Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага

Президентът нарече спекулации твърденията, че страната ни подкрепя сделката за 1 милион снаряди за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лесно да си руска подлога.

BOKLUK!

Само да стъпи Путин на българска земя.. ще го арестуваме и гаврим докато го предадем на съда в Хага.

Клепоухия на жена си не смее да отговори, та какво остава за друго.

Зеления чорап се върти точно като леля курни-не даваме ама изнасяме или не сме нито мъже нито жени а нещо по-модерно (вие си го оприличете):)))))))))

Ама, че в тъпа държава живеем! Що за провокационни въпроси?! Чисто хипотетично няма как да се случи, защото ВП няма да дойде тук.

Разбира се, че ще го арестуваме , но после българският съд ще го пусне под гаранция от 1000лв и Путин ще избяга в Южна Африка или Дубай. Бай - бай.

Имах един учител, който прозинесе култова реплика, защото много говорехме в час. Каза: "Ей, начи в момента в който си отворя устата да кажа нещо и чувам гласа на някой простак" И за да не чува гласа на някой простак, тоя пъпеш предпочита да си мълчи или да увърта

Господ да убие пп и ДБ. Те го докараха на власт.

"И разясни, че ние само подкрепяме общата политическа рамка по отношение на Киев, но присъединяването към общата обществена поръчка за един милион снаряда е само по желание. Нашата страна с още десетина други няма да се включи в нея, обясни Радев." ... Много ясно! При положение, че сме един от големите производители на такива играчки, а търсенето в момента е огромно, откъде-накъде ще се ангажираме с доставки на фиксирани цени за да покажем подкрепа към Киев? Не е ли по-резонно да продадем, да речем 10% на такива цени, за да покажем солидарност, а останалата продукция - на този който даде повече - Азербайджан, Узбекистан, че и Полша ... Щом искат да се бият хората, да им доставим джепане да се радват. Може на украинците да им дадем 30-40 Д-20-ки от музея да стрелят с нашия калибър. В тази ситуация трябва да гледаме нашия интерес - повтарям - НАШИЯ! До момента от ЕС ни използват за изтривалка точно, защото козируваме. Колко добри сделки изтървахме, защо още не сме в Шенген? Втора ръка хора ли сме? Хайде да си гледа всеки интереса!

За какво му е на Путин да идва у нас. Той вече няма място на този свят. Време му е за онзи.

По скоро американска такава.

Аз сам путлераст обичам на чечевдси чурки да се тричам . Аз путлераст да се наричам, първа радост е за мене . Дошло е време с КГБ-гейски братушки да се ебеме.

От два стола та на земята

И тези мисирки са отишли чак там, за да зададат точно този въпрос! Кой им плаща подобни разходки?

Радев, вместо да се чудиш, как по-уклончиво да отговориш, защо просто не викна "Искате ли да направа едно коремно?" Всички щяха да забравят, какво са те питали.

Каква руска подметка гадна си ти Мунчо!

Ако беше президент на място щеше да отговори дипломатично по следния начин - арестуването на държавен глава на ядрена сила може да се възприеме като пряко обявяване на война на съответната страна. България не жеале да обявява война, нито да участва в такава!

за теб май българин е синоним на подлога.. Защо обиждаш човека. Ако е българин не означава че е американска подлога!!!

Я кажи , кога за последно си падал от шамар по гръб? Щял да се гаври, дебила!

По-скоро е на обратното - той е за бой, че ги домъкна от отвъдното господата Киро и оня другия дето му забравям името! А после последните се коалираха с ДБ-то.

Когато си руска подлога...

Това не му е като да си вири юмручето и да се прави на мъж пред дечурлигата. Или да прави коремни и лицеви опори. Сега е по-нисък от тревата и по-тих от росата

Какъв е този боклук, който се изказва от името на България? Президента няма функция да определя външната политика . Доколкото знам все още сме парламентарна република. Служебното правителство има само един мандат - да подготви следващите парламентарни избори и да решава някакви неотложни задачи. ККъм днешна дата - 10 дни преди изборите има секции в чужбина, където машините за гласуване всеоще не са пристигнали, което значи, че нама да има време да бъдат тествани и проверени. В същото време Мунчо се изтъпанчил и руши репутацията на страната ни. Серсеминоо !

Веднага ще го натиснат от ЕС. Не може да заема страна. Точно това, което е направил е дипломатичен отговор.

Жалък руски слуга

Отговора на Радев беше точно като негова карикатура завраята в задника на Путин. То е ясно, че путин хуйлото няма да стъпи повече в ЕС, но ти покажи малко гордост и кажи НЕ Няма да го задържим или ДА Ще го задържим! Тъпак!

Само мога да се гордея с позицията на Президента на Република България Румен Радев. Не само той, но и още няколко държави отказаха да предоставят оръжие на Украйна, но България бе първата държава с такава позиция. Общо десет държави отказаха да са част от държавите в съюза, които искат войната да продължи като изпращат оръжие за постигането на МИР.

Не се коркайте козячета, руският президент ходи където си иска, както си иска и когато си поиска. И не се е пръкнал този, който ще посмее да му посегне. А на безсмислен и провокационен въпрос НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ е отговорил точно по полагаемия се начин.... С което ви е вдигнал кръвното.

Абсолютно! Докараха на власт и коалиционното си партньорче - БСП.

Като го светна с едно жълто паве тоя малоумник, съвсем ще започне да пелтечи. Така поне ще съм сигурна защо бръщолеви несвързано.

Ами "Кой предложи Пеевски?" и "Чий е Крим?" се изтъркаха вече... Важното е, че журналистическият хор винаги е готов да подхване поредният идиотски въпрос и да го повтаря в екстаз. Защото да задаваш въпроси за икономическото състояние на страната например е трудно - изисква да четеш, да съпоставяш данни, да разсъждаваш...

Това риторичен въпрос ли е? :)

ще гласувам за Възраждане номер 3 пък вие ми викайте копейка и копейките са пари руска банка не е фалирала а западни колкото щеш това е приемете го пък ако ще да не ме вземат войник за Украйна

Варварин не се арестува ,той се трепе!!!

Мунчо -това казва всичко за този образ.

Долен спукан капут..

Само, че поговорката каквото повикало, такова се обадило, важи с пълна сила, та в ная връзка, да не вземеш да го превариш!!!

който на два стола седи, на земята пада

Прокремълската мършичка в мен взема превес. Ето това каза зеленото чорапче.

Макар, че Радев се изявява доста често като върл евроатлантик, не мога да не призная за изразеното от него собствено мнение, защитаващо националните интереси на България (най-сетне някой се осмели да тропне поне малко с крак срещу глобалистическите началници)!!! МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДЪТ НИ Е ПРОТИВ ПРАЩАНЕ НА ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА!!! КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С МЕН, Е СВОБОДЕН ДА ХВАЩА АВТОМАТА И ДА ХОДИ КЪМ ОКОПИТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАШИЯТ НАРОД ДА БЪДЕ ПИТАН МАСОВО ПО ВАЖНИТЕ ТЕМИ, А НЕ РАЗНИ ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМИ МАРИОНЕТКИ НА ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА, ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ КАТО ГОСПОДАРИ НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ!!! ТАКА, ЧЕ НЕ НА ЕВРОТО!!! НЕ НА ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА!!! НЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ!!! НЕ НА ВТЕЧНЕНИЯ ГАЗ ОТ ФАЩ НА 4НА ЦЕНА!!! НЕ НА НАСЕКОМИТЕ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРОБУТАТ!!! НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНАТА ПОЛИТИКА, ВОДЕНА ВЕЧЕ НАД 33Г!!! ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!!

Радев, подминавай микрофоните, защото тези нямат задръжки. Следващият път не се знае какво ще те питат. Те затова са изпратени и получават съответните пари.

Изобщо не са 10 държави, а са само 2 - Унгария и България!!! Полша и прибалтийските страни не са част от това споразумение, защото имат директни договори с Украйна и тяхната помощ щ е е по-голяма. Наглото същество е и огромен лъжец. Мунчо, нямаш мандат да се мешаш в външната политика на държавата - има решение на Народното събрание

Радев, магаре с магаре, кажи защо "неутрална" Австрия е в тези 17 държави, които са в сделката за 1 милион снаряда?

Ако дойдел на наша територия. "Ако" е славна дума - цапа гащи и мирише. Рушлшята нали ни обяви за неприятелска държава, ерго няма как Хаяско да дойде на наша територия. Такива въпроси служат само да си създаваме дразги помежду си. Ами ако баба му беше мъжка?

Не е лесно да си безпринципен и да се опитваш да се кланяш на двама господари. Как си се навел да целунеш ръка на единия и другия се е възползвал и те е оправил.

от край време малоумните са освободени от военна служба,така че нема се плашиш,тебе никой никъде няма да те прати

Austria, Belgium, Croatia, Cyprus, Czechia, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Luxembourg, Malta, the Netherlands, Portugal, Romania, Slovakia, Sweden and Norway

С една дума на теория ние подкрепяме, а на практика НЕ! И искаме подкрепа от ЕС и искаме подкрепа ама ако може от нас НИЩО. Типичен Бай Ганйо!!!

Радев, Подминавай микрофоните и си таковай таковата някъде другаде