Радомир Чолаков за хартиената бюлетина: Започва да прилича на гражданска война

По думите му хората от по-малките населени места имат доверие на членовете на СИК, но не и на машините и електронния вот

Обратно в новината

Коментари - Радомир Чолаков за хартиената бюлетина: Започва да прилича на гражданска война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЛА , БАЛА ! ТУКА ИМА , ТУКА нема ! И НАКРАЯ ЩЕ ПРИКЛЕКНАТ ВСИЧКИ НА ВЕЛИКИЯТ Б О Й К О ! М И Р Н О О О , РАВНЕНИЕ НА НЕГООО !

Нормално. Като се има пред вид замесените престъпници.

Случайно попаднах на доносника на 6-то Богдан и Христанов. Според него Б.Борисов държал вече 50 дни България в шах. Еййййййййййй велик е тоя Б.Борисов щом може и това

Хартиени Радомире Радомире ,вятър те вее на Бяла кобила.Гола вода си погледнато от всякъде.

Фашиска държава, ще повторим гражданската война в Испания.

Това е гражданска война, започната от Дон Чекмеджян и Агите с цел манипулиране на изборите. Някои ще си драска по протоколите както обикновено. Хартиените бюлетини означават откраднати избори!

НЕ СЕ КОСИ , КАВАЛЮГОФФ !

Явно анализаторите на партиите са установили вредата и ли ползата за тях от хартиения вот.Но погледнато реално не виждам ако няма измама с машините защо да не се допусне хартиите.Европа да не е някакво случайно изключение,че не допускат само машини за гласуване.С по добър контрол с хартията като глас няма проблем.А тезо задрасквания по протоколите,идват да покажат ,че е броено няколко пъти и корегиране където трябва.Най малко 30% от българското население се страхува и срамува че не може да се справя с техниката.И не виждам защо да се лишават от правото на глас, Кирил и ококорения са много вредни за българина и не мога да си обясня,след като са малцинство къде е демокрацията при тях за която говорят, Такива играчи и демократи да си заминават.Те не познават българската действителност.

"А тезо задрасквания по протоколите,идват да покажат ,че е броено няколко пъти и корегиране където трябва." Изборният протокол е официален документ и не може да се зачертава в случай на грешка.

Никаква гражданска война не е това. Това е борба на корпорацията ГЕРБДПС за пари.

Е много доверчив и вкарва в парламента измамници,които обещават,че много лесно ще оправят държавата,но имат пред вид ,че ще опранят себе си.Всичко н живота е трудно,който твърди друго лъже. След като парламента не може да постигне съгласие за изборите,как ще се справи с по-сложни проблеми.

Махате машините и хартиените бюлетини. Връщате Божков с талончетата. Търкаш и... каквото се падне! От това по-честно и Годпод не може да го измисли...

Не знам в какъв контекс вкарвате Божков,не че не трябва,но Радев и всички от ПП начело с Кирил и Асен никога не са споменавало името му,като хората борещи се срещу мафията и корупцията. А ако той все пак има претенции за репресия към него,отдавна да е дошъл пред съда да изчисти името си.Пита се защо?

Е как в какъв контекст? То си пише - директен. Ще печата талончета с бюлетините - народа търка и... Риск печели - риск губи!

На там отиват нещата! От една страна сте гербаджиите заедно с дпс и дс, а от друга промяната и хората, които искат да живеят в европейска страна! Но ние сме повече и ще ви победим завинаги!

Ако не разбирате ,че става дума за милиардите и личната полза от тях,сериозно си мисля грешите.Политическите партии са създадени предимно по икономически интереси и има неписане правила за ползата на отделни политици от тяхната дейност. Примерът с царя е много показателен.Дойде ,създаде партия,политика и завлече каквото можа.Така са и другите. Но все пак не можем да се доверяваме на хора упраляващи направо след ученическата скамейка....

Точно в малките населени места се правят най-бруталните измами с хартиената бюлетина! Всички знаем, за индианска нишка! Всички знаем,как ромчетата снимат и показват за доказателство-фотото ,преди да получат двадесетачка! Всички знаем,как драскате бюлетини,за да се окажат-невалидни! Всички знаем,как драскате протоколи! Мамицата ви,боклуци! Ще има гражданска война, ама лошото е, че айдуците от тиквената партия, първи ще избягате в чужбина! Иначе ще висите по стълбовете! Алчни и продажби педали!

Бойкикев, ТИ ли си бре ? Ми нали Всички Партии имате Представител в КОМИСИЯТА + Застъпник + Наблюдател, че и с тилифони снимате ... Но колкото и да квичите, Хартиената бюлетина може да се преброи и 10 пъти, а Мадърковската машина - НЕ. Айде у лево с тъпите ви опорки. НЕщастник. Не сте стъпвали в избирателна секция от времето на Бай Тошо, кога бащите ви са били партийни секретари и са правили избори.

Изпускаш следната опция: В България никой не отива да гласува; Ние с тебе сме в Канада, пийваме си виски и една програмка вкарва от нашия лаптоп 15 млн гласували на българските машинки. Техниката, мистър!

Тъпанар

Още веднъж: "Измамата" е машинното гласуване по простата причина, че не може да се конролира от комисиите и затова ОТПАДА. Това е причината да се изхвърли по света, а глупаците не загряват и си бръщолевят. Това, че е бързо и приятно цък-цък никой не го отрича, но прости ПП-та какво правим ако ТИ си гласуваш за ПП, а машинката взела, че го писала за ДПС, което за нея не е проблем? И ПЪРВО мислете малко после приказвайте. Както се носеха слухове на последните избори ПП-патките направили на всеки 10 гласа машинката да бута 1 за ПП. И въпреки това ВТОРИ на изборите??!! Виж ако Просто Кире ако беше нагласило "на 10 5 за тях" какви ВОЖДОВЕ щаха да са само?

Друго си е чували с драскани протоколи и прасето Мишо Константинов да дописва гласове, нали педал мазен!?

Булгаристан гласува само с машините на Мадуро! Ха ха ха ха! Колко му приляга!

Ама нали тиквата ги поръча бе, мазен,тлъст и плешив педерастино!

Как да не му пратиш букет от глухарчета.

А защо Киро, Асен и Маджо вият на умряло само и само за машини? Кой ще подава флашките и какво ще е тяхното съдържание?

А днес Просто Киро като палячо размахваше ръце пред трибуната и крещеше като маймуна! Баси наглото теле!

Другарки и другари, а къде е Тошкото на Слави

така желаната гражданска война Радомир Чолаков и Десислава Атанасова ще бъдат едни от първите обесени на двулампов електрически стълб. Чолак, готви се!

Сега остава нещастните марионетки на Борисов, Доган и Пеевски и Корнелия да спретнат денонощни спешни събрания и да гласуват спешно да изпратят и македонец в космоса!

Парите стигат само за бетон, чекмеджета и грипени. Нема за македонски космонавти!

герберски курвенски номера

Какъв е този огромен зор ВА ГЕРБ, ДПС и БСП веднага след изборите да се събират в среднощна доба и по зели нощи да кроят как да си осигурят нови измами за нови избори?!? Че пред България не стоят огромни и спешни проблеми?!?

“Радомир Чолаков за хартиената бюлетина: Започва да прилича на гражданска война” Точно натам води вафията - ГЕРБ, ДПС и БСП страната! Вместо да се занимават с проблемите на хората, да направят поне веднъж свестно правителство, те се готвят за нови измами на нови избори!

"Измамата" е машинното гласуване по простата приина, че не може да се конролира от комисиите. Това е причината да се изхвърли по света, а глупаците не загряват и си бръщолевят. Това, че е бързо цък-цък никой не го отрича, но КАЖИ другарю какво правим ако ТИ си гласуваш за ДПС, а машинката го писала за ПП, което за нея не е проблем? И ПЪРВО помисли после приказвай. Както се носеха слухове на последните избори ПП-патките направили на всеки 10 гласа машинката да бута 1 за ПП. И въпреки това ВТОРИ??!!

"че не може да се конролира от комисиите" - че нали това е идеята бе пич! Да няма контрол на вота...

Хартиената бюлетина е престъпление срещу България! Тя отваря широко вратите за двайсетачки, кебапчета и биричка. Но от престъпници какво друго да очакваш - те това си знаят и това искат, да вършат престъпления. ГЕРБ още един път доказа, че е ОПГ, а не партия!

аз пък си мисля точно обратното .

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас ! Още 12 години!

Абре, Слафчу не те кефи, ама партията му още миналия парламент гласуваха срещу хартиената бюлетина, а можеше да не го правят. От друга страна коалиционният партньор, част от "промяна", и миналия парламент, и този гласува ЗА хартиената бюлетина. Буквално един глас от Слафчу беше нужен, за да върнат хартиената бюлетина още за миналите избори. Та хубаво циркулират опорки, че Слафчу е с ГЕРБ, но ще е хубаво да се замислиш каква би била логиката тогава да гласуват срещу хартиените бюлетини. Че Слафчу не става за политика и е зависим, е ясно. Но ПП и ДБ с техните оправдания със Слафчу са просто смешни. С нищо не са по-различни от гроб.

всякакви глупости… само да мине …