Ваксинираха първа българка срещу рак на мозъка

Първа българка бе инжектирана с ваксина срещу рецидив на най-коварния рак на мозъка - мултиформен глиобластом. Това стана в болница в белгийскся град Льовен, съобщиха от клиниката по неврохирургия на Университетската болница „Св. Иван Рилски” в София.

Обратно в новината

Коментари - Ваксинираха първа българка срещу рак на мозъка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости, глупости, глупости.

Много хубава новина! Дано повече хора, които страдат от тази коварна болест, успеят да се излекуват! Братовчед ми си отиде на няма и 30 години от глиобластом за 1 година откакто го откриха и оперираха-не можаха да изрежат всичко, защото беше на такова място, че щеше да си отиде още на операционната маса. Ако тогава можеше да се повлияе на остатъка с тази ваксина, може би още щеше да е при нас.

Здравейте, това е много хубава новина, защото нашето семейство живее всеки ден с тази страшна диагноза. Моля всички хора, от които зависи този център да стане реалност и в България, да помогнат. Моля премиера, здравния министър и цялото правителство да помогнат за осъществяването на тази кауза и да дадат шанс на хората с тази диагноза. Благодаря Ви предварително!

Здравейте,това е добра надежда за хората,които имат това заболяване,тъй като средно продължителността на живот е до 9-12 месеца дори и след операция и терапии!Майка ми беше първата българка оперирана на тъмно в Пирогов със специален метод на фруурисциращи туморни клетки и оцеля до 10 месеца след операцията!Успех на всички,които се борят с коварната болест!

Подобна имунизация трябва да бъде масова за българите. Защото жена ми като пусне телевизора след 5 минути вече имам чувството за рак на мозъка...

Как може да се шегувате на такава тема?Става ясно,че българинът е изгубил мярка и е опростял напълно!Знаете ли какво е да имаш тая диагноза-това е стрес,по-силен от земетресение-за болния и близките му. Аз знам,защото го преживявам всеки ден и времето не успокоява!Имайте поне малко човещина !!!!!!!

а дали е вазможно имунизацята да се направи без веднаж да си бил болен. например на хора в средна вазраст или на децата ни? и каква е цената на имунизацята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не не може, поне на този етап на развитие на медицината, имунизацията е само за хора които са имали това заболяване и са лекувани от него чрез оперативна намеса (тоест операция).

Най-сетне да прочета хубава новина.Пожелавам късмет на всички,които са и ще бъдат подложени на тази ваксина.

УСПЕХ!

От где мозък!?

може ли да сте толкова некадърни.. едно име не може да изпишете като хората

ужас, това е ужас... се пееше в една песен навремето