Радев каза на Лагард, че се борим срещу прекомерно задлъжняване и висока инфлация

Енергийната диверсификация е главен фактор за овладяване на цените е заяявил държавният глава на председателя на ЕЦБ

Обратно в новината

Коментари - Радев каза на Лагард, че се борим срещу прекомерно задлъжняване и висока инфлация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашков разсипа МВР - нахлуха мигранти. Киру и Асанчу Василев разсипаха държавата и финансите и отвсякъде ни гледат с подозрение...

Тези двамата с 9 млрд ли ще ги пуснем да си ходят

Този поне може да говори, е може да говори безспорни глупости, но го прави авторитетно с патос и на отличен английски..

Това заглавие от рубрика вицове ли го взехте, с неделя бях в 2 големи вериги магазини, всички напитки са поскъпнали с между 10-20 % за един ден буквално и захарта беше 3 лв, преди няколко седмици беше 2.70, борите се да, ама друг път !

Типичен политик, много говори, нищо не казва, нищо не му се разбира, и със сигурност и той не знае какво е искал да каже. Но пък всички политици с подобен речник много добре се разбират, макар, че явно нищо не разбират

Ами тъп е, и това струи от всяка негова дума

При 20 процента инфлация и при нулев растеж, бвп се покачва с 20 процента. И ако всяка година взимаме с 20 процента повече дългове, задължнялостс, спрямо бвп остава една и съща. Нямаш си на идея колко много начини имат за да ни лъжат

И кво? Повярва ли ти? Хахаха!

Стига си офлянквал. Кажи какво ти каза безполовия Рюте та така клекна? Пак ли ще ни унижават тия еврогейци?

Стига си офлянквал. Кажи какво ти каза безполовия Рюте та така клекна? Пак ли ще ни унижават тия еврогейци?

Мунчо и на нас ни каза ,че щял да се бори активно с мутрите.....

безполов ама Мучо му козирува

Само ако не влезнем утре в Шенген. Мамицата ви разгонена на всички!!!

Кога държавата закъса и фалира: 1. Когато имаше Цар Фердинанд 2. Когато имаше Генерален-секретар Тошо 3. Когато имаше Президент Фатмак

На Българомангалпа като му кажеш, че е мръсен и вони, той се чувства унижен. Изкъпи се, се изпери и се среши, бе Мангал!

При Рашков нямаше нито мигранти,нито загинали полицаи.Като че ли ние не живеем в България и не знаем.

Как ще се бориш с инфлацията като тя е глобална?! Не можеш да отговориш на условията за еврозоната,защото няма да свалиш инфлацията така,че спри да лъжеш Радев,и да съсипваш народа. Няма да влезем в еврозоната ,а и не трябва при тази виока инфлация и задъжняост. БГ тегли много кердити,и явно ще тегли още,така,че еврозоната ще ни докара катастрофа.

С какво се бориш бе тулуп, кашкавал 30 лева да ви маменцето

Ха хаа, че Радев се борил срещу висока инфлация ще да е най-новият виц! Натътрузи ни кабинети, и служебни и редовен, които ни вкараха в отавна невиждана инфлация, пък се бил борил срещу инфлацията. А бе ние като сме от село да не ядем доматите с колците бе, че да не виждаме шорошките изпълнения на Мунчо Херомустафов Мъдуровски чрез идиотите от протестърското му котило: -разрушаване основите на демокрацията чрез въвеждане измамническите мъдуровки за издигане на власт на банда лъжци, измамници, престъпници и антибългарски шорошки уруспии; -разрушаване на икономиката чрез въвеждане условия за изнемогване и фалити за бизнеса; -изкуствено завишени инфлационни процеси, нямащи нищо общо със събитията в т.нар. от чичко Ленин Украйна; -създадени от назначеното от него пиянде идеални условия за масов наплив на мигранти; ... и пр. и пр. Мунчовски изпълнения на шорошки директиви, за което амсалаците си мислят, че е някаква случайност. Е да, ама не! За Мунчо ХероМустафов Мъдуровски това не са проблеми, а проекти. Изпълнени шорошки проекти!

По добре да и беше казал да престане да емитира/печати пари, без да има произведни стоки и услуги срещу тях. Да престане да дава заеми на Урсула и да побърква ЕС с абсурдна инфлация.

Радев казал нещо..., а Лагард какво каза? Не пише, което означава, че или само е слушала или нещата, дето тя е казала не са за розови! Бас ловя, че е второто!

Radev kazva Tq go slu6a i si zapisva, Posle prilaga kazanoto i inflaciqta iz4ezva, Posle se obazda na Radev i mu kazva 4e e super, I ako iska moze da mu popu6i malko...

Зеленочорапестия казал на Лагард ...., а тя му отвърнала - не си моя тип, бегай при Десито.

PALEN LAJEC E TOIA RADEV! I PREDI I SEGA! DANO DA NE MU SE VARJAT EVROPEICITE KATO NAS NA LAJLIVITE MU PRIKAZKI!

смешник муунчав

Тоя кратун и от икономика взе да разбира. Мунчооооо импиииичмънт!

ИНТЕРЕСНО,КАК СЕ-“БОРИ”, С-“ПРЕКОМЕРНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ”??? КАТО ВЗИМАМЕ ЗАЕМИ ПО-16-МИЛИАРДА НА ГОДИНА,С ПЕТ ПРОЦЕНТНА ЛИХВА!!! ГОДИШНО-ЗАДЛЪЖНЯЕАМЕ,КОЛКОТО ЗА-ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА-КОМУНИЗМА!!! С ТАЯ РАЗЛИКА,ЧЕ ТОГАВА СА ПОСТРОЕНИ ОТ-НУЛА: ЯЗОВИРИ! ЖП-ИНФРАСТРУКТУРА! ПЪТИЩА! ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ! БОЛНИЦИ! УЧИЛИЩА! ПРИСТАНИЩА! ЛЕТИЩА…! НЕ ЗНАМ ,ДАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ,ЧЕ В МОМЕНТА НИ-ЗАГРОБВАТ,УНИЩОЖАВАТ,ЗА-СТОТИЦИ ГОДИНИ-НАПРЕД…А ПИ-ВЕРОЯТНО-ЗАВИНАГИ! КОРУМПИРАНИ-ПОДЛОГИ!

Нищо не се борите, вашта мамка престъпна. Играете с време и слова. И народът, с IQ 35 няма на къде да мърда. Добре, че съм се евакуирал преди 33 години и не съм ви подопечен. Пийте сиромашка кръв, но няма да е моята.