След новите чатове: Президентът отрече да е провеждана процедура за помилване на Петър Ненов

Името се появи в кореспонденция между Пламен Бобоков и секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисироци, такива процедура няма.

Е Нема време щото светна прожектор хо хо хо

Забелязали ли сте, че посредственият шахматист копира ходовете на грос майстора, КАТО СЕ НАДЯВА И ТОЙ ДА МИНЕ ЗА ТАКЪВ, но ходовете на грос майстора са резултат от интелект, а на другия са просто папагалщина? Божков излиза с чатове срещу власт имащите(за сега) и веднага "независимата" прокуратура излиза също с чатове срещу Президенството! НЯКОЙ ДА ЗАБЕЛЯЗВА АНАЛОГИЯТА?

само червеногъз инфантил може да види аналогиея в писанията на избагал престъпник, и това което са си писали помежду си по телефоните представители на президентството и бизнеса!

НИЩО НЕ ЗНАЕ НИЩО НЕ РАЗБИРА - НИЩО НЕ Е ЧУВАЛ - Е ТОВА Е НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ .

Интересно дали румъните са си взели парите от този измамник, защото : В изпълнение на графика за провеждане на дейностите по проект HOME/2012/ISEC/FP/C2/4000003996 „Децата – потенциални жертви на престъпления в интернет” , през периода 24-26 септември 2014 г. се проведе дейност 5 „Опознавателна мисия в страна партньор по проекта - Румъния”. В нея взеха участие експерти от ГДБОП.В рамките на двудневното посещение българските експерти бяха придружавани от г-н Петър Ненов, президент на Международната агенция за противодействие на престъпността и политиките за сигурност, партньор по проекта от румънска страна. Българските експерти имаха възможност да посетят: Дирекцията за противодействие на организираната престъпност към МВР на Румъния, Прокуратурата към Върховния съд по касация и правосъдие и по-специално Дирекцията за разследване на организираната престъпност и тероризма, офиса на Румънска неправителствена организация, ангажирана в превенция на престъпленията, извършвани срещу деца в интернет, част от международната организация Safe the Child, представител на международната верига Hotline за Румъния, както и офиса на партньорите по проекта. Организацията за провеждането на срещите в Румънската столица бе създадена от г-н Ненов.

А съветникът не е за завиждане,както се казва казанът е сложен,дърва се събират,макар и още да няма дело,а има ли чак след 5-6 години окончателно ще се установи от съда имал ли е облага или не при обвинение за търговия с влияние и ще е радостен от евентуално оправдателната присъда,но ще като холограма все едно,че е живял с Граф Дракула пет години.

Помилването е едноличен акт на президента или на вицепрезидента,ако му е прехвърлено това правомощие,което по традиция у нас си е така и няма правила за него,така че няма какво да бъде нарушено от страна на президента или вицепрезидента,дори могат да се самосезират и без да има молба,какъвто случай досега е нямало,а комисията има само съвещатерни правомощия,т.е. вицепрезидента може и да реши обратното и единственото правило е съвестта му,а съвест се съди само от Господ.Помилваният продължава да се води осъден,а помилването е освобождаване от изтърпяване на наказание.Всеки заинтерисован може да подаде молба,не само осъденият,т.е. трябва да е физическо лице,а на ортанизациите са само вид мнения.

Лъже, вмирисаната зелена путинска партенка. Пък и щом е тръгначл да адвокатства на бегълци олигарси с по 18 обвинения и да се цепи,че не вярва на институциите - най добре е да си хване багажите и в сибир по-близо до господаря си путин. Там да си прави "прецеденска" република. Смрадлив родоотстъпник и предател.

най обикновен авантаджия дето си назначи на работа метресата, а после я направи и президентша. обграден с корумпирани чужди шпиони.

Бобоков лобирал чрез Узунов за окръжен прокурор на Русе. Прокурорът не е избран; Бобоков лобирал чрез Узунов за помилване на български гражданин, осъден в Румъния; Процедура за помилване не била провеждана. Малко хистъри: Преди 6 години Пастирката се срещнала ТАЙНО с президента на EVN във Виена. Среща, по време на която течеше процедура по отнемане на лицензите на енергийните монополи, тъй като отказваха да изплатят дължимите 300-350 млн. лв. на НЕК. Знаете кои министри и кой олигарх са обвинени за EVN...Заради 20 млн. лв. загуба за държавата... И кой олигарх назначи Пастирката за президент... А същата Пастирка има очи да плюе по президента Радев... ... Гледайте резултатите!

Президенството се оказа една куха фирма за далавери.

това ли роди кухата ти тиква?

все едно живее в централния затвор-обграден е отвсякъде с престъпници!

И самият той е такъв- близач на БСП!!!

Трябва да се съдят всеки извадил такива записи да се търси отговорност от къде са - кой до лобира за министри и депутати ако не бизнесмени

Е абсолютно отвратителен и то преговарял е човек който няма отношение към помиловките...човекът по корупция при румбата льотчика?..така наречения старшинка! Та този не е по антикорупцията, а корупционен съветник, а преди това министър на вътрешните таботи! Боже пази България от такива особи!

Като гледам плъхоподобната физиономия на лицето Р. Радев та се сещам за един виц - говорят си поляк и българин. поляка казва Полша е католическа страна и президентът ни е катоЛик. Българинът въздъхва и казва - ми то и в българия има католици ама президентът ни не е катоЛик ами е като гъз.

Лапайте пишката на г-н Борисов!

Ааа това си е твое задължение!Друг няма да те отменя! Лапането на пишки и на лайна са твой патент!

президент а прилича на див нерез

Да, и аз това забелязах, много е грозен горкия, не е хубаво да се говори така, но все пак това е президент. Явно изикванията към външния вид на мъжете са доста ниски в България

Да не забравяме, че предаде и семейството си заради разпасаната селтачка Деса. Как можеш да вярваш на този дето е предал собственото си семейство?

Що за олигофрен трябва да си че да напишеш народа е с Гешев или не беше далеч времето когато едни мургави братя протестираха и викаха неразбираемо мой ами за закона за Гешев

радев чакам те в съседната килия

КАЖИ МУ ДА СИ ВЗЕМЕ ВАЗЕЛИН А МОЖЕ ДЕСА ДА МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ

По омазан в лайна президент не сме имали до сега. то не бяха назначениета на Деса на 3 длъжности, плащане на наема и - докато му беше любовница - на държавна т.е. наша сметка, то не бяха пари от Решетников и биене на чело пред него за подкрепа за изборите срещу обещани да ни извади от ЕС и НАТО и да блокира интерконектова с Гърция и да даде АЕЦ Белене на руснаците с държавни гаранции за изкупуване на ел. енергията, то не бяха едни 50 милиона евро за да купим Грипените пак в интерес на Русия, то не беше пречене на мерките на правителството срещу пандемията, то не беше търговия с влияние и продажба на посланнически места срещу 200000 лв. едното, то не бяха едни десетки милиони за омаскаряването на ББ получени от Черепа и Цв. Василев, то не бяха назначения за съветници на агент провокатори от ДС които сега го дънят жестоко и не смее да ги изгони тъй като са делили с него и най вероятно и те са го записвали и още и още и още... За да видите какво казва ген. Решетников за своя лакей и какво мислят руснаците за Радев последвайте този линк във Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=oqLyrL95r_k&list=WL&index=7&t=491s Както ще видите дори и помиярите руснаци се отвращават от Мишока.

президента не беше ли следствен само питам ?

А Бойко бе осъден .

цяла България се срамува от президента импийчмънт за тоз селянин

ПО ТЪП ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТАЗ МУТРА НЕ СМЕ ИМАЛИ

Яжте ми пресните говна с чесън и сирене!!!!!

този боклук. Не го слушайте. На всяка лъжа се пристисква като пачаврата мая манолова и не оговаря конкретно на въпросите, а с увъртания.

му викат-гьонсуратлък!

В зората на криминалния преход наказателните отряди ги наричахме и бяха бухалкаджии. След като завладяха държавата, наказателните им отряди вече не са бухалкаджии, а каскетаджии!

ПЕЙЗАН КЪДЕ ОТИДЕ ХИТЛЕРА ПАК ГО ПОКРИ КАУН БЕЗ СЕМКИ СИ ФАТМАК МАЛОМНИЙ

Явно не е станал пазарлъка.

Платената гробарска сган как се е мобилизирала! А бе тикви, опонентите ви не са нито червени, нито бембени а нормални хора. За какво точно ни псувате и обиждате?

Ако вие червените ненормалници сте нормални хора,здраве му кажи и тая вечер гледам едно младо идиотче и се чудя каде са расли тия малоумници и каде ги намира другарката Нинова.Ако с тия хора мислите да спечелите избори има много ама много да чакате и така и няма да дочакате.

По 30 евроцента за всяка повърня по адрес на некланящите се на шибаняка.

другарю Президент, РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО МЛАДИТЕ ХОРА БЯГАТ ОТ РОДИНАТА НИ? Вие сте нанизани като свински черва и при вас няма конкурс от 1944г....кой любовница,кой по партийна линия,кой платил за назначение А КАДЪРНИТЕ МЛАДИ ХОРА РАБОТЯТ ТАМ КЪДЕТО ЩЕ НАМЕРЯТ РЕАЛИЗАЦИЯ!!!

За добрия Боко и лошия Радев! Машалла!

Яжте пацула!

Всички комунисти: яжте мазни, течни като НУТЕЛА, лайна!!!!!

няма ли бан за психопати?

Пийте ми диарията, червени мърши!!!!!

А дали някой се интересува от кюлчетата и пачките, от завършения образ на бай ганьо, КОЙТО НЕ МОЖА ДА ПОСТИГНЕ И АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ? А дали някой се сеща да се интересува, че министърът на икономиката казва, че българите били свикнали всичко да си е държавно и затова да си одържавяваме лека полека, което води до безотчетност - а при такива мащаби на кражби се налага или България да я обявим за продан или по-скоро да я подарим! А не усещате ли поне малко срам от такива управленци и всичките им шутове, та си стоите пред клавиатурите срещу съответното заплащане??? А дали се сещате за примера, който се дава на поколението, излъгало се да си седи в тази държава???? Много въпроси трябва да си зададем хора след като видяхме толкова мръсотия от всички "институции" - като прокуратурата е направо се е омазала вече!

Копай си нивата и не пиши по форумите - нямаш тук работа. Работата ти е с мотиката.

а тоята работа е с мускулестия орган, наречен език............

Ооо принцесо, изпълзя ли от дупката... Как е на село?

Яжте ми горещите мазни лайна всички комунисти!!!!!!!

МОЖА ДА ПОСТИГНЕ И АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ? А дали някой се сеща да се интересува, че министърът на икономиката казва, че българите били свикнали всичко да си е държавно и затова да си одържавяваме лека полека, което води до безотчетност - а при такива мащаби на кражби се налага или България да я обявим за продан или по-скоро да я подарим! А не усещате ли поне малко срам от такива управленци и всичките им шутове, та си стоите пред клавиатурите срещу съответното заплащане??? А дали се сещате за примера, който се дава на поколението, излъгало се да си седи в тази държава???? Много въпроси трябва да си зададем хора след като видяхме толкова мръсотия от всички "институции" - като прокуратурата е направо се е омазала вече!

Още много неща ще отричаш корумпиран русофил дано най-накрая конститоцония съд излезе с решение

Това което казваш е клевета и престъпление! Без доказателства не може да обвиняваш. Дори прокуратурата няма доказателства и затова няма обвинения срещу Узунов. А срещу президента изобщо няма нищо. С огромна вероятност става дума за нормални юридически отношения с частна фирма. Иначе така да питам, какво е да се удари някоя фирма, че не го слуша? За данък спокойствие ли става дума, като едно време от познати СИК-аджийски времена.

Този "президент" е просто на нивото на една махленска клюкарка. Жалка картинка.

ГЕРБЕРАСТКИТЕ тролове да не взимат троен надник днеска ? :D :D :D

Завиждаш им?

Жал ми е :D :D :D

Ами ще ти е жал, като си погледнеш в джоба само три копейки на цяло, нормално :)

Иха, не е баш така, ама няма значение. В момента ми стана много жал вече :D

То това беше при Цв.. Сега ще ги карат с 300 часа на година повече да мърсят форумите за същите пари.

ЗА.ЛОЛ ФООСТАТА ТИ ЧЕРВЕНА КУВРАНДЕЛ

Лелелеле :D Щом почнаха да плащат и на шимпназета.... положението е зле

Простите Ото, Щерев, Club и т.н. лузери просто се пукат пред народната "любов" спрямо Буда. Усещат, как тоя път ще го ... и вече дори свестен коментар не могат да напишат.

ще го ... или после другия

Цялото реално няма общо с президента. Неясно защо един кръстен в чат с президент отпред в ника. Онзи там има юридическа фирма и съвсем нормално защитава всякакви, та дори и престъпници. И те имат право на адвокат. Но тава е частна дейност. Така че адвокат като например Марковски, не го интересува дали защитава Йончева или Борисов. Това са пари. И няма право да споделя информация, дори да знае, че са виновни.

аааа така ли. Значи президента може да взима от Боков и ние да го издържаме отделно....

Какво е взел от Бобоков? И за коя услуга? Къде го е облагодетелствал? Ето ти братя Бобокови. narod.bg/wp-content/uploads/2020/05/бокобобоко-750x430.jpg?x95380 Кой ли е този в средата? ;) И кой е кум на трите деца на единият? Започва с "Карака" и завършва на "чанов".

има милиционерска фирма и консултира по въпроси за сигурността, т.е. прибира законно едни парички

Когато видиш как страшно клатят се ушите. Гривака вятъра как вей. Челото мораво червено а очите взор встрани се рей. Ти се усмихни, кажи му, Румене, здравей :)

и хвани се за салама на Бойко ,Румене и го развей..ха.ха.ха

Злите езици твърдят, че Бойко толкова е изперкал, че вече за салам вече и дума не може да стане - там едно малко вурстче, дето при пишкане му мокри коленете.

не знам...ха.ха злите езици имаш в предвид: президента, Мая, Божков, Нинова..ха.ха и руските тролове..ха тоже са зли езици които са го опитвали.ха.ха

За психиатри става въпрос. Дрона на прозореца лошо му действал - все го целил с патлака и се пазил да не му пуснат някоя бомба в спалнята, даже вече не държи рекета в спалнята.

Сори Щерев - без да искам ти цъкнах минус. Смятай го за плюс. Наистина радев се е хванал за салама на Бойко и в упоение му го развява, развява та чак и Деса му завидя.

Гнусен Фатмак и лъжец. Всички ли са корумпирани в това президенство?!

Цъкайте минуси, гнусни тролчета

И къде е корупцията? И къде в тази частна юридическа дейност участва президента? Частни дела. Ако имаха каквито и да е доказателства, досега да има обвинения. А такива липсват. Прокуратурата като притурка към управляващите, нямаше да изпусне такава възможност. Този Узунов обвинен ли е? Не! Да не говорим за президента. А с Бобоков се е срещали Бойко, а Каракачанов е кум и на трите му деца.

ако дам рушвет на катаджия, ще отричм че е започнал процедурата по писане на акт

входящ регистър щеше да си умен.

Значи това си е жива измама - който въведе в заблуждение другиго .... и т.н. Още по-лошо

Гешев груха комунисти.

А записите и снимките, тях кога, деди?Там вече спряха да отричат, а говорят за монтаж.

Снимките от шкафчето на Радев ли !?

лично ме е срам, че може толкова прост и елементарен човек да стане президент на България. Нивото му е като на хигиенистка в мола .....

Срам ме е от всички управляващи

Бъдете горди!!!! Ние сме единствената държава с президент воайор. Вдига дрончето и слухти по съседските дворове! Ужас!!!!!

Гнусен Фатмак и лъжец. Всички ли са корумпирани в това президенство?!