Радев пред шефа на ЕБВР: България работи за дългосрочни решения за автономност на енергетиката

Държавният глава говори за идеята на водещи български университети, учени и представители на бизнеса за съхраняване на електроенергия чрез създаването на подземна ПАВЕЦ в региона на Маришкия басейн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Разговори , Срещи и нищо , после ! Шенген е далеко , а Еврото е скоро !

Бесен съм ,че гласувах за този клепар!!! Оказа се предател ,който от вдигнат юмрук с призив " Мутри вън" стигна до там да се прегърне с Боко,Шиши и Доган!!! И да ги върне на власт !!! Затова ли младежите бяха пребивава под колоните на президенството, бе Радев ??? Затова ли ??? Не те ли е срам пред тях ,кремълска подлога такава!!!

Със 4 военни американски бази, едва ли е кремълски масон. Но явно си заработваш , надницата като трол.

Преди да влезем в Нато всики офицери ги пресяха,и останаха само лоялните към Нато. Имахме такъв познат,той не мина теста за вярност към нато,и го пенсионираха. Така,че Радев няма нищо общо с Кремъл.

Ква подземна павец, някой здраво го е метнал този борсук. През деня и нощта, когато има излишък на енергия водата се качва горе в язовир в планината, а когато потрябва пикова мощност се отварят шлюзовете на веца за да може от денивелацията да работи като ВЕЦ. Това е павеца и тук никакво подземие не е в сила освен ако не броим скалата на планината за подземие. Само дето на всичкото отгоре и маришкия басейн е в ниското

ВМЕСТО ДА СЕ ПОКАЕ ЧЕ С ТЪПАТА ФАТМАШКА ТИКВА НИ ДОМЪКНА ТЪПОТО КИРЕ И ОКОКОРЕНИЯ ПЕНДЕЛ ТОЗ КРЕТЕН ИЗНАГЛЯ ПАК !! БИЛ СЕ ТОЙ ИЗЛЪГАЛ ?? А ЧЕ ХИЛЯДИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА И ПАРНОТО ?? ИДИОТ !! ПОЛУЧАВА ЕДНА ЗАПЛАТА ...ОКОЛО 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА И МУ ПУКА !! ЧАК ПЪК И ЕДНО ДЕБЕЛО БАБЕ МУ Е ВИЦЕ ??? ЧЕ КАКВА РАБОТА СВЪРШИ ДЕБЕЛАНАТА вИЦЕ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ !!??? ДАНО БОЙКО СЪЖИВИ ТАЗИ СЧУПЕНА ДЪРЖАВА !! И ДАЛИ ЩЕ Е ВЪЗМОЖНО ??? МАЙ НЕ МИ СЕ ВЯРВА !!

Ама работиш бе чадо?? Газпром каза пока !

тоя идиот наистина си мисли, че ония хора не знаят какви ги върши!