Коментари - Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България | Днес.dir.bg

Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България

Президентът заяви, че не иска да плаши никого, но всички държави членки на НАТО вече са въвлечени по някакъв начин в конфликта в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България | Днес.dir.bg

Коментари

Аз пък предлагам депутатите НЕевроатлантици да се подпишят, че не защитават руските интереси.

Аз предлагам ти да дадеш пример как се защитава ЕС на първа линия!

Тоя вече въобще не се прикрива...Агентът на Русия в България...КАКЙВ ГЛОБАЛЕН ЮГ, БЕ? ОТКЪДЕ НАЗУБРИ ТАЗИ ФРАЗА?

....единствено останалия разумен политик в България...,но за съжаление това не е достатъчно.Добре е все пак ,че 95 % от народа ни мисли като него - останалите 5 % владеят средството за масово осведомяване ,добре де.... " медиите " .

По-голям предател и подлога на Путин никога не сме имали, дори и Копейката не е такъв....

Верно, уж натовски генерал, дойдоха хората на крака, а той избяга и се скри при другата подлога в Унгария.... По-голям страхливец е от поп Кръстьо. По-слаб президент и родоотстъпник от него май не сме имали...

За този освен че има предвидени пари в бюджета на България, има и пари предвидени в бюджета на ......Русия

Ма моля Ви се. Не го вземайте "видния от всякъде еднакво" политик, на фронта. Ще разкрие позициите и ще бъде видян, чак от Москва.

Точно кратко и ясно.Аз ще съм зад Пеевски или Денков.Няма ли ги там не ме бройте и мен. В България имало 130000 ловци и 30000 армия. Смях смях смях.Познавам доста военни и като ги знам какво представляват ще е много интерестна картина! Тия ще ни прегазят с 2 лъжици без да вадят и вилиците

Хмм, нали Радев е върховен главнокомандващ - не ли редно зад него да се наредим? Или викаш - ти не го броиш, ... ние всички вече си знаем, той ще ги чака трепетно на дунава с червен карамфил и вазелин в ръка.

Пази боже,тия мижитурки и предатели да защитават България.Ще духнат при първия удобен момент при господарите си,и пак нашите деца и внуци ще са на линия.

Абсолютно прав.Я да видим колко ще се подпишат.Отдавна вече имат имоти по разни екзотични острови.

Харесва ми,няма лошо Пеевски р;Иванов,ДенковПетков да бъдат в първите редици на войната,ебати кефа,а мен въобще не ме търсете,аз за Зеленият наркоман,няма и пръста си да поместя.

Ех, български юнак бре! Само туй му требе - ядене, зрелища и да не си мърда пръста за нищо!

Прав е в оценката на ситуацията. В момента НАТО напада, но с чужди ръце. Ако утре Русия отговори директно с нападение на НАТО страна, какво прави България? Нашите политици трябва ясно да изразят позиция. Кой решава какъв ще бъде отговора на НАТО? Бърз и светкавичен едва ли ще бъде, защото всички ще светнем от радиация. Значи ще бъде бавен и мъгляв. Кой ще ръководи войските на НАТО тогава? Губи ли България контрол над собствената си войска?

Ма верно ли НАТО напада - обстрелва с високоточни ракети супермаркетите в Москва? ...изкла децата и жените в Санкт Петрбург? ...навлезе с танкове в Камчатка? Аре изтрезней малко преди да си зазработиш копейките!

Логиката която следваш е свързана само с едната страна ,помъчи се да погледнеш и от другата ,може и да ти стане ясно защо се стигна до тук.

Да бе, прав си, забравих - има половин милионна руска армия на чужда територия, която убива всеки ден, защото ... имало през 9-ти век един варягин наречен Рюрик, дето .....,....,.... и така та до днес, когато злите сили на коварния НАТО обградили отвсякъде необятните земи на доброто джудже Путанушка и той от доброта и загриженост за православието, семейните ценности и световния мир изпратил в братската държава своите прекрасни миротворни затворници и православни чеченци да убиват, пардон - да "освободят" свойте братя и да "любят нежно" жените и и дъщерите им. Знам я тази приказка. .... а сега хайде все пак да се върнем в реалността, че докато тук си пишем по коментарите недалеч от нас обстрелват с "високоточни" ракети детски градини и училища.

Радев с това изказване направо отвори чадър отзад на евроатлантиците:)))))))))))))))))))))))))))))

Ха ха, ще ти се! По скоро с твоя коментар само демонстрираш аналните си фантазии...

Ти ще отидеш ли да воюваш защото аз не!

"Ти ще отидеш ли да воюваш защото аз не!" Ако Путлер спечели - всеки от нас ще трябва да си зададе този въпрос. Ако Путлер загуби - нито ти, нито аз ще си го задаваме. Точно затова трябва да бъдат подкрепени всячески украинските мъже и жени на фронта.

Пеевски ще бъде байрактар !

Или бакар?

Румен Радев много дразни политиците от ляво и дясно, просто защото той не е системен политик и няма нужда да следва разни партийни догми, често писани и дефинирани извън България. Той е избран директно от българският народ и доста точно, според мен, изразява неговото мнение. Който не е съгласен да организира един референдум - за или против нашето участие в тази война.

Това чучело проватнишко, смръдливо, никога не е избирано от българите ! Насаден е на поста от прорушняшкото дс с фалшификации и манипулации на изборите, говедарче!

Да ,ти не си го избирал то е ясно стотици хиляди Българи гласуваха за ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ от последните 35г защитаващ интереси на България.

Айде сега - да ги защитава, да ги защитава, ... колко да ги защитава??? То вече и децата виждат, че той си защитава основно Руските интереси!

Влизането във война е по- лесно отколкото си мислим! Трябва да тече паралелно и процес за мир и преговори! Иначе победата ще е пирова! Много пъти сме се включвали във войни без много да му мислим и много бой сме яли! Поне да слушаме съюзниците си германци- там ако не разум, то рефлекс им е останал още от Бисмарк да внимават на изток!

Ами чудесно! Само не рабирам - защо Радев, като от две години само говори за мир и преговори не отиде в Кремъл и да договори Путин да си изтегли войските????? как беше - "дела трябват, а не думи"

разбесня се нещо, сигурно е поемал някакви неотказваеми ангажименти от някой на изток от нас

И за кое не е прав? Смяташ ли, че Пасито, шиши, кокорчо и кирчо ще отидат на фронта ако участваме във война? А денков? Знаеш ли какво направиха в Украйна политиците? Приеха закон, че членовете на Радата, висшите партиини функционери и техните семейства включително, не могат да бъдат мобилизирани. Как ще е при нас според теб?

Имали сме вече едно войнишко въстание, защо да нямаме още едно ?

Много си....... не искам да те обиждам.Това генетично ли е ?

Румен Радев много дразни политиците от ляво и дясно, просто защото той не е системен политик и няма нужда да следва разни партийни догми, често писани и дефинирани извън България. Той е избран директно от българският народ и доста точно, според мен, изразява неговото мнение. Който не е съгласен да организира един референдум - за или против нашето участие в тази война:-)

Ми то бая армия ще се събере от депутатите. Те повечето са едрогабаритни и трябва да ги броят за двама , а някои и за трима.

А той ще се подпише ли под подобен документ? Че ще воюва зя България? За Русия знаем, че ще воюва. Но ако се изправят руска и българска армия, той за коя ще воюва? От всичките му изяви до сега, като почнем от "де юре и де факто", минем през вдигнатото юмруче и стигнем до приказките му за мир, който обаче да се основава на отнемане на територии от Украйна, според мен ще воюва за руската армия.

А ти ще изпратиш ли синовете си на война.

ами той се е подписал бре и клетва е дал, като е постъпил в армията а ти ходил ли си сам

Да не си луд.. Питай ги имат ли плакат "Добре дошли Освободители" на тавана ил в мазето...

Когато тръбите тръбяха край гордия роден Балкан, Родино, децата ти бяха готови отново за бран. Отново с корава десница те грабнаха пушка и меч – и пееха „Шуми Марица...“, и литнаха, майко, далеч. Там, гдето измъчени братя очакваха, с тих благослов, да блесне над тях свободата, да цъфне пак братска любов. Защото децата ти бяха отново готови за бран, когато тръбите тръбяха край гордия древен Балкан! Огнян Липовски

Първо да си признае обаче той какво е подписал.

подписал е клетва. В казармата. Преди много години. А ти? Бил ли си в казарма и давал ли си клетва? А кокорчо?

Да, бил съм - а ти? Щото ако си бил ще знаеш че клетвата е да браниш България, а не да прокарваш интересите на Русия. А интересите на България са кгб-джуджето от Кремъл да бъде спряно и да си получи заслуженото - доживотно!

Данчо Данчо , и ти ли си от тези с умрелите клетки ,от къде на къде за да следваш интереса на България е да се стремиш да спреш Путин . Да ти задам въпрос: 1) със какво Путин застраши България от самото начало (интереса и)? 2)със какво Путин застраши НАТО ? 3) според теб НАТО ли се стреми да се разширява на изток или Русия на запад?(говорим за последните 10-12г) Да знаеш от мои лични наблюдения НЯМА НИТО ЕДНА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА на земното кълбо (отбелязвам да не почнеш Украйна е независима държава и.т.н.)

А къде е тук интерса на България че не го виждам нещо?

Ще подпишем всичко!Дайте ни черната писалка на Лойд Остин ..

Я направи нещо добро за България стига лая

Ще дойде и денят на освобождението от фалшивите политици (печелят със 35-40% избирателна активност и си мислят че целият народ ги е избрал пълни нещастници), изисква се търпение и вяра Румен Радев е единственият за сега

"умните" българи си избраха кремълската марионетка радеф, с което забавиха европейската си интеграция и дестабилизираха българското общество ....

за БГ или ще разчиташ на мен!? Имаш много здраве - ще избягам през глава

А кой ще ни напада - сбирщината от клошари, наричана от кремъл "армия" ?!!? Ами щом искат да наторят земята на България, нека се пробват ....

Ще гласиш питата със сол кат дедо ли!?

В Добруджа, ген. Иван Колев обърка сметките на противника! След много поражения в Добруджа, Русия решава да вземе реванш срещу конницата на генерал Иван Колев. Нейното командване се нуждае от победа. Затова, в чест на именния ден на императора, на 19./06.Никулден/ декември 1916 г., срещу малобройните български части, изпраща непобедимата си ''Дива дивизия'', известна и като “казашка лава”. Битката е край Сатул Ноу, до р. Дунав. Император Николай Втори и всеки в Петроград са уверени, че така ще измият позора натрупан в сраженията с българите. Имали успех винаги, но ... ДОТОГАВА! Българите запазват самообладание и почти от упор унищожават "лавата”. Поражението на руснаците е пълно, а СЛАВНИЯТ генерал Иван Колев остава непобедим до края на войната!

Бесдарабски българин...роден и възпитан в Русия...иде тук на 20 никой не ми е пълнил главата с типично български робски мъдростти кат Трай бабо за хубост... преклонена глава сабя не я сече или че важното е КЕПЕПИР да има...

никой не мУ е пълнил

като гледам колково е президенството, а само 18 негови крепостни люде са пуснали в негова подкрепа с "минус че"

Какво говори този човек??? Ние трябва да спрем Русия. Да даваме оръжие и всички необходимо на Украйна за да ни спаси от руснаците. Украйнците се борят за нас! Разбирате ли!? Те ни защитават от Русия. И ако Украйна загуби - ние сме следващите! Аз, ако можех щях да се запиша доброволец и да се бия за Украйна! Ама не мога. Някак, имам бизнес, не искам да го изоставям. Имам и кредити за жилището, телефона, колата, телевизора, пералнята, сушилнята и съдомиялната си. А и майка ми не е съгласна да ходя. И в казарма не съм ходил. А на фронта дават истински автомат. Имам малко опит все пак - като деца играехме на войници. На фунийки. Бях много добър в засадите. И мисля, че ще се справя много добре на фронта. Само майка ми да не ме спираше. Пък и ако отида на фронта, още ще отложа задомяването си. А вече минах 45 и ми е време. Мама ми мърмори, че ми трябва жена, че на нея ѝ трудно да ми готви, да ме пере. Живеят с тати с друг квартал и всеки ден се налага да пътува до моето жилище. Но иначе съм навит! Да стрелям по руснаци! Уха.

Ето - русоробите ме подкараха с минусите! Тия са заклети путинисти! обичат дикаторите!

като гледам колково е президенството, а само двайсетина негови крепостни люде са пуснали в негова подкрепа с "минус че"

Абе и аз в началото лепнах минус, ама като го прочетох, схаванах сол-ташака!

Супер си...кат не за войник - за депутат си идеален

Серьозно се замислям. Но господин К.Петков има нещо предвид бъдещето ми в политиката. И не ме вкара в листите. Каза ми, "сега не е става, друг път." Трябва да съм търпелив просто.

Що бе? Идеален е за армията. Либерална, евроатлантическа, джендърска - просто е супер маминия.

Защо не си в Украйна, да воюваш с руснаците? Много е лесно само да се пише.

Човека е писал бе...майка му не го пуска...

А ти що не си в пРоссия, ами си натискаш опиканите парцали в НАТО-вска държава ?!

натовци Че 500 хилки не може да НАмери...разбегаха се... Гълтате букви мм!?

Хммммм.... хем няма НАТО-вски доброволци, хем проссия отстъпва и сбирщината от клошари, наричана от кремъл "армия" мре като мухи .... А ти продължаваш да си натискаш опиканите парцали в държава от Запада ....

Ми нема лошо...мешката и по бърже...да не изпуснеш победата...

Ами имам собствен бизнес - предлагам копирни услуги, печат и много други услуги. Имам и кредити - изброих ги по-горе. Както и мама не дава! Опитах да я убедя - непреклонна е!

Чудя ви се защо вече не сте на фронта в Украйна, а пишете от тук. Набират доброволци, нима не знаете.

Петков и сие подготвят ти ролята на "пушечно месо". Точно такива простаци на тях им трябват :) Пропагандата продължава

Кои сте тия вие, които ще спрете Русия.Я по-спокойно!

Тогава стани от клавиатурата и стига спами!

Национален позор е този човек! Иска да е Орбан, но е един обикновен (не искам да ползвам думата "прост") зелен чорап. Офицер е единствено защото пилотите трябва да са офицери, иначе щеше да е фатмак.

Няма ли психиатри да лекуват този идиот?

Този селяндур русофилистик плаче за импичмънт, но на дупетатите не им стиска. Мунчо вече е нетърпим с глупотевините си и идиотизмите, вярно е “полезния идиот на кремъл”

Муни е за при бай Ставри до живот.

Българските безмозъчни и адски затъпели чалгапарапитеци още не са разбрали какво става и какво има да става за в бъдеше. Иде световна война САЩ-Русия(маскирана уж като НАТО-Русия). КОВИД-ПЛАНдемията беше само прелюдия и увертюра към тази война. Войната ще започне като конвенционална такава, а съвсем малко след това и като термоядрена с размяната на ядрени удари. Трудно е да се каже кой ще победи и ако победи на каква цена ще е. Сигурно е едно обаче - ще има милиарди загинали човешки същества. Българските затъпели чалгапарапитеци още отсега са приготвени като сухи съчки за огъня на войната. Ама всички БГ-чалгапарапитеци без абсолютно никакви изключения - и бедни, и богати, че и т.н. БГ "елит". Всичко заминава. На световните кукловоди въобще не им дреме за чалгапитеците в и без друго занулената територия България. Самата територия е важна единствено като(при)фронтова държава и театър на бъдещите военни действия. Първите, които ще го отнесат термоядрения са София, Пловдив, Варна и вероятно Бургас. Не случайно Мунчо Радев бие тревога от Будапеща и Швейцария - той не е прост, а и като бивш висш военен има поглед върху тези неща. Освен това разполага и с информация, с която никой БГ-чалгапарапитек не разполага и не знае. Всеки ден службите слагат на бюрото на Мунчо доклади за международното положение. Кое обаче е най-важното по време на една война? Най-важното е да оцелееш. Как? Като имаш къде да се скриеш, имаш запаси от храна и вода и най-важното - имаш КЕШ. Имаш пари в брой, не на кредитна карта или в биткойни. Къде е кеша на адски затъпелите безмозъчни БГ-чалгапитеци(99% от народопопулацията). Как къде - кеша е набутан и затворен в тухли, цигли и бетон. В апартаменти, бе. В коптори, за които БГ-чалгапитеците изляха всичкия си наличен кеш. Щото "инфлацията" щяла да им изяде спестяванията. Инфлация дето я няма - има зверска спекула. Изкуствено създадена спекула, образувана с цел да се съхрани имотния балон и да се оберат парите на тъпата българска рая.

Една малка шайка от тарикати и хиени отново за пореден път ограби и обра парите на тъпата, безмозъчна, българска рая. Шайка , която знаеше накъде отиват нещата в световен мащаб. Сега парите на раята са на много сигурно място - в джобовете на шайката тарикати, спекуланти, богаташи, търгаши, олигарси и политици. Щото те всичките заедно са на хайдушкото хоро и са оплетени като свински черва. И всички тях ги болят чеповете( и чепките) за българските чалгапарапитеци. Те имат кеш в джобовете си, имат и построени бункери. А българските тъпи овце имат тухли, керемиди и бетон и нямат вече пари. Нямат и бункери, щото вместо да си купуват бункери, овцете купуваха апартаменти. Щели да стават собственици, да отдават копторите си под наем и да си пърдят на воля. Да, ама не - българските чалгапарапитеци са вече тотално занулени и вътре в мазните, дълбоки лайна. Сега и да гръмне имотния балон все тая - шайката тарикати в България си взеха своето. Мнозина от тях са вече по островите в Тихия океан, където няма да стигне радиацията и ще е безопасно за живеене. Другата част от шайката още не са си били камшика, ама денонощно имат на разположение приготвени частни, че и правителствени самолети, и при пръв сигнал за война и опасност и те ще си бият камшика. Пак по екзотичните острови. Част от БГ "елита" ще се скрие по луксозните си бункери и ще излезе на повърхността чак след 2, 3 или 5 години, след като са се уталожили нещата и ще може да се живее в новия следвоенен свят. А българската рая, българските чалгапарапитеци? Хахахахаха. На кой му дреме за тях - над 90 на сто ще изпукат в адски мъки и радиация. Е, драги български чалгапарапитеци, сега светна ли ви вече под каскетите защо вашите "лидери" и вождове ви спретнаха тази сегашната скъпотия и жестока спекула???

На 100% съм съгласен с твоето становище, но защо така хулиш и обиждаш нещастния български народ? Ти не си ли част от него?

Кои служби - тези, които на 23.02.2022 г. казаха, че раша няма да нападне Украйна? Всичките са червени кхмери, нищо не им вярвам повече.

Обикновен цървул русофилистик - русороб.

Стига се е пенил.Никой не иска война.Да отива в Масква и да обясни това на Путин.

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания. (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена. Чл. 3. Официалният език в републиката е българският. Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество. (3) (Нова - ДВ, бр. 18 от 2005 г.) Република България участва в изграждането и развитието на Европейския съюз.

(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество. карам в дупки няма болници за деца ни няма полиция да ни пази от циганите няма праводъдие няма кво има ??????

кво се оплакваш

оправяй се как можеш условия има

Ха хаа, кой го казва! Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, демек, генералът от престъпната НАТО, активистът и инициаторът на антируското Триморие, клетвопрестъпникът нарушил Конституцията за да вкара във властта канадския идиот и пр. антибългари и унищожители на държавицата ни в чужд интерес! Приказва си наш Мунча за пред червените бабички, ама к'ви ги върши! А бе, шорошки работи! Козяшки!

елате ни на гости тук никога не е имало асфалт иначе сме в еропа ке ви посрешнем с кой кво има

яко е да си в канада взимам 120 хил долара взимат ми 60 % данък ходя в Куба за дже седмици на почивка има къща изпалщам я само 980 хил е ще я плащам 35 г ама тя издържа 32 карам кола на лизинг ама не мога да мина повече от 30 хил на година марихуана има легално сина пуши и говори за разни дракони дето са си сменили пола дъщерята стана лекар дължи малко пари на банката за заема за образование почна работа на 35 г и ше си върне заема на 65 иначе е спокойно не драскат колите направо ги крадат и ги пртащат в африка застраховката за деналито ми е ефтоино имам отстъпка от профсаюза 4200 на година

немой се жалиш ние тука взимаме помощи от ЕЦБ и само се молим албанците да не ни ебат

От Отава. В България. И ще цъфнеш.

нема русия нема сащ нема урсула яко съм либерал

За подобна изява в друга държава този отдавна нямаше да е президент. Само в тази кочина може да продължава да се ползва с облаги.

Чекай, че не мога да извадя тоя руски шнур от устата си. Яко съм го нагълтал и ми е много вкусен.

кой иска да ходи да се бие аз и пешо сме у кръчмата

Президентът Радев първо каза. Че Крим е руски. Защото това е факт. В момента защищава тезата. Че не трябва България да се меси. Докато и Украйна. Не стане факт. После вероятно ще каже. Че Румъния е между моста на дружбата. И слънцето и въздуха за всяко живо същество. Всичко с времето си.

децата ви с харвардски дипломи са на нивото на първи курс в английската гимназия през 80 та година сричат и на Български и на английски не падате на колене на Русия .... добре ама се гъзите на Америка ... не е добре ... ама шом ви кефи

Правиш се на матрьошка. И ни говориш на "ви." Ама българския ти е доста добър... вероятно си носталгично настроен номенклатурчик. От добрите стари времена. Некадърен да оцелее. В свободната "инициатива." Не е лесно да направи човек далаверка. Трябва дупе.

Тоя вече директно ни праща на фронта.

тебе ше те пратят в турция в изрелска клиника за донор ше ти вземат един бъбрек и пак на село

"...депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България..." Добре де, а другите за кого ще се подпишат, че ще воюват?

Първо Радев да подпише декларация, че е президент на държава членка на НАТО и няма да воюва за Москва.

Българския Путин ! Жаден за войска и украински територии. Нищо, че са през граница, може да е решил да ни връща Северна Добруджа и така да минем в Украйна 1ак до Крим..

Радко поискал... тоя жабок съвсем се е самозабравил...

Нашето Черноморие е пълно с руски собственици на имоти. Ако се оплачат на Путин, че са дискриминирани и тормозени и Путин реши, че Черно море е руско ( като Азовско море) и реши да дойде да ги "освободи", както постъпи в Украйна, какво ще направите, като главнокомандващ на българската армия, генерал Радев? Ще наберете цветя и ще посрещнете, като освободители руската армия или ще поведете народа си срещу окупатора ? Бихте ли приели помощ от НАТО с хора и техника? Задавали ли сте си тези въпроси, генерал Радев ?

Gugnelid

Когато последно проверявах, Украйна не беше член на НАТО.

Ама ти сериозно ли?

пълно е с руски патриоти в България

Да не забравяме че президента все пак е Генерал от ВВС със солидна подготовка...напълно е прав,педерюги-долни луеви педали,соросоиди дай им страпони,дилдота,вибратори наркотици и резани чепове...за друго не стават....КОЙ ПАСИТО,ПЛЮВНЬО СТРАПОНЕВ,ДЖЕЙЛЯНА,БОКО,ПЪРДЕНКОВ,РАДА ДЪЛБОКАТА,РИСТЬО ИЛИ КИРО ПИНДОСА????ВОЛГИН,СТАНИШЕВ......ИВАН КОСТОВ......КОРУМПИРАНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ САХСИ ОСИГУРИЛИ МЕСТЕНЦА У БУНКЕРИТЕ.......

Леле, ти май се попревъзбуди малко, а? По-кротко де, наистина не е нужно да изплискваш сексуалните си фантазии по коментарите. А що се отнася до пРезидента - видяхме го що за генерал и мъж е. То още от едно време само за едни българи е било "Свобода или смърт", а за такива като него - "смирена главица, сабя не я сече"

че кажеш че тия престъпници дето ги е изброил в коментара са ти мили и драге епа земи ги у вас да си ги къткаш

туй на страната на раша ли ще воюва туй е прецедент резидент

Коментари - Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България | Днес.dir.bg

Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България

Президентът заяви, че не иска да плаши никого, но всички държави членки на НАТО вече са въвлечени по някакъв начин в конфликта в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Радев поиска депутатите евроатлантици да се подпишат, че биха воювали за България | Днес.dir.bg

Коментари

Аз пък предлагам депутатите НЕевроатлантици да се подпишят, че не защитават руските интереси.

Аз предлагам ти да дадеш пример как се защитава ЕС на първа линия!

Тоя вече въобще не се прикрива...Агентът на Русия в България...КАКЙВ ГЛОБАЛЕН ЮГ, БЕ? ОТКЪДЕ НАЗУБРИ ТАЗИ ФРАЗА?

....единствено останалия разумен политик в България...,но за съжаление това не е достатъчно.Добре е все пак ,че 95 % от народа ни мисли като него - останалите 5 % владеят средството за масово осведомяване ,добре де.... " медиите " .

По-голям предател и подлога на Путин никога не сме имали, дори и Копейката не е такъв....

Верно, уж натовски генерал, дойдоха хората на крака, а той избяга и се скри при другата подлога в Унгария.... По-голям страхливец е от поп Кръстьо. По-слаб президент и родоотстъпник от него май не сме имали...

За този освен че има предвидени пари в бюджета на България, има и пари предвидени в бюджета на ......Русия

Ма моля Ви се. Не го вземайте "видния от всякъде еднакво" политик, на фронта. Ще разкрие позициите и ще бъде видян, чак от Москва.

Точно кратко и ясно.Аз ще съм зад Пеевски или Денков.Няма ли ги там не ме бройте и мен. В България имало 130000 ловци и 30000 армия. Смях смях смях.Познавам доста военни и като ги знам какво представляват ще е много интерестна картина! Тия ще ни прегазят с 2 лъжици без да вадят и вилиците

Хмм, нали Радев е върховен главнокомандващ - не ли редно зад него да се наредим? Или викаш - ти не го броиш, ... ние всички вече си знаем, той ще ги чака трепетно на дунава с червен карамфил и вазелин в ръка.

Пази боже,тия мижитурки и предатели да защитават България.Ще духнат при първия удобен момент при господарите си,и пак нашите деца и внуци ще са на линия.

Абсолютно прав.Я да видим колко ще се подпишат.Отдавна вече имат имоти по разни екзотични острови.

Харесва ми,няма лошо Пеевски р;Иванов,ДенковПетков да бъдат в първите редици на войната,ебати кефа,а мен въобще не ме търсете,аз за Зеленият наркоман,няма и пръста си да поместя.

Ех, български юнак бре! Само туй му требе - ядене, зрелища и да не си мърда пръста за нищо!

Прав е в оценката на ситуацията. В момента НАТО напада, но с чужди ръце. Ако утре Русия отговори директно с нападение на НАТО страна, какво прави България? Нашите политици трябва ясно да изразят позиция. Кой решава какъв ще бъде отговора на НАТО? Бърз и светкавичен едва ли ще бъде, защото всички ще светнем от радиация. Значи ще бъде бавен и мъгляв. Кой ще ръководи войските на НАТО тогава? Губи ли България контрол над собствената си войска?

Ма верно ли НАТО напада - обстрелва с високоточни ракети супермаркетите в Москва? ...изкла децата и жените в Санкт Петрбург? ...навлезе с танкове в Камчатка? Аре изтрезней малко преди да си зазработиш копейките!

Логиката която следваш е свързана само с едната страна ,помъчи се да погледнеш и от другата ,може и да ти стане ясно защо се стигна до тук.

Да бе, прав си, забравих - има половин милионна руска армия на чужда територия, която убива всеки ден, защото ... имало през 9-ти век един варягин наречен Рюрик, дето .....,....,.... и така та до днес, когато злите сили на коварния НАТО обградили отвсякъде необятните земи на доброто джудже Путанушка и той от доброта и загриженост за православието, семейните ценности и световния мир изпратил в братската държава своите прекрасни миротворни затворници и православни чеченци да убиват, пардон - да "освободят" свойте братя и да "любят нежно" жените и и дъщерите им. Знам я тази приказка. .... а сега хайде все пак да се върнем в реалността, че докато тук си пишем по коментарите недалеч от нас обстрелват с "високоточни" ракети детски градини и училища.

Радев с това изказване направо отвори чадър отзад на евроатлантиците:)))))))))))))))))))))))))))))

Ха ха, ще ти се! По скоро с твоя коментар само демонстрираш аналните си фантазии...

Ти ще отидеш ли да воюваш защото аз не!

"Ти ще отидеш ли да воюваш защото аз не!" Ако Путлер спечели - всеки от нас ще трябва да си зададе този въпрос. Ако Путлер загуби - нито ти, нито аз ще си го задаваме. Точно затова трябва да бъдат подкрепени всячески украинските мъже и жени на фронта.

Пеевски ще бъде байрактар !

Или бакар?

Румен Радев много дразни политиците от ляво и дясно, просто защото той не е системен политик и няма нужда да следва разни партийни догми, често писани и дефинирани извън България. Той е избран директно от българският народ и доста точно, според мен, изразява неговото мнение. Който не е съгласен да организира един референдум - за или против нашето участие в тази война.

Това чучело проватнишко, смръдливо, никога не е избирано от българите ! Насаден е на поста от прорушняшкото дс с фалшификации и манипулации на изборите, говедарче!

Да ,ти не си го избирал то е ясно стотици хиляди Българи гласуваха за ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ от последните 35г защитаващ интереси на България.

Айде сега - да ги защитава, да ги защитава, ... колко да ги защитава??? То вече и децата виждат, че той си защитава основно Руските интереси!

Влизането във война е по- лесно отколкото си мислим! Трябва да тече паралелно и процес за мир и преговори! Иначе победата ще е пирова! Много пъти сме се включвали във войни без много да му мислим и много бой сме яли! Поне да слушаме съюзниците си германци- там ако не разум, то рефлекс им е останал още от Бисмарк да внимават на изток!

Ами чудесно! Само не рабирам - защо Радев, като от две години само говори за мир и преговори не отиде в Кремъл и да договори Путин да си изтегли войските????? как беше - "дела трябват, а не думи"

разбесня се нещо, сигурно е поемал някакви неотказваеми ангажименти от някой на изток от нас

И за кое не е прав? Смяташ ли, че Пасито, шиши, кокорчо и кирчо ще отидат на фронта ако участваме във война? А денков? Знаеш ли какво направиха в Украйна политиците? Приеха закон, че членовете на Радата, висшите партиини функционери и техните семейства включително, не могат да бъдат мобилизирани. Как ще е при нас според теб?

Имали сме вече едно войнишко въстание, защо да нямаме още едно ?

Много си....... не искам да те обиждам.Това генетично ли е ?

Румен Радев много дразни политиците от ляво и дясно, просто защото той не е системен политик и няма нужда да следва разни партийни догми, често писани и дефинирани извън България. Той е избран директно от българският народ и доста точно, според мен, изразява неговото мнение. Който не е съгласен да организира един референдум - за или против нашето участие в тази война:-)

Ми то бая армия ще се събере от депутатите. Те повечето са едрогабаритни и трябва да ги броят за двама , а някои и за трима.

А той ще се подпише ли под подобен документ? Че ще воюва зя България? За Русия знаем, че ще воюва. Но ако се изправят руска и българска армия, той за коя ще воюва? От всичките му изяви до сега, като почнем от "де юре и де факто", минем през вдигнатото юмруче и стигнем до приказките му за мир, който обаче да се основава на отнемане на територии от Украйна, според мен ще воюва за руската армия.

А ти ще изпратиш ли синовете си на война.

ами той се е подписал бре и клетва е дал, като е постъпил в армията а ти ходил ли си сам

Да не си луд.. Питай ги имат ли плакат "Добре дошли Освободители" на тавана ил в мазето...

Когато тръбите тръбяха край гордия роден Балкан, Родино, децата ти бяха готови отново за бран. Отново с корава десница те грабнаха пушка и меч – и пееха „Шуми Марица...“, и литнаха, майко, далеч. Там, гдето измъчени братя очакваха, с тих благослов, да блесне над тях свободата, да цъфне пак братска любов. Защото децата ти бяха отново готови за бран, когато тръбите тръбяха край гордия древен Балкан! Огнян Липовски

Първо да си признае обаче той какво е подписал.

подписал е клетва. В казармата. Преди много години. А ти? Бил ли си в казарма и давал ли си клетва? А кокорчо?

Да, бил съм - а ти? Щото ако си бил ще знаеш че клетвата е да браниш България, а не да прокарваш интересите на Русия. А интересите на България са кгб-джуджето от Кремъл да бъде спряно и да си получи заслуженото - доживотно!

Данчо Данчо , и ти ли си от тези с умрелите клетки ,от къде на къде за да следваш интереса на България е да се стремиш да спреш Путин . Да ти задам въпрос: 1) със какво Путин застраши България от самото начало (интереса и)? 2)със какво Путин застраши НАТО ? 3) според теб НАТО ли се стреми да се разширява на изток или Русия на запад?(говорим за последните 10-12г) Да знаеш от мои лични наблюдения НЯМА НИТО ЕДНА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА на земното кълбо (отбелязвам да не почнеш Украйна е независима държава и.т.н.)

А къде е тук интерса на България че не го виждам нещо?

Ще подпишем всичко!Дайте ни черната писалка на Лойд Остин ..

Я направи нещо добро за България стига лая

Ще дойде и денят на освобождението от фалшивите политици (печелят със 35-40% избирателна активност и си мислят че целият народ ги е избрал пълни нещастници), изисква се търпение и вяра Румен Радев е единственият за сега

"умните" българи си избраха кремълската марионетка радеф, с което забавиха европейската си интеграция и дестабилизираха българското общество ....

за БГ или ще разчиташ на мен!? Имаш много здраве - ще избягам през глава

А кой ще ни напада - сбирщината от клошари, наричана от кремъл "армия" ?!!? Ами щом искат да наторят земята на България, нека се пробват ....

Ще гласиш питата със сол кат дедо ли!?

В Добруджа, ген. Иван Колев обърка сметките на противника! След много поражения в Добруджа, Русия решава да вземе реванш срещу конницата на генерал Иван Колев. Нейното командване се нуждае от победа. Затова, в чест на именния ден на императора, на 19./06.Никулден/ декември 1916 г., срещу малобройните български части, изпраща непобедимата си ''Дива дивизия'', известна и като “казашка лава”. Битката е край Сатул Ноу, до р. Дунав. Император Николай Втори и всеки в Петроград са уверени, че така ще измият позора натрупан в сраженията с българите. Имали успех винаги, но ... ДОТОГАВА! Българите запазват самообладание и почти от упор унищожават "лавата”. Поражението на руснаците е пълно, а СЛАВНИЯТ генерал Иван Колев остава непобедим до края на войната!

Бесдарабски българин...роден и възпитан в Русия...иде тук на 20 никой не ми е пълнил главата с типично български робски мъдростти кат Трай бабо за хубост... преклонена глава сабя не я сече или че важното е КЕПЕПИР да има...

никой не мУ е пълнил

като гледам колково е президенството, а само 18 негови крепостни люде са пуснали в негова подкрепа с "минус че"

Какво говори този човек??? Ние трябва да спрем Русия. Да даваме оръжие и всички необходимо на Украйна за да ни спаси от руснаците. Украйнците се борят за нас! Разбирате ли!? Те ни защитават от Русия. И ако Украйна загуби - ние сме следващите! Аз, ако можех щях да се запиша доброволец и да се бия за Украйна! Ама не мога. Някак, имам бизнес, не искам да го изоставям. Имам и кредити за жилището, телефона, колата, телевизора, пералнята, сушилнята и съдомиялната си. А и майка ми не е съгласна да ходя. И в казарма не съм ходил. А на фронта дават истински автомат. Имам малко опит все пак - като деца играехме на войници. На фунийки. Бях много добър в засадите. И мисля, че ще се справя много добре на фронта. Само майка ми да не ме спираше. Пък и ако отида на фронта, още ще отложа задомяването си. А вече минах 45 и ми е време. Мама ми мърмори, че ми трябва жена, че на нея ѝ трудно да ми готви, да ме пере. Живеят с тати с друг квартал и всеки ден се налага да пътува до моето жилище. Но иначе съм навит! Да стрелям по руснаци! Уха.

Ето - русоробите ме подкараха с минусите! Тия са заклети путинисти! обичат дикаторите!

като гледам колково е президенството, а само двайсетина негови крепостни люде са пуснали в негова подкрепа с "минус че"

Абе и аз в началото лепнах минус, ама като го прочетох, схаванах сол-ташака!

Супер си...кат не за войник - за депутат си идеален

Серьозно се замислям. Но господин К.Петков има нещо предвид бъдещето ми в политиката. И не ме вкара в листите. Каза ми, "сега не е става, друг път." Трябва да съм търпелив просто.

Що бе? Идеален е за армията. Либерална, евроатлантическа, джендърска - просто е супер маминия.

Защо не си в Украйна, да воюваш с руснаците? Много е лесно само да се пише.

Човека е писал бе...майка му не го пуска...

А ти що не си в пРоссия, ами си натискаш опиканите парцали в НАТО-вска държава ?!

натовци Че 500 хилки не може да НАмери...разбегаха се... Гълтате букви мм!?

Хммммм.... хем няма НАТО-вски доброволци, хем проссия отстъпва и сбирщината от клошари, наричана от кремъл "армия" мре като мухи .... А ти продължаваш да си натискаш опиканите парцали в държава от Запада ....

Ми нема лошо...мешката и по бърже...да не изпуснеш победата...

Ами имам собствен бизнес - предлагам копирни услуги, печат и много други услуги. Имам и кредити - изброих ги по-горе. Както и мама не дава! Опитах да я убедя - непреклонна е!

Чудя ви се защо вече не сте на фронта в Украйна, а пишете от тук. Набират доброволци, нима не знаете.

Петков и сие подготвят ти ролята на "пушечно месо". Точно такива простаци на тях им трябват :) Пропагандата продължава

Кои сте тия вие, които ще спрете Русия.Я по-спокойно!

Тогава стани от клавиатурата и стига спами!

Национален позор е този човек! Иска да е Орбан, но е един обикновен (не искам да ползвам думата "прост") зелен чорап. Офицер е единствено защото пилотите трябва да са офицери, иначе щеше да е фатмак.

Няма ли психиатри да лекуват този идиот?

Този селяндур русофилистик плаче за импичмънт, но на дупетатите не им стиска. Мунчо вече е нетърпим с глупотевините си и идиотизмите, вярно е “полезния идиот на кремъл”