, какво е това тъпкане на Фалконя с маджа до тавана?Ей миналия път не можа да се затвори колесника от липса на място, та се наложи да се връща да се поразтовари.Една щипка от омар се беше заглавила в механизмите и ще се изтрепем за кашмер!А с тези дето си слагат пържоли във вътрешните джобове и пълнят външните със скариди и черен хайвер, ще се разправям допълнително!

Мутрата има телесни резерви.Може да изкара и 1 месец без храна.

За мен едно шкембе с повечко чесън, моля.

И какъв е проблема с Ракията?

d4

да включат в "кетеринга" бахур, саздърма, спържа, наденица с боб, осолена сланина, качамак, зелев сок с праз, шкембе чорба, свински дроб по селски, телешка глава в шкембе... все екстри за "електората". защото той от морски дарове и екзотични плодове получава алергии...друго си е made in BG.

Като гледам колко е отслабнал Боико явно само ябълки е ял.

Спирам да ям ябълки да не стана дебела като него.

И Пеевски яде само по 2 ябълки а Фидосова само една.

само филии с мас, нали това е зобил фюрерът преди

Ами, то и ние така - по една-две ябълки хрупаме докато работим... Така да се каже, в тон сме с... модните тенденции.

Вие какво искате да ядът в самолета? Хляб и чесан ли?...И да пият ЛИМОНАДА ???Все пак и те са хора.

Pesh0

Русенско варено . Копърка . Сухари . За дамите консерва Ропотамо.

Как ми се доядоха пръжки! Омръзна ми тази сьомга и филета...

кога българските политици са хора? Човекоподобни да, но хора - не.

Пише се "илимумата"

Министър, Московски, ние сме идиоти, спор няма. Щом ви избрахме отново да ни обиждате и манипулирате, значи ви заслужаваме. Нека Бойко си яде златните ябълки и китайските фъстъци, да му е вкусно. А колкото до туршията, дайте я на нас, ние не сме гнусливи, предпочитаме българското.