17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам кой е по-тъп, статията или тоя който предлага демилитаризация на Русия? Няма санкция в света която може да наложи демилитаризация на дадена държава и никога няма и да има такава. Пък и да имаше, кой е тоя дето доброволно би си събул гащите да го аргасат отзад ? Мислете какви ги пишете, после пишете, малоумници. Демилитаризирайте някоя клиника за аборти, от която сте се пръкнали, малоумни смотаняци такива.

тоя зеления недоносеник унищожи народа си, някой ден ще го разберат но дали ще е жив, зад океана го подкрепят сега, но след време нищо чудно точно те да го свършат

Никой не те пита за простоватото ти мнение. Ти си никой.

NUmber1 Явно си заченат в руски кенеф в Сибир и мухите са разнесли благовония на органика. Затова си и толкова ограничен. Сърди се на майка си и баща си.

Е не така остро де. Излагаш се, както и отслабваш своята теза.

А аз искам да ч..ам Джулия..,

Най-големият длъжник в света са САЩ. За да изплащат дълга си, през 2021 г. са емитирали 40% от всички долари, които някога са печатани в историята им. Това финансово действие, имайки пред вид как САЩ опитва да управлява света и успява да управлява ЕС - е престъпление срещу човечеството. Ще обясня защо. Защото такъв огромен дълг, ккаъвто има САЩ, се изплаща само чрез обезценяване на дълга. А това става чрез война или военен натиск. За това САЩ превърнаха НАТО в свой инструмент за осъществяване на политиките си на грабеж от целия индустриален свят. САЩ не спазват доовори и закони. Достатъчно е да се заповяда тук или там какво да правят и Европа и то ще стане. Дължи се на налостта на САЩ и малодушието на еврпейските народи, които излъчиха много ниско качество политици през последните години. Предателството на политиците на ЕС е историческо. Русия се пази от настъпващите бази на САЩ (лъжат, че са за защита, всъщност са си пълноценни бази за нападение чрез стратегически оръжия). Русия не е ощетила никоя европейска държава от края на социализма насам. И няма намерение да ощетява. Нападението в Украйна е решителен отказ на Русия да приеме бази на САЩ да се разположат на 3 минути полет с ракета от Москва. Това беше уговорено никога да не се случва, но САЩ не са тези, които ще си спазят дооворките. А бази на САЩ в Украйна означава не друго, а оправдание за САЩ за ВСЕКИ акт на зло, което нацистите от Украйна могат дапредприемат срещу Русия, уж по техни убеждение, но всъщност в интерес на САЩ. Изпаднах в обяснение на очевидни неща, стига човек да има ичи да ги види разбира се. Но явно много хора нямат очи и им шушнат глупости от медии, които са под пряк надзор на САЩ. Не е тайна за никого с над средна интелиентност, че посланиците на САЩ казват какво може и какво не може да се каже по еврпейските национални медии. Истината е, че САЩ се сгромолясва и докато е падението - бавно, но случващо се, се опитват да подложат Европа под себе си, за да останат отгоре. Това е невиждан до днес маскарлък, но се случва.

"е бил извършен или от дълбочината на руската територия, или от територията на Беларус, или от водите на Каспийско и Черно море." а може и от патагония да са били :):):)

Укрите се изнесоха окончателно на Марс. Някой вярва ли още на тия боклуци?

Освен пълна демилитаризация на Русия, необходима е и пълна денацификация, унищожаване на имперската същност и домогвания на политическия елит.

Смешник! Искам да те видя как ще демилитизраш Русия.

"..предложи частична "демилитаризация" на Русия" Ми да грабва пушката и да върви да демилитаризира. Или пък да вземе да млъкне?

Америка на китайците ! Австралия на индийците ! Европа , част от Русия !

"Вие обаче не сте роби и пушечно месо. Не е нужно да умирате", ....

Всеки ден от Украина присига нещо ново, което кара хората за се смеят при целия трагизъм на положението. Ето и сега "Украинският министър на отбраната Олексий Резников предложи частична "демилитаризация" на Русия."

тия урки ползват някакви модерни наркотици, ще избият рибата в БГ тука с тая джендърска младеж ЩЕ Е УЖАС

Русия Не Съществува

Обаче че ти съществуваш , въпреки супер незначителното ти мнение.

Още малко и ще излезе, че съветската армия се явява агресор при навлизането си в Германия през ВСВ, а САЩ не са никакви агресори в Ирак и Сърбия.

Къде скрихте новината , че Раша е банкрутирала по външния си дълг? Обадиха ви се от масква и казаха да я скриете ли?

Има я, ама то трябва да се чете. Пък и Блумбърг казва, че това не е съвсем така.

Грешка ли е това,че Русия нападна Украйна и разрушава градове и села Ако е грешка пишете с плюс,ако не е грешка пишете с минус.

Грешиш, Русия не е нападала никога Украйна, просто си взема това, което не иска да даде на американците.

Заради Лукашенко.Защото има Договор,че в случай на война, Беларуската армия минава под общо командване,разбирайте руско.

ти да си чувал и да помниш операция "Пустинна буря", която също не беше война, просто руснаците прилагат американски прийоми.

Американският долар на практика няма никаква стойност, защото всички възможни инвестиции в Америка носят отрицателни реални доходи. Изкуствено поддържаните отрицателни реални лихви на държавния дълг (инфлацията е по-висока от номиналните лихви) в момента са единственото решение за предотвратяването на фалита на държавата и на голяма част от бизнесите. Тази игра обаче не може да продължава дълго, тъй-като единствените останали купувачи на американски дългове са централната банка (печатане на пари и увеличаване на проблема) и пенсионните фондове, които са задължени да инвестират определен процент от средствата си в държавни облигации (един вид това е чиста кражба от спестяванията на хората, които по този начин обедняват). Тези купувачи обаче са с изчерпани възможности: ако печатането на пари не спре, ще се стигне до хиперинфлация и доларът ще се обезцени напълно, ако пенсионните фондове продължат да правят губещи инвестиции спестяванията на хората ще се обезценят и доверието в системата за инвестиране ще се срине напълно и няма да има нови вноски, съответно няма да се купуват държавните облигации. Положението с еврото, йената и паунда е дори по-критично и от това на долара и затова и съответните страни не могат по-никакъв начин да помогнат за рефинансирането на Америка. Голяма заслуга за разбиването на долара изиграха Русия, Китай, Иран и Индия, които създадоха алтернативи за заобикаляне на петродолара в техните продажби и покупки на енергийни носители и суровини. Вече на никой не му трябват американски долари, за да си купи каквито и да било суровини. Това направо ева мамата на Америка и те няма никога да се възстановят от този удар. Разбира се, те отдавна биха нападнали Русия ако беше страна от рода на Ирак или Сирия, но ядрения потенциал определено им охлажда амбициите в тази насока. Сега само могат да се насират от яд и да разпространяват пропаганда, но са безсилни да предотвратят хода на събитията.

Руска подлого!

липсата на аргументи. Имаш ли нещо, с което да опровергаеш споменатите факти?

Марш обратно на майка си в путката

Само едно уточнение. Доларите даже не се и печатат за да няма разходи по изработването им. По електронен път се пускат в обръщение.

Да, това са престъпления на Федералния резерв, даже не дават пари за хартия. Еврейската офанзива срещу цивилизацията днес.

САЩ нападнаха Иран, точно след като обяви, че ще продава нефт и в евро, а не само в долари. Измислената причина за химически оръжия така си остана измислена. Време е достатъчно много хора да си дадат сметка какво се случва на световната сцена. САЩ е в крах. Много лош, трагичен, необратим крах. И понеже Европа още се държи, а Русия върви полека нагоре, са решили да уреждат конфликти, които да стпят лагерите на Европа. Това е реалността. Украйна е една държава, управлявана от нацисти. Не само Путин, но и западни журналисти и дори народни представители в европейски парламенти - отдавна дават сигнал тревога. Ако беше страна, която ираеше напреко на САЩ, самите САЩ щяха да я опаткат отдавна. Нацизмът е страшна септика за света, това всички го знаем. Но понеже е инструмент за интрига, от която увредените САЩ изпитват голяма нужда, Украйна стана най-защитаваната страна в света през последните десетилетия. Ряпа да яде Бундестага, дето ръкопляска преди няколко одини на депутат, който предложи мерки за денацификация на Украйна. Още тогава дечица по улиците маршируваха с хитлеристки позрав, държавата финансираше нацистките структури (видео из интеренет, колкото пожелаеш, казваха си го с гордост). Необходимо е много хора да разберат какво се случва, за да си опазим нациите и държавите. Налага се да понапънем невроните, понеже доста са се охлабили, както виждам из нета. На много хора им стигат само за скандиране и псувни срещу Русия. Такива като тях преди 70-80 години бяха в редиците на нацистка Германия, подкрепяха я и правеха мръсотиите си. Днес ето пак такива. Трябва да се учим от историята. Русия тогава почисти. Западът клекна и се надупи, а Русия свърши работата, отблъсна нацистите. Сега се случва същото. Зеленски е рупор на САЩ и Европа подкрепи нацисти. Факт. Когато Русия изчисти, ще се пеят вероятно други песнички. А може и а не се пеят други, защото Русия няма този път да се хаби и да ни спестява последствията от глупостта ни да робуваме на голям и алчен господар. Русия се подобрява с малки поклащания и устойчиво върви напред. Зашадът е в упадък, защото хората там са изглупели, преяли, страхливи и най-вече предатели на нациите си. Деликатен момент е да кажа кога и дали ще се усетят еврпейците в частност какво точно им правят. Ако САЩ не изискваха Европа да се обезсили без енергини ресурси и ако не подкрепяха Украйна, войната отдавна щеше да е свършила, жертвите щяха да са много по-малко и нацизмът щеше да е укротен. На Русия не й трябва никоя страна от Европа, всяко друго твърдение е смешно. Половината Украйна си е ортодоксална Русия. Другата половина е католическа Полша-Австрия и т.н. Държавата Украйна е изкуствена държава. За това се налагаше да компенсират с нацизъм, защото нямат всъщност нация. Нека сме реалисти.

Нали има договор между петте Велики сили и ядрени държави,да не разпространяват ядреното оръжие.Ами че то така утре Литва,Латвия,Естония и Румъния и те ще поискат ядрени ракети от САЩ,за да се бранят от Русия.Ако това стане тоя Путин,ще запали Трета Световна война.Явно е,че човека нещо не е много в ред.Трябва да му се помогне ,докато не е късно.

Че то има ядрени заряди на САЩ в неядрени държави, ко ревеш? А и не е казал, че ще им даде ядрени ракети, а ракетни системи, като Искандер, които по принцип могат да носят и ядрена глава.

На тия Искандер няма да им слагат ядрени бойни глави ,а ще пренасят пощата,за по бързо.

Все по-забавни новини идват от Урколандия. Скоро очаквам, че ще бият руснаците с голи дупето по големите им руски патки. Кой с квото може, важното е да се дуелират.

Руснаци и патки...??? То затова ли ни е дна българка няма женена за руснак? А рускини в България - пълно! 45 години не ви стигнаха да им се гъзите на пияните азиатски мужици, та продължавате и сега...? Ами хващайте влака и в Сибир, като толкова си ги обичате! Що емигрирате на Запад, а не в Русия?

"демилитаризация на Русия"? ахахах и как си мислят, че ще стане тая работа?

Той ще демилитаризира Русия до Урал,за да няма повече опасност да напада Европейски държави,а и Украйна като демилитаризират изцяло,ще се получи един голям буфер,за да няма внезапни нападения повече.

Както трябваше да стане през 90-та, но западът ги пожали. Ще изчакаме резултата от втората студена война и ще видиш как ще стане!

Този малоумник Зеленски на кой свят живее?! Успех с демилитаризацията на Русия. Все едно да поискаш САЩ да си унищожи оръжията или пък Китай... Идиот!

Подобни идиотии за демилитаризация на Украйна разправяше и Путин в началото на войната!

Друг е въпроса,че това са сметки без кръчмар и няма как да стане.

зеленият клоун пак лъже. Беларус няма намерение да влиза във войната в Украйна. Задачата на Беларус е да "държи фронта" срещу Литва и Полша, тоест за закрива фронта от нападение от северо-запад...

зеленият щял да "демилитаризира" Русия!? Как точно? Ще миши Путин от ядрени оръжия? Или ще му вземе личния пистолет? Путин не носи оръжие отдавна. Демек, задачата е изпълнена! хахахаа

Най-надеждното решение е унищожаването на ядрените оръжия на Русия!

Светът ще си отдъхне когато САЩ се разпадне на 50 отделни държави. От войни и американски тероризъм до гуша ни дойде след разпадането на СССР. Тези от САЩ чакаха единствено да се разпадне СССР, за да подпукат коя и да е държава на Земното кълбо, с цел да "пазят националната, т.е. на САЩ, сигурност".

може ли 52 отделни държави?

Може. Може и един щат на две или повече държави да стане - тяхна си работа, стига да се приключи с този 33 годишен терор над всички земляни.

Ние точно за демилитаризация на Русия мечтаем. Ама като не ни се получава - поне успяваме да я изолираме от цивилизования свят.

Скоро Фашистон ще плува в собствената си помия, ха ха ха ха

Сега обаче се получи! Русия се самоизолира от цивилизацията!

тероризираха и продължават обикновените хора, когато ги изгаряха живи, когато ги ползваха за жив щит, къде бяхте вие бе скапани русофоби? Терор, защото хората говорят руски? Защо в България турците могат да говорят турски, а в Усрайна руски граждани не могат да говорят руски? Това не е само нацизъм, а расисъм https://youtu.be/7nstq15PKr4

Това е рашизъм! Никой вече не вярва на рашистката пропаганда. В Източна Украйна хората от всички етноси са руско езични, а за някои руският е единствен говорим език. Това важи не само за украинците с руско етническо самосъзнание, но и за тези с българко, гръцко, еврейско, арменско, беларуско. Примерно, украинец се самоопределя като етнически грък, но не знае гръцки език, не знае и украински!

НАД БЪЛГАРИТЕ В УКРАНЙНА СЪЩО Е ВЪРШЕНА ДИСКРИМИНАЦИЯ.ЗАТВАРЯНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА..ОТВОРЕНО САМО В НЕДЕЛЯ.ЗАБРАНА ГОВОРЕНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА.......

Педерастчето путкин дава фира

изтекла от момента на раждането ти дебил, страдаш от липса на мозък, което е нормално за идиоти като тебе.

В настъпление. В момента върви паралелно мобилизация на ученици в Украйна, това е най голямото престъпление, да вкараш деца във война. А сега и инвалиди могат да служат във ВСУ Инвалиди могат да служат във ВСУ. За това се говори в законодателството, внесено във Върховния съд на Украйна . Той разрешава призоваването на военна служба на хората с инвалидност с тяхна съгласие. Киев ясно дава да разбере, че за западните интереси е готов да воюва до последния украинец, независимо от това, каквото е в неговото здравословно състояние. https://youtu.be/C_5NKCCjfn0

Свобода или смърт!

Д-р Золтан Гросман описва 150 военни операции, извършени от армията на САЩ, както срещу чужди държави, така и вътре в самата страна, дори и във Вашингтон. Изводите всъщност, кои са военните престъпници, кой причинява войните по света, кой подклажда конфликтите, кой иска да подчини всички на волята си е ясен. Русия не е участвала в 150 войни в които са избити милиони цивилни за които вие в сената на САЩ са гласували да участвате

Това не е вярно. Ние сме пацифисти. И ако някога започнем война, то ще е, за да предотвратим война! Спомнете си Хирошима и Нагасаки. Бомбихме ги с атом, избихме от раз над 120 000 дръпнати. Следващите месеци измряха поне два пъти по толкова. Ама пък колко животи спасихме, благодарение на капитулацията на Япония? Какво 400-500 000 жертви, на фона на спасените войнишки животи?

Какво ще кажеш ако руснаците направят същото в осрайна?

Нелегално участва НАТО Докато руските войски продължават с мащабна кампания за превземане на Източна Украйна, способността на Киев да устои на настъплението зависи повече от всякога от помощта на САЩ и техните съюзници - включително от скрита мрежа от командоси и шпиони, които бързат да осигурят оръжия, разузнаване и обучение, твърдят пред "Ню Йорк таймс" (NYT) американски и европейски служители, предаде News.bg. Голяма част от тази работа се извършва извън Украйна, например в бази в Германия, Франция и Великобритания. Но дори и администрацията на Байдън да обяви, че няма да разполага американски войски в Украйна, някои служители на ЦРУ продължават да действат тайно в страната, най-вече в столицата Киев, насочвайки голяма част от огромното количество разузнавателна информация, която САЩ споделят с украинските сили, според настоящи и бивши служители. В същото време няколко десетки командоси от други страни от НАТО, включително Великобритания, Франция, Канада и Литва, също работят в Украйна. Съединените щати изтеглиха собствените си 150 военни инструктори преди началото на войната през февруари, но командосите от тези съюзници или останаха, или оттогава влизат и излизат от страната, обучавайки и съветвайки украинските войски и осигурявайки на място канал за оръжия и друга помощ, твърдят трима американски служители.

Още един американски генерал заяви, че Украйна е финито, ха ха https://youtu.be/jfBfj6MaWa8

Тия взеха на целия свят да казват какво да прави.... Явно са си повярвали, че са в центъра на вселената. И от къде да ти нанасят удари... Защо не направят забележка на САЩ, че идват от на майната си зад океана и искат да бият и трепят всичко... Примери много: Ирак, Либия, Сирия, Афганистан.... и това е само от близкото минало. Иначе Корея, Виетнам и цветно революции колкото искаш. С една дума- не се виждат изродските прояви на САЩ, но защото в момента Русия ги поставя все по на тясно и затова пискаме до небето.

Американски генерали го оповестиха 6000 украински войници на месец са жертви на Зеленски https://youtu.be/QnJGrNxscaw

"украина" на Зеленски --- първата и единствена до момента държава, която ползва за жив щит хората, които ужким защитава, своите собствени граждани. Щеше да е забавно, ако не беше безкрайно тъжно.

Всичко си дойде на мястото. Спомняте ли си в началото на войната как военни експерти в кавички се упражняваха всеки ден по телевизиите и твърдяха, че руснаците са се изгубили в Украйна и не знаели къде се намират, нямали храна и боеприпаси и че победата на Украйна е сигурна. Има ли още някой да вярва на тези глупости въпреки изключителната медийна цензура на 125-тата държава по свобода на словото.

в ръцете на поредния кремълски самодържец, включително и Русия е като китара в ръцете на шимпанзе. Може лесно да я счупи, но май няма шанс да се научи да свири на нея.

няма нужда да се правят на хора, по добре яхвай палмата маймунско изчадие.

Ако се бяха спазвали минските споразумения и не с влияеха от САЩ , Канада, Франция и Англия да правят тридесет и осем лоборатории с биологични оръжия, тази война може би нямаше да я има. Вместо това,гориха живи хора ѝ в лоборатории те пробваха като опитни зайчета политическите си опоненти същото и в затворите си или п.т така наречените БИБЛИОТЕКИ

Никога не са мислили да ги спазват и си го признаха. Сключили са ги само, за да си осигурят време да се натъпчат с оръжие, да се окопавят и да ги очувават от НАТО. Затова и Путин ще ги трича докато капитурлират като последни тъпаци, а на запада никакво доверие повече, ще преговарят с условията на руснаците. Това е.

_stankow

Като махнем плявата: На Змийския остров - погром за ВСУ, свален Су-25 и два Байрактара Северодонецк - сдаден успешно НМ на ЛДР е по улиците на Лисичанск, и двете ЖП линии към него са затворени Обкръжението в Горское - затворен и ликвидиран Ударът не беше срещу Киев, а срещу 8 града, вкл. Западна Украйна. 50 ракети за една нощ, не 4-ри срещу Киев. Все по-сложно става да се четат "съобщенията" на dir. Голямо усукване. Защо ли ? Май нещата хич не са за казване ... :)

това много ли те радва? Че убиват хора, защото кривите ракети на путин падат където си искат. Те, ракетитеы му са пияни, като целокупното руско население. Отврат!

Незнам колко са криви ракетите ама украинската армия отстъпва непрекъснато, зеленски реве Европа да му плаща масрафа, а мирните украински жители все се крият пред първите редици на славната украинска армия.

Поне си смени името - да ти е руско, защото не си нинакъв българин

Не те кефи адекватната реакция на човека Станков, а ? Да целуваш американския задник също не те прави българин ... тъпак

Лукашенко сега ще ти обясни каква зелена американска подлога си!

"""""2022-06-27 11:30:47 До ДЯДО ИВАН (нерегистриран) Не е ли време да ги пометете за една седмица и да сложите край на Бандеровската измет и на соросоидните подстрекатели? """" Хубаво пишеш До ДЯДО ИВАН но нали си чувал за стратегия е затова не напъват много. 1.Сезона е такъв за жътва на жито ,не е лошо да се запази реколтата. 2.Все пращат на наркоманчето оръжия от които не малка част попадат при руснаците. С една дума разузнаване в движение какво оръжие имат Западналите цивилизации. 3.Западналата цивилизация се отказва от всичко за да натрият носа на Путин. Е даде ама ние си трием носа и се пощипваме какво става че цените все нагоре. 4.Инфлацията нараства с такива темпове в Западналия свят че дори Руснаците ни се чудят каква я мислиме и докога ще изкараме така. 5.Долара и Еврото надути и реално нямат покритие и това ще го разберем на гърба си и донякъде през стомаха си. 6.Докато се изпразват складове за оръжие в Западния свят Руснаците нямат тоя проблем в затворените им градове и произвеждат оръжия колкото им трябва и дори в излишък. 7.Запада за да отговори за количества оръжия трябва да въведе военно положение за да насмогне на Руснаците.Но ако го направи Руснаците имат отговор и на тая заплаха. 8.Най силната държава САЩ с най силния президент БАЙДЪН не играят шах докато ПУТИН се справя добре и победителя е ясен ,а които не са го разбрали ще го разберат.

са тъпи! Продължават да поставят условия и да диктуват политиката на Европа ( не казвам на САЩ, защото това в същност е тяхна политика ). Не виждат, че ако продължават така ще останат и без Одеса, а все по-вероятно и без държава въобще.

ще станат не само без Одеса,а и без излаз на море..След всичките им изцепки едва ли руснаците ще ги жалят,най-много да остане едно петно в средата,за да има кой да връща дълговете...Но всичко,що е било руска територия до ПСВ,руснаците ще си го вземат.Ще оставят поляците да си приберат западната окраина,а нацитата да се спасяват самосиндикално.Не ми се вярва само,че Zеленясалият излезе толкова тъп да си помисли,че като свърши всичко,той ще се скатае някъде да си харчи парите на спокойствие-справка Скрипал;)Ако си мисли,че ще му оставят една камара пари ей така,значи си заслужава участта;)

СЕВЕРОДОНЕЦК, ЛНР, 27 июня 2022, 10:27 — REGNUM Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM. Ещё свыше 500 мирных жителей было эвакуировано 26 июня из бомбоубежищ комбината «Азот» в Северодонецке. Об этом 27 июня сообщает Народная милиция (НМ) Луганской Народной Республики (ЛНР) в своём телеграм-канале. Подробности: https://regnum.ru/news/polit/3630054.html Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM. «Народная милиция продолжает эвакуировать жителей Северодонецка, которые были заточены в бомбоубежище одного из крупнейших предприятий ЛНР — завода «Азот». Очередной поездкой в промзону «Азота» было эвакуировано более 500 человек», — говорится в сообщении. При этом 26 июня в НМ ЛНР рассказали, что на заводе «Азот» в Северодонецке продолжают находиться около 500 мирных граждан, которых пока небезопасно эвакуировать из бомбоубежищ. Как сообщало ИА REGNUM, ранее стало известно, что населённый пункт Зимогорье в ЛНР подвергся обстрелу со стороны украинских вооружённых формирований из тактического ракетного комплекса «Точка-У». ИСТОРИЯ ВОПРОСА Военные действия между вооруженными силами Украины и ополченцами начались весной 2014 года после того, как Донецкая Народная Республика и Луганская Народная Республика объявили о своей независимости от Киева по результатам народного референдума. Власти Украины не признали итоги и до сих пор настаивают на том, что ДНР и ЛНР являются частью страны. Совокупное население ДНР и ЛНР, по оценкам, составляет около 4 млн человек. Общие потери сторон с 2014 года, по данным ООН, оцениваются до 13 тысяч погибших и до 30 тысяч раненых.*

Голям фалит ги чака руснаците

Но такава държава Украйна май няма да има.

Колко си задръстен, примат току що паднал от палмата.

.

Зеленски е перфектният идиот за създалата се ситуация.

Русофили с чамадани на влака и поехали

_stankow

Русофоби - на колесниците на американските самолети и полетели ... Някои - на бетона ...

Поне си смени името - да ти е руско, защото не си нинакъв българин

Чемодан, вокзал и в Украйна, че скоро такава държава няма да има. А в америка не ви искат. А ахгличаните щели да пращат украинците в Руанда.

Не е ли време да ги пометете за една седмица и да сложите край на Бандеровската измет и на соросоидните подстрекатели?

трябва да ги изритаме зелените соросоидчета..

крият се гадовете. по болници, в кварталите между блоковете, като не дават на жителите да се изнесат. това е т.нар. 'жив щит' и до сега НИКОЙ не го е правил с неговите си хора на негова си територия.

От кога на управляващите им пука за народа?

Най-хубавото от всичко е, че до две-три години няма да я има тази измислена държава с измислена индентичност и история подобно на С.македония

Според съюзния договор в случай на война въоръжените сили на Беларус минават под общо командеане - тоест под руско. За това мустакатия колхозник се дърпа упорито.

Изобщо не се дърпа, той вече заяви, че ако Полша се намеси и Беларус ще се намеси. За момента няма нужда и е по-добре Беларус да не се меси. А "мустакатия" си изкрънка Искандери от Путин. Нали не си мислиш, че ще са под Беларуско командване. Ще са, ама под руско. Ще служат ли и за защита на Беларус? Разбира се, но ще служат и на Русия, ако се наложи. Те са съюзни държави.

_stankow

"Дърпа" се, но Путин му обеща Искандери. С-400 вече изпратиха. И Су-25 на белоруските ВВС ще преимнат преоборудване в Русия за да могат да подкачват ядрено оръжие. "Само" тактическо. И за сметка на Прибалтика руският ЖП и автомобилен транзит през Белорусия расте ли расте ...

Алооо предателите , тия на запад не ги мислете , те в момента ще се побъркат от работа , в момента фащаците никога не са имали такива поръчки за оръжия , докато рашистите продават оръжие на себе си !

И на кого го продават западните това оръжие? На фалирала и несъществуваща вече Украйна. Кой ще го плати, като 80% от БВП на Украйна се правеше от тия области, дето Русия ги взе. Запада е с изпразнени складове, които с години не могат да възстановят. Единственото, което правят е, точно както си мислиш, че руснаците само го правят - захранват собствените си военни концерни с парите на данъкоплатците.

Спокойно. Не се шашкай от това, че ЕС-държавите нямат пари за оръжие. Ние ще им дадем изгоден заем. Ще им продадем и оръжие. Всичко е подредено и измислено вече. Вие мислете, как да връщате заемите. Това е :)

Запада подарява оръжия на Русия. Ха ха ха