Лекът на Продан Христов срещу рак получи отказ

Продуктът "Антималигноцит" на Продан Христов не е разрешен за употреба в България. Изпълнителната агенция по лекарствата няма да го регистрира като медикамент за лечение на ракови заболявания и занапред.

Обратно в новината

Коментари - Лекът на Продан Христов срещу рак получи отказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма защо да се учудваме , че не регистрират лекарството на д-р Продан Христов. То е открито през далечната 1965/66г. От тогава човека се опитва да го регистрира, като за първи път (и единствен , го прави в австрия),а след много години, прави втори опит в България. Още тогава на пътят му се изправят най-големите фармацефтични компаний. И всички те, до една, са оглавени от евреи. Та сега ли някой от тези педали ще му разреши да им подлива вода. Нали ако разрешат регистрацията на неговото лекарство, те трябва да спуснат кепенците на фабриките си. От "89г. насам няма бългасрко правителство, което да не е било купено от евреите. Познайте кой ще му разрещи регистрация на лекарството - точно така, НИКОЙ. Този човек трябва на ръце да го носиме, но ние ме скапано племе, и напраихме типичното за на - охулихме го ...

vania20

Това лекарство е клинично тествано още през периода 1961г. до 1968г., първо при животни, а после при болни в последен стадии. Прочетете книгата много е интересна и много истиниказва Христов. А, че е излекувал доста хора, включително и деца, които са били с прогнози месеци живот, потвърждава неговата ефективност. Моето мнение е, че това лекарство трябва да го има за болните, като още един метод на лечение и всеки сам да направи своя избор, НО ИНФОРМИРАН от лекаря. Има видове рак, които не се повлияват от тр. терапия и може да се даде шанс на тези болни. Така или иначе, всеки болен подписва декларация, че е съгласен да му прилагат химиотерапия или лъчетерапия, защо да не се остави човек сам да избира.

Ами да вземе да го регистрира като хранителна добавка... Иначе абсолютно са прави от Агенцията да не го регистрират - не може да не се знаят съставките на лекарство - ами че то така може днес да съдържа едно, утре друго - кой ще следи за това?!? Ако лекарството наистина действа - да вземе да се свърже с някой фармацевтичен гигант и да стане милионер, даже милиардер...

Лекарството може и да е билка, може и да не е . Не вярвам , че ако се знае какво е фарма-компаниите ще допуснат срив на огромните си печалби, както и закриване на цели индустрии. Това че хората не са запознати с действието на дадена билка, не онзачава че не е ефикасна. Отделен е въпроса, че е пълна глупост да се твърди че лекарството е универсално, поради една много проста причина - рака на костите няма нищо общо с рака на кръвта, както няма общо и с рак на дебелото черво, или панкреаса... Преди време по един руски канал гледах репортаж от тяхната академия на науките, имаше хора, които са оздравели от рак чрез използване на резонансна честота. Ако се знае собствената резонансна честота на раковите клетки, както руснака обясни, за 2-3 седмици курс на лечение твърдяха че хората са се оправили, в което съм по - склонен да вярвам. След като оперен певец може да счупи чаша с гласа си, стига да уцели резонансната честота на чашата, не е никакъв проблем това да се направи и с раковите клетки. А колкото до единия милиард предполагам, че човека е намерил начин да си ги носи на оня свят, затова иска толкова пари, а не го предоставя на ползу роду. Както разни хора твърдят че открили едно или друго - ако е така, дай свободно да го ползват хората, и монополистите сами ще клекнат, защо това не се случва? Как нито един който е направил нещо значимо не го е оставил да се ползва свободно, след като толкова милеят за хората и природата.

Голяма причина измислиха, НЕ ДАВАЛ СЪСТАВКАТА, ами какво от това, че знаем, че химиотерапията е отрова, какво върши. Все пак е от билки активното вещество, какъв е проблема и аминокиселини. А с него има и депутати излекувани. Не е вярно, че трябва в ЕС, може и нац процедура, всяка държава членка може да вземе решение с наредба на министъра да разреши лекарствен продукт, за специални потребности на пациента - ТЕЗИ ПРИ КОИТО МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА, КАТО ПРАВО НА ИЗБОР. Да не се оправдават със съставката, при това Христов ще е даде, ако види че нещо се прави, че България го подкрепя, че има интерес. А излекувани са излизали с имената си и са разказвали историите си. Вижте в НЕТА ИМА ДОСТАТЪЧНО. Има и кл. изпитания в Австрия, Германия и в БГ. през 78г. които потвърждават качествата му, ДОРИ НА ОТПИСАНИ ПАЦИЕНТИ.

Пич, от Германия Продан Христов са го изхвърлили като мръсно псе и му е забранено завинаги да прекрачва границата на държавата. В Австрия продуктът му не е регистриран като лекарство, въпреки че опити за това са правени - за което причината е очевадна - продуктът на Продан Христов НЕ ДЕЙСТВА. ПРОДАН ХРИСТОВ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК, СЪСИПАЛ ЖИВОТИТЕ НА ДЕСЕТКИ ХОРА. Гнус ме е от извратени типове като него.

bira_more

Много е просто - никой не пречи на Проданов да си продава лека като добавка. Виж - ако искаш лекари да го предписват като лекарство е малко по различно.

Тъпото е, че тази "лаборатория", въобще не си е направила труда да го изследва.

Ракът е една от най-изгодните за властта болести. Камо ли пък да разрешат на несвързан с тях човек да патентова нещо такова. Все едно да те оставят да патентоваш петрола. Продане - качвай всичко в интернет и обяснявай как се прави в домашни условия! Да се пукат душманите. За пари не се притеснявай. Богати хора, които се излекуват с твоето лекарство, ще ти платят даром.

Няма лекарство "Антималигноцид". Това е обикновен извлек от див божур и още две три билки. Разбира се съдържанието на тератогенни вещества в подобни растения не е нещо ново, нито е изненада. Това не прави един такъв извлек лекарство, а и ефекта му може да е позитивен само в много ограничен брой случаи, да не говорим че използването му в повечето случаи ще предизвика отрицателен ефект. Доктор Продан Христов обяви че неговото "лекарство" не било цитостатик като на фармакомпаниите, но това е лъжа, защото самия той е прост лекар, който не разбира от биохимия, иначе щеше да знае че неговия препарат е точно цитостатик. Пак повтарям опасно е да се използва този препарат. Опитах се да пиша опровержение на интервютата му и при Карбовски и при други журналя, обаче те имат интерес само да си показват това което те са си наумили и не искат да кажат истината, която специалисти като мен се опитват да популяризират. Лекарствени препарати срещу рак има, но това препаратче е опасно и не е сред тях.

стига глупости сте писали EUразрешава прочетете лисабонскя договор...а този прослувут "австриец" зивее в 19век...бате в EU сепризнават за лекарства само продукти с позитивни рандомизирани студи,а така да казваш помогна бе...не става!

Не че иска пари човека, просто иска откритието му да е в полза на България. А докато лекарството минава всичките процедури за международно удобрение, маститие компании все ще намерят начин да откраднат формулата (вече е имало такива опити) да я реализират като техен препарат. Точно това той не иска да става, запънал се е че или ще е за България или не. Според мен трябва да се намери начин за озаконяване на това лекарство, ако ще и само в България, достатъчно важно е за да застане цяла една държава зад него.

Коментара ми хареса- оправи Узаконява.

и Удобрение

Затова ли още преди ДЕСЕТИЛЕТИЯ се е опитал да го регистрира в Германия? Понеже искал, разбирате ли, да е в България? От Германия са го изхвърлили като парцал, между другото, и това е правилното. Според мен този измамник се е усетил, че в някоя нормална държава продуктът му никога няма да бъде законен - защото не действа и това е напълно доказано - и затова пробва тук, разчитайки на подкрепата на куп хора, които изобщо не се замислят над това какви ги дрънка. ПРОДАН ХРИСТОВ Е ДОКАЗАН ИЗМАМНИК, СЪСИПАЛ ДЕСЕТКИ ЖИВОТИ И ЗАВЛЯКЪЛ ДЕСЕТКИ ХОРА С ХИЛЯДИ! Разберете го най-накрая. А това, че иска един милиард, за да съобщи тайната на лекарството си, е факт също. Така че не разправяйте, че не искал пари. Точно това иска. Гнус ме е от такива като него, честно. Изпитвам отвращение от хора, които използват чуждата мъка, за да трупат дивиденти. А на всичкото отгоре се намират и хора, които да го подкрепят?!?! Защо бе, да му се не знае!

Момче ти си голям наивник да вярваш тези неща. Разбира се че иска пари и то много, но те не си струват, защото Христов е лъжец. Обаче журналята за пореден път заложиха на куц кон и сега продължават да тъжат за него. Аз съм разглеждал резултатите на една от "излекуваните" от него, всичко е манипулация. Не мога да проумея, как в България тъпите журналя винаги заемат страна на шарлатаните.

това HE е лекарство!

Възможно е да е продукт на измамник, но нима всичко във фармацевтиката е самата почтеност? Нали се сещате как е когато става в-с за големи пари, но пък когато човек е в безизходица и се хваща за сламка, защо не? Не бива да се пречи на хората да опитат, пък ще се разбере има ли ефект лекарството или е поредната измама...

Явно човека иска пари, както всеки нормален човек, за откритието си. Сумата която иска е много голяма за един самотник в края на дните си. Мисля, че най-доброто решение е държавата да поеме производството на лекарството, като за всяка произведена бройка заплаща на Проданов определен процент от стойността на лекарството. Освен това да изплати еднократно, определена нормална сума. Правата по производството, цинообразуването и разпространението на лекарството да са на държавата. Към тази сделка може да се пристъпи само ако лекарството е доказано ефективно. Ако тази сделка се осъществи, държавата да няма право да продаде правата си върху производството и разпространението на лекарството, на частна компания.

Страхотно се получава: http://dnes.dir.bg/news/rak-prodan-hristov-antimalignotzit-7918094?nt=10 и http://dnes.dir.bg/news/ministerstvo-zdraveopazvaneto-onkobolni-zdravna-reforma-7920175?nt=10

Явно човека иска пари, както всеки нормален човек, за откритието си. Сумата която иска е много голяма за един самотник в края на дните си. Мисля, че най-доброто решение е държавата да поеме производството на лекарството, като за всяка произведена бройка заплаща на Проданов определен процент от стойността на лекарството. Освен това да изплати еднократно, определена нормална сума. Правата по производството, цинообразуването и разпространението на лекарството да са на държавата. Към тази сделка може да се пристъпи само ако лекарството е доказано ефективно. Ако тази сделка се осъществи, държавата да няма право да продаде правата си върху производството и разпространението на лекарството, на частна компания.

Не мога да го разбера Продан Христов. На 87 години, няма наследници, за какво му е 1 милиард? Освен ако Антималигноцита не е някакъв серум на безсмъртието... Има толкова много болни, да не говорим и колко мънички дечица /да пази Бог!/ заболяват от рак, защо не каже пустата формула? Лично аз не вярвам да има някаква полза от лекарството му.

bira_more

Всички лекарства са с ясен състав. Ако някой има претенции да е създал лекарство - то това лекарство трябва да има ясен състав. Ако няма състав няма и лекарство. Антималигноцита е с неясен състав. Няма никакъв начин един препарат с неясен състав да бъде регистриран като лекарство. Най малкото защото поне на теория лекарствата подлежат на контрол. И съответните контролни агенции (поне на теория) могат да проверят качествения и количествения състав на продаваните лекарства. И при разминаване - да бъдат спирани, съответните престъпници - наказвани. В момента качествения и количествен състав са задължителни атрибути за всяко лекарство. За да стане това което иска Проданов - трябва първо да промени дефинициите за лекарство.

Те и на Кока Кола не знаят състава, но всички я пият от 100 години наЛИ? Убийци в бели престилки!

Кока-колата кога точно стана лекарство???

bira_more

Ми нека тогава г-н Проданов да си продава творението като кокакола - в бутилки. Ако иска да е лекарство - виж какво съм писал. И само не ми е ясно - предпочиташ убийците да са в черни престилки ли?

Какво значи че едно лекарство е с неясен състав тогава защо има лаборатории и ако те не могат да установят съставките то по- добре да си ходят. Държавата вместо само да констатира е длъжна да подпомогне новото лекарство може и нищо да не е но я си представете че е ефективно. Дават се пари за толкова глупости а не се отделят средства за важни неща. Няма велик ум или октривател успял в България трябва да отиде в чужбина за да го признаят. На простите и господ им не помага.

bira_more

Лабораторията е длъжна да установи дали състава на продавания продукт съответства на заявеното. А не какво заявява някой си световнонеизвестен откривател. Работа на откривателя е да каже какъв е състава на кандидат лекарството, каква е фармакокинетиката и фармакодинамиката, а не на лабораторията. Лабораторията потвърждава или отхвърля твърденията.

От години този човек го разиграват по институциите. Дали е случайно или не никой не знае.

bira_more

Просто този човек, категорично отказва да се съобразява с правилата. За да бъде регистрирано едно лекарство като лекарство - на първо място трябва да има състав - качествен и количествен. 30 или 50 години след "създаването" състав няма.

Рекорден брой - 33 000 новодиагностицирани болни от рак, са регистрирани през 2009 г. По последни данни общият брой на онкоболните у нас е 262 000 души.

bira_more

А сега умножи по 9 000 евро - и виж в какви пари се е прицелил Проданов.

Ти да не си мислиш, че препаратите, които се използат в момента, са по-евтини?

Фармаиндустрията и здравното осигуряване в България се превърна в една от най - печелившите дейности за определен кръг от хора, свързани с високите етажи на властта: здравно министерство, НЗОК, депутати, фармацевтични фирми, дистрибутори на лекарства, търговци на едро (около 400). Така бе създадена лекарствената мафия и мафията в бели престилки. Печалбата им се измерва в стотици проценти и се постига чрез т.н. търгове за доставки на лекарства, изготвянето на т.н. позитивни списъци и тяхното обслужване, чрез ДДС върху лекарствата и т.н. Доставката на животоспасяващи и от първа необходимост лекарства изцяло е предоставена на търговците на едро и в услуга на техния интерес. Липсата на контрол от страна на държавата, и създаденият хаос в здравеопазването са източник на повсеместна корупция, която е взела застрашителни размери. Няма изградени системи за контрол (или механизми), що се отнася до изразходването на финансовите средства и консумативите. От една страна съществува безконтролно разходване на средства не по предназначение, а от друга постоянен дефицит на средства за здравеопазване, надхвърлящ 1 млрд. лева. България е на първо място по смъртност в Европа (3 - 4 пъти по - висока при децата и 2 - 3 пъти при възрастните) и на последно по раждаемост. При това от всеки 100 новородени едва 30 са българчета. Държавата, в лицето на компетентните си институции, не прави нищо, за да промени това съотношение, което застрашава вече генофондът на нацията.

Интелигентно написано и напълно вярно.

Професора твърди че едно лечение е около 500 шишенца и че 10 шишенца струват 182 евро ,заначи лечението е около 9100 евро. Това ми се вижда твърде скъпо за бедните Българи, иска 1000000000 лв. за регистрация, еми незнам вие си преценете- за мен решението е да го даде безплатно.

НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДА ГО РАЗРЕШИТЕ ГОСПОДА МАФИОТИ! НАЛИ Е ВАЖНО ДА ВИ Е БОЛЕН НАРОДА, ЗА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! АКО ОБАЧЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ИЛИ ВАШИТЕ ДЕЦА СЕ РАЗБОЛЕЕ - ЩЕ ЧХНЕТЕ МЕТЛАТА ДО ТАМ С НАРОДНИ ПАРИ, ЗА ЛИЧНА ПОЛЗА!!! Е ЗАРАДИ ТОВА ЩЕ СМЕ В ТИНЯТА И БАВНО. НО СИГУРН О НИ УНИЩОЖАВАТ! ЯВНО МНОГО ПАРИ СА ПОЛУЧЕНИ ЗА ТОВА И ТО НЕ Е МИТ!

Бойко може да лобира само за митничари, футболисти, бири, и други телкаджии.

Браво! Най-после да забранят един препарат предлаган от шарлатанин с единствена користна цел - печалба от обезверени хора. Има истински лекарства против рак! Аз предлагам да има информационна кампания разясняваща ползата от истинските лекарства за рак, а не шарлатанските отвари. И не е вярно, че тези лекарства не лекуват. Но ракът е тежко заболяване (по-скоро цяла група от заболявания) и не може да се излекува като една настинка. Няма как да бъде евтино. Всъщност, хора умират дори от грип!!! Фактът, че от рак умират много хора води до заблуждение, че едва ли не това е нелечима болест и всички умират от нея. И в заключение: нека си представим за момент че въпросното "чудодейно лекарство" на Продан Христов е истинско ... и е евтино - не като скъпите официални лекарства. Какво му пречеше досега да наводни пазара с този "пенкилер" и да остави без работа онколозите??? Може би международното положение? Или Осама Бин Ладен? Всъщност, ако някой искаше наистина да го ликвидира, той досега нямаше да е още жив.

Хапчето се казва пенкилЪр а пенкилер е друго. А ако не е пенкилър?

Това, че лекарството не е разрашано за употреба, не може да спре разпространението му, ако не е доказано вредно. Ако лекарството е добро, то лишаването на болните от него е много лошо нещо. Ако лекарството не е доказано вредно, то болните сами ще решат дали да го ползват.

Това, че лекарството не е разрешено за употреба, не може да спре разпространението му, ако не е доказано вредно. Ако лекарството е добро, то лишаването на болните от него е много лошо нещо. Ако лекарството не е доказано вредно, то болните сами ще решат дали да го ползват.

Ми вземи прочети малко преди да говориш, бе мой човек! Христов е казал, че лекарството не може да се използва заедно с традиционното лечение. Т.е., ако го пиеш, отказваш друго лечение. И ако то не действа, си си заминал, ако не стане чудо. Така че да, вреди.

Ми вземи прочети малко преди да говориш, бе мой човек! Христов е казал, че лекарството не може да се използва заедно с традиционното лечение. Т.е., ако го пиеш, отказваш друго лечение. И ако то не действа, си си заминал, ако не стане чудо. Така че да, вреди.

Всички, които се изказват за лекарството на П.Христов като т.нар. "илач" представа си нямат, че болести могат да се лекуват и с билки.Доказателство за това е нашият проф. Мермерски и хилядите излекувани от неговите книги. А ние наистина не заслужаваме това лекарство-доказателството са всички тези писания.Аз съм чела книгата на П. Христов и всички изследвания и перипетии ,през които е минал.Човека ,както всеки един учен иска накрая на дните си признание и естествено спокойни старини ,защото в крайна сметка един живот посветен на науката струва много. Но...,ако прочете всички тези простотии по свой адрес, наистина ще се откаже категорично!!!

Ако лекарството му работеше, сега простотии по негов адрес нямаше да има. Немалко хора дори тук споделиха, че знаят от ЛИЧЕН ОПИТ, че ЛЕКАРСТВОТО НА ТОЗИ ШАРЛАТАНИН НЕ ДЕЙСТВА, а струва ХИЛЯДИ.

bira_more

Могат да се лекуват, ама са билки, а не лекарства. И никой няма претенции билките да бъдат причислени към лекарствата. Нито пък иска билките да бъдат одобрявани за лекарства. Нито пък иска от лекарите да изписват билките му като лекарства. Нито пък очаква ЗОК да покрива цената на билките.

Хайде стига с тия глупости, че фармацевтичните компании не допускали това лекарство на пазара, понеже са ПЪЛНИ НЕЛЕПИЦИ. Извинете за капслока. Няколко факта: Продан Христов е "изобретил" това лекарство преди повече от петдесет години. Опитал се е да го регистрира в Германия и като резултат му е забранено дори да стъпва там. Опитал се е да го регистрира в Австрия и се е провалил. Сега той иска един милиард долара, за да съобщи формулата. Лечението с антималигноцит струва десетки хиляди евро. Немалко хора са теглили кредит, продавали са си жилищата и какво ли не още, за да получат необходимите пари за лечение и резултат не е имало. Тези хора са били измамени. Животите им са били съсипани не само от болестта, но и от алчността на този ШАРЛАТАНИН. За нещастие тук е забранено публикуването на линкове, иначе щях да постна един с доказателства за думите ми. Още един факт - Продан Христов и приближените му твърдят, че лекарството антималигноцит лекува не само рак, но и СПИН, понеже, забележете, СПИН е рак на имунната система. Кажете тази простотия на който и да е с медицинско образование, и ще ви се изсмеят в лицето. Не се шегувам за това. Човек, който би изтресъл подобна глупост, не заслужава доверие. Как може медик да каже нещо такова? Това е все едно професор по математика да не може да реши квадратно уравнение! Всеки, който мисли, че в думите на Христов има каквато и да е истина, е глупак. Още нещо - фармацевтичните компании печелят основно от лекарства като аспирин, парацетамол, сиропи за кашлица и т.н. препарати, които почти всеки използва ВСЕКИДНЕВНО. Не от лечението на изключително тежките, но много по-редки заболявания.

Тигре, има алтернатива ("...тук е забранено публикуването на линкове..."): За гугъл сме чували, моля те пусни на стринг онова което се търси.

Потърсете статията за антималигноцит на Ал. Димитров. И не само нея. Достатъчно е човек да прочете какво става тук, в тези коментари, за да си направи изводите.

Преди 4-5 години колега се лекува с тая субстанция.Продаде си апартамента за да осигури пари за тая магия,която се прелива венозно ,разтворена в човешка плазма?!Колко пари изгоряха,не е истина!Бедата е че много хора се надяват,НО НАПРАЗНО!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ШАРЛАТАНИН!!!

Като не е лек, да го пуснат като добавка за 5 лева кутийката, какъв е проблема, замислете се. 1. Не може Христов да иска безбожни пари за билка. Ако е свестен и иска да помогне на хората ще го предостави евтино. 2. Нищо измислено и стойностно не е регистрирано в България а в друга страна, но за това нямат интерес да го регистрират, също като колата която върви с вода. Истината е някъде там!

Мафия!

Една от причините за отказа може да е,че ако това е евтино и ефективно лекарство,то така се разваля далаверата на доставчиците на скъпи лекарства за химиотерапии и дългогодишни последващи терапии.Там става въпрос за милиарди в световен мащаб.

Има два проблема, които не позволяват тази хипотеза да е вярна. Първият е, че лечението не е евтино. За една година си пригответе пари колкото за гарсониера в краен квартал на столицата. Вторият е , че не е ефективно. Ако беше, баща ми щеше да е още жив.

Единственото решение е Продан Христов да отстъпи и да го разпространи безвъзмездно и безплатно на общественоста, признанието за него нима не е достатъчно.

Кой ще му разреши?Според мен човекът да си продаде патентът и да си живее живия живот! Ако беше в друга страна до сега въпросът щеше да е решен- нищо чудно да е сензационно откритие, но на някои не им е изгодно такова. Възможно е след време да си купуваме скъпо собственото откритие от чужбина.

Премиерът Бойко Борисов пък заяви, че не може да лобира за регистрирането на продукта като лекарство. - бе той венценосният друго приказваше и най вече правеше ама нейсе...

Щом македонците го искат, да го даде на тях. Пак са българи ;-) Ако се докаже, че е ефективно, сигурен съм, че ще се стигне до производство и в България.

HEY JUDE DONT LET ME DOWN.....Kulega ut FOROMSKITE TUNDRI.JZUNGLI + tu4ni prerii---Prefilusofskuto ti vazmoshtenie i bontuvane sreshtu DIKADENTSKO-AGNUSZTITI4NI Komintari e lesnu NIobisnimo-----Fdishvai-ISdishvai.,,Fdishvai....

Факт е, че Продан Христов не е филантроп и не го прави за хората, а за да спечели, като най-обикновен предприемач. Ако обаче наистина е открил подобно лекарство, то държавата трябва да го подкрепи пред съответните инстанции на Европейско ниво, за да получи лекарството административното одобрение за производство! И тук идва основният въпрос - ще допуснат ли големите фармацевтични компании подобен удар върху печалбите си? - отговорът е прост - не! Няма да се спрат дори пред физическо ливидиране на откривателя му! Въпросът е - трябва ли в България да се издават разрешителни безусловно и незабавно, въз основа на твърденията на откривателите на всякакъв вид лекарства? Ако това стане, какъв ще е механизмът за защита от измамници? Най-малко това трябва да става след щателна проверка, но и без да се губи излишно време! Time is money! - Времето е пари!. И не бива да се отказва, само защото откривателят не е медик! Кой сега си спомня, че Луи Пастьор по образование е бил химик, създателят на телеграфната азбука Смуел Морз - художник, а основоположникът на теорията за движението на континентите Вегенер - метеоролог?!... Иначе може да се повтри случаят с онзи наш сънародник, получил безплатна енергия от вакуума и останал непризнат и принуден да емигрира, само защото по образование е бил строителен инженер!... За съжаление много често кастовите предразсъдъци и завистта са по-силни от разума!

Докога фармацефтичните компании ще диктуват производствата на лекарства.Става въпрос за много пари,които ще почнат да губят , ако бъде прието.Не се наядоха с хорската болка мръсниците !!!Надявахме се поне Борисов поне да направи нещо повече.

Приятелю, сляп ли си ? Борисов си измива ръцете с ЕС, всъщност това него не го бърка (не му носи власт или далавера), затова и отказва да съдейства... За съжаление има още много като теб, дето сляпо вярват в него, затова и ще затъваме все повече...

Това, което мога да споделя по темата: Моя близка, която е лекар-имунолог и БОЛНА ОТ РАК - след като проучи нещата около това лекарство, остана много разочарована - каза ми, че въпросният продукт съдържа билката "овча опашка", която наистина била с имуностимулиращ ефект, но в същото време силно токсична за черния дроб...

До смях.Че си смехурко е видно.Но не разбар кое ти е толкова смешно.Май се смееш на твоята неграямотност.Ами влез в Гугл и напиши планът Ан рът.Чети и виж какво се случва с нас последните години на Демокрация.Виж и какво ни чака.Това е обяснението защо едни хора като станат политици правят различно от това което обещаваха.На тях им казват какво да правят.Кажи ми имаме ли национална стратегия и тн.Стакива като теб това ви чака.Аз отдавна напуснах България.

Оставете случая с Проданов, да приемем следната хипотеза - някакъв калитко открива субстанция, която е лесно да бъде произведена (може да е растителен екстракт, радиовълна или каквото и да е) и лекува на пълно ракво заболяване. цената му е 3,80 за блистер. и това е - край с рака. как си я представяте тази работа? Тоя калитко не само, че нама никога да е отркил каквото и да е, ама и самия него никой няма никога да го открие.

Да разсъждаваме логично: 1. Как стана така, че за толкова години тоя човек не успя да регистрира никъде това лекарство?? Толкова ли пък фармацевтичната промишленост му правеше бойкот? Възможно е, но все пак... Македонците го искат - той не го дава... От патриотизъм? Айде бе... 2. Аз ако съм изобретила такова лекарство ще съм горда да го предоставя на света и без пари - доволните сами ще ме потърсят. Той обаче патенти и милиони иска, пък на анализ не разрешава да се подложи... Защо ли? 3. Май доста хора са си дали паричките и са го купили на черно и ефект никакъв.... Дали пък наистина помага? Колко са излекуваните? 4. Да не дава Господ на никой да се разболее от тая коварна болест, ама е хубаво и някой да се грижи разни самозванци да не трупат парички на гърба на хорското нещастие.....

е то ако някой се грижеше разни тъпаци да не трупат парички на гърба на хорското нещастие нямаше да я има химиотерапията.

Добре, че българските институции не се поддадоха на медийната атака! Тоя гад и долен мошеник колко е завлякъл от отчаяни хора!!!

Продан Христов е с ПРИСЪДА за измами свързани с този продукт в Австрия и Германия. Освен това господина е изгонен от там със забрана за пребиваване. Изключително съмнителния му лекарествен продукт (открит уж още през шейсетте години) е изследван от няколко межуднародни организации за борба с рака и резултаите са, не само че с нищо не помага, а дори влошава състоянието на пациентите, заради високото си pH.

"...межуднародни организации за борба с рака"... явно доста зле се справят с борбата, щото резултатите им са плачевни. буквално.

Г-н Продан Христов и неговия брат, който вече е покойник преди години такива са ги надробили в Германия, че са ги изхвърлили от там като кучета. Това са семейни измамници които са навреедели на доста хора. Продан Христов живее в апартамент стар стил в центъра на Виена. Закупен с пари на хиляди излъгани от него хора (предимно сърби и австрийци). Цяла Австрия знае, че това е измамник. Това което той е изобретил не е никакъв лек. Това е просто вещество на растителна основа което временно засилва имунната система. Затова много хора в началото си мислят, че действа. Но не е така. Много отдавна австрийските институций са му отказали каквато и да е регистрация, но г-н Христов просто се оправдава с фармацевтичните компаний. След като бе отрязан от всякъде той реши да пробва в БГ. Зашото сам е казвал през 90-те години на миналия век. Колко наивен и прост е българския народ. Как вярват на всеки който е малко по настоятелен в твърденията си. БОЖИЙ ЗАКОН Е ИЗМАМНИКА ДА ТЪРСИ НАИВНИЦИ...

ас моити нипосредствини наблюденя и по докладвани ми рапорти сам уверина тчи ликарствиняд прудугт на продан христовф е аналогичен на тиорята за одтнусителността-ф смисал никои ни мо е виярвал на аинщан-убачи посли са избили да му са путмазвад и да му притлагат полит.обежзище... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от Ст. Загора, ти ли си, ма душа?!

Няма смисъл да го регистрираст, защото не действа.

Всичко е индивидуално- химиотерапията също не помага на всеки. На теб ако за главоболие ти помага аналгин- на друг помага асперин. Зависи и на какъв стадий е болестта- в последния едва ли има ефект това лекарство.

По твоята логика, като те тръшне теб, се излекувай с тая трева

До смях.Че си смехурко е видно.Но не разбар кое ти е толкова смешно.Май се смееш на твоята неграямотност.Ами влез в Гугл и напиши планът Ан рът.Чети и виж какво се случва с нас последните години на Демокрация.Виж и какво ни чака.Това е обяснението защо едни хора като станат политици правят различно от това което обещаваха.На тях им казват какво да правят.Кажи ми имаме ли национална стратегия и тн.Стакива като теб това ви чака.Аз отдавна напуснах България.

ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА,ЕДНИ ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ ДРУГИ НЕ.

След хилядите, които събира Продан Христов от продажбата на това лекарство, би трябвало да има пари да го изследва и регистрира няколко пъти, ако беше истинско. Но то не е, най-малкото е абсурдно да лекува всички видове рак. Най-лошото е, че този "лекар" твърди, че лекарството му не действа заедно с нормалното лечение и така УБИВА хора.

кое за теб е нормалното лечение? и то как приключва?

Ами, признатото и доказаното от медицината. Ако ти е много политическо некоректно това определение, замени го с "традиционно". А как приключва е доста нелеп въпрос - при някои много добре, при други частично, при трети - летално. Въпросът е, че е доказано, че действа.