Радев каза на Лагард, че се борим срещу прекомерно задлъжняване и висока инфлация

Енергийната диверсификация е главен фактор за овладяване на цените е заяявил държавният глава на председателя на ЕЦБ

Обратно в новината

Коментари - Радев каза на Лагард, че се борим срещу прекомерно задлъжняване и висока инфлация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се борите, вашта мамка престъпна. Играете с време и слова. И народът, с IQ 35 няма на къде да мърда. Добре, че съм се евакуирал преди 33 години и не съм ви подопечен. Пийте сиромашка кръв, но няма да е моята.

ИНТЕРЕСНО,КАК СЕ-“БОРИ”, С-“ПРЕКОМЕРНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ”??? КАТО ВЗИМАМЕ ЗАЕМИ ПО-16-МИЛИАРДА НА ГОДИНА,С ПЕТ ПРОЦЕНТНА ЛИХВА!!! ГОДИШНО-ЗАДЛЪЖНЯЕАМЕ,КОЛКОТО ЗА-ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА-КОМУНИЗМА!!! С ТАЯ РАЗЛИКА,ЧЕ ТОГАВА СА ПОСТРОЕНИ ОТ-НУЛА: ЯЗОВИРИ! ЖП-ИНФРАСТРУКТУРА! ПЪТИЩА! ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ! БОЛНИЦИ! УЧИЛИЩА! ПРИСТАНИЩА! ЛЕТИЩА…! НЕ ЗНАМ ,ДАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ,ЧЕ В МОМЕНТА НИ-ЗАГРОБВАТ,УНИЩОЖАВАТ,ЗА-СТОТИЦИ ГОДИНИ-НАПРЕД…А ПИ-ВЕРОЯТНО-ЗАВИНАГИ! КОРУМПИРАНИ-ПОДЛОГИ!

Тоя кратун и от икономика взе да разбира. Мунчооооо импиииичмънт!

смешник муунчав

PALEN LAJEC E TOIA RADEV! I PREDI I SEGA! DANO DA NE MU SE VARJAT EVROPEICITE KATO NAS NA LAJLIVITE MU PRIKAZKI!

Зеленочорапестия казал на Лагард ...., а тя му отвърнала - не си моя тип, бегай при Десито.

Radev kazva Tq go slu6a i si zapisva, Posle prilaga kazanoto i inflaciqta iz4ezva, Posle se obazda na Radev i mu kazva 4e e super, I ako iska moze da mu popu6i malko...

Радев казал нещо..., а Лагард какво каза? Не пише, което означава, че или само е слушала или нещата, дето тя е казала не са за розови! Бас ловя, че е второто!

По добре да и беше казал да престане да емитира/печати пари, без да има произведни стоки и услуги срещу тях. Да престане да дава заеми на Урсула и да побърква ЕС с абсурдна инфлация.

Ха хаа, че Радев се борил срещу висока инфлация ще да е най-новият виц! Натътрузи ни кабинети, и служебни и редовен, които ни вкараха в отавна невиждана инфлация, пък се бил борил срещу инфлацията. А бе ние като сме от село да не ядем доматите с колците бе, че да не виждаме шорошките изпълнения на Мунчо Херомустафов Мъдуровски чрез идиотите от протестърското му котило: -разрушаване основите на демокрацията чрез въвеждане измамническите мъдуровки за издигане на власт на банда лъжци, измамници, престъпници и антибългарски шорошки уруспии; -разрушаване на икономиката чрез въвеждане условия за изнемогване и фалити за бизнеса; -изкуствено завишени инфлационни процеси, нямащи нищо общо със събитията в т.нар. от чичко Ленин Украйна; -създадени от назначеното от него пиянде идеални условия за масов наплив на мигранти; ... и пр. и пр. Мунчовски изпълнения на шорошки директиви, за което амсалаците си мислят, че е някаква случайност. Е да, ама не! За Мунчо ХероМустафов Мъдуровски това не са проблеми, а проекти. Изпълнени шорошки проекти!

С какво се бориш бе тулуп, кашкавал 30 лева да ви маменцето

Как ще се бориш с инфлацията като тя е глобална?! Не можеш да отговориш на условията за еврозоната,защото няма да свалиш инфлацията така,че спри да лъжеш Радев,и да съсипваш народа. Няма да влезем в еврозоната ,а и не трябва при тази виока инфлация и задъжняост. БГ тегли много кердити,и явно ще тегли още,така,че еврозоната ще ни докара катастрофа.

Кога държавата закъса и фалира: 1. Когато имаше Цар Фердинанд 2. Когато имаше Генерален-секретар Тошо 3. Когато имаше Президент Фатмак

Само ако не влезнем утре в Шенген. Мамицата ви разгонена на всички!!!

Мунчо и на нас ни каза ,че щял да се бори активно с мутрите.....

Стига си офлянквал. Кажи какво ти каза безполовия Рюте та така клекна? Пак ли ще ни унижават тия еврогейци?

безполов ама Мучо му козирува

На Българомангалпа като му кажеш, че е мръсен и вони, той се чувства унижен. Изкъпи се, се изпери и се среши, бе Мангал!

Стига си офлянквал. Кажи какво ти каза безполовия Рюте та така клекна? Пак ли ще ни унижават тия еврогейци?

И кво? Повярва ли ти? Хахаха!

Типичен политик, много говори, нищо не казва, нищо не му се разбира, и със сигурност и той не знае какво е искал да каже. Но пък всички политици с подобен речник много добре се разбират, макар, че явно нищо не разбират

Това заглавие от рубрика вицове ли го взехте, с неделя бях в 2 големи вериги магазини, всички напитки са поскъпнали с между 10-20 % за един ден буквално и захарта беше 3 лв, преди няколко седмици беше 2.70, борите се да, ама друг път !

Този поне може да говори, е може да говори безспорни глупости, но го прави авторитетно с патос и на отличен английски..

Тези двамата с 9 млрд ли ще ги пуснем да си ходят

Рашков разсипа МВР - нахлуха мигранти. Киру и Асанчу Василев разсипаха държавата и финансите и отвсякъде ни гледат с подозрение...

При Рашков нямаше нито мигранти,нито загинали полицаи.Като че ли ние не живеем в България и не знаем.