Коментари - Радев призова македонския президент да възобнови диалога за името | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя е облякла Естонският национален флаг ????

умнити политици така правят и така говорят. Разликата между поведениито на Премиера и Президента е от земята до небето. Таково грубо поведение на Борисов е недопустимо.

Makedonskoto devoiche e po-hubavo...

Боже, какви селяндури

дали Радев ще събере кураж да пита макето що не дойде на 6 май на гробовете на българските войници в Македония???"

Кой е умния

Руски кавали.

Не съм забелязала да му липсва прямота и кураж.

Не съм забелязала да му липсва прямота и кураж.

Леле, закачалката е като тласкачка

ами забеляза ли да го е питал ?

тва е естонския национален флаг

Ха-ха, този безподобен.....пак изръси поредната...Те едвам- едвам ( и не е сигурно) са навили гърците да приемат това име, нашенският умник, за още диалози зове ?!

Тласкачката на Естония!

Дали ще сбере кураж да го пита: Поради что неразумни сръбомански юроде се срамиш да се наречеш бугарин???

очаквам появата на първата дама в раздела за мода и коментар за страхотния тоалет, с който е облечена в момента. Побиха ме тръпки, може да натръшка останалите трима на снимката с по един шамар.

PEYTSCH

Северомакедонците дали ще са същите като...южномакедонцие или източномакедонците ?

Браво на Президента. Това е водач и политик. Бооку Страхливеца избяга, защото не знае какво да говори. Ня

миналия път на Курнелия хората им дадаха костите на Яне. Тоя път трябва да гледаме макетата да не окрадат Панагюрското златно съкровище. Че тия северомароканци крадат история да си ибе мамата

По БНР слушам как Президента Радев говори поне пет минути в ефир. Тук сте написали само три изреченияза това какво е казал, и само сте отчели дейност.

по-добре Радев да се заеме с тия дела по Западните Балкани. От Винету Тарамбуката нищо не става. Да не говорим, че няма никакво образование и Капацитет. Той затова избяга от срещата, защото само ще мучи насреща и ще фъфле нечленоразделно. КАКТо ОБИКНОВЕНО се получава

PEYTSCH

Не е облечена, ...навлечена.

Доколкото разбирам от позицията на ББ, името Северна Македония е идеално. Е защо подскочихте още вчера, че трябва да се гарантирало някой да не вземе да има териториални претенции към България?

Айде модните експерти на линия. Всичко знаят от всичко разбират, най вече да плещят идиотщини

не ме интересуват.....ИНтересува ме защо Хаджията избяга от срещата к президента Иванов? Не знае какво да каже ли?

кои точно скочиха срещу името и после питай.

Няма разлика .

Поздравявам Б.Б.,че се отказа от тази среща.По-добре така, отколкото да каже някоя първосигнална простотия и след това други да му сърбат попарата.

А на теб от разстояние ти личи какъв гражданин си

Така е грамотен човек е Президента. Браво на него, малко от малко да изтрие срама от мазнотиите на Неграмотното от Банкя

ББ хем го кефи името, хем го е страх да няма някоя от страните териториални претенции към България. Вземи си опресни ти паметта.

В Скопие по-късно се проведе протест пред парламента във връзка със споразумението за името, на който демонстранти скандираха "Едно име имаме - Македония" и "Оставка" и пееха патриотични песни. ЛИПСВАЩО: а след протеста праснаха един казачок пред руското посолство.

снимката,какво е?...

Я си покажи урунгела да го видим

Цецка Цачева

няма,що...

Деса да ошамари Георге, а Румен да не се обажда.

Тъкмо, тъкмо...Идеална е, като за бесепарските другари. Те нали са извращенци...Гюлетласкачката не е проблем, кухината до нея е...

Я па смятам да сменя името на Радев с Муравеев... Ей така.. щото не ми харесва. Имах чичо и много си съвпадат имената.. да не вземе да поиска дял от имота дето ми приписа

очилца,другарю...

и двамцата...

Името е компромис селски,не е идеално защото името македония го измисли коминтерна и го наложи на сръбските и наши подлоги тук и сега сърбаме попарата

РуРа...

Президентът Радев се изказва винаги професионално и мисли, след това говори и отстоява позицията си, защото е мъж с топки,за разлика от Винету, който се отказа от срещата, защото няма собствено мнение по темата"Македония".

е на срещата?!

по добре прецидента да отиде и да направи няколко коремни за да уплаши макето пък после може и да размисли:)))))))

Смешника фатмак се изказва пак неподготвен

така ли? Защо?

нали другарю Радев?!

Ох, що ли ни трябваше това европредседателство.. сега шъ подпалим Македония с това име.. Какво им трябваше да ги разбутват?! Изобщо защо се повдигна това на въпрос?