Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос

Държавният глава подчерта, че Левски е нашият застъпник пред времето и нашият съдник пред историята

Обратно в новината

Коментари - Радев: С личната си съдба Левски написа нашия национален епос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Президент, Вашата политически ориентирана реч направи лошо впечатление, на фона на така добре организирания празник в Карлово. Моля, не се възползвайте от трибуната за политическа пропаганда, не и пред паметника на Апостола, не и пред хората дошли да почетат Него! Смирете се, моля, поне в такива дни, на такива места!

От всички досегашни изказвания на г-н Радев личи интелигентността му получена от прочитането и усвояването на значителна по обем литература. За разлика от него има хора, и то на върха на правителството, които са прочели само една книга и на тях това много им личи. Та те въз основа на знанията си от тази единствена книга биха оприличили Левски на Винету.

На 01.06.2019 г., един ден преди честването на Христо Ботев, в сутришното предаване по БНТ 1, Георги Любенов с гост проф. Кирил Топалов направиха чудовищно "откритие" и поставиха на обсъждане "темата": -Имало ли е в България турско робство? Когато днес прекланяме глави пред идола и исполина на България - ВАСИЛ ЛЕВСКИ, отдал живота си за освобождението на България от петвековното злокобно турско робство, какво можем да кажем за Българската "национална" телевизия и за тия двамата?

Избора на този путьо с фуражка за прецедент се дължи на тъпотията на Боко Тиквата, който изтипоса неизбираемата Цачева за кандидат-президент. А може и да е действувал по заповед на Кремъл...?

Не, дължи се на тъпия българска народ който не се научи, че за БСП не се гласува никога!!!! Бойко Ви виновен, че тичахте и гласувате за това недоразумение и чак след месеци вденахте, че е такъв...

Абе аланколу, литературните ти изпражнения не са силната ти страна, най добре е да мълчиш и да не се излагаш постоянно. Зрел мъж си, а исказа ти е като на чавдарче..

Драги българи. Радев не е нито глупав нито тъп както се чете в някои от коментарите. За да стигне до чин генерал в авиацията трябва доста интелект и знания. Да няма политически опит и това си личИ от комуникацията му. Но се опитва да бъде обективен и честен. И да защитава обокновенният българин.

един продажен мръсник!

Пропусна да кажеш, че е избран с гласовете на дпс и бсп!?!? Той, зеленият чорап, някога в битка влизл ли е!?!? Днес е рож. ден на Списаревски, вечна слава за героите, не на болшевиките хрантутняци!!!

Съгласен съм,че Радев има качества.но не е единственият,който има качества.Просто зад него през целия му живот е стояла Партията и му е отваряла всички врати.

Драги българи. Радев не е нито глупав нито тъп както се чете в някои от коментарите. За да стигне до чин генерал в авиацията трябва доста интелект и знания. Да няма политически опит и това си личÐ B8 от комуникацията му. Но се опитва да бъде обективен и честен. И да защитава обокновенният българин.

"От никъде помощ не можем да чакаме, нито пък да желаем. Каквото направим, сами да си го направим. Така е по редно и за нази си е. 6 авг, 1972г Дервишоуглу Аслан - В. Левский"

Ако отнякъде Дякона ни вижда, едва ли е очарован от факта,че руският ген.Решетников те инсталира на върха на държавата,г-н Радев......не без енергичната помощ и на банкянското човекоподобие ....!!!!

ПОКАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ! ТОВА Е НАПИСАНО И В НЕГОВО ПИСМО ДО МАКЕДОНСКИ ДОКТОР!

Празни мисли на един празен човек. Срам за генералитета и за офицерството.

С тази си реч Радев удари дъното. Може да се питате дали има повече накъде? Да има. С типична за бг социалистите упоритост той ще продължи да се окопава в дъното. Нали е и военен. Нищо че е летец. Разбира и от окопаване. Даже и в тинята.

Червените тролове се активираха. По заповед на главнокомандващия. Не мислете че е Радев. Корнелия е!!!

не думай. за нея единствено знам, че е изхарчила парите. а това един главнонещоситам не требва да допуска.

Този смехоран използва годишнината за политически цели! Срам и позор! Не мога да повярвам колко ниско падна. Тъп, по-тъп, радев...

Браво на г-н Президента ! Както винаги той е на висота, която никой друг в България не може да достигне. Винаги мъдър в съжденията и точен в анализа. Единственият досегашен президент, в който са се слели в едно удивителна интелигентност,политическа мъдрост и чувство за социална справедливост.

Поздравления! Само тук намерих нормален и логичен словоред, отговарящ на действителността! Речта на Президента слушах внимателно...беше мноооого добре структурирана с факти и обстоятелства, така че всеки да се замисли...какво, кога, къде и как помага с труда си на държавата...в която е живял и се е борил Левски!

Тоя нещо реално свършил лии...освен да развежда бившата си любовница с нащи пари по екскурзии

Както винаги досега, г-н Президентът е точен и силен в словото си, чудесно вплитайки цитати от ярки литетатурни творби. И както и друг път, някои се откриха в думите му и го обвиняват, че критикувайки неправдите, сее разделение. Което значи, че е прав!

аха, тогава той ге е писал. неска се пише от рачо пръдлето. Че даже и се има за достоен продължител.....

Много е тъп този Радев . На такава годиншнина да се тресеш от злоба и да сееш разделение. В него тъпотията и злобата са се прегърнали и пеят Интернационала.

А в главата му още кънти залпа на Аврора!

А в други глави само кънти...на кухо.

Значи истината е злоба? Не искаме да я признаем, затова последните места са ни гарантирани.

Някой беше казал По надолу в коментарите Радев да се държи като мъж.Радев и мъжко държане. Пълна противоположност. Сигурно мъжът в къщи е Деси.

Другари, защо не пишете как Семейство Радеви си пие биричката посред бял ден в работно време в градинката пред Народния театър?! Или това не е по темата в този сайт?!

Сигурно Деса го е почерпила, щото е взела заплата?!

Фатмака льотчик вече съвсем изпусна положението. Злобата и ненавистта му са сравними единствено с Елена Йончева. Това не е поведение на президент, а на селски кандидат кмет в кръчмата. Срам за България. И това си го позволява в деня на Апостола?!? Но нищо чудно всъщност. Спомнете си как му започна мандата. Размахаха му предупредително пръст две злобни червени бабички пред цяла България. Този няма никакво достойнство.

За селския кмет поздравления. Само-че се отнася за друг, на когото се присмиваха зад гърба, а сега вече го правят открито.

Този плешивец се самозабравя. Абе тъпа фуражка когато цитираш Левски дръж се скромно и като държавник. А ти си се почти пръснал от злоба. Радев купи си препарат против мухал и се напръскай. Не мога да понасям такива като него да говорят за Левски. Пълна противоположност. Историята бързо ще забрави Радев. Веднага щом свърши мандата му. Както казва народа не е свършил работа и за 5 лв. А народа му плаща заплата 11 000 лв. Срамота.

Некомпетентни маймуняци това са герб. Само им вижте троловете какви са ретарди.

Вчера изпоарестуваха аверчетата на Радев, които са му доставяли техника. Радев е пътник.

Радев скоро няма да е Президент а подсъдим за злоупотреби във ВВС. Не си струва да се коментира.

Свобода или ГЕРБ!

предишната му злобарска реч в стил " аз съм велик, всички други за нищо не стават, обаче аз ще ги накажа, но няма да кажа кого ще накажа и как, дрън-дрън-дрън-дрън-дрън ярина" беше по повод на деня на Ботев. абсолютно същите тъпотии, без никакво съобразяване с повода! сега пак се изцепил, в същия иво-христовски фатмашко-комсомолски стил и не кога да е, а в деня на раждането на Апостола! чакаме същите простотии по повод 6 и 22 септември, по повод Нова година, по повод 3 март...за 11 хилки-толкоз! дрън-дрън ярина..."аз съм велик и честен, другите са маскари" п.п. впрочем, някой знае ли тоя път каква заплата на деса е определил?!

Този прост и тъп народ не заслужава, нито такъв като Левски, нито земята, върху, която ходи, чудя се още как съществува!

що, ти какъв народ представляваш, джанго?

Това не народа, заради който е умрял Апостола, бе кютук селски!

Левски пише, резидентите трият.

Радев, Радев не можа да пораснеш като президент. Все за полата на Корнелия се държиш. Пак намери начин да вкараш омраза и разделение на нацията, която Апостолът обединяваше в комитети.

"Левски определи бъдещата държава само с една дума - храм. Днес този храм е оплячкосан. Демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите си с портретите на Дякона и чистят съвестта си с по някои негов цитат" За кого говориш, бе Радев ? Това са общи приказки. Ти си президент. Длъжен си ако имаш някаква информация да я предадеш на съответните органи . Или те е старах да не те осъдят за клевета. Назови с имената. Бъди мъж, бъди президент а не някаква дребна душица ! ! !

Мошеник-демагог,който уреди любовницата си първо в МО,а сега и в Президенството на заплата.За такива ли се оборил Левски?

Този човек иска да е интересен, но не му се удава и прогресивно опротивява. Толкова много черногледство и злъч са направо непристойни за един президент.

румен фатмака е по досаден дори от гоце трипера и отвратителен манипулатор на ганю бантускотове по отвратителен дори от селяка слави учиндолски

Всичкото подскачащ полуидиот тръгнало да коментира. Радев говори това, което мисли, а Борисов не може и две думи да каже без листче. А ако ги каже, те ще са като разговор в кръчмата. Той това умее! Но за другото, няма интелигентност, няма изказ. Иска се и малко да си учил, за да използваш и друг език освен каруцарския. Радев сам си подготвя това, което иска да каже на хората. То първо трябва да мине през ума и сърцето, а чак след това да бъде изказано. И най-важното; Радев е честен в изказването си! Това хората са го почувствали!

Ама той можел и да мисли ли? По-прилича да има 2 мозъчни гънки, една за козируване и втора за маршируване. А може и трета да има, "гаварит Масква".

Радев приказва популистки комунистически глупости за достоен живот! Но преди да получиш, трябва да дадеш! Няма как да си с недоразвит мозък и празна глава и да искаш да живееш достойно! Безплатен обяд няма! Комунистите да казват на селско-дебилния си електорат да не бъде неук и с недоразвит мозък, а не да им дава фалшиви надежди за нещо, което не заслужават!

Радев е изключително антипатична личност, която не може да говори и страшно му личи усилието, което полага да изглежда адекватен. Но не е. С тази изпъната от напрежение физиономия, излъчва нервност, жестокост и презрение. С думи казва мисля за вас а физиономията му казва-мразя ви. И аз така към вас г-н резидент. Да живее България!

Слушах речта по телевизията. И през цялото време си мислих как този човек наизустява такива слова - определено писани от някой друг, вероятно от Иво Христов. Вече стана практика Президентът да отправя заплахи към онези/без да споменава кои/, които няма да се измъкнат безнаказано. Но кои точно са те и какво точно са направили - както винаги не е ясно.И не е за първи а вероятно няма да е за последен път. И както може да се очаква не нареме и не на място, защото едно честване трябва да обединява а не да бъде арена на заплахи за възмездие към хора без адрес. Но както се казва вече свикнахме с такова арогантно поведение на този човек и вече не звучи като някаква новина, защото такава просто няма. Няма и да има, защото когато обвиняваш някого то ти трябва му кажеш името а не да бъде така - по принцип и да е насочен към вторите братовчеди на Заю-Баю! Всъщност той се прави, че казва нещо, но всъщност не казва нищо. Но с тази разлика, че вече не е оригинален и не звучи никак иносказателно-поне както в началото. Даже става скучен и досаден с злоупотребата на политическите си възгледи на такива форуми на значими за нацията събития. Негова си работа, но с всяко подобно изявление той се разкрива като недостоен да бъде надпартиен президент, а е просто една политическа маша на БСП, която услужливо прави и говори това, което се очаква от партията, която го издигна за Президент. Очевидно е, че той не можа да се еманципира от тях и като такъв е жалък и дори смешен. Едва ли ще има шанс да бъде избран за втори мандат. Просто няма класа и не е на ниво, за да бъде обединител на нацията. Дори и Първанов беше далеч по-обективен и по-държавник от този човек. Ще му дойде и на него края.

От къде толкова акъл в Радев,да измисли нещо сносно !

Моля рубладжиите да не споменават името на Апостол, че да го цапат с мръсните си лъжливи муцуни !!! Апостола е бил ВЪРЛ противник на московци и ги е мразел и ненавиждал като мене !!! Затова копейчовци, не споменавайте неговото име. Говорете си за Скобелев, Гурко и как беше третия генерал-крадец-изнасилвач на българки ???

Близачите на краварски гъ..ве да мълчат !

му е писал речта на тоя плужек :)

Като четох малко и си мисля че е Деса-простакеса......кой друг може да измисли такъв писквил ?!?!?

В това че някой му я е писал има и нещо положително, фатмака може да чете!

Поклон ! Завинаги в сърцата и духа на всички Българи .

Той Левски написа,ами вие какво ще напишете ,некадърници ! Съсипването на България ли !

Вечна му памет на Апостола!

това дередже бе смотаняк ...богатство се постига с години ЯК труд . За десетина години не става празноглави ! За 45 години тавариш на станахме богати , благодарения на ...трябва да си доста тъп да не знаеш от коя партия ... Абе защо не се откажеш от 11те хилки ... на ползу рода де , а само плещиш Ивовщини ?

нИ дума, в България, нашите милионери и милиардери са едни трудещи се...

СЛАВА БОГУ ,ЧЕ КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ НАЙ ПОСЛЕ РОДИ НАЙ МАЛКИЯ СИ ВЕЛИК СИН СЛЕД ЛЕВСКИ И БОТЕВ- БОЙКО БОРИСОВ- КАСКЕТОУБИЕЦА И ПРОТЕСТЪРОТРЕПАЧ! ИМА БОЙКО-НЯМА ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ МУТРЕСИ И ДЕБЕЛОГЪЗИ ТЕХНИ СОРОСОИДНИ ВНУЧЕТА - ГЕЮВЕ И ЛЕЗБИЙЦИ!!

защо не е изтрит? В Израел, Армения, Украйна, Сърбия.....медията щеше да бъде бомбардирана с гранатомет.

Ти си луд за връзване, честно.

Смени дилъра, момче ... това "бело" не ти понася.

Президенте, моля те претвори твоите думи в дела и разгони бандата, че не се трае вече! Няма ли военни на твоя страна, че ги бавиш?!

Чиба зелен чорап.

Кмета говори много хубаво. Светотатство е да го кажа но сигурно Апостола е говорил така захвладяващо. РР беше слаба ракия. Иво Христов му беше надраскал пак обичайният буламач

тоя комунделски изр..од трябва да бъде спрян! време е за импийчмънд