Радост в Техеран заради Салман Рушди: Поразена е шията на дявола

Нападателят е ливанец по произход, "Шарли ебдо" осъди покушението над автора на "Сатанински строфи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички мюслита вършат и живеят по пещерните си закони, а после са недоволни, че ги упрекват. Това си е чиста доза шизофрения като религията им!

Издадена му е смъртна присъда според техните закони рано или късно някой щеше да го убие това е въпрос на чест

Кой крив,кой прав...има ли значение в голямата политика? Единствената истина в случват е,че е абсолютна диващина да нападнеш с нож един старец.добре,че в САЩ имат смъртно наказание.

Издадена му е смъртна присъда според техните закони рано или късно някой щеше да го убие това е въпрос на чест

"Самият Матар е роден и израснал в САЩ" Новината трябва да е "За пореден път гражданин на САЩ практикува тероризъм" Щом циганорите ги пишат българи, то бива и новината да е политически коректна и да не го пишат ливанец.

Така говори Господ Саваот: В онези дни десет мъже от всичките езици на народите ще хванат чвърсто полата на едного Юдеянина и ще рекат: Ще идем с вас, защото чухме че Бог е с вас.

По света

Даже и в 21 век Даже и в Иран

О да видиш е европата колко такива има навъдени. Не може да ги спреш. На нашият редови циганин поне не му говори Алаха.

Пълни откачалки! В тая държава е забранено порното,а е разрешено да се женят за деца,което е лудост,жените нямат никакви права,по зле от роби са,имат зловещи закони и наказания,за най малкото може да те убият с камъни,като в убийството участват и роднините на пострадалите,но така и много невинни си отиват,защото разследването на престъпленията не са на ниво... Като цяло народа изглежда кротък и гостоприемен,но когато стане дума за спазване на техните закони си проличава,че са си диваци. Същите са в Афганистан,Ирак,част от Сирия,Судан,Алжир,Мароко и т.н... Християните са подложени на гонения в тези държави,затова там са и рядкост. Интересно е,че има хора,които подкрепят тези държави в този форум,явно не са си пили хапчетата...

Религия на мира, нали така.

сатанисти!

Абе, тези аятоласите от Иран не бяха ли първи приятели на руслямската исрямска държава на жужи? Питам за един приятел: Защо ислямската руслямска държава русия, Иран, Ислямска държава и всички там ислямисти имат една и съща цел, да мачкат и убиват хора от западна Европа и САЩ.

Западняците с неприязънта си към останалите народи ще спечелят врагове, Иран от години са под санкции, умират невинни хора, но това не го виждате, щото сте еднооки...

Ганьо умен, не забравяй, че и ти спадаш към тези "западняци" и руснаци заедно с иранци си точат ножовете, за да режат нашите гърла. Горките те, нали зайчик?

На никой не са приятели… Ако Алах каже биха убили майка си….

Английски шут, биха му шута... А преди седмица Израел, отрочето на Запада уби над 20 невинни отрочета, и то в името на религията и ционизма. По силният ще спечели както и да е...

Човечеството е пълно с такива тъпанари, но уви господ не ги наказва.

Ако това се случи с арабски писател в ислямска страна какво ли ще се случи с нападателя....???Някой мислел ли е как се отнасят с другите религии...има ли толерантност или човешки права ?? Или някаква цивилизована форма на мислене...

Не желая даже да коментирам религия/нация, в която козата е пи-скъпоценно от жената.

Спорт-тото религии и денят на истината : в  основата на религията на четните числа е заложено, че в деня на истината изтеглените числа ще бъдат само четни. Религията на нечетните числа боготвори/възхвалява съответно другата половина от торбата с числата. В деня на истината(тегленето/тиража) се падат наполовина четни и нечетни числа. Водачите и на двете групи обвиняват теглещите числата в "обсебени от Сатаната". Въпросът е : ако в деня на истината т.н. Всесилен(или негов пратеник/месия) обяви, че никога не е спускано нареждане отгоре за каквото и да е било, то как ще се знае че той е Той, а не "онзи отдолу". И колко време ще трябва, за да бъде обявен за "обсебен от Сатаната". Подробности за двете религии: Религията на четните числа счита за единствено богоугодни четните числа. За логични доказателства се изтъкват броя на ръцете, краката и другите четни на брой органи. За богохулство(абсолютно забранени) се считат въпросите за органите с нечетен брой. За грях се счита да имаш нечетен брой пари в джоба, и т.н. Ако някъде има проблеми, търсят се елементите с нечетен брой и отговорните за това понасят тежките и справедливи наказания. Религията на нечетните числа счита за единствено богоугодни нечетните числа. За логични доказателства се изтъкват броя на сърцето и другите нечетни на брой органи. За богохулство(абсолютно забранени) се считат въпросите за органите с четен брой. За грях се счита да имаш четен брой пари в джоба, и т.н. Ако нещо някъде има проблеми, търсят се елементите с четен брой и отговорните за това понасят тежките и справедливи наказания.

Исляма наистина ще се превърне скоро във водещата религия в света, но само за 7 години,когато техния имам Махди ще бъде убит от Исус Христос, след което идва Божието Царство но земята.Така е в тяхната наука за последното време, така е и според Библията.

Ако Исус Христос убие имам Махди, тогава еврейско царство ли ще настъпи на земята. Щото Христос е ЕВРЕЙ!

Христос се е писал сред революционерите за да спасят израел от римско робство, може да им се наложи да се освобождават и от втори, и от третия рим.

Вие се покланяте на онова, което не знаете; ние се покланяме на онова, което знаем; защото спасението е от юдеите.

СЛЕД МОСКАЛИТЕ , НАЙ МНОГО НИ МРАЗЯТ СЪРБОМАНИТЕ ! НАЙ ГОЛЯМАТА РУСКА ЛЪЖА Е , ЧЕ СА ВОДИЛИ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА 1877-1878 г. ЗАРАДИ НАШАТА СВОБОДА ! ДА , АМА НЕ Е ТАКА , ВОЙНАТА СЕ Е ВОДИЛА НА ДВА ФРОНТА , ТУК И ОТТАТЪК ЧЕРНО МОРЕ В КАВКАЗ , СЛЕД КАТО РУСНАЦИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА КАТО ЗЕМЯ В КАВКАЗ , СА НИ ОСТАВИЛИ ВАСАЛИ НА ВИСОКАТА ПОРТА ДО 1908 Г ! ПРИКАЗКИТЕ ЗА ГОЛЯМА САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ СА НАЙ ЛЪЖОВНИТЕ , РУСНАЦИТЕ УЖ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГИТЕ НЕ ДАВАЛИ , ОБАЧЕ ПО КЪСНО КОГАТО БЪЛГАРИТЕ САМИ ПРАВЯТ ПРЕЗ 1885 Г СЪЕДИНЕНИЕТО И ПРАВЯТ БГ ПОНЕ В ПРИЛИЧНИ РАЗМЕРИ , ТОГАВА РУСНАЦИТЕ КОИТО БЯХА ЗА ГОЛЕМА БГ , СЕ ОКАЗВА ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО , НЕ СТИГА ТВА АМИ ИЗТЕГЛЯТ СВОИТЕ ВИСШИ ВОЕННИ ОФИЦЕРИ ОТ МЛАДАТА НИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ , КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН Я ОБЕЗГЛАВЯВАТ И ОСТАВЯТ БЕЗ КОМАДЕН СЪСТАВ , НАСЪКВАТ СЪРБОМАНИТЕ ДА НАХЛУЯТ В БГ ОТ КЪМ ГЪРБА НИ , ДОКАТО НАШАТА СЛАВНА АРМИЯ Е СТОЯЛА НА ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА ОПАСЯВАЙКИ СЕ ОТ ОСМАНСКА АТАКА ( ЗНАЧИ ОСМАНЦИТЕ НАШИТЕ УЖ ПОРОБИТЕЛИ НЕ НИ НАПАДАТ , А НИ НАПАДАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ СРЪБИ ПОДКУКУРОСАНИ ОТ ОЩЕ ПО ПРАВОСЛАВНИТЕ БРАТУШКИ КОИТО ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГ ПУТ ) ТОГАВА НАШИТЕ ЮНАЦИ ПРАВЯТ ОГРОМЕН МАРШ НА СКОК ОТ ЮЖНАТА ДО ЗАПАДНАТА НИ ГРАНИЦА СЪС СЪРБИЯ , ПОМИТАТ СЪРБОМАНИТЕ НАХЛУЛИ У НАС И КОГАТО НАВЛИЗАТ ПОБЕДОНОСНО В СРЪБСКО , ЛЮБИМИТЕ НИ РУСНАЦИ СКРЪЦВАТ СЪС ЗЪБИ И НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ ПРИБЕРЕМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ! КАК ВИ СЕ СТРУВА , ПОВТАРЯМ БРАТУШКИТЕ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА КАТО ПРАВИМ СЪЕДИНЕНИЕТО СА ПРОТИВ ! ПРЕЗ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ПАК ТЕ НИ ПРЕЦАКВАТ И НАСЪСКВАТ ОТНОВО БРАКЯТА СРЪБИ И КОМПАНИЯ ДА НИ НАПАДНАТ , РАЗМАЖАТ И ОПОСКАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ ! АПРОПО БРАТУШКИТЕ ОЩЕ СТОЯТ В КАВКАЗ , КОЙТО СА "ОСВОБОДИЛИ" ПО ВРЕМЕ НА РУСКО-ТУРСКАТА1877-1878 Г УЖ ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА , ИНТЕРЕСНО КАК СА ОСВОБОДИЛИ МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ ОСМАНЦИТЕ , КОИТО СЪЩО СА МЮСЮЛМАНИ , ТЕЗИ "ОСВОБОДЕНИ" НАРОДИ И ДО СЕГА ЖИВЕЯТ ПОД РУСКИЯ БОТУШ , ГОВОРЯ ЗА ЧЕЧНЯ , ДАГЕСТАН , ИНГУШЕТИЯ И ОЩЕ СУМА ТИ НАРОДИ "ОСВОБОДЕНИ" ОТ МОКСАЛИТЕ ?

ние с бай Путян стоим под един тюрбан

Свещена простотия

Това е една много силна религия. В която много се държи на морала и спазването на нормите. Ето вижте например, как разголени ходят нашите жени, по къси гащи и полуголи по улиците и в магазините. А мюсюлманките сами се забраждат и обличат прилично. Закриват лицата си и не позволяват мъжете да им хвърлят мръснишки погледи. Ето това се казва здрав морал и традиционни ценности. Предвиждам, че след 50-100 години най-късно, ние християните от цяла Европа ще приемем исляма като единствената наша религия. И тогава светът ще се обедини около таи религия, която всички ще приемат.

Ти си мюсли и се правиш на християнин,за да примамиш заблуден души, досущ като баща си дявола,който открай вп0реме е лъжец и на лъжата баща.

Ами за твое голямо разочарование не съм "мюсли". Иначе да, прочетох Корана преди 5-6 години от Интернет. Намирам го за една много мъдра книга. Чел съм и Библията. Христос пък, Божият син е евреин.

Тъпанар, големи бисери ръсиш!

Можеш още сега да се изметеш от християнска Европа. В света има петдесет и няколко държави, в които се практикува шериат. Отивай там. Както и тези ислямски тълпи, които се влачат към Европа. Нормалните хора тук не ги искат и ги ненавиждат, а политиците ни ги натрапват.

силна е, като 2 по-слаби от които произлиза - гръцкото християнство и еврейския юдаизъм. Покриване на хора и жени е типично за пустините, за да не ти влиза пясък през разни отвори, може и целия свят да стане бедуински - след унищожение на света.

Интелектуалец-Сатанист - оксиморон.

Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.

Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост.

Еми така е. Който обижда исляма после ще го целуват студен. Да би мирно седяло, не би чуди видяло. Получил е заслуженото наказание.

Сега нападстелят да го нспълнвт със свинска мас и зашит в свинска кожа в няков дупка.

Килистур

Как мръдна в развитието си България е видно от ЕВРОСТАТ Най бедна Най корумпирана Най бързо умиращи население Търсят чужди костури въшкарите

...И целият свят лежи в лукавия.

Примати...

Не са мръднали в развитието си от 8 век. Както и тази ретроградна и вредна за човечеството религия, наречена ислям. Някакви тъпи аятоласи издавали фетви и осъждали хора на смърт. И това в днешно време. Ислямът трябва да се забрани във всички светски цивилизовани държави. И стига сме се правили на толерантни към идиоти, които безогледно и нагло атакуват ценностите ни. И стига са ни натрапвали тъпите ислямски пълчища, които се влачат към Европа. Нормалните и цивилизовани хора не ги искат и не ги понасят.

Много постсъветски републики са ислямски.Наскоро чеченски командир каза, че като дойде имам Махди-антихриста, ще обедини мюсюлмани и псевдохристияни в една армия.

Антихриста е путин, вече дойде и ги обедини в армия на злото която нападна "братският" им народ в украйна.

Радост в Техеран заради Салман Рушди: Поразена е шията на дявола Дявола е в главите на аятоласите в Иран. Тези са в тъмното средновековие.

Нямал е Божията протекция, защото не е багаугодно да се присмиваш, като тези от Шарли Ебдо.Това с нищо не прославя Бога и не помага да се разбере истината за спасението на човека чрез Исус Христос.

Спасението на всеки е в неговата черепна кутия.

а плешивио бункерен 70 годишен ботоксов жужак , който се праи на православен , постоянно се гушка и си хортува с чаршафосаните мюслита от иран и бай Ердоган от Туран !

бе рептил, която кове български закони. Русия няма мюсюлющмснскс партия в парламент. Ако не беше Русия,сега щеше да сервираш на резняците докато оправят жена ти

Не е турска а корпоративна партия.

жалкар задунайски , ако не си раZбрал преZ ПСВ Османската империп -турция е победена , окупирана и всичките Ѝ имперски владения са освободени ! какви пет копейки , какви пет Zадунайски рубли ..до 1908 г сме били васали на Вискоата порта със съгласието и съдействието на Русия ! след ПСВ няма нито един християнски народ в границите на Турция , напротив ленин е помагал на турчулюта , учи история нещастно евраZийско неграмотно мекеренце !

Англичани,французи,гърци окупират империята не я освобождават бе Козяшки педал. Какво стана после с англичани и гърци.Атстюрк ги размаза. Кой ти плати Съединението и Независимостта тъпак Козяшки.Кой опрости през 1918 г.българският кредит към Русия. ДПС е Турска партия.Скоро Карадайъ се отчете на Ердоган. Помияр Сър Джон

СЛЕД МОСКАЛИТЕ , НАЙ МНОГО НИ МРАЗЯТ СЪРБОМАНИТЕ ! НАЙ ГОЛЯМАТА РУСКА ЛЪЖА Е , ЧЕ СА ВОДИЛИ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА 1877-1878 г. ЗАРАДИ НАШАТА СВОБОДА ! ДА , АМА НЕ Е ТАКА , ВОЙНАТА СЕ Е ВОДИЛА НА ДВА ФРОНТА , ТУК И ОТТАТЪК ЧЕРНО МОРЕ В КАВКАЗ , СЛЕД КАТО РУСНАЦИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА КАТО ЗЕМЯ В КАВКАЗ , СА НИ ОСТАВИЛИ ВАСАЛИ НА ВИСОКАТА ПОРТА ДО 1908 Г ! ПРИКАЗКИТЕ ЗА ГОЛЯМА САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ СА НАЙ ЛЪЖОВНИТЕ , РУСНАЦИТЕ УЖ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГИТЕ НЕ ДАВАЛИ , ОБАЧЕ ПО КЪСНО КОГАТО БЪЛГАРИТЕ САМИ ПРАВЯТ ПРЕЗ 1885 Г СЪЕДИНЕНИЕТО И ПРАВЯТ БГ ПОНЕ В ПРИЛИЧНИ РАЗМЕРИ , ТОГАВА РУСНАЦИТЕ КОИТО БЯХА ЗА ГОЛЕМА БГ , СЕ ОКАЗВА ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО , НЕ СТИГА ТВА АМИ ИЗТЕГЛЯТ СВОИТЕ ВИСШИ ВОЕННИ ОФИЦЕРИ ОТ МЛАДАТА НИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ , КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН Я ОБЕЗГЛАВЯВАТ И ОСТАВЯТ БЕЗ КОМАДЕН СЪСТАВ , НАСЪКВАТ СЪРБОМАНИТЕ ДА НАХЛУЯТ В БГ ОТ КЪМ ГЪРБА НИ , ДОКАТО НАШАТА СЛАВНА АРМИЯ Е СТОЯЛА НА ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА ОПАСЯВАЙКИ СЕ ОТ ОСМАНСКА АТАКА ( ЗНАЧИ ОСМАНЦИТЕ НАШИТЕ УЖ ПОРОБИТЕЛИ НЕ НИ НАПАДАТ , А НИ НАПАДАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ СРЪБИ ПОДКУКУРОСАНИ ОТ ОЩЕ ПО ПРАВОСЛАВНИТЕ БРАТУШКИ КОИТО ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГ ПУТ ) ТОГАВА НАШИТЕ ЮНАЦИ ПРАВЯТ ОГРОМЕН МАРШ НА СКОК ОТ ЮЖНАТА ДО ЗАПАДНАТА НИ ГРАНИЦА СЪС СЪРБИЯ , ПОМИТАТ СЪРБОМАНИТЕ НАХЛУЛИ У НАС И КОГАТО НАВЛИЗАТ ПОБЕДОНОСНО В СРЪБСКО , ЛЮБИМИТЕ НИ РУСНАЦИ СКРЪЦВАТ СЪС ЗЪБИ И НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ ПРИБЕРЕМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ! КАК ВИ СЕ СТРУВА , ПОВТАРЯМ БРАТУШКИТЕ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА КАТО ПРАВИМ СЪЕДИНЕНИЕТО СА ПРОТИВ ! ПРЕЗ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ПАК ТЕ НИ ПРЕЦАКВАТ И НАСЪСКВАТ ОТНОВО БРАКЯТА СРЪБИ И КОМПАНИЯ ДА НИ НАПАДНАТ , РАЗМАЖАТ И ОПОСКАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ ! АПРОПО БРАТУШКИТЕ ОЩЕ СТОЯТ В КАВКАЗ , КОЙТО СА "ОСВОБОДИЛИ" ПО ВРЕМЕ НА РУСКО-ТУРСКАТА1877-1878 Г УЖ ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА , ИНТЕРЕСНО КАК СА ОСВОБОДИЛИ МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ ОСМАНЦИТЕ , КОИТО СЪЩО СА МЮСЮЛМАНИ , ТЕЗИ "ОСВОБОДЕНИ" НАРОДИ И ДО СЕГА ЖИВЕЯТ ПОД РУСКИЯ БОТУШ , ГОВОРЯ ЗА ЧЕЧНЯ , ДАГЕСТАН , ИНГУШЕТИЯ И ОЩЕ СУМА ТИ НАРОДИ "ОСВОБОДЕНИ" ОТ МОКСАЛИТЕ ?

Много хубави цитати от иранската "преса". Та на колко хиляди години викате била иранската цивилизация (да не се бърка с персийската)?

Путин веднага да обяви национален празник, иначе да забрави за иранските дронове.

Спасението чрез Христос е лично дело, а не национално.Няма такова понятие като християнски страни и народи.При потопа с Ной се спасиха само 8 човека, а останалия свят загина.Днес има отстъпление от истината, факт, за сметка на набиращия сили милиард и половина ислям.Но те са пазени за Армагедон, да нахранят птиците, както пише в книгата Апокалипсис.

Знае се, че Христос е ЕВРЕЙ! И ние почитаме всъщност един еврей като наш бог.

Вие се покланяте на онова, което не знаете; ние се покланяме на онова, което знаем; защото спасението е от юдеите.

По време на военния конфликт м-у тутси и хути в РУАНДА с избити 2-3 МИЛИОНА души Местните африкански шамани виждали ОГРОМНИ ЧЕРНИ ДЯВОЛСКИ изчадия /демони/ шейтани и джинове/досущ като тия във филма за АЛАДИН и МУМИЯТА/ които стоели на върха на куполите на местните ДЖАМИИ и контактували с местните ходжи и ИМАМИ кото ги призовавали и насъсквали да разпалват ВРАЖДИ и ОМРАЗА м-у африканците които да се ИЗБИВАТ взаимно а ДУШИТЕ им ставали жертвоприношение курбан ХРАНА на ЗЛИТЕ сили на ДЯВОЛА/слугите на ИСЛЯМА/ Дори и днес всеки ПЕТЪК на НАМАЗ в Турските ДЖАМИИ в градове като Текирдаг,Едрине,Гьокчеада имамите четат молитви с-у НЕВЕРНИЦИТЕ /християни,щиити,иезиди,юдеи/ Аалах да им прати ДЖИНОВЕ и ШЕЙТАНИ .демони,дяволи/ които да строшат костите и главите на неверниците в ПТПта и да ги уморят с болести като РАК

Хаха приятелите на ръшките, ама къде сте ве...

"Няма да роня сълзи за един писател, който говори с безкрайна омраза и неприязън за мюсюлманите и исляма", написа Маранди в Туитър. Този господин защо ползва дяволското изобретение туитър? Мюсюлманите, а и не само те ползват хиляди неща, изобретени от враговете си. Специално в този случай, някой май си е купил билет за ада и девиците ще се окажат манафи...

Правилно. Ислямът е отвратителна религия, както и всички нехристиянски.

Техеранците се радваха и когато изпотъпкаха 50 иранци при погребението на генерал Касен Сюлеймани.Обявиха ги за мъченици.Религиозни и позикивни хора, кво да ги праиш.

Под диктовката на Путин нашите комунисти също се радват. Преди малко говорих с един, даде същите доводи като чалмите. Значи тези по заповед на Путин са готови да станат правоверни мюсюлмани!!!!!! Господ да ни е на помощ. Тези ако се докопат до власт ще избият всичко, което има висше образование, както е направил навремето обичания от тях Мао Дзедун

в действие..,,

Не можахте ли вече да измислите нещо ново? Това с психо-дясното доста се изтърка. Или ви е толкова мозъчният капацитет, други думички не знаете?

Защото тези мюсюлмани са част от евразийското цивилизационно пространство, което според дугин се простира из всички земни кълбета и млечни галактики...

Както викаше един мюфтия, христините са бедни, но умни, а мюсюлманите са богати, но прости и накрая ще загубят всичко.

...къде са християните днес?

На путлеристан Варвари с варвари се събират

Техеран ликуваше и когато свали украинския пътнически самолет, пълен с техни граждани, докато все пак с половин уста не призна грешката си.

Пожелавам му да се оправи и тогава да напише нещо и за греховете на евроатлантиците.

Тези са по идиоти и от руснаците а руснаците са много идиоти.

От Бг Коммундетата и путьолизачи , по -идиоти и серсеми нема ...

Аз па викам утре да дойде една мор и да изтрепе всичко що е с нечисти души. Добре ли ще е, може и 5% от Земята да оцелее. А дали не идва.

еееее ти направо се оля.....

Салман-Сюлейман-Соломон!!!

Почвашнда схващаш

Евреите от Шабло Ебдо са мръсници

Обиждаш религия и изказваш расистки коментар. Та какво казваше?

ДЕПМ шибана в Ново село

В Европа религиозния фанатизъм приключва с изгарянето на Джордано Бруно в Рим през 1600 година. След това следва века на просвещението, индустриалната и научна революция. Затова сега Европа е най предпочитаното място за живот. А тези в Иран явно са 400 години назад и 500 години встрани от цивилизацията.

В колонизирането и ограбването на народи в три континента, търговия с роби и от. Берлин и Ньой са пример как се ликвидира България от Европа

Нищожнобритания не е Европа!

Робството е премахнато в БЕЛИЯТ СВЯТ от 150 години, а в мюсюлманските страни ОЩЕ ИМА МИЛИОНИ РОБИ!Нещо да кажеш?

А османските султани от кой викаш са си купували попълнения за харемите? Това е само черешката на тортата в търговията с хора между двете империи наследници на византия - руската и османската... Хайде с колониализма по-спокойно, че раша не е помпала ресурси от своите колонии поради индустрална и техническа изостаналост, а не поради вроденият си хуманизъм...

Ами прав сте, там религиозния фанатизъм е догма, затова нямат и забележителен напредък, но все пак земята се върти. И там ще има промени някога.

Ами виж коя нова година посрещат по техния календар.

....и то в бърлогата на дявола сащ!

Ама ти освен руски трол си бил и чалма?!?!?!? Брейййййййй и ние да не знаем. А кога ще избиваш православни българи?

и ти порасна Козяшката работа

радикалните ислямисти са изчадия на дявола, насилие убийства с камъни и прочие варварски методи, каква любов, каква мъдрост в тия прости неграмотни индивиди...животни с човешки лица нищо повече...

Яка ценностна система и грижа за човека няма що