Коментари - Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага | Днес.dir.bg

Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага

Президентът нарече спекулации твърденията, че страната ни подкрепя сделката за 1 милион снаряди за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага | Днес.dir.bg

Коментари

Радев е като Макиавели.

О С Т А В К А

Дали Президента ни ще арестува ДжоБайдън ако дойде в България, затова че преди няколко дена американците принудиха българите да започнат строителството на няколко нови Военни завода за производство на 155мм. снаряди с обеднен уран( Радиационния елемент ще бъде доставян с амер.самолети в американските бази в България и от там директно до поточните линии на военните заводи. Плана е преди края на годината заводите да започнат да бълват продукция на трисменнен режим-радиоактивни снаряди с обеднен уран. Така освен Сърбия и украйна, вече и България ще се присъедини към териториите замърсени с радиация. Или най-малкото българските работници произвеждащи боеприпасите ще бъдат Облъчени с Радиация.

РУМБЕТО ЩЕ ПАНДИЗИ ПУТЛЕРЕТО

ПУТЛЕРАН ЩЕ ГО МУШНЕ НА МУНЧО В КРИВАТА ДУПКА АКО ГО ПРЕДАДЕ В ХАГА

Руменчо, къде си бе? Търсят те тука едни хора отпред, искат да те бият!

М Д ЕБ МОДЕРАНСКА

РАДЕВ–ДУПЕ ДДАВАМ ПУТАРАН НЕ ДАВАМ.

Оказва се че според него генерала летец Радев не разбира нищо от воено дело сръвнение с него ,драгалевския манго ще свърши като Богдан Филов ,ако до тогава М6 не сиго прибере в Англия

СЛУШАШ МИ РОШАВИА РОШКО

Радев е руска подлога.

ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА?

РАДЕВ–НАШИЯ ПЕДРО АМОЛДОВАР ША СЕ ЗАДАВИ ОТ СВИРЧОЦИ.

Президента е прав! До сега така нареченият ЕС носи на България само щети!

ЕС ЕС ЕС ЕР

Генератора д г ду...ш

Рундьо (Мунчо) Радефф с уста като кокоша трътка да отива в Масква. Жалко човече,

Иначе Путин щял да го арестува Киро Простия по заповед от Дубай, както стана с Бойчо.

Има тука едно добиче, маймунка на клоуна ЗеленсКОЙ дето праска десетки +- с програмка за смяна на IP-то и се мисли за Велика Маймуна от оная планета. Ха, ха, ха - действай душицата...

Dirът.......ф гЪзо.

ДИРАГИ ПУТЛЬОРАДЕВИ ШЛЯКАТАГИ

Тебе ще импийчнем

Само от въпроса дали ще арестува путин вече има жълтичко на гащите.

Хжди в укрАина търсят пушечнж месо .

Алу у генератора пак ли се правиш на интересен...

все едно обединения запад е дошъл да гласува тука

Точно в целта, но тъпанарина, агент на русия няма да се трогне, докато не заиграят тоягите по него

отдавна ви виси едно дърво на тиквенските номера и накрая ще го хапнете

В Царство Българиия руските агенти и шпиони, даже и генарали, като мунчо са били разстрелвани безмилостно.

Абе аланколу, руско дермо, обирай си крушите от София и България, върви при господарите си в руската кочина, ЯСНО ЛИ Е?

В Герб и ПП са денонощно дежурни преди изборите да пишат коментари и да слагат минуси на всичко и всички, които са против техните материални интереси... Спрете излагате се даже направо сте смешни

шайка малоумници, които без измама нищо не са постигнали

Никой няма да посмее да арестува Путин или който и да е друг лидер на ядрена държава. Защо ли? Прочетете какво означава израза - Casus belli! Тогава се упражнавайте на тема арест!

Радем не е нито съд нито прокурор да каже.. До не сме в руската кочина еднолично диктатора джудже да е прокурор, екзекутор , инквизиция

С право ви е страх, че всичките национални предатели ще се чудите как и къде да бягате!

те националните предатели са се сънрали в момента в една платена от Рашка партия - вГъзраждане там направо едно бесило трябва да се инсталира и 1 по 1 предателите може и гилотина за по-бързо

Този въпрос не е в юрисдикцията на Радев.

Избрал като Юда нашия русороб пред род и родина личния джоб. Без капка достойнство, затваря очи. Плюят върху му, а той: Дъжд ли вали? Гнусно нарича безродния русофил, всеки който не е като него: Дебил! Мрази, презира, примитивен до гроб. Сочи всеки патриот за враг русофоб. Има култ към мавзолея и МОЧА на окупаторите и счупената плоча. Милее за старата номенклатура и още си иска червената диктатура. Няма почивка. Щом не шпионира, опорки в нета трола тиражира. Възторг на теле буди в него Русия. Към родината обратно. Лее помия. За лилипутин от радост подскача. СССР възбужда го. Направо откача от снимки на хиперзвукови ракети, безаналогови танкове и самолети. Изменника сляп е слуга на хазарите, сменил с монголски ботуш шалварите лицемерно плюе западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Искат да сме бедни, болни и гладни. За поука на други за свобода жадни. Рушат по кремълски указ страната, ренегати имат на държавна заплата. Имат си и Мунчо, фигурант назначен. Предателски бос. От Москва одобрен. Задунайска губерния още сънуват. Троянски коне внедрени бълнуват. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Опиянени днес от смърт и разруха Невинната кръв не видяха, не чуха Готови да бутнат надолу по склона И наш'та страна таз пета колона. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има! С мегадело в Хага за тая пасмина. Мунчо също така го чака зандан. Иде край за русоробската сган.

България има много силна историческа връзка с Русия - по-силна от всички бивши страни от блока и това никога не трябва да се забравя. Част от руснаците взеха да питат - защо ги освободихме тия? Така, че нашата позизиция трябва да е балансирана и на никакви външни сили не трябва да се позволява да я правят крайна. Президента е крайно време да вземе твърда позиция за мира. Да предложи България да е посредник и място за сключване на мирно споразумение!

При какви условия за Украйна?

Трябва да спрем да обезценяваме дейността на българското революционно движение и хилядите български патриоти дали живота си и да преписваме всички заслуги на Русия. Руската Империя е имало свои интереси в тази война. Част от тях са били конфликтни на нашите интереси. Без Левски, Ботев, Раковски и БРЦК България щеше да е още част от Турция. В днешно време да повтаряме политическите опорки от соца, че дължим освобождението си изцяло на "братска Русия", не е нито патриотично, нито е исторически вярно.

До дежурния преди избори - само не разбрахме от Герб ли си или от ПП? И не никой нищо не омаловажава, но 500г. са достатъчно доказателство колко сме могли да се освободим сами или явно по щабовете вече сте напълно малоумни? Айде сега поне 60 минуса с другите дежурни или останахте по-малко вече?

България има силна историческа връзка с Русия, но тя не е никак ласкава за нас. Руски интереси, а не добруване на България. Комунистически гнет, превръщане на България в сателит на СССР.

Украйна е с още по силна връзка с Русия, ама какво я сполетя?

боклук, Мунчо, вече съм абсолютно сигурен, че е лично заплашен от руснаците и се бои за живота си и тези на неговите близки.

Браво г-н Радев.Ревете атлантици.Идва Възраждане

червен хуй в гъза ти, тъпако, хаха. Поклонете се пред вашите нови китайски господари, рузня.

Другарю...виж к.в.о става в рф...Протести в Русия: "Събудете се, грабят ви!"... а ти на к.в.о се кланяш!!! България е ЕС и НАТО!!!

Нека подлогите на краваря Бай Дън да обяснят като са такива отворковци как да стане тая работа -хем да въоръжаваме безплатно украинците, хем да ги издържаме за да се бият в полза на Америка и в същото време да сме богата и преуспяваща държава. Ами подобно нещо го няма никъде по света. Прав е Радев, като се поставят на везната интересите на българите и тези на урките, направлявани от Запада той като български президент е редно да вземе и защитава интересите на българите. Тези които много лаят тук като побеснели песове за украинците ами да отиват там, да вземат пушките и да се бият за тях. Иначе е много лесно да си натискат миризливите задници пред компютрите и да пишат простотии очаквайки Сорос и подопечните му гринговци да осребрят с една шепа долари. Жалки сте, слугите на американските джендъри.

за спазване на графика и процеса по изтеглянето на американските военни и техниката им от 4те бази са поканени Международни Наблюдатели от други държави като РУСИЯ и Китай. Те щели да осигурят безпроблемното протичане на цялостния процес. От Руска страна са изявили готовност да осигурят Насочващи Ракетни Системи от най нов клас за да няма излишно туткане и офлянкване(бавене) от американсканска страна и цялостно спазване на сроковете по изтеглянето.

Хахахахах

Единствения трезво мислещи български политик

... стоящ на два стола, между два огъня. Целящ вълка да е сит и агнето цяло. Във всяко негово действие прозира активирана клетка на Кремъл. И като мисъл, и като изказване, и като действия. Трудно е да се каже до кога ще издържи така.

А що не арестуваме Митрофанова и да я пратим в Хага? Малко свят да види и тя, че тук горката много го закъса с балканците !

Арестувания в България ще е ДжоБайдън ако се появи от някъде този изкуфял Пенсионер. Нашият Президент вече изгони американската посланничка (Херо Мустафата) от България за извършване на ШПИОНСКА ДЕЙНОСТ,като й връчи за Довиждане документи - 1 годишно предизвестие за ЗАКРИВАНЕ на 4-те американски бази. Според СЕКРЕТНИЯТ ДОКУМЕНТ: Считано от 01.03.2023 г. започва да тече 12 месечното предизвестие по закриване на 4те американски бази и процеса по цялостното изтегляне на американска военна техника. Крайния срок е 01.03.2024г когато се навършват 20 години на България в Нато. На тази дата България ще има право да излезе от блока и да се нарече - СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА Държава.

Сомнабулските ти брътвежи от записките от психодиспасера ли ги извади?

А.б.е другарю резидент к.в.о защитаваш??? Нахлуването в Украйна, отвлеченити деца, репресиите на гражданите в московия, всичко разрушено и всеки отнет човешки живот!

Кое ме е ясно тук

Румбата е прихванал съдбата на бай тошо.. Краят ще е същия!

Гнусен путкин гъзоблизец, тъп селски цървул с лампази върви на майна си гъзина, София не е за тебе, България също, пръждосвай се при господаря си, убиеца путкин

Да не се насереш от напъване, че може и някой инфаркт да получиш, на твоята възраст ...

Ще те анатемосат май скоро ....

Няма ли кой да му набие канчето на този лакнар?

С меките китки, меката пишка и широк отвор !

Тъп, по тъп, най тъп, мега тъп, радеффф

не е моя президент, той е руски резидент

Плюя на теб страхливецо! Руски плъх!

Тази селска креатура няма никаква изпълнителна власт но се вре навсякъде, защото е тъп ксто руска балалайка

Радев НЯМА правомощия по темата. Този въпрос се решава от независимата съдебна власт. Питайте прокуратурата, а не президента по темата!

се казва Радев, който Путин използва всеки път когато влиза в полов акт.

Няма да помогнеш на Киев с оръжие, но си отворил голяма уста за пори от Брюксел. Цигански лицемер!

Всички БГ политици сте ми втръснали до отмаля - зависими, некомпетентни, нагли, безполезни

мн. плу̀жеци, (два) плу̀жека, м. 1. Охлюв без черупка; гол охлюв. 2. Прен. Човек, който угодничи, подмазва се, пълзи пред другите, Мунчо пред путлер в случая

Коментари - Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага | Днес.dir.bg

Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага

Президентът нарече спекулации твърденията, че страната ни подкрепя сделката за 1 милион снаряди за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Радев коментира дали България ще арестува Путин по искане на трибунала в Хага | Днес.dir.bg

Коментари

Радев е като Макиавели.

О С Т А В К А

Дали Президента ни ще арестува ДжоБайдън ако дойде в България, затова че преди няколко дена американците принудиха българите да започнат строителството на няколко нови Военни завода за производство на 155мм. снаряди с обеднен уран( Радиационния елемент ще бъде доставян с амер.самолети в американските бази в България и от там директно до поточните линии на военните заводи. Плана е преди края на годината заводите да започнат да бълват продукция на трисменнен режим-радиоактивни снаряди с обеднен уран. Така освен Сърбия и украйна, вече и България ще се присъедини към териториите замърсени с радиация. Или най-малкото българските работници произвеждащи боеприпасите ще бъдат Облъчени с Радиация.

РУМБЕТО ЩЕ ПАНДИЗИ ПУТЛЕРЕТО

ПУТЛЕРАН ЩЕ ГО МУШНЕ НА МУНЧО В КРИВАТА ДУПКА АКО ГО ПРЕДАДЕ В ХАГА

Руменчо, къде си бе? Търсят те тука едни хора отпред, искат да те бият!

М Д ЕБ МОДЕРАНСКА

РАДЕВ–ДУПЕ ДДАВАМ ПУТАРАН НЕ ДАВАМ.

Оказва се че според него генерала летец Радев не разбира нищо от воено дело сръвнение с него ,драгалевския манго ще свърши като Богдан Филов ,ако до тогава М6 не сиго прибере в Англия

СЛУШАШ МИ РОШАВИА РОШКО

Радев е руска подлога.

ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА?

РАДЕВ–НАШИЯ ПЕДРО АМОЛДОВАР ША СЕ ЗАДАВИ ОТ СВИРЧОЦИ.

Президента е прав! До сега така нареченият ЕС носи на България само щети!

ЕС ЕС ЕС ЕР

Генератора д г ду...ш

Рундьо (Мунчо) Радефф с уста като кокоша трътка да отива в Масква. Жалко човече,

Иначе Путин щял да го арестува Киро Простия по заповед от Дубай, както стана с Бойчо.

Има тука едно добиче, маймунка на клоуна ЗеленсКОЙ дето праска десетки +- с програмка за смяна на IP-то и се мисли за Велика Маймуна от оная планета. Ха, ха, ха - действай душицата...

Dirът.......ф гЪзо.

ДИРАГИ ПУТЛЬОРАДЕВИ ШЛЯКАТАГИ

Тебе ще импийчнем

Само от въпроса дали ще арестува путин вече има жълтичко на гащите.

Хжди в укрАина търсят пушечнж месо .

Алу у генератора пак ли се правиш на интересен...

все едно обединения запад е дошъл да гласува тука

Точно в целта, но тъпанарина, агент на русия няма да се трогне, докато не заиграят тоягите по него

отдавна ви виси едно дърво на тиквенските номера и накрая ще го хапнете

В Царство Българиия руските агенти и шпиони, даже и генарали, като мунчо са били разстрелвани безмилостно.

Абе аланколу, руско дермо, обирай си крушите от София и България, върви при господарите си в руската кочина, ЯСНО ЛИ Е?

В Герб и ПП са денонощно дежурни преди изборите да пишат коментари и да слагат минуси на всичко и всички, които са против техните материални интереси... Спрете излагате се даже направо сте смешни

шайка малоумници, които без измама нищо не са постигнали

Никой няма да посмее да арестува Путин или който и да е друг лидер на ядрена държава. Защо ли? Прочетете какво означава израза - Casus belli! Тогава се упражнавайте на тема арест!

Радем не е нито съд нито прокурор да каже.. До не сме в руската кочина еднолично диктатора джудже да е прокурор, екзекутор , инквизиция

С право ви е страх, че всичките национални предатели ще се чудите как и къде да бягате!

те националните предатели са се сънрали в момента в една платена от Рашка партия - вГъзраждане там направо едно бесило трябва да се инсталира и 1 по 1 предателите може и гилотина за по-бързо

Този въпрос не е в юрисдикцията на Радев.

Избрал като Юда нашия русороб пред род и родина личния джоб. Без капка достойнство, затваря очи. Плюят върху му, а той: Дъжд ли вали? Гнусно нарича безродния русофил, всеки който не е като него: Дебил! Мрази, презира, примитивен до гроб. Сочи всеки патриот за враг русофоб. Има култ към мавзолея и МОЧА на окупаторите и счупената плоча. Милее за старата номенклатура и още си иска червената диктатура. Няма почивка. Щом не шпионира, опорки в нета трола тиражира. Възторг на теле буди в него Русия. Към родината обратно. Лее помия. За лилипутин от радост подскача. СССР възбужда го. Направо откача от снимки на хиперзвукови ракети, безаналогови танкове и самолети. Изменника сляп е слуга на хазарите, сменил с монголски ботуш шалварите лицемерно плюе западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Искат да сме бедни, болни и гладни. За поука на други за свобода жадни. Рушат по кремълски указ страната, ренегати имат на държавна заплата. Имат си и Мунчо, фигурант назначен. Предателски бос. От Москва одобрен. Задунайска губерния още сънуват. Троянски коне внедрени бълнуват. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Опиянени днес от смърт и разруха Невинната кръв не видяха, не чуха Готови да бутнат надолу по склона И наш'та страна таз пета колона. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има! С мегадело в Хага за тая пасмина. Мунчо също така го чака зандан. Иде край за русоробската сган.

България има много силна историческа връзка с Русия - по-силна от всички бивши страни от блока и това никога не трябва да се забравя. Част от руснаците взеха да питат - защо ги освободихме тия? Така, че нашата позизиция трябва да е балансирана и на никакви външни сили не трябва да се позволява да я правят крайна. Президента е крайно време да вземе твърда позиция за мира. Да предложи България да е посредник и място за сключване на мирно споразумение!

При какви условия за Украйна?

Трябва да спрем да обезценяваме дейността на българското революционно движение и хилядите български патриоти дали живота си и да преписваме всички заслуги на Русия. Руската Империя е имало свои интереси в тази война. Част от тях са били конфликтни на нашите интереси. Без Левски, Ботев, Раковски и БРЦК България щеше да е още част от Турция. В днешно време да повтаряме политическите опорки от соца, че дължим освобождението си изцяло на "братска Русия", не е нито патриотично, нито е исторически вярно.

До дежурния преди избори - само не разбрахме от Герб ли си или от ПП? И не никой нищо не омаловажава, но 500г. са достатъчно доказателство колко сме могли да се освободим сами или явно по щабовете вече сте напълно малоумни? Айде сега поне 60 минуса с другите дежурни или останахте по-малко вече?

България има силна историческа връзка с Русия, но тя не е никак ласкава за нас. Руски интереси, а не добруване на България. Комунистически гнет, превръщане на България в сателит на СССР.

Украйна е с още по силна връзка с Русия, ама какво я сполетя?

боклук, Мунчо, вече съм абсолютно сигурен, че е лично заплашен от руснаците и се бои за живота си и тези на неговите близки.

Браво г-н Радев.Ревете атлантици.Идва Възраждане

червен хуй в гъза ти, тъпако, хаха. Поклонете се пред вашите нови китайски господари, рузня.

Другарю...виж к.в.о става в рф...Протести в Русия: "Събудете се, грабят ви!"... а ти на к.в.о се кланяш!!! България е ЕС и НАТО!!!

Нека подлогите на краваря Бай Дън да обяснят като са такива отворковци как да стане тая работа -хем да въоръжаваме безплатно украинците, хем да ги издържаме за да се бият в полза на Америка и в същото време да сме богата и преуспяваща държава. Ами подобно нещо го няма никъде по света. Прав е Радев, като се поставят на везната интересите на българите и тези на урките, направлявани от Запада той като български президент е редно да вземе и защитава интересите на българите. Тези които много лаят тук като побеснели песове за украинците ами да отиват там, да вземат пушките и да се бият за тях. Иначе е много лесно да си натискат миризливите задници пред компютрите и да пишат простотии очаквайки Сорос и подопечните му гринговци да осребрят с една шепа долари. Жалки сте, слугите на американските джендъри.

за спазване на графика и процеса по изтеглянето на американските военни и техниката им от 4те бази са поканени Международни Наблюдатели от други държави като РУСИЯ и Китай. Те щели да осигурят безпроблемното протичане на цялостния процес. От Руска страна са изявили готовност да осигурят Насочващи Ракетни Системи от най нов клас за да няма излишно туткане и офлянкване(бавене) от американсканска страна и цялостно спазване на сроковете по изтеглянето.

Хахахахах

Единствения трезво мислещи български политик

... стоящ на два стола, между два огъня. Целящ вълка да е сит и агнето цяло. Във всяко негово действие прозира активирана клетка на Кремъл. И като мисъл, и като изказване, и като действия. Трудно е да се каже до кога ще издържи така.

А що не арестуваме Митрофанова и да я пратим в Хага? Малко свят да види и тя, че тук горката много го закъса с балканците !

Арестувания в България ще е ДжоБайдън ако се появи от някъде този изкуфял Пенсионер. Нашият Президент вече изгони американската посланничка (Херо Мустафата) от България за извършване на ШПИОНСКА ДЕЙНОСТ,като й връчи за Довиждане документи - 1 годишно предизвестие за ЗАКРИВАНЕ на 4-те американски бази. Според СЕКРЕТНИЯТ ДОКУМЕНТ: Считано от 01.03.2023 г. започва да тече 12 месечното предизвестие по закриване на 4те американски бази и процеса по цялостното изтегляне на американска военна техника. Крайния срок е 01.03.2024г когато се навършват 20 години на България в Нато. На тази дата България ще има право да излезе от блока и да се нарече - СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА Държава.

Сомнабулските ти брътвежи от записките от психодиспасера ли ги извади?

А.б.е другарю резидент к.в.о защитаваш??? Нахлуването в Украйна, отвлеченити деца, репресиите на гражданите в московия, всичко разрушено и всеки отнет човешки живот!

Кое ме е ясно тук

Румбата е прихванал съдбата на бай тошо.. Краят ще е същия!

Гнусен путкин гъзоблизец, тъп селски цървул с лампази върви на майна си гъзина, София не е за тебе, България също, пръждосвай се при господаря си, убиеца путкин

Да не се насереш от напъване, че може и някой инфаркт да получиш, на твоята възраст ...

Ще те анатемосат май скоро ....

Няма ли кой да му набие канчето на този лакнар?

С меките китки, меката пишка и широк отвор !

Тъп, по тъп, най тъп, мега тъп, радеффф

не е моя президент, той е руски резидент

Плюя на теб страхливецо! Руски плъх!

Тази селска креатура няма никаква изпълнителна власт но се вре навсякъде, защото е тъп ксто руска балалайка

Радев НЯМА правомощия по темата. Този въпрос се решава от независимата съдебна власт. Питайте прокуратурата, а не президента по темата!

се казва Радев, който Путин използва всеки път когато влиза в полов акт.

Няма да помогнеш на Киев с оръжие, но си отворил голяма уста за пори от Брюксел. Цигански лицемер!

Всички БГ политици сте ми втръснали до отмаля - зависими, некомпетентни, нагли, безполезни

мн. плу̀жеци, (два) плу̀жека, м. 1. Охлюв без черупка; гол охлюв. 2. Прен. Човек, който угодничи, подмазва се, пълзи пред другите, Мунчо пред путлер в случая