Радев: Няма реална заплаха за бомбени атентати в образователната система и изборите

Президентът призова партиите да проявят отговорност и да съставят редовно правителство и че, "не е толкова страшно"

Обратно в новината

Коментари - Радев: Няма реална заплаха за бомбени атентати в образователната система и изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За агентурната дейност на Радев в полза на Русия Жозе Барозу каза: “Радев е наивник, да не кажа друга дума”. Всички знаем коя е другата дума/думи. Това изказване е нокаут за Радев и и предстои изхвърлянето му на бунището на провалените политици.

Г-н Радев, образователната ни система я вдигнаха във въздуха още към края на 1990-те години. Така че, за нея заплаха няма, защото просто няма такава система. Заплаха има и то огромна за честността на изборите, зщото тези полицаи внесоха вече попълнените бюлетини в колкото успяха училища да "заплашат" с бомбена атака, а нашите истински бюлетини в неделя ще бъдат скрити от погледа на преброителите в ЦИК.

Румен Тодоров Живков отново избълва кремълската си повърня в ефир. Скоро ще бъде физически изхвърлен от Резиденството.

В преговорите има похват, наричан "японски отказ". Япоцните никога не казват не, просто поставят неизпълними условия. Същото е с твоите оферти. Кой от НАТО е луд да даде натовски самолети на руски шпиони? Че вие на следващият ден ще ги разглубите и изпратите в москва бе Мунчо.

И това ще е най-доброто, което биха могли да направят. За съжаление няма да го направят, защото са яко полегнали пред сегашния голям брат на запад от нас. А ти ходи се бий срещу руснаците - е,идиотът в зеления ангунг набира куцо и съкато за фронта, и теб ще вземе.

без бомби!

Отде се взе този ватник, кои идиоти го монтираха за държавна глава, кой му дава право да отменя решения на Народното Събрание, да не зачите Конституцията, да се гаври със задълженията ни като съюзници и членове на европейското семейство? Защо търпим този нагъл фатмак да си разпасва пояса и да ни тласка към руските си господари,народ ли сме или мърша?

То я ясно какви сме.

АЛО ЧИЧО ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ

Щом знае че няма реална заплаха значи е в контакт с тези, които стоят зад заплахите :)

Ох, Мунчо, Мунчоо.

И на театър не ходи - поне там щеше чуе правилното : слава украйна ,майна ! и пред тримона пея слава украйна,майна и скивам мойта нова украйнска кифла гила с друг!

кой му каза, че няма опасност ? - Путин или Захарова ?

Това са на Мунчака хората. Да не се прави на дръж ми шапката!!! Със служебни правителства с поглед към Мацква!!!

ясно,че заплахите са генерирани от бот.... И,ясно, какъв пропаганден ефект се търси.... Бая народ руча доматите с колците...

Какъвто и да е,не се казва Радев: каза!!!!;!;;;;;! Пише се президент! Вече разбрах дир.бг що е то? Българчета от ново време.и да гласувайте бе,за всеки ,който няма да влезе.играли сме го това,но поне е истина

Станахте за смях и срам, властта. С тези бомбени заплахи от хибридна атака на Русия. Айде холан, днес може да се изобретят изумителни хватки за да се ПРЕДСТАВИ черното за бяло и обратното. Лъжа и измама властват. Тревожното е, това което се говори - ПОДМЯНА НА ИЗБОРИТЕ вкарвали се били готови някакви бюлетини по училищата нещо като Костинброд-2, дали е вярно?! Никой да не ходи до изборните урни, никой - САМИ си го правят политиците!

В никакъв случай не гласувайте и по-добре отидете за гъби в Неделя. И без това няма за кого! Недейте бъркайте сметките на купувачите на гласове, че суха пара са броили хората и трябва да си възвърнат инвестицията с печалбата. Просто е. Като за прости хора.

Глупости.

Очевидно е руски нах.йник Но интересно че дойде на власт с подкрепата на всички партии включвам и ДБ ?!

ОчевАдни всичките са от едно котило. И не понасят ГЕРБ. Защо ли?

Те ако не понасяха ГЕРБ БОКО щеше да е при бай СТАВРИ при него па Боко щеше да праща Доган и Станишев Които па щяха да пращат Костов и царя Като резултата Бай Ставри онанира самотно в килията а тия си клатят мъдете по миски

Когато руснаците ебат майка му Той вика Няма причини за притеснение, всичко беше планирано със взаимно съгласие и разбиране

Няма, естествено ! Тогава защо всички скачат като луди ? Ако това е законово изискване, то трябва да се промени закона и да се изключи имейлите от него. Това е най-неефективното средство да съобщиш за бомба и най-лесното да се укриеш. Неефективно е, защото имейлът не е гарантирана услуга. Той може и въобще да не бъде получен или получен с голямо закъснение, може да не бъде и прочтен и в нормалния случай няма как да разберете. Ако например MX рекорда на домейна ви е е достъпен, защото ви е спрял тока или по друга причина сте офлайн и нямате втори резервен МХ рекорд, то имейлът няма да бъде доставен. Същото може и да се случи, ако на сървъра получател има някаква форма на спам защита и тя се активира. При т.н. грейлистинг например всички имейли от подател виждан за пръв път се отхвърлят автоматично за даден интервал от време и чак ако изпращашия сървър упорства и повтори изпращането по-късно, тогава биват приемани. Докато това стане, бомбата ако има такава, отдавна ще е избухнала. На бомбени заплахи трябва да се реагира само по телефона, където въпреки наличието на VoIP е много по-трудно да се маскираш, просто защото за разлика от имейла тези услуги не са безплатни и през колкото и проксита да минеш, все ще ти трябва платен акаунт, където си се идентифицирал с някакво платежно средство. А то по имейл всяко технически грамотно лапенце може да направи държавата на луда.

В хакерски форуми се говори, че атаките в цяла Европа по училища и университети са от руска страна. Нашите защо мълчат, че братска Русия ни атакува с хибридни атаки.

То пък големи атки - някой писал нещо по е-mail. Ами бутайте го в СПАМ или си го преместете в другия крачол. От мухата направиха слон. Зорлем.

В нормалнте държави (не булгаристан и рашистан) Заплахите се считат за престъпление.... и се наказват.....

Сигурно е така, но тук както винаги медийната истерия се разихри. А те, заплахите точно и за това ги пращат - хората да истерясат. Нека сме по-хладнокръвни.

един мормот завива шоколада...

Ако, борисовците не го бяха ударили през просото и овъргаляни в милиони евра, собствености, бизнеси, лапета наръгани по Европа за да учат езици и евентуално да се задомят за някой европринц, ако пътищата бяха горе доле с поне малко асфалт, а не крадливи неграмотни суяци, дето само знаят скамбил да играят и на проститутки да плащат да ни правят магистралите, досега бонко щеше да е на власт, но и на него му слаби ангелите. Като се фърли,като лъв по банките международни..... бе де я и банковите титани московси и лилето - безумно титанично гениална банкерка....бонко-о-о-о, слаи са ти ангелите, братчед! Слаби!

Радев го пазят цяла армия , а нашите деца ве са защитени от руските терористи..затова не му пука.

РУМЕН РАДЕВ ... С ДЕЙСТВИЯТА СИ ... ДОСТИГНА НИВОТО НА ПОЛИТИЦИ КАТО ЦАР БОРИС ТРЕТИ .... И БРАТ МУ ЗЕМФИР ФЕРДИНАНДОВ ЖИВКОВ

Така като тръгнат да ни успокояват става нелепо. "Няма реална заплаха" - а вие от къде знаете? Не знаете кой отправя заплахите. Не знаете дали не е заложил взривове месец предварително в близост до избирателните секции. Не знаете нищо. Успокоителните твърдения се базират на сляпата вяра, че щом до сега не е гръмнало, няма и да гръмне. Правилното действие би било да минат сапьори на проверка през всички училища. Да се убедят, че няма експлозиви. После да назначат постоянна охрана до деня на изборите. Това щеше да е адекватна реакция.

с терористите от Кремъл

Откъде знаеш бе, Мунчо Фигурантов? Аре завъртай ушаците като перки и отлитай като хеликоптер! Шпакловчик на ромски ш.у.н.д.и. смотан!!!!

ПОЛИЦИЯТА ДА ОГРАНИЧИ ДВИЖЕНИЕТО НА УКРАИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В БЪЛГАРИЯ . .. И ДА СПРЕ ИНТЕРНЕТ ТРАФИКА ОТ УКРАЙНА .. В ИЗБОРНИЯ ДЕН :))

Ама как така бе? Нали вчера казахте,че заплахата идвала от Русия,а днес мълчите, като п----и.

За съжаление България няма да я бъде и това е основната задача, за която се плаща на тъй наречена партия „ГЕРБ“, ДПС, ДБ и сега „Продължаваме промяната“, които са основани от соросоидните фондации „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“, действащи под политическото наименование Европейска народна партия (ЕНП). Създадени на базата на зле прикритата МАФИЯ НА ПРЕХОДА и нейните наследници, съставени от търпеливо проучени и подбрани примитивни, алчни, нискоинтелигентни, груби и неморални индивиди. Защо? Защото мястото, на което хан Аспарух е забил меча си с думите „Тук ще бъде България“ е СТРАТЕГИЧЕСКО, ПЛОДОРОДНО, СВЯТО. Не без мисъл това място е било цел на чужди империи. Било е овладявано, разпокъсвано. Населението българско е било измъчвано, унищожавано. Било е ислямизирано и сега латинизирано. Всеки се стреми към това райско място. Кой с добро, но най-вече със зло. Със сила или с пари. Когато не успява силата, идват парите. А продажниците това чакат и протягат мръсните си ръчички с лиги на уста. И ще ликвидират държавата, след което ще се оттеглят в закупените си в чужбина имоти, с пари от предателството си. Не се учудвайте защо не ни приемат в еврозоната или Шенген. Сега за „приемането“ ни дават някакъв химерен срок – 2025 г. Защо? Защото до тогава България няма да я има на картата на света. Цитат от пост на "ЗНАЕЩ"

Що за комунистически идиоти трябва да са родители, кръстили децата си “Румен”, “Бойко”, “Пламен”, Огнян”, “Красен”, “искрен”все революционни, кървави, червени имена…?

Не по големи от тези, които ги кръщават Маис???Леа,Теа,Деа,Миа иит.н.

Имената, които си написал, са много хубави български мъжки имена, не знам защо ги замесваш в политиката, но пък това е доказателство за тролската същност на тъпия ти пост!

12 причини да изберем 12

Не ми знай много, ми ходи да си обръснеш мустаките!

Ще се окаже, че някой пъпчив пубер е хакнал системата им, която не е добре защитена. А в неделя няма смисъл да се гласува. Ще стане каквото кажат новите господари американците. Така че, аз отивам за гъби.

Коя "система" е хакната бе, маруло? Пратаща ни са регулярни е-mail-и с бомбени заплахи през някой VPN.

Цървула с лампази има за цел избора да се провали, за да остане едноличен диктатор с копоите си ит ДС и БСП. Сит руски търбух, за национален суверенитет глух. Прекия виновник този руски агент да стане държавна глава е комунягата Борко- тиквата, който изтъпани нарочно неизбираемата стругарка, БКП съклецарка за кандидат президентка и неукия народ избра цървула с лампази за лидер. Втория избор на това нищожество бе с машинките на Мъдуро и 80те процента комунистически дебили, подлоги на русия.

Дори и Руменчо си знае, че е много прост !

Чалгопитеците сами си счупиха евродържавата. Сега реват.

"Румен Радев е президентът, с който ще продължи промяната. Това заяви Кирил Петков - лидер на едноименната партия "Продължаваме промяната", която спечели парламентарните избори миналата седмица. Той съобщи още, че процесът по съставянето на правителство върви прозрачно и диалогично. Президентът Румен Радев е най-правилният избор за България, смята Кирил Петков." 21.11.2021 г.

Радев президент на България или говорител на руското посолство от терористи

Неспособен политик ,но иначе е майстор по разделянето и вдигането на юмрук.Толкова може.Видяхме го през последните няколко години.Криза след криза и провал след провал във всичко.

Въпреки непостоянството на президента Радев, за нас засега е по-добре да няма редовно правителство!

Радев мирише на плъх

ОТ СЪВЕЦКОЛЕНИНСКА КАНАЛИЗАЦИЯ,ГНУСЕН ГАДЕН ПУТЛЕРСКИ АГЕНТ И ПРЕДАТЕЛ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

Галош смотан, защо не млъкнеш до изборите бе тъпанар?!

Отде се взе този ватник, кои идиоти го монтираха за държавна глава, кой му дава право да отменя решения на Народното Събрание, да не зачите Конституцията, да се гаври със задълженията ни като съюзници и членове на европейското семейство? Защо търпим този нагъл фатмак да си разпасва пояса и да ни тласка към руските си господари,народ ли сме или мърша?

Мърша. Доказваме го ежедневно.

Защо клепоухия е винаги намръщен ?

Шебека Демерджиев кога ще хване атентатора ? Как да гласуваме в Неделя ?

ГЛАСУВАМЕ С КАСКИ И БРОНЕЖИЛЕТКИ И ВИКАМЕ УРА ТОВАРИШ РАДЕВ.

Стана ясно, че онези, меко казано, странни приказки, с които ни облъчваха вчера цял ден не са нищо друго, а начин да откажат хората от гласуване и да победят пак "нашите хора". Голяма операция са разработили, няма що! Иначе, да ловят бандитите не ги бива изобщо! Така и си дерибействат, най- безнаказано!

Радев : Русия удря България заради Бойко Борисов, но аз лично ще оправя това! „Владимир Путин се защитава, той не напада. Това, което се случи сега, е по вина на решенията на бившия премиер Бойко Борисов. Доволен ли е Борисов“ сега, пита Румен Радев. Няма да позваля братските отношения между България и Русия, да бъдат разрушени, категоричен е българският президент Румен Радев.

Този селяндурин, руски агент, комуняга и национален предател е срам, унижение и позор за европейска България

Ти защо говориш така?Щом е избран,значи по-голяма част от българите искат приятелство с Русия.Като дойдат следващите избори ти избери някоя изтривалка на американците.

Как да няма? Няма български президент, а руски агент, ЯСНО ЛИ Е АЛАНКОЛУ?

Само русофилите се плашат...и то от собствените си лъжи...да не умрът от глад и студ, от ваксини, от "могилизация", от бомбени заплахи и т.н. А нормалните хора ще отидат и ще гласуват на 02.04.2023

„Имаме нужда от демократично мнозинство, което да има воля да извърши промените. Не е възможно повече такъв грабеж от магистрали, от пътища, от всичко, от което може да се краде, дори от образованието, дори от здравеопазването. Не можем да продължаваме така и ние ще настояваме за възмездите, за да върви България напред. Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа! С Вас сме!“, завърши Румен Радев. някак си пошло..... звучи днес.

Звучи актуално !

След като вече две години страната се управлява директно от копоите на президента, за действията на които ТОЙ носи ПЕРСОНАЛНА отговорност?

Този е преписал некоя реч на бай тошо