Коментари - Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос | Днес.dir.bg

Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос

Държавният глава подчерта, че Левски е нашият застъпник пред времето и нашият съдник пред историята

Обратно в новината

Коментари - Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос | Днес.dir.bg

Коментари

тоя комунделски изр..од трябва да бъде спрян! време е за импийчмънд

Кмета говори много хубаво. Светотатство е да го кажа но сигурно Апостола е говорил така захвладяващо. РР беше слаба ракия. Иво Христов му беше надраскал пак обичайният буламач

Чиба зелен чорап.

Президенте, моля те претвори твоите думи в дела и разгони бандата, че не се трае вече! Няма ли военни на твоя страна, че ги бавиш?!

СЛАВА БОГУ ,ЧЕ КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ НАЙ ПОСЛЕ РОДИ НАЙ МАЛКИЯ СИ ВЕЛИК СИН СЛЕД ЛЕВСКИ И БОТЕВ- БОЙКО БОРИСОВ- КАСКЕТОУБИЕЦА И ПРОТЕСТЪРОТРЕПАЧ! ИМА БОЙКО-НЯМА ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ МУТРЕСИ И ДЕБЕЛОГЪЗИ ТЕХНИ СОРОСОИДНИ ВНУЧЕТА - ГЕЮВЕ И ЛЕЗБИЙЦИ!!

защо не е изтрит? В Израел, Армения, Украйна, Сърбия.....медията щеше да бъде бомбардирана с гранатомет.

Ти си луд за връзване, честно.

това дередже бе смотаняк ...богатство се постига с години ЯК труд . За десетина години не става празноглави ! За 45 години тавариш на станахме богати , благодарения на ...трябва да си доста тъп да не знаеш от коя партия ... Абе защо не се откажеш от 11те хилки ... на ползу рода де , а само плещиш Ивовщини ?

Вечна му памет на Апостола!

Смени дилъра, момче ... това "бело" не ти понася.

Той Левски написа,ами вие какво ще напишете ,некадърници ! Съсипването на България ли !

Поклон ! Завинаги в сърцата и духа на всички Българи .

му е писал речта на тоя плужек :)

Моля рубладжиите да не споменават името на Апостол, че да го цапат с мръсните си лъжливи муцуни !!! Апостола е бил ВЪРЛ противник на московци и ги е мразел и ненавиждал като мене !!! Затова копейчовци, не споменавайте неговото име. Говорете си за Скобелев, Гурко и как беше третия генерал-крадец-изнасилвач на българки ???

Като четох малко и си мисля че е Деса-простакеса......кой друг може да измисли такъв писквил ?!?!?

Близачите на краварски гъ..ве да мълчат !

Слушах речта по телевизията. И през цялото време си мислих как този човек наизустява такива слова - определено писани от някой друг, вероятно от Иво Христов. Вече стана практика Президентът да отправя заплахи към онези/без да споменава кои/, които няма да се измъкнат безнаказано. Но кои точно са те и какво точно са направили - както винаги не е ясно.И не е за първи а вероятно няма да е за последен път. И както може да се очаква не нареме и не на място, защото едно честване трябва да обединява а не да бъде арена на заплахи за възмездие към хора без адрес. Но както се казва вече свикнахме с такова арогантно поведение на този човек и вече не звучи като някаква новина, защото такава просто няма. Няма и да има, защото когато обвиняваш някого то ти трябва му кажеш името а не да бъде така - по принцип и да е насочен към вторите братовчеди на Заю-Баю! Всъщност той се прави, че казва нещо, но всъщност не казва нищо. Но с тази разлика, че вече не е оригинален и не звучи никак иносказателно-поне както в началото. Даже става скучен и досаден с злоупотребата на политическите си възгледи на такива форуми на значими за нацията събития. Негова си работа, но с всяко подобно изявление той се разкрива като недостоен да бъде надпартиен президент, а е просто една политическа маша на БСП, която услужливо прави и говори това, което се очаква от партията, която го издигна за Президент. Очевидно е, че той не можа да се еманципира от тях и като такъв е жалък и дори смешен. Едва ли ще има шанс да бъде избран за втори мандат. Просто няма класа и не е на ниво, за да бъде обединител на нацията. Дори и Първанов беше далеч по-обективен и по-държавник от този човек. Ще му дойде и на него края.

От къде толкова акъл в Радев,да измисли нещо сносно !

Всичкото подскачащ полуидиот тръгнало да коментира. Радев говори това, което мисли, а Борисов не може и две думи да каже без листче. А ако ги каже, те ще са като разговор в кръчмата. Той това умее! Но за другото, няма интелигентност, няма изказ. Иска се и малко да си учил, за да използваш и друг език освен каруцарския. Радев сам си подготвя това, което иска да каже на хората. То първо трябва да мине през ума и сърцето, а чак след това да бъде изказано. И най-важното; Радев е честен в изказването си! Това хората са го почувствали!

румен фатмака е по досаден дори от гоце трипера и отвратителен манипулатор на ганю бантускотове по отвратителен дори от селяка слави учиндолски

Този човек иска да е интересен, но не му се удава и прогресивно опротивява. Толкова много черногледство и злъч са направо непристойни за един президент.

Мошеник-демагог,който уреди любовницата си първо в МО,а сега и в Президенството на заплата.За такива ли се оборил Левски?

Ама той можел и да мисли ли? По-прилича да има 2 мозъчни гънки, една за козируване и втора за маршируване. А може и трета да има, "гаварит Масква".

Радев приказва популистки комунистически глупости за достоен живот! Но преди да получиш, трябва да дадеш! Няма как да си с недоразвит мозък и празна глава и да искаш да живееш достойно! Безплатен обяд няма! Комунистите да казват на селско-дебилния си електорат да не бъде неук и с недоразвит мозък, а не да им дава фалшиви надежди за нещо, което не заслужават!

В това че някой му я е писал има и нещо положително, фатмака може да чете!

"Левски определи бъдещата държава само с една дума - храм. Днес този храм е оплячкосан. Демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите си с портретите на Дякона и чистят съвестта си с по някои негов цитат" За кого говориш, бе Радев ? Това са общи приказки. Ти си президент. Длъжен си ако имаш някаква информация да я предадеш на съответните органи . Или те е старах да не те осъдят за клевета. Назови с имената. Бъди мъж, бъди президент а не някаква дребна душица ! ! !

Радев, Радев не можа да пораснеш като президент. Все за полата на Корнелия се държиш. Пак намери начин да вкараш омраза и разделение на нацията, която Апостолът обединяваше в комитети.

Левски пише, резидентите трият.

Радев е изключително антипатична личност, която не може да говори и страшно му личи усилието, което полага да изглежда адекватен. Но не е. С тази изпъната от напрежение физиономия, излъчва нервност, жестокост и презрение. С думи казва мисля за вас а физиономията му казва-мразя ви. И аз така към вас г-н резидент. Да живее България!

Този прост и тъп народ не заслужава, нито такъв като Левски, нито земята, върху, която ходи, чудя се още как съществува!

предишната му злобарска реч в стил " аз съм велик, всички други за нищо не стават, обаче аз ще ги накажа, но няма да кажа кого ще накажа и как, дрън-дрън-дрън-дрън-дрън ярина" беше по повод на деня на Ботев. абсолютно същите тъпотии, без никакво съобразяване с повода! сега пак се изцепил, в същия иво-христовски фатмашко-комсомолски стил и не кога да е, а в деня на раждането на Апостола! чакаме същите простотии по повод 6 и 22 септември, по повод Нова година, по повод 3 март...за 11 хилки-толкоз! дрън-дрън ярина..."аз съм велик и честен, другите са маскари" п.п. впрочем, някой знае ли тоя път каква заплата на деса е определил?!

що, ти какъв народ представляваш, джанго?

Свобода или ГЕРБ!

Радев скоро няма да е Президент а подсъдим за злоупотреби във ВВС. Не си струва да се коментира.

Това не народа, заради който е умрял Апостола, бе кютук селски!

Некомпетентни маймуняци това са герб. Само им вижте троловете какви са ретарди.

Този плешивец се самозабравя. Абе тъпа фуражка когато цитираш Левски дръж се скромно и като държавник. А ти си се почти пръснал от злоба. Радев купи си препарат против мухал и се напръскай. Не мога да понасям такива като него да говорят за Левски. Пълна противоположност. Историята бързо ще забрави Радев. Веднага щом свърши мандата му. Както казва народа не е свършил работа и за 5 лв. А народа му плаща заплата 11 000 лв. Срамота.

Вчера изпоарестуваха аверчетата на Радев, които са му доставяли техника. Радев е пътник.

Фатмака льотчик вече съвсем изпусна положението. Злобата и ненавистта му са сравними единствено с Елена Йончева. Това не е поведение на президент, а на селски кандидат кмет в кръчмата. Срам за България. И това си го позволява в деня на Апостола?!? Но нищо чудно всъщност. Спомнете си как му започна мандата. Размахаха му предупредително пръст две злобни червени бабички пред цяла България. Този няма никакво достойнство.

нИ дума, в България, нашите милионери и милиардери са едни трудещи се...

Другари, защо не пишете как Семейство Радеви си пие биричката посред бял ден в работно време в градинката пред Народния театър?! Или това не е по темата в този сайт?!

Някой беше казал По надолу в коментарите Радев да се държи като мъж.Радев и мъжко държане. Пълна противоположност. Сигурно мъжът в къщи е Деси.

Сигурно Деса го е почерпила, щото е взела заплата?!

Много е тъп този Радев . На такава годиншнина да се тресеш от злоба и да сееш разделение. В него тъпотията и злобата са се прегърнали и пеят Интернационала.

А в главата му още кънти залпа на Аврора!

аха, тогава той ге е писал. неска се пише от рачо пръдлето. Че даже и се има за достоен продължител.....

Както винаги досега, г-н Президентът е точен и силен в словото си, чудесно вплитайки цитати от ярки литетатурни творби. И както и друг път, някои се откриха в думите му и го обвиняват, че критикувайки неправдите, сее разделение. Което значи, че е прав!

Значи истината е злоба? Не искаме да я признаем, затова последните места са ни гарантирани.

А в други глави само кънти...на кухо.

За селския кмет поздравления. Само-че се отнася за друг, на когото се присмиваха зад гърба, а сега вече го правят открито.

Коментари - Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос | Днес.dir.bg

Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос

Държавният глава подчерта, че Левски е нашият застъпник пред времето и нашият съдник пред историята

Обратно в новината

Коментари - Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос | Днес.dir.bg

Коментари

тоя комунделски изр..од трябва да бъде спрян! време е за импийчмънд

Кмета говори много хубаво. Светотатство е да го кажа но сигурно Апостола е говорил така захвладяващо. РР беше слаба ракия. Иво Христов му беше надраскал пак обичайният буламач

Чиба зелен чорап.

Президенте, моля те претвори твоите думи в дела и разгони бандата, че не се трае вече! Няма ли военни на твоя страна, че ги бавиш?!

СЛАВА БОГУ ,ЧЕ КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ НАЙ ПОСЛЕ РОДИ НАЙ МАЛКИЯ СИ ВЕЛИК СИН СЛЕД ЛЕВСКИ И БОТЕВ- БОЙКО БОРИСОВ- КАСКЕТОУБИЕЦА И ПРОТЕСТЪРОТРЕПАЧ! ИМА БОЙКО-НЯМА ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ МУТРЕСИ И ДЕБЕЛОГЪЗИ ТЕХНИ СОРОСОИДНИ ВНУЧЕТА - ГЕЮВЕ И ЛЕЗБИЙЦИ!!

защо не е изтрит? В Израел, Армения, Украйна, Сърбия.....медията щеше да бъде бомбардирана с гранатомет.

Ти си луд за връзване, честно.

това дередже бе смотаняк ...богатство се постига с години ЯК труд . За десетина години не става празноглави ! За 45 години тавариш на станахме богати , благодарения на ...трябва да си доста тъп да не знаеш от коя партия ... Абе защо не се откажеш от 11те хилки ... на ползу рода де , а само плещиш Ивовщини ?

Вечна му памет на Апостола!

Смени дилъра, момче ... това "бело" не ти понася.

Той Левски написа,ами вие какво ще напишете ,некадърници ! Съсипването на България ли !

Поклон ! Завинаги в сърцата и духа на всички Българи .

му е писал речта на тоя плужек :)

Моля рубладжиите да не споменават името на Апостол, че да го цапат с мръсните си лъжливи муцуни !!! Апостола е бил ВЪРЛ противник на московци и ги е мразел и ненавиждал като мене !!! Затова копейчовци, не споменавайте неговото име. Говорете си за Скобелев, Гурко и как беше третия генерал-крадец-изнасилвач на българки ???

Като четох малко и си мисля че е Деса-простакеса......кой друг може да измисли такъв писквил ?!?!?

Близачите на краварски гъ..ве да мълчат !

Слушах речта по телевизията. И през цялото време си мислих как този човек наизустява такива слова - определено писани от някой друг, вероятно от Иво Христов. Вече стана практика Президентът да отправя заплахи към онези/без да споменава кои/, които няма да се измъкнат безнаказано. Но кои точно са те и какво точно са направили - както винаги не е ясно.И не е за първи а вероятно няма да е за последен път. И както може да се очаква не нареме и не на място, защото едно честване трябва да обединява а не да бъде арена на заплахи за възмездие към хора без адрес. Но както се казва вече свикнахме с такова арогантно поведение на този човек и вече не звучи като някаква новина, защото такава просто няма. Няма и да има, защото когато обвиняваш някого то ти трябва му кажеш името а не да бъде така - по принцип и да е насочен към вторите братовчеди на Заю-Баю! Всъщност той се прави, че казва нещо, но всъщност не казва нищо. Но с тази разлика, че вече не е оригинален и не звучи никак иносказателно-поне както в началото. Даже става скучен и досаден с злоупотребата на политическите си възгледи на такива форуми на значими за нацията събития. Негова си работа, но с всяко подобно изявление той се разкрива като недостоен да бъде надпартиен президент, а е просто една политическа маша на БСП, която услужливо прави и говори това, което се очаква от партията, която го издигна за Президент. Очевидно е, че той не можа да се еманципира от тях и като такъв е жалък и дори смешен. Едва ли ще има шанс да бъде избран за втори мандат. Просто няма класа и не е на ниво, за да бъде обединител на нацията. Дори и Първанов беше далеч по-обективен и по-държавник от този човек. Ще му дойде и на него края.

От къде толкова акъл в Радев,да измисли нещо сносно !

Всичкото подскачащ полуидиот тръгнало да коментира. Радев говори това, което мисли, а Борисов не може и две думи да каже без листче. А ако ги каже, те ще са като разговор в кръчмата. Той това умее! Но за другото, няма интелигентност, няма изказ. Иска се и малко да си учил, за да използваш и друг език освен каруцарския. Радев сам си подготвя това, което иска да каже на хората. То първо трябва да мине през ума и сърцето, а чак след това да бъде изказано. И най-важното; Радев е честен в изказването си! Това хората са го почувствали!

румен фатмака е по досаден дори от гоце трипера и отвратителен манипулатор на ганю бантускотове по отвратителен дори от селяка слави учиндолски

Този човек иска да е интересен, но не му се удава и прогресивно опротивява. Толкова много черногледство и злъч са направо непристойни за един президент.

Мошеник-демагог,който уреди любовницата си първо в МО,а сега и в Президенството на заплата.За такива ли се оборил Левски?

Ама той можел и да мисли ли? По-прилича да има 2 мозъчни гънки, една за козируване и втора за маршируване. А може и трета да има, "гаварит Масква".

Радев приказва популистки комунистически глупости за достоен живот! Но преди да получиш, трябва да дадеш! Няма как да си с недоразвит мозък и празна глава и да искаш да живееш достойно! Безплатен обяд няма! Комунистите да казват на селско-дебилния си електорат да не бъде неук и с недоразвит мозък, а не да им дава фалшиви надежди за нещо, което не заслужават!

В това че някой му я е писал има и нещо положително, фатмака може да чете!

"Левски определи бъдещата държава само с една дума - храм. Днес този храм е оплячкосан. Демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите си с портретите на Дякона и чистят съвестта си с по някои негов цитат" За кого говориш, бе Радев ? Това са общи приказки. Ти си президент. Длъжен си ако имаш някаква информация да я предадеш на съответните органи . Или те е старах да не те осъдят за клевета. Назови с имената. Бъди мъж, бъди президент а не някаква дребна душица ! ! !

Радев, Радев не можа да пораснеш като президент. Все за полата на Корнелия се държиш. Пак намери начин да вкараш омраза и разделение на нацията, която Апостолът обединяваше в комитети.

Левски пише, резидентите трият.

Радев е изключително антипатична личност, която не може да говори и страшно му личи усилието, което полага да изглежда адекватен. Но не е. С тази изпъната от напрежение физиономия, излъчва нервност, жестокост и презрение. С думи казва мисля за вас а физиономията му казва-мразя ви. И аз така към вас г-н резидент. Да живее България!

Този прост и тъп народ не заслужава, нито такъв като Левски, нито земята, върху, която ходи, чудя се още как съществува!

предишната му злобарска реч в стил " аз съм велик, всички други за нищо не стават, обаче аз ще ги накажа, но няма да кажа кого ще накажа и как, дрън-дрън-дрън-дрън-дрън ярина" беше по повод на деня на Ботев. абсолютно същите тъпотии, без никакво съобразяване с повода! сега пак се изцепил, в същия иво-христовски фатмашко-комсомолски стил и не кога да е, а в деня на раждането на Апостола! чакаме същите простотии по повод 6 и 22 септември, по повод Нова година, по повод 3 март...за 11 хилки-толкоз! дрън-дрън ярина..."аз съм велик и честен, другите са маскари" п.п. впрочем, някой знае ли тоя път каква заплата на деса е определил?!

що, ти какъв народ представляваш, джанго?

Свобода или ГЕРБ!

Радев скоро няма да е Президент а подсъдим за злоупотреби във ВВС. Не си струва да се коментира.

Това не народа, заради който е умрял Апостола, бе кютук селски!

Некомпетентни маймуняци това са герб. Само им вижте троловете какви са ретарди.

Този плешивец се самозабравя. Абе тъпа фуражка когато цитираш Левски дръж се скромно и като държавник. А ти си се почти пръснал от злоба. Радев купи си препарат против мухал и се напръскай. Не мога да понасям такива като него да говорят за Левски. Пълна противоположност. Историята бързо ще забрави Радев. Веднага щом свърши мандата му. Както казва народа не е свършил работа и за 5 лв. А народа му плаща заплата 11 000 лв. Срамота.

Вчера изпоарестуваха аверчетата на Радев, които са му доставяли техника. Радев е пътник.

Фатмака льотчик вече съвсем изпусна положението. Злобата и ненавистта му са сравними единствено с Елена Йончева. Това не е поведение на президент, а на селски кандидат кмет в кръчмата. Срам за България. И това си го позволява в деня на Апостола?!? Но нищо чудно всъщност. Спомнете си как му започна мандата. Размахаха му предупредително пръст две злобни червени бабички пред цяла България. Този няма никакво достойнство.

нИ дума, в България, нашите милионери и милиардери са едни трудещи се...

Другари, защо не пишете как Семейство Радеви си пие биричката посред бял ден в работно време в градинката пред Народния театър?! Или това не е по темата в този сайт?!

Някой беше казал По надолу в коментарите Радев да се държи като мъж.Радев и мъжко държане. Пълна противоположност. Сигурно мъжът в къщи е Деси.

Сигурно Деса го е почерпила, щото е взела заплата?!

Много е тъп този Радев . На такава годиншнина да се тресеш от злоба и да сееш разделение. В него тъпотията и злобата са се прегърнали и пеят Интернационала.

А в главата му още кънти залпа на Аврора!

аха, тогава той ге е писал. неска се пише от рачо пръдлето. Че даже и се има за достоен продължител.....

Както винаги досега, г-н Президентът е точен и силен в словото си, чудесно вплитайки цитати от ярки литетатурни творби. И както и друг път, някои се откриха в думите му и го обвиняват, че критикувайки неправдите, сее разделение. Което значи, че е прав!

Значи истината е злоба? Не искаме да я признаем, затова последните места са ни гарантирани.

А в други глави само кънти...на кухо.

За селския кмет поздравления. Само-че се отнася за друг, на когото се присмиваха зад гърба, а сега вече го правят открито.