Радев: Премиерът да се еманципира от своите ментори от записа, за да има сближаване

Зачеркват се традиции, утвърждавани с поколения, заяви държавният глава на тържеството по случай 76 години от създаването на Димитровград

Обратно в новината

Коментари - Радев: Премиерът да се еманципира от своите ментори от записа, за да има сближаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато не е станала късно! Кажете си Радев, какви ги забъркахте, та така се объркахте и се обърнахте свои срещу свои?Ме то без друго ще излезе всичко наяве, но ще стане по-зле за всички!

За какво обединение говори националният предател? Има разделение на властите. Той няма работа в делата на кабинета. Функцията му на президент няма нищо общо с изпълнителната власт в държавата.

Зеления потник, някога кафяв, да се еманципира от Решетника и Путлер

Много ми хареса едно определение в нета на премиера денков - "лабораторен плъх"! Нали много му отива?

тоя "плъх" е световно известен учен, а твоя кумир Мунчев го знаят само червените бабички по селата, дори и БКП-то му го плюе

Денков вън и в индийска нишка след теб Герб,Бойко бандюгата ПП тата и ДБ тата за да си отдъх ем от Вас и безобразията,които сътворихте и продължавате да правите на инат и на своя глава.Не разбрахте ли,че не Ви искаме,вредни сте.

Не е тъп да си лесно......

голям смях Прецедента на посещение в столицата на чалгата какво друго като е ясно какъв фен е на Путлер повече световен политически формун няма да види, ще обикаля селата у нас за радост на червените бабички

А какво ще каже Мунчо за един друг запис - "Искам главен прокурор, който е фигурант като президента"? Или другарите комунисти не коментират неудобни неща?

има и един запис в който една фуражка му докладва че укрива данни за Деса в поделението и нашия герой одобрява вместо да нареди да се дадат

не е лесно всеки ден да коказваш че си много зле психически за един фатмак говоря

на льотчика зер най-големия му съветник професорчето с брадичката не е ДС агент тоя кафяв потник съвсем изкука

За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР профсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!!

като чета коментарите, много пари се харчат за пропаганда срещу Президента. Значи страх ги е, защото казва истината и има най-висок рейтинг. Браво Радев!

Даа, Висок, ама в Москва!

За да разбере какво значи рейтинг. Онези вотове не бяха эа Радев, а срещу Борисов. С такъв вот даже ИТН веднъж станаха първи.

Радев да се еманципира от своите ДС съветници и менторът му - Путин!

Галфон русофил, който иска да командва, а другите да козируват. Да си близък с такъв изглежда е супер ценно.

Този еничар президента още не са внесли импичмънт и се чудя до кога още ?

Димитровград утопичен град създаден от върли КОМУНИСТИ влюбени в Москва дасуш кан то Мунчо зеления чоряп Град пълен с ЧАЛГАРИ ОРИЕНТАлска дребнава пазарщина и психично недобре хора

Много си добре града

боклук платен, Президента е избран с 2 милиона гласове, а Денков с колко? А познай кой ще спечели, ако се конкурират за един и същ пост.

2 млн, от които: Турци, цигани, комунисти и немалко заблудени, които сега прогледнаха.

6 Румен Георгиев Радев и Илияна Малинова Йотова ИК за Румен Радев и Илияна Йотова 1 322 385 49.42%

Ама Какъв си ти да нареждаш какво да прави Правителството ние сме парламентарна република не президентска разбираш ли бе Руски галош копаеш дъното вече преяде с власт и се чудиш вече какви нареждания да даваш сякаш ти управлява старата Егати и предателя български

клечаща пред мУтрафоня не е президент нито българин.Не му трябва импийчмънт, оставете го да си покаже истинския облик на слугиня, комуне и мишок."Под фуражка акъл не вирее!"

къш бе каунъ.

Значи Премиерът да слуша твоите ментори!

Ти Мунчо Грипенский кога ще се разграничиш от менторите си Решетников, Мутрафанова и вся расийская сволоч????? Ти вече втори мандат не разбра че когато си Президент на България трябва да работиш за интересите на българският народ!!! Нестабилността която ти предизвикваш и насърчаваш в последните години ни върна доста назад в развитието и е в интерес единствено на рашистките имперски и интереси!

мунчо , кой те пита та се изказваш , като рашист?

тръгнали на президента кусури да намират. Марш на 4-ти километър, откачалки !!!

Мачкай, Радев!

на КОпейкин кайсиите импотентни

ще го смачкаме КАУНЯ.

Припявай, припявай опорките, че да не падне самалета, напоследък - знаеш как е, стават инциденти :–)

Надут и важен е този. И взима огромна заплата за да излива злобата си.

Панаир на червените, Са си спретнали

Сближаване с агент на Кремъл не може да има. Марш в буклука.

къде си тръгнал да каниш президента при себе се. Викай Киру и Божанката, хем колеги, хем наалници. Сятайте се, малко...

Тоя радев направо да си прави партията, и да се приключват цирковете.Освен да джафка по бъдещите си опоненти друго не прави.

Дистанцира от менторите си от руското посолство,за да има поне малко достойнство.

тогава ще скача без парашут или ще пие специално чайче.

Да се чудиш, как този премиер е станал доцент, професолл или каквото и да е. Критиките на президента почнали още преди да има правителство. дали наистина не разбира казаното, или така му е наредено да не разбира! И кой му нарежда Кирчо или татко Петко. Но това говори и колко наведен и позата в наведеност на премиерина дубле

Така ли нареди митрофанова?

В Русофилския кенеф, Клепоухият е ШЕФ. Т.

Тоз нашия "призидент" иска да се докара на Путин!Що не вземат съветниците му да му обяснят какви са му правомощията?Доколкото знам,все още България е парламентарна република,не президентска.Каква е тази намеса,за кого се има?

Искам да се еманципирам от своите ментори от Москва, но ме е страх, че ще ме застрелят.

ИЛИ ША ТЕ БУТНАТ О САМОЛЕТ ИЛИ ЩЕ ПИЕШ ЛЕКОВИТО ЧАЙЧЕ.

Не съм фен на Президента , но в случая е прав !!!! Собращината от некадърници наричащи се "правителство" изпълняват с последователност "опорките" спуснати от американското посолство чути от всички в "прославутите записи"!!!! Трябва да си огромен дебил за да повярващ на "уж"академикаДенкоф/пълен миндил/!!!! Президента е прав !!!!!

Дай друг работещ вариант.

КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСВОТО Е ПО- ДОБРО И ПРАВИЛНО ОТ РУСОРОБСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРОДАЖНИЯ РЕЗИДЕНТ.

Радев е гадна Путинска подлога,национален предател ! Горд съм ,че не съм гласувал за него

и еничари на султан Сорос да не се обаждат. Ясно?

Г-н Президент! Не може да има сближение между Вас и академиче Мрънколайчо! Вие сте от. две различни вселени- различни са чиповете,различни виждания за историята,за традициите на народа ни,за демокрацията,за пътищата към просперитет на нацията! И какво да се еманципира Мрънколай от менторите си?!? Та той си е един от тях? Чиповете,ЧИПОВЕТЕ ВИ РАЗЛИЧНИИИИ

Грешен чип на фатмак.

защото е от перална машина

Плешивия глупак защо не се занимава с работи за президент а дава акъл на всеки за всичко. Ако беше толкова умен нямаше да е военен а инженер.

Очевидната разлика между военен комунист и академик е, че за разлика от Денков, ти боклук червен винаги поставяш условия и винаги се мъчиш да разделяш. Импиийчмънт за теб!

Обединение между изпълнителната власт и президентството... Този в час ли е ? Чул ли е нещо за разделение на властите или иска да става император ? СЪДЕБНАТА, ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВЛАСТИ СА РАЗДЕЛЕНИ ПО КОНСТИТУЦИЯ.

От военен тъпак, какво да се очаква.

Каунь...

ТО ГОЛЯМ ПРОГНИЛ КАУНЪ.

Това идва с Радев! Мислете, хора! Не се хващайте пак!

Другите са фигуранти на ФАЩ!

Още ли искаме???

Ако не беше започнала войната в Украйна никой нямаше да разбере всъщност каква марионетка на късото е зеленият чорап и червен боклук в едно!

Баси народа. Очевидна е причината държавата да е вечно отзад.

Какъв премиер е пък този Менте академик ? Тъп и прост е Денков , но дошъл да Краде , а Президент Румен Радев ни откри очите ! Поне 88 % от Българите сме за Радев ! Единствения Национално Отговорен Политик от 1989 година насам ! СМЪРТ НА ФАШИЗМА ! Укрие да си ходят Българите не желаят укри в България !

Жалко платено тролче. Първо ти имаш правото да говориш само и единствено от свое име и от името на твоя работодател, дето ти е наел да пишеш коментари. Никой никъде и по никакъв начин не ти е дал правото да се изразяваш от името на българския народ. И понеже си изключително тъпо същество-я кажи кой домъкна Кирчо и Асен?

Радев беше длъжен по закон да насрочи референдум за еврото, но не го направи!

88% от циганските махали във Варна, Пловдив и София сте за Радев както и за късата пишка...

Лош Радев, лош :)

Трябват ми повече хора като Кирил Петков и Асен Василев.

Добре, че не се намериха повече такива боклуци!

Радев за тия години много ги намери.

Радев домъква някакви хора, назначава ги на отговорни постове и непрекъснато сипе възхвали и суперлативи за тях. Когато обаче същите тези хора спят да изпълняват заповедите на Радев, те изведнъж стават лоши продажни и така нататък и така нататък. Сега това шизофрения ли е или просто тотално лицемерие и наглост?

Но това правителство трябва да се копа!

ПЪРВО ОТ ДОНДУКОВ 2

Абсолютно същият стил и маниер, при това много изразено, се наблюдава и при Путин, и при Тръмп. Тоест при всеки страхлив популист, мечтаещ за “величието” на едноличен диктатор, който много си е повярвал в мокрите сънища и някои събития или хората са започнали да го изтрезняват болезнено! Дянков и сериозните хора трябва просто напълно да го игнорират и да изтърпят този вече откровен негодник и дегенерат. Защото обръщайки му внимание и отговаряйки на непрекъснатите му нападки и клевети му правят услуга (хората да не забравят за него - както стана с ДС корумпирания доносник и путинова подлога Гоце Първанов, и с много други негодници).

Например вижте Путин, след това, което стана с много стария му добър авер още от ранните бандитски години Пригожин кок ще постъпи и с Медведев, с когото сменяше президентския пост формално, за да му го пази (както на времето Гоце Първанов направи безработния лалугер - татиния Станишев шеф на БСП, когото ДС-КГБ генералите ни го натресоха за президент, но после когато Гоце поиска да се върне обратно след президентството за шеф на БСП Станишев го отеба (както Гешев се опита са отебе Мутрата, който го направи главен прокурор и сред това поиска Каскета да се скрие някъде, но Каскета се опъна и играта загрубя..,) Същото стана и с някои - доста от адвокатите на Тръмп (а и дпуги) като дългогодишния му много верен личен адвокат Майкъл Коен, който дори лежа заради него в затвора, но реши да разкаже всичко за Тръмп и сега Тръмп е завел дело срещу тего с иск за 500 милиона долара, охитвайки се да го сплаши, защото Коен се явява основен свидетел по едно от вече 19-те обвинения срещу него - това по закона РИКО за борба срещу мафията!

СТАНИШЕВ го натресе шефа на МОСАД -ген.Емир Даган койно също като Станишев е Юдеохазарин роден в Херсон(хазоаски ценгър) СССР Украйна

е гнусен путински отпадък!

СЛАВА НА РУСИЯ ! УКРИТЕ ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Другарю платен руски трол? Нали такъв народ не бил съществувал според собствената ви платена пропаганда.

Здрафствуй, здрафствуй дед мАроз, С бАрадой и ватьй, Тьй пАдарки к нам приньос, ПедераЗ гърбатъй

Мога ли да ти го сложа в Усните Укра мръсен домъкнал се без покана !

Сарматки

Ами ние си избираме всички тези боклуци и в президентството и в парламента. Всеки е невинен, другият е виновен и все руски недоразумения. Когато се еманципираме от Русия ,тогава ще тръгнем напред. Без банани можем, но без телефоните ,технологиите и пътуването по света … никой не иска да се раздели с хубавото. Преди пътувахме с открит лист ,за да ходим на свиждане на войник около южната ни съседка. Другаря Радев е забравил тези моменти, сега иска да целуваме ръка на Гундяев, …по протокол било, ама на нашия патриарх протокол няма.Трудно ще е , но дано един ден да стане.