Радев на приема за 24 май: Българите сме неделима част от Европа не по милост, а по принос

Има един ден в годината, в който България е такава, каквато всички ние искаме да я видим - единна, усмихната, одухотворена, уверена в себе си. Има един празник, за който не спорим, каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев на приема за 24 май: Българите сме неделима част от Европа не по милост, а по принос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам Къро на снимката, а те го убиха, нема значение.

Деси по халат ли е ?

Деси е по нощен халат :))

деси винаги изглежда все едно е по халат! на нея, и онази монтафонка вице президента ни дори прическите винаги са все едно са си спали на бюрото!

Sme6nik

бе? Каква красота, само! Нямам повече думи!

иронията си е ирония, ма твоето направо си е гавра!

Един президент и някакви мекерета около него. Ще го направим премиер за да почисти държавата от клоуни и подопечни.

Не й върви на президентшата с тоалетите... Дрехата/костюмът е хубав, но на нея никак не й стои. Впрочем за почти цели 2 мандата, при всяко нейно появяване все това се набива на очи - така и не се намери дреха, която да й прилегне и да й застане добре. То кой ли не опитва, Невена и други корифейки на дамската мода, и нищо. Я да се свършва този мандат, пък да се издокара както тя си знае - с късата пола и сетренцето отгоре, както беше в нощта след първата изборна победа! Тогава всичко ще си застане на мястото. И тя добре, а ние - още по-добре, че не я гледаме отникъде...

Проблемът не е в дрехите в този случай

Поне да беше случила с цвета - нещо беж, екрю, графит, мастило, но бяло...

Хубави изказвания правиш, само грешката ти беше оня вдигнат юмрук, къде опропасти всичко, а и тая лелка я смени вече.че прилича на домашна помощница.

Русене, оспорван е само 3 март и всички знаем защо, но това няма да продължи дълго.

Гълъбчето не се вижда между двете биволици.

Си уреждат забава! Едни и същи мутри в политиката, в парламента, , президентсто, правителства, гейове, по медиите- отвпат! Демонстрации- вид манифестации , гръмки изказвания « да съхраним българското слово» от човек, който срича, издига лозунгт на турски,.... А къде са истинските българи, които носят словото в сърцата си ?

Получават награда Booker.

Евгени Минчев като третия брат на Кирил и Методи.

Всички стоят много нелепо на снимките, но най-нелепо стои ЗКПЧ-то, което е едва до рамото на Каминото на Мунчо. Ергений Минджев къв го държи там на това мило събитие и в качеството му на какъв?! А поздрав от новия генерал-губернатор на колонията имаше ли?

хм....

Американските прасета се събрали да пият чай . Няма по големи нещастници Нека си вярват

Де да беше вярно! За 33 години съсипахте държавата, за това сме най- бедни в ЕС.

Съсипаха я държавата по поръчка отвън. Работят на поръчка хората, няма тънга-мънга.

Не му пука от никакви мунчовци и кратунчовци, нито от разни пепета и всякакви други ментета

Барем да беше осъдил някой... За какво да му пука?

Главния прокурор не издава присъди за да е осъдил някой. Доста обвинения бяха повдигнати срещу олигарси и престъпници, затова им е като трън в задника на всичките.

Кажи снощи де ядохте и пихте с Митрофанта?

Коя е твоята родина майка и чий агент на влияние си? Чий хий дири в ЮАР Мунчо? Кой "вишист" от Израждане арестува за вандализъм Мунчо?

Какъв вандализам бе пънчо?

Браво Рачо,само че братушките не мислят така ,Преди Путин публични обиди България ,като каза че кирилицата пройзхожда от Македония имайки предвид,днешната югославска бановина,,защото по времето на Кирил и Методий несъществуващи такава държава ,а областа Македония се е намирала около Одрин ,тема Македония ,Солун също е бил византийски град,но там са живели десетки разни народности ,и не само това,скоро гледах видео в Ютубе ,един руски пропагандатор ,нарече България историческо нищожество ,има го в ютубе репортажа ,когато сме дали азбуката и ,църковнославянски книги на Киевска Рус ,Москва е Била едно дървено селище насред Блатата,затова на тамошните славяни им викат Москали,Москвити,блатни хора занимаващи с разбойничество ,горе долу като сега

След като си имаме цар за какво ни е Радев?

България няма цар, а Радев трябва да е премиер.

Който има достатъчно съгурни и гарантирани парични извори,и е надхитрил финансово другите,само той може да се гордее,че е със българска култура!

Е,добре,де защо тогава България си остава бедняшкият дом на Европа със корумпрани и крадливи политици,заради,кото пололовината българи са избягали във западна Европа,а селата обезлюдени!Със таква култура ли да се гордея!

За Европа сме много важни,за това са ни окупирали!Дъртия бастун бай дрън го каза вие сте границата между техния враг не нашия.

Ако се състави правителство следващия ход е импийчмент за Мунчо. Гнома го обеща предизборно.

България = траки + българи. Гърция = траки + египтяни

Като гледам изродите, поканени на това събитие, което би трябвало да чества българската култура, се радвам, че не съм в България.

България никога не е била в ЕС ! България си е в България.

Наше момче е червено и руско. Браво, браво.

България винаги е била в Европа! Но няма нужда да е в ЕС!

Част от коя Европа? Тази сегашната с гей парадите, с лицемерната полиитика, с политици лобисти на частни корпорации ,които подсрекават и лъжат украинците че им помагат а ги ограбват и пращат на сигурна смърт?

Браво Г-н Президент! Достойни думи от достоен мъж! Плъховете,помиярите,дебеловратите нискочели,джендър-левите,полит-проститутките и откровените махленски боклуци с мания за величие остават и сега на светлинни гидини след теб.

Бай Петкоооу Яко си изплискал легена Мунчо е мухльо. С парите на държавата е купил апартамент на лИбовницата, тапанил я в работно време.Накрая не искаше да се жени за нея та Решетников и Путин го натиснаха да се вземат с Деса простакеса.

Един е Путин и Мунчо е негов клепоух пророк!

Не закачайте Рундьо! Той е мой незаконен син. Сноших се с хасковска каунка и се пръкна Мунчо. Одрал ми е кожата Ушетата, нослето и интелекта е взел от мене. :)))

И какъв е този български празник с тези гнусни отрепки на снимките? След толкова стотици години на оцеляване, тези боклуци ли са водачите на нашата Родина? Това са само предатели омесени с джендъри и някакъв брадат козел, наричащ се лорд. Ми че ние по нашите земи не сме имали лордове. Тоя гнусар защо не отиде в кралството на лордовете и там да се изявява? Отвратителен до повръщане индивид

май подлежи на държавна измяна понеже е военен ... не може да сужиш на друга държава...

РАДЕВ- оставка и на съд ,за държавна измяна !!!

Да бъде разпнат на червена петолъчка и изпратен на Жужето в Бункера.

Рундьо, ти си вмирисана руска партенка и галош. Кой те докара такова недоразумение не сме имали за пРезидент.

не приемаме руски марионетки за авторитети...

Двама - трима президенти, Деси Банова, Иван Гешев и Егений Минчев - Мазератито.Егати празника!

Stanko

Радев,Радев...

Муньо за нищо не ставаш. Падни за лицеви опори или направи превъртане на лоста. Неграмотен славяновски праз.

Каква "славянска" писменост ве, червен катил? До 17-ти век има само един писмен език - Свещенният Старобългарски език! Единствен Българският език е АНАЛИТИЧЕН всред "славянското море" СИНТЕТИЧНИ езици. Кирил и Методий са дипломати на България а не измислители на писменост. СВЕЩЕННАТА ГЛАГОЛИЦА(сричковица) е естествено буквено продължение на сричковия ЛИНЕАР Б от бронзовата епоха. Всички символи на ЛИНЕАР Б са букви от ГЛАГОЛИЦАТА. В началото на 4-ти век в епископския престол на Доростолската епископия (Силистра) под наставничеството на епископ OYPФIЛА и покровителството на най-големият български светец и създател на България (чрез имперски закон за автономия на Мизия(Верска област България), Св. Цар Константин Велики, книжовника ЕТИКУС ИСТРУС извършва реформа на древния тракийски език в днешният Старобългарски език. Четете научните трудове на канадския професор по Сравнително езикознание г-н Георги Сотиров.

от коя точно фондацийка на дедо Сорос си? Щото дедо ги има таман над 2 000 такива. Селска пръчка, работиш на поръчка и си много евтинджос - за 50лв. можеш да напишеш всякакви лъжи и гнусотии!

Напиши адреса, блядь. Лично ще ти го обесня!

Доста смешен коментар. Така наречената от теб старобългарска писменост си е чисто славянска. Прабългарите са си имали собствена писменост от 3000 години. За какво им е трябвала нова освен за подопечните им славяни.

Като гледам снимките в статията - ми там всички едни просветени, културни, одухотворени, носители на българщината, народни будители... Изобщо - целият български "елит", да му ЕПМ! Баси, Княз Борис І и цар Симеон Велики сигурно се въртят като перки в гробовете...

Къв българин си ти бе руска подметка.

Странни лица се виждат на снимките с присъстващите на събитието. Резонно е да са поканени хора от сферата на науката, изкуството, културата и образованието. А вместо това се виждат обичайните политици и приближени лакеи на властта. Странна двойка, будеща недоумение, са гл. прокурор и "лорд" Е. Минчев.

се очовечава - вече не плюе на празници.Но защо винаги, когато го видя, започва да ми мирише на сяра!?

Ракия с туршия Вино с ъс сланина. кеф

И праз

От официалната преса: "Руската посланичка у нас Елеонора Митрофанова не бе сред присъстващите, но за сметка на това украинската посланичка в София Олеся Илашчук уважи събитието по случай празника." Значи ли че "руската посланика" не уважи събитието, или просто не беше поканена?!

Не не го уважават тоя празник ! По руската история кирилицата я е измислил Ленин или е Македонска ! България не е братска страна а е колония поитваща се да стане независима ! И господаря никога не празнува със слугите си ! На снимка да виждаш усмивки като за празник ?

От къде се взе тази омраза и това опростачване?. Ми той Ленин не е създал украинците, ами то първият човек е украинец. Според македонците, всички хора са произлезли от маймуните, само те горките произлезли от българите. Ми те англичаните и американците ни бомбардираха за да ни спасят от руснаците. Ми то 9 май не е победа над фашизма и нацизма, а ден на Европа. Ми те не американците пуснаха атомните бомби на Хирошима и Нагасаки, ами това го направи СССР. Чърчил ни беше най-големия приятел, ...

Какво значи "по принос", на никого нищо не дължим, че да се доказваме и обясняване. Европа е просто един шибан континент, а ние сме част от него защото сме си харесали територия от Римската империя и сме си я отвоювали със сила.

Бря, Деса Простакеса скоро не беше се мяркала. Тя като каква е там, btw? И разбира се, винаги докарана в парцал, който най-малко подхожда на структурата ѝ на нещо средно между плувкиня и боркиня. Нямам търпение гълъбарникът да бъде разтурен и Мунчо пак да започне да оплаква страната, както го правеше преди да докопа властта.