Русия бомбардирала 472 ”терористични цели” за 48 часа

Руската армия съобщи, че е бомбардирала 472 "терористични цели" в Сирия през последните 48 ч., включително колони от камиони цистерни и рафинерии на ИДИЛ.

Обратно в новината

Коментари - Русия бомбардирала 472 ”терористични цели” за 48 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМА ТОЛКОВА ИЗГРАДЕНА ИНФРАСТРУКТОРА ЗА ДА ИМА ТОЛКОВА УДАРЕНИ ОБЕКТИ. ЗНАЧИ РУСИЯ ИЛИ ЛЪЖЕ СВЕТА ИЛИ УДРЯ ОБЕКТИ НА СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ.

... разбира се, че точно това прави ИЗ от самото начало на атаките си в Сирия... сега пищят, че турците им свалили бомбардировача по турската граница... там няма Ислямска държава...бомбардират бунтовниците срещу Асад

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОЩЕ: руското министерство на отбраната пуска видео на ударите и горящи цистерни. Американското министерство на отбраната не пуска нищо - само голи изявления. А в предишната война срещу Саддам ни заливаха с картинки и видео как поразяват цели с бомби с лазарно насочване.

Путин се разсърди за самолета. Почти му е ясно кой го взриви. Забележете - стана в Египет, който е под амер.контрол след преврата на ген. Сиси. Тайните служби просто са пуснали някой да качи бомба в багажното. Сега Путин реши да си върне на амер.марионетки в Сирия. Ще ги разсипе и язък за милиардите долари помощ за джихадистите, въоръжавани и обучавани от САЩ и Саудитите.

Защо не идеш при ИД, и да се надяваш на това? . "никсън ( регистриран ) 23.11.2015 19:50 Днес няколко самолета от въздушно космическите сили на русия по погрешка бомбардираха цели на Луната."

Те това деца се казва "МЕЧЕШКА УСЛУГА" - да разрушиш една държава заради една муха.

Това нещо с което САЩ се борят вече две години муха ли е ?

1. Кой печели от съществуването на ИД? - Запада: Ниски цени на нефта, търговия с оръжие и Путин на колене. 2. Кой печели от атентатите в Париж? - ИД?- Абсурд. Печели само Путин (НЕ РУСИЯ), защото би могъл да въвлече Запада в ликвидирането на ИД, да възстанови ценитена нефта и да си възвърне влиянието.

Нито за аналитик, нико за еретик ставаш. Но определено може да търсиш под вола теле колкото си искаш.

кокошкарска му работа. само и само да не избиват руските войници в редиците на ИД...

FuckTheEU

От продажна медия какво очакваш? Има още накъде да пропада дир-а, още не са започнали да показват видео на руски бомбардировки наричайки ги американски.

Ако половината от това беше истина идил нямаше да съществува вече....партенки за мужиците е това

И нито дума за 116 цистерни унищожени за един ден от американски самолети, подкрепено със записи и пр...та кой ги видя тез 1000 цистерни унищожени от рушнаците.

Ами отиди да караш цистерна в Сирия и ще видиш от първа ръка какво се случва ако ти стиска.

FuckTheEU

Затова ли телевизиите в сащ показват руските удари като ги обявяват за американски?

ти по какво познаваш кой взривен от руснак и кой от американец нйа тези видеота. бомбите ти говорят ли? :))))) ба си палячото :)))))

РУСИЯ,МЕТОДИЧНО БОМБАРДИРА ЦЕЛИ И ИЗТЛАСКВА УСПЕШНО НЕЛЕГАЛНАТА АРМИЯ НА САЩ,ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ!!!

Верно ли бе?

ПРИОБЩИ СЕ КЪМ НЕЛЕГАЛНАТА АРМИЯ НА САЩ В СИРИЯ,И НА СОБСВЕН ГРЪБ ЩЕ ИЗПИТАШ РЕАЛНОСТТА!!!СТИГА ЛИ ТИ СМЕЛОСТТА???

Напъни си и втората мозъчна клетка и ще ти светне защо.

Мила Таня, руската армия лично ли ти съобщи новината? А какво съобщава американската армия или френската и т.н.? Изобщо откога армиите се превърнаха на осведомителни агенции?

Мдаам , това вече започна лека полека да ми харесва . Да чета как редом се бият и руснаци и амерканци и французи , че скоро към тях ще се призъединят и англичаните. Наистина проблема с ТЕРОРИЗМА СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМ И СТРАШЕН. Ималко се чудя на някои от тук пишещите , които явно не ги кефи това?! Явно или са подставени лица чиите поздрав е "Allahu Akbar" , или са доста прости личности и не осъзнават важността и сериозността на проблема или са хора с увредено психично здраве . Едно от трите е , и щом се стига дотам , че да се преодолеят проблемите и конфликтите межди Запада САЩ и Русия - ЗНАЧИ ИМА ГОМЯЛ ПРОБЛЕМ И СЕ РАБОТИ ПО НЕГО!!!! ДАНО СЕ СТИХНЕ ДОКРАЙ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВИ БЪЛВОЧИ ЩЕ ПИШАТ ИДИОТИТЕ , ЧЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЕДИ КОЙ СИ ГО Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ А СЕГА СЕ ПОРАВИ , ЧЕ ИСКА ДА ГО РЕШИ... В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ВСИЧКО НА СТРАНАТА Е ВСЕ НАЙ-БЕДНАТА НАЙКОРИМПИРАНАТА И ИЗОСТАНАЛАТА И ЗАТОВА , ЗАЩОТО СА ТОЛКОВА УМНИ И КОМПЕТЕНТИ ТАМ- НИ ИМАТ ЗА ТОАЛЕТНА НА ЕВРОПА .....И ... И... ДА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МАЛКО ОТ НАС СИ ДАВАТ СМЕТКА ЗА ТОВА А МНОГО ОТ НАС -=- СА СЕ СПЕЦИАЛИЗИРАЛИ ПО ВСЯКАКВИ СВЕТОВНИ ПРОБЛЕМИ ! НАЛИ ???

... при всяка статия за "мощните бомбардировки и килимите от бомби" покриващи сирийската земя и сирийските градове, пожелавам името Лимар Таани да засяда в съзнанието и мислите на всички. И всички да виждат майката на Лимар държаща в ръце трупчето на обезглавеното си от руски бомби детенце. Спри това Господи! Моля те!

това е голяма трагедия - дано никоя майка в света не го изживее. Но във война измеренията са други. Защо мъжете на тази страна допуснаха това да се случи с техните жени. Къде са сега - на топло и сигурно в Германия. Така, че не насаждай тази вина на форумците или на воюващите за техния ред - тези воини нямат ли майки и родина?

симо

М-дааа,а Америка още търси ИДЕИ как да се бие с ИД...Беез думи.

Като изключим пропагандния замисъл на статията за 5 дни е невъзможно да бъдат унищожени 1000 автоцистерни!Имайки предвид броя на самолетите руските пилоти не биха могли да извършат необходимия брой бойни полети!Сигурно са помолили шофьорите на ИДИЛ да се съберат на куп!А и кой може да докаже че са унищожавани само камиони на ИДИЛ?Всеизвестно е ,че Русия провежда в Сирия своя политика и води своя война,т.е. воюва срещу враговете на Асад!В това число умерената опозиция,Кюрдсите военни части и т.н.Е на кого да вярваме?Безспорно Путин иска да се завърне "на бял кон" в международната политика и за това е готов на всичко!Не бих се учудил много ако атентатите в Париж са работа на неговите специални служби!Нека който се съмнява си припомни странните обстоятелства ,при които беше възобновена войната в Чечня!Имаше разрушени жилищни кооперации от камион _бомба!Атентат ,който нямаше смисъл,при положение ,че Чечня беше победител в първата война !Нищо радостно не се очертава за Сирия и като следствие от нея за Европа!Поне докато Европа не преодолее пацифистките напъни и не пожелае сама с оръжие в ръка да воюва за благоденствието си!

Прозрачен си.

Идея си нямаш един щурмовик колко цистерни може да затрие само за един полет. А те летят по двойки. За сведение цистерни се работят и с оръдие и с малки бомби.

то друго (УР) и няма ;)

Американците си приписват руски удари по ИД като дори не махат обозначенията на кирилица. Това ако не е гьонсуратлък......

Въздушно космическите сили на русия започват учения в цялата слънчева система по издирване и унищожаване на астероиди. Марсианците са предупредени.

A ония от Венера? Щото и те са заплашени от джуджака?

Как се надушвате троловете....

защо ТЕРОРИСТИЧНИ ЦЕЛИ е в кавички.....? Опорна точка май, а ДИР- а ....????

Стига сме си чесали езиците и да гледаме другите, а да погледнем най-накрая себе си и да се опитаме да оправим нашата държава, защото заради едни гъзолизци и дупедавци страдаме всички и 10лв от фащ за България няма да ви оправят проблемите. Излезте от филма, че някои мисли за вас и на 28 излезте на улиците и покажете, че искате да живеете по-добре, а не да плюете пред форуми и телевизии!!! Онези нещастници горе обичат овцете, които си мислят, че не зависи нищо от тях!!!

Днес няколко самолета от въздушно космическите сили на русия по погрешка бомбардираха цели на Луната.

За тези които питат КОЙ купува петрола на ИД ? Саудитска Арабия. Пребрандират и продават. Краят на военните действия очевидно наближава след като англосанксонците искат да се включват.

Не е задължително да обичате Русия, можете да я мразите и да треперите от нея, това я устройва..

Не е задължително да обичаш Русия или която и да е друга страна но е задължително да обичаш България и никога да не се поставяш в положение на слуга на чужди интереси ако си българин!

Това дали някак ще стигне до нашия политически "елит". Отдавна ни продават за жалки рушвети и облаги. най малко им е до някаква България. Обещали са им спасителни местенца в чужбина.

бомбардировки и изстрелване на крилати ракети от Каспийската флотилия трябва да направят руснаците, за да се разпадне Ислямската държава? Който знае, да каже!

Русите са най-силни в момента, останалите ако искат може да ръкопляскат

добре се на дрискват.

констатирали , че американските "Томахавки" изпопадали от смях като разбрали, резила на техните колеги - руските крилати ракети. От 32 изстреляни ракети 20 не се знае къде са паднали, а от останалите 12 -само три са поразили НЯКАКВИ цели - една фармацевтична фабрика, един хлебозавод и помпената станция , всички в град Алепо..........

На един старец-бедуин...

те бедуините не се ли освобождават зад храстите,бре?

горкя, пак си чел украинска пропаганда, недеи така, ще заприличаш на плевнелиев...държавния департамент каза, че няма данни за паднали руски ракети непоразили целите си.

Докато запада изработва стратегии , руснаците свършиха основната работа и отново си спечелиха доверието на основните арабски държави, като точен и надежден партньор! Някой се канят да участват, други ще засилват удари, трети изработват стратегии а руснаците си изпекоха питката!

А славната руска подводница Курск, възстановена на 100 процента, ония ден потопи към 35 кораба на ИД.

В грешка си! 135 кораба! Ама май били не кораби а курабийки. И не ги потопили, а ги хрупали с водчица:))))))))))) Инак горе-долу е така...

Трол

Какво стана сега , ще целуват ръка на Путин а до скоро бяха против него . Колко са жалки само , сега всички ще разберат , че без Русия не може .

Е нали за две седмици Путлер щеше да свърши с амуджите? Или сега запалиха керосинките?

Петрола на ИД се транспортира през Турция и се преработва в Украина под благия поглед на американските им господари. Та с един куршум имаме два, може би три заека. Зависи доколко господарите в Украина са финансово потърпевши.

АТОМНА БОМБА ! Само това решение според мен в този момент на базата на всички факти ще бъде най-ефективно и правилно. Тези ,,индивиди'' там са коренно-различни от нас европейците и винаги ще е така.

472 цели бреййй как го измислихте това число или за кураж така.

Кьорфишек на хибридната руска пропаганда.

След като превзе Киев за 2 седмици и Литва, Латвия и Естония за 2 дни, сега другаря Путин ще унищожи ИДИЛ за няколко часа - глейте, глейте ко стаа, страшна рапта.

Абе, Бушон, то там сега са САЩ, панимайш? И са още в Ирак и Либия, картинката стана ли ти ясна?

КОЙ купува петрол от ИД, на каква цена? Предполагам че това е Ердоган, но никой не го казва официално.

най-вече в сирия се продава включитлно и на асад казвали са го много пъти

Ердоган го взима от ИД с цистерни,те го карта до турско пристанище и от там чрез фирми тръгва по света и у нас.

Славната руска армия унищожава по един ИДИЛ всяка седмица, бравос.

Щото американската "държава" , прави по един ИДИЛ всяка седдмица

путин е кръстоносец и пазер християните но за всеки случай отваря джамии тея с по двата стола....

Джамията е там ,.... за да е сигурен че ревностно бият чело за Аллаха! А не да тичат по горите и чукарите на Кавказ!!

Това е за да се чудят такива като теб Путин слямофоб ли е аджеба или ислямофил? С едната ръка отваря джамия, с другата мята бомби, не се знае: може да има и трета ръка. Трябва сериозно да проучиш въпроса :))).

БОМБАРДИРАТ НЕФТОПРОВОДИТЕ ЗА ДА НЯМАТ КОНКУРЕНЦИЯ В ЕВРОПА!!!

Ти нормален ли си?

Че кой та кара да купуваш въглеводороди от тях, бе абдал? Събирай си сламките ...от гърба!

Тука нефтопроводи няма! Ползваме цистерни!

Да не си цистерна в Близкия изток в наши дни!?

И от въздуха та " таковат"!

Немците вече пишат зв това което е направил и за Русия и съжаляват искренно че нямат такъв руководител. ЗАШОТО СА НЕЗАВИСИМИ ОТ САЩ И КАКТО КАЗВАТ НЕМЦИТЕ КОГАТО НЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ С АКЪЛА НА ПУТИН - КАЖЕТЕ ТЪПАНАРЧЕТА ГА БЕГЕЕЦ С КАКВО ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ОБИЧА ПУТИН И НЕГОВАТА ПОЛИТИКА !!! ВСИЧКО Е В НЕТА В ЯНДЕКС - ТЪРСЕТЕ

и немските пенсионери си мечтаят да имат пенсията на полуприматите от тайгата, а все повече младежи в Германия предпочитат лада и москвич пред бмв, фолксваген и мерцедес, м?

Путин спира немците да избягат в Русия!!!!!!!!!!!!!!!

Руснаците са комплесари!!!

и ИМАМ ГЕШКИ НО ЕДНА ОТ ТЯХ Е ЧЕ ГЕРМАНИЯ Е З А В И С И М А ОТ САЩ - а не гезависима и затова немците искат умен политик като ПУТИН и именно това което направил в РУСИЯ- И КАКВО Е ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ???

"Русия единствена защитава християнството " - Башар ал Асад

добре е да ти го казват мюсюлмани тва :))) има да ревете

Съпругата на Асад е християнка.

що няма инсинуации че самолетът над египед беше свален от самата русия??? както беше за кулите близнаци сигурно щото кгб няма полза??

Тъпунгер или ...прекалил с руска водка?

..и двете!....

Абe русофили защо сте толкова озлобени

виж курса на рублата и ще ти стане ясно. ПОсле виж и статистиките на митническите служби на раша за внос на месо - спад с 40%.. нема кинти, нема храна... на теб весело ли ще ти стане?

Пълни глупости! Продават на освободения от западни боклуци руски пазар. Добре че русофобите сте стъпи :))

То май ти си озлобен...... И защо ли?

А ти защо се впрягаш, чичко? Все пак не ти ли е гот, че падат глави с чалми.

Всичко добре, но нещо не виждам тези, които най-много плямпат- американците..... да не реват сега, че са им унищожили евтиния петрол..., те затова и две години се чудят да бомбардират ли или да ядат локумчета, докато ИД избива когото им падне... петрол само да тече

Без да се заяждам просто питам ти от къде знаеш кой е купувал евтиния петрол???? Леля Здравка от другия вход ли ти каза???

Така, както са ги подкарали с тези бомбардировки, дали после ще остане нещо за освобождаване или ще стане "изгорена" земя? Хората избятали, а всичко останало разрушено. Тия неща не са строени от ИДИЛ, а от сирийският народ. Мисля че с унищожаването на цистерните, въпроса с износа на петрол, щеше да се реши. Според една хипотеза, Маккейн и сина на Ердоган имат обща компания, през която минава петрола. След което се продава на Франция. Те са по важната част от проблема, а не самата рафинерия.

Дали пък франсетата не си спретнаха нарочно атентатите за да влязат при Русия и да си пазят далаверката? Ще разберем скоро. Никой не ги е молил от Сирия да идват, нито пък англичанчетата.