Радев: Най-после започват да се вземат мерки за повишаване статуса на заетите в армията

Българският държавен глава посети учебния полигон "Ново село" заедно с президента на Италия Серджо Матарела

Обратно в новината

Коментари - Радев: Най-после започват да се вземат мерки за повишаване статуса на заетите в армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30-те сребърника свършиха работата значи.

По принцип президента се явява главнокомандващ по Конституция! Защо досега си е бъркал в носа и нищо не е правил, та сега изведнъж му просветна??

То хубаво, само че първо разкарайте стотиците търтеи по щабовете в София, които освен че не правят нищо, ами взимат три пъти колкото служещите реално изпълняващи някакви функции. Не може търтей, който смята цената на паната за оградата на поделението да взима 5000лв. заплата, а хората по бойните поделения да взимат по 1500.

Американската марионетка мутрафона Радев вече съвсем открито рабори за САЩ. Повишаване на статуса на военните за него е наливане на пари в военната промишленост на САЩ с поръчки и поддръжка на супер скъпите им бвоенни боклучори. Повишаване на статуса на военните за мутрата Радев е важно, а повишаване статуса на народа не е важно. На безполезните ни военни от които няма и няма да има полза ще наливат пари за заплати хвърлени на вятъра. България така или иначе няма средства да поддържа боеспособна съвременна армия. Освен това има много по-важни неща които трбва да се направят за повишаване на статус на гражданите в България. Ако се разпусне армията напълно, ще се освободят много пари за повишаване статуса на целият народ, и освен това тези търтеи които сега са в армията ще се включат в производството на материални блага. На България и стигат 100 професионални военни за диверсионни операции и обучение на гражданите за да са способни да воюват ако има нужда. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Венци,...Венци! Явно не си чувал приказката - който не храни своя армия, храни чужда, в казарма не си ходил, ама акъл чрез собствено предаване си готов да водиш... Военните били излишни -нямам кометар и оценка на тъпомера!

Какво не разбра от това че ние в момента храним чуждата армия на САЩ и НАТО?! С толкова нисък интелект като твоя по-добре се ваздържай от коментари. Явно си военен дебил. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

повишаване статуса на военните?? ако става въпрос за заплати, лесно ще им ги повишите, ама вие военните ще си останете пословично глупави и ограничени индивиди !

ИЗЧЕЗНА МИ КОМЕНТАРА НЯКЪДЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНИ ПЪТЕКИ?? ...РЕШИХ ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯ ЗАЩОТО ИМАШЕ ЖИВОТ САМО ТРИ МИНУТИ!:))) САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 4 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!

""Ресурсната неосигуреност на армията и ниският социален статус постепенно ще остават в историята". Е какви времена бяха по времето на соца - военните осигурени пожизнено и с гарантиран социален статус . Като малък пример - генералските блокове в кв. Изток . Историята май се върти в кръг.

хървати,румънци покрай войната си разкараха старото руско оръжие и техника, и поличиха по- ново западно.А тогава служебните слуги на мунчо настояха да си пазим вехтите ссср реликви. С какви очи тоя същия говори за модернизация? Червен ко.п.ел.д.ак.

Получиха или купиха?

Десетилетия наред рушиха, а сега взимали мерки! На повечето казарми не останаха дори и колоните, а изгнилото желязо, което някога е било военна техника замина за Украйна. Тенденцията и в Европа, и в Америка през последните години е на отлив от военните сили, който се засили след войната в Украйна. На повечето хора не им се умира за икономическите интереси на шепа тлъсти шопари, които презират собствените си държави.