Радев връчи приза "Лекар на годината": COVID ни застави да преосмислим отношението към здравето

Чувствам се лично ангажиран за проекта за спешна помощ по въздуха, заложен в Плана за възстановяване и устойчивост, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев връчи приза "Лекар на годината": COVID ни застави да преосмислим отношението към здравето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя фатмак не бешели ония кретен дето отричаше ковид? дето изведе хората на манифестация? дето поведе борба срещу редовно правителство именно срещу мерките срещу ковид? тоя кретен дето отричаше ваксинирането, а се ваксинира пръв? еее, комунделската наглост няма предел!

Връчват си призове,а българското Здравеопазване е най корумпираното и най смъртоносното в света!!! 90% от лекарите без да им дадеш пари под масата изобщо не те поглеждат,камо ли да те лекуват...

Радев е боклук, махнете го оттук!!

Честито на проф. Иво Петров! ... А КОВИД-19 ме застави ДА ПРЕОСМИСЛЯ отношението си към РАЗУМА на световния елит / към ЛИПСАТА на РАЗУМ. Пандемия, управлявана по секретни НОТИ на НАТО... Генерал Смърт се изтърва...

"тоя фатмак не бешели ония кретен дето отричаше ковид?" НЕ, кретен! На нас, 80%-овите, трябва да ви се обяснява - президентът попита Шайкаджиите ЗАЩО на Шипка има КОВИД и тържеството е ОТМЕНЕНО, а на ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА НЯМА КОВИД и тържествата са РАЗРЕШЕНИ.

Репликата е към господин "той".

Лекарите са последните хора към които някога ще имам някакво уважение!!! Колкото и пъти да съм бил на лекар, толкова пъти се е оказало, че аз разбирам много повече от него и за пореден път се убеждавам, че като имаш диплома това не те прави интелигентен! Те знаят всичко само на теория, но реално животът е много по-сложен от онова, което са чели по книгите... Не знам как никой не се намери да им го обясни... Мислят, че всичко е така, както някой им е казал по лекциите в университета, но не е така.... Е, няма ли кой най-после да им го каже това?

Този ч3рвей много си повярва! Всички проблеми идват от него последните 2 години!!!

Този само да си запишеш час при него в Токуда- таксата е 100 лева. По-голяма гадина не съм срещала и ЛЕКАР на годината!?!!! Наглец мръсен.

Ами иди на добър лекар за по 5 лева, да те видим.

Нали КОВИД не съществуваше бе Мунчо?

Войната в Украйна ще накара хората да преосмислят отношението си към теб като президент.

Ало, инфото, троле руски, Съгласен съм, че по принцип президентът има известно право да задава такъв въпрос - защо на Шипка не може да има тържество поради противоепидемични мерки, а в центъра на София може. Обаче и отговорът не е без основание. Отмяната на тържествата предполага и отмяната на поне част от организирания транспорт, разбирай претъпкани автобуси, каквото по това време в София не беше наблюдавано в градския транспорт, а броят на пътниците в метрото беше много близък до броя им през 1980 година. Да, точно периода преди пускането му имам предвид.

Ти си откровен глупак.

Радев не е казвал подобно нещо. Търпи известна критика, че сам се ваксинира тайно и не обяви мотивите си да го направи, но относно негови думи за (не)наличието на вирус лъжете като разпрани.

КОВИД ме застави да напразя всички лекари и медии и да сложа почти всички под шапката на здравните фашисти. Политиката около ковид ме накара да мразя всеки който се опитва да пропагандира маски , ваксини и какви ли други средства за "защита" от ковид. Ще има страшен съд за вас копелета .. ЩЕ ИМА...

Уникален ч3рвей! Винаги изпълзява и все някой му е виновен, а той е чист, като комунист!!!!!!

Хм, напълно подкрепям мнението, написано преди мен по отношение към лекарите. Станаха предатели и убийци в бели престилки, готови за пари, да заложат не само здравето, но и живота на хората. Явно Хипократовата клетва има друго значение в днешно време!

Честито на лекаря, да е жив и здрав още много години, да помага на хората! Но здравеопазване няма. А това е трагедия, която ще доубие нацията!

Болшинството са алчни и безскрупулни печалбари ! Нагли , дори безплатните противогрипни ваксини ги разиграват на търг чрез натдаване ? Никой не носят отговорност за грешките си ? Никой няма гаранционен фонд ? Всеки претендира , че е заплащал , но всички знаем колко струва то и че те плащат само за консумативите ! НЗОК е вредна и скъпо струваща дублираща структура , която изяжда парите за здравеопазването и за това трябва да доплащаме !

ПЪЛЕН ГЛУПАК Е ТОЗИ, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ДОКТОРЪТ ИМА ИНТЕРЕС ДА СТЕ ЗДРАВ Докторлъкът е мръсен бизнес, подобен на политиката. Те печелят от вашето нещастие. Те не решават проблемите ви, а създават нови и нови. Те ви манипулират и правят зависими. Те ви плашат и доят. Каквото и да ви говорят, те мислят единствено за пари. Ако искате да сте здрави, да живеете щастливо и дълго, изхвърлете телевизора, не посещавайте болница, не се занимавайте с политика, заобикаляйте компанията на глупави токсични хора.

браво

изрусената комсомолка с дебелите прасци по каква специалност лекува?

Ти що не станеш доктор и да доиш и ти хората, като е толкова голям келепир?

Както винаги много думи, малко значение от Руменчо ...

Щдоскоро, Ушатият пендел плямпаше мантри, че нямало Корона...сега награди раздава......пендел смотан

АМИ ТО ВСИЧКО ТОГАВА Е МРЪСЕН БИЗНЕС, ЗАЩОТО КАТО МИ СЕ РАЗВАЛИ КОЛАТА, КАТО ВИКНА МАЙСТОР ЗА ГОТВАРСКАТА ПЕЧКА ИЛИ ЗА БОЙЛЕРА, ЕЛЕ ПА ПЛОЧКАДЖИЯ ЗА БАНЯТА , ОТКРОВЕННО ВСИЧКИ МОГА ДА КАЖА , ЧЕ МЕ ЦАКАТ И СА МРЪСНАЦИ,...АМА !

Този да помага? Ха-ха. Направо този Радев не ми е паднал вече в чоите. ТЪПА ЗЕЛЕНА ПОМИЯ Е ТОЙ.

При джипито е 1 лев!