Коментари - Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона | Днес.dir.bg

Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона

Мотив "липса на доверие" няма, по логиката на министър-председателя, трябва и правителството да подаде оставка, защото огромното мнозинство от българите му нямат доверие, коментира президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка държава.Премиер който не знае къде се намира.Правителство от дупелизци и неграмотници.Трябва да мине време тук пишещите нещастници да разберат,че имаме ПРЕЗИДЕНТ ДЪРЖАВНИК.Летец завършил в щатите с отличие.Тук капацитетите, които пишат срещу него съм убеден ,че и каруца не могат да карат.Живейте си във заблуда .

Вземи си го в къщи да ти кара каруцата

Нямало е случай Радев да не изопачава очевидното, а то е, че ДАНС са работили по поръчка. Четох им справката, публикувана е в Труд. По некадърна простотия не бях чел скоро...ааааа току що всъщност четох - изказването на Радев и твоите писания, вероятно платени. Ще е жалко да не ти плащат, затото тогава диагнозата е сериозна!

Мунчо започна да иска и оставки а не само празни папки. Харесваше му българите да гласуват на 6 месеца а той да си реди министрите. И това нещо е призидент? Някой да му обясни, че БНР отдавна не съществува а вече сме РБ и демокрация защото се в самозабравил. Като му изтече мандата печели избори и управлява. Никой няма да го спре!

От страх че са виновни

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

Кой закон е спазен ? Закона на честа или закона на омертата ? Да ви искат доклад и да не го направиш - това ли ви е закона ?

шол'ва Ние знаем какво направи лятото на 2020г. Съгрешил си срещу Бога и сега грехът те застига. Като кон с капаци си. Не виждаш ли знаците. Ма свали я тая лицемерна ушанка, та да ти лъсне „Z” -знака на путин. Най-добре за България е шефа на данс и заместника му да подадат оставка-веднага. В данс няма място за политически мероприятия. Тези длъжности не са по наследство или до пенсия. Не те искат-подаваш оставка. Ако имаш достойнство и чест и не си кукла на конци – подаваш оставка.

Проблема не е в Мунчо, а баламурниците дето са го избрали, после питат що сме последни и с най-нисък стандарт в Европа

Д(АН)С си е ДС и работи за комуняците и русия, както мунчо и кликата му. Не случайно първи съвртник на глупака мунчо е генерал от ДС

Stanko

Тоя човек надмина Нинова че даже мая Манолова по плюене.

Са безкрайни.. Мунчо е тъп като гъZZ, внушил си е, че е българския путкин и е последна инстанция преди Бог. Сит и тъп търбух за истината глух

Другари Запада пак на нахуяри и повеки залпове на Аврора нема да има

БАНият молец да го духа!!!

за уволняване е , ако не беше написал доклада. В доклада е написана истина, но защо не махнат зам.министъра, разсмърдяло се е , защото той е ръчкал в лайHaта

това само идиот като Денков може да го направи.

Българската армия не е била никога толкова слаба и безмислена и практически несъществуваща, отколкото откакто този Румен Радев се явява командир на висша длъжност. Унищожител на българската армия, а държава без армия - не е държава.

Имам чувството, че ако Путин прати един десантен кораб с два танка и двайсет пияни кавказеца, Радев ще се предаде и ще подпише капитулация с условие, че БНР се присъединява към СССР безусловно.

Де такъв късмет...

Те на Путин така му бяха казали и за Украйна - за седмица сме в Киев, свяляме Зеленски, слагаме наш послушко и пито-платено!!! Евразийски съюз. После стана ясно, че вместо хляб и сол /както се готвят някои наши/ получиха бомби и снаряди - от тия, старите , съветските, и с тях аха-аха да загубят и Киев. После дойдоха Himars-сите, и замириса на препечено. А НАТО още не е започнало.

Такъв "надпартиен" резидент не сме имали, надявам се и да нямаме.

Прав е Радев трябва да се уволни зам. министъра съсипал изборите и цялото правителство да подаде оставка. Вместо то за Денков и ПП са виновни ЦИК, ДАНС, Радев и всички други, но и те. Добре ви каза съда, но още по-добре ви го каза народа с Терзиев в София. Защото политическата наглост и цинизъм, може единствено да бъде накязвана дори с толкова успешен мажоритарен кандидат.

4) Пълномощията на председателя и на заместник-председател се прекратяват предсрочно: 1. по негово искане; 2. при навършване на 65-годишна възраст; 3. при фактическа невъзможност да изпълнява задълженията си за повече от 6 месеца; 4. при несъвместимост с изискванията по ал. 3; 5. (отм. - ДВ, бр. 52 от 2013 г., в сила от 14.06.2013 г.) 6. (нова - ДВ, бр. 42 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г., изм. - ДВ, бр. 7 от 2018 г., изм. - ДВ, бр. 84 от 2023 г., в сила от 06.10.2023 г.) при влизане в сила на акт, с който е установен конфликт на интереси по Закона за противодействие на корупцията;

ДАНС трябва да са контраразузнаване. Да се занимава с тези на миньорските протести, трябва да са отдел 6 на ДС. Е той генерал Атанасов искаше похлупак на службите - ДС 2.0 . И преди са разузнаване, контраразузнаване и така нататък и менящи се.

Задачи на ДАНС Законът за Държавна агенция "Национална сигурност" определя като основна отговорност на агенцията защитата на националната сигурност. Законът възлага на агенцията защитата от посегателства срещу националните интереси, правата и свободите на гражданите, териториалната цялост, независимостта, суверенитета, демокрацията и конституционния ред в Република България. Агенцията работи срещу класическите разузнавателни и нетрадиционните заплахи и рискове, осигурява за висшите органи на държавната власт информация, необходима при вземането на управленски решения в сферата на националната сигурност. Задачите, които решава агенцията, са свързани с разкриване, предотвратяване, пресичане и неутрализиране на: - разузнаване в полза на чужди сили; - опасност за суверенитета, териториалната цялост на държавата и единството на нацията; - противоконституционна дейност; - прилагане на сила или използване на общоопасни средства с политическа цел; - опасност за икономическата и финансовата сигурност на държавата; - опасност за екологичната сигурност на държавата; - нарушаване функционирането на Националната система за защита на класифицираната информация; - застрашаване сигурността на стратегически за страната обекти и дейности; - деструктивно въздействие върху комуникационни и информационни системи; - международен тероризъм и екстремизъм, както и финансирането им; - международна търговия с оръжия и изделия или технологии с двойна употреба, производство, съхраняване и разпространение на общоопасни средства; - дейности на групи и лица, подпомагащи чужди служби, терористични или екстремистки организации; - миграционни процеси. Държавна агенция "Национална сигурност" има изрично делегирани компетенции за защита на криптографската сигурност и за осъществяване на оперативен контрол на радиочестотния спектър. За изпълнение на основните функции на Държавна агенция "Национална сигурност" като специализиран орган на Министерския съвет за изпълнение на политиката по защита на националната сигурност, органите на Агенцията извършват комплекс от дейности самостоятелно, във взаимодействие помежду си и координирано с други организации, ведомства, правозащитни и правоприлагащи институции: - контраразузнавателна дейност; - оперативно-издирвателна дейност; - оперативно-техническа дейност; - информационна дейност; - контролна дейност; - методическа дейност; - съгласувателна дейност; - дейност по проверки, възложени от органите на прокуратурата. Аз ги виждам ангажирани по няколко точки даже с това. Отделно егаси службите, ако не знаят какво става в малката ни кочинка.

докато си играете на демокрация бе боклуци с боклуци. ДАНС били 1итави. Ай сиктир бе президенте. Ще се правиш бна улав бе? Срамота.

Грешиш! Радев НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ! Сещай се!

Какво излиза!? Или да уволняват в данс или в съда!? Някъде там е истината…

Никой нее легитимен нито във парламента нито в министерски съвет нито сега “избраните” кметове и общински съвети. . Никога от 1989 и преди това нее имало честни избори . Всичко е фалшификация и злоупотреба . Да ви сера на Държавата и на институцийте,да я заличават тая кочина със тези крадци и некадърници по роднинска линия който се възпроизвеждат вече 34 години. Никакво бъдеще нямат хората родили се във тая кочина със тези боклуци на чело.

Ти гласува ли? Нещо друго освен да спамиш из нета направил ли си? Всеки се качва на главата на друг колкото му позволяват. Важи и за народа. Негласуването и апатията са директно позволение да му играят ръченица върху простата овча тиква.

Всичко допреди 34 години било наред и после за една нощ - нещата станали лоши, а на власт и с пари същите тези до отпреди 34 години и техните деца и внуци. Точно така, нали?! За последен път политическата класа е сменена на 9 Септември 1944 под командата на съветските дула. Оттогава до сега са едни и същи. Ако се появи някой независим или извън статуквото го смачкват с пропаганда по медиите или го унищожават физически.

Резидента защитава агента

След пълния провал на Костя,Мунчо ли ви е гуруто?

и "възрожденския" му "народ"?

Спокойно, пенсионирани пилоте, скоро ще променят закона и ще подчинят ДАНС на правителството - никой няма да ти бръсне сливата.

Ей много хитро съм го измислил.Ако ДАНС не бяха направили доклад ,пак тях щях да обвинят,задето не си гледат работа.И в двата случая щях да искам оставката на шефа на ДАНС.Абе затова съм Академик.

Ти си само едно нищо

Добре, че като ти свърши мандата повече няма да чуем за теб.... Години ще трябват за да заличим поразиите които направи, да не кажа десетилетия.... Отявлен русофилски продажник, един от най- противните, поддръжници на Решетников, срам....

Примрялото от злоба герберастие, подарило държавата в ръцете на Пеевски и гласувало за агента на ДС и политически противник, защото Боко им заповяда така, седнало да храчи за продажници и поддръжници.

Като нищо ще направи партия и може да е първа политическа сила.

в мокрите сънища на кондукторката

Въобще Денков да не се разправя с този заклет Путинист,а направо да гласуват в НС ДАНС да мине към Министерски съвет.

Още един овчи мозък се нопрегна.

Овчи , овчи ама все пак е "мозък", а без мозък как се чувсташ.

ДАНС е специализиран орган на Министерски съвет. Ръководството му също се предлага от МС. Президента подписва указите, но няма думата да кадрува.

Не накара зам..Министъра който снимаше да каже,за какво му беше и флашка.Ако има разумно обяснение може и да му повярваме.

Е защо да го пита, като вероятно му е ясно за какво му е била - за манипулация на резултатите на ниво ОИК, вероятно в Софийската.

То се оказва, че дори е задължение на това министерство да проследи и документира процеса. Вероятно затова не се е и крил, че го прави. Отделно никой така и не каза, нито от ДАНС, нито от ЦИК, нито от ВАС нито резидента, нито някой друг с какво конкретно и как точно това би могло да промени изборите или резултата от тях. Никой! Но много хора, включително експерти, обясниха подробно как това няма как да стане. Троловете явно разбирате повече? Обяснете тогава вие. Ама не като ДАНС- имаме съмнения, че някой може да се усъмни, че е смешно и жалко и за вас даже, да не говорим за ДАНС.

Къде са сега малоумниците Тошко африкански- сценаристчето и късьо пишкин,да ореват всичко е наоколо, че се прави държавна измяна в лицето на зеления чорап и червен боклук в едно?!

Като хора на Денков снимаха,влизаха в стаята след тестовете и презаписваха нещо на флашка.Крадецът вика дръжте крадеца.

Тук честно трябва да кажа, че съм съгласен с клепоухия. Работата на ДАНС е като на ЦРУ и ФБР. Да слухтят и да докладват. Решенията вземат други,

Но все пак ДАНС трябва да прави смислени доклади. Щото този доклад с хеш кода беше като доклад, че някой министър е видял какъв цвят ми е къщата и вече доклад на ДАНС, че министърът си записва цветовете на къщите в квартала

Имаш хеш кода,имаш входящ и изходящ код,имаш готови машини на склад,и обучен програмист ,Пускаш машината с първичните данни и по обратен ред получаваш сорс кода.С тоя сорс код можеш вече да смениш софтуера на всяка машина.На теб не ти трябват машините в първичните звена,а само машините в ОИК ,която брои обобщените резултати. И така, примерно всеки трети гласувал за Герб машината може да отчете в ОИК ,глас в полза на ПП-.ДП.И печелиш винаги,както казва Стоичков,защото играеш на сигурно .

Държавния глава както винаги ясен и точен! Номерата на сглобката не минават, а и хората не им вярвят. Оставка!

Радев е прав, но е страхлив. Само Възраждане!

Аз искам смяна на псевдо-премиера.

А с клепоухия чорап какво ще правим?

Какво да правим. И него ке сменим. Играят заедно.

Вече повече от час снимката на зеленият чорап и червен боклук в едно виси на първата ви страница!

Я по-добре ходи си прибирай макя си от околовръстното само болести разпространява магасарянката.

ㅤ

А Путьо Радев като (уж) върховен главнокомандващ защо не вдигне подопечните му на крак и да изпоарестува продажниците най-вече заради Записа? Или и него (вече/отдавна) са го стиснали за мъдурите от Козяк?..

За посолството не знам, ама от пасолството на хермафродита мутрафонски ,точно!!!

Мноо прост, иначе щеше да си разбрал, че рундю и толупа са тандем, ама такива овчи тикви, като теб виждат само путин, че дори го сънуват, като ги опъва.

Нет кАпйейками за тебя вечИ тАварищ ! Ничего нимАжа да направиш и на тия избАри !

Не им се хващай на въдицата

Отивай си в Масква !

Параход

Защо да ходи там, като за човека са гласували над 2 милиона? А за продажната сглобка само 1. Май ти заминавай нанякъде дебил нещастен.

Шефът на ДАНС излъга за машините. По точно подведе всички с подвеждащ доклад. Шефът на ДАНС опорочи изборите с 400 000 невалидни бюлетини.

?

такава беше директивата от радефф, която пък той получи от .... досетете се....от една посланичка с очилца

Т.н. президент сериозно трябва да се замисли за нарушаването на основният закон на държавата. Понеже според този закон властта е в ръцете на парламента, а не на президента и този парламент излъчва правителство под чийто контрол, пак според закона са службите. А закона се спазва от всички независимо дали на някой му харесва или не. От президента също и може би най-вече от него. И какво изобщо значи, че правителството искало да подчини службите, които по закон са длъжни да са му подчинени? Обратното всъщност е много притеснително. Докато путьовците в НС се хапят по кокалчетата оцеляването на конституционно установена у нас партийна демокрация почва да търпи доста сериозни заплахи с резидента начело. А се вижда какъв и чий модел опитва да следва. А това пък ясно показва и доказва, защо беше толкова важно създаването на пренеприятната за всички "сглобка" и защо е важно да продължи да функционира. И колкото по-категорично и решително толкова по-добре. Понеже след тези избори лъсна поне истината, че не кресливите фашизоиди от Възраждане са голямата опасност за конституционният ред и геополитическа ориентация на България. Има спешна нужда от импийчмънт и нов президент. За вчера.

България се управлява от служебни правителства на Радев и каквото каже президентът-слънце, това трябва да стане.

И това хубаво ама имам подозрение, че от някъде му го говорят, каквото реши да каже.

Руснакът Радко отдавна не бях го чувал говори. Ниет рублей?

Агентът на Путин пак се обади

Шефа на ДАНС, да вземе да влезе в МС и да отвърти един шамар, и на бай ви денко ще му изхвръкнат очилата!

Ако ли ме пак улицата ша го свърши

Те начело с президента вече така или иначе са в хипотеза на държавна измяна, национално предателство и наченки на преврат. И доказват че са много основателни приказките за службите в записа. Вижда се и престъпната користна тъпота в приказките на Борисов от снощи.

От днес, освен традиционните давещи се ПП-та, Бойко, А. Атанасов, Хр. Иванов, Нинова, ...вече и Костя Копейкин се включва в битката за оцеляване.

Се забави за да създаде своя партия.Сега Ванчето ще го изпревари и той пак ще има ред сълзи,ред сополи .

Това въобще не трябва да се дискутира. Който управлява той решава кой да е шефа. На президента му е важно неговият човек да се запази, толкова.

Да решава ма без Президента не може. Така са го мислили навремето

Сглобката решава дори когато посоката в директно в ...Пропастта. Те са шефът. Уволнете ги...ама не можете....или може чрез улицата...

Защо министър Йоловски е с охрана заради заплахите от лидера на ПП Кирил Петков? Заради едни 600 милиона !

Сбогом !

Със Бацо и Лиши ли ще се случи?

Коментари - Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона | Днес.dir.bg

Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона

Мотив "липса на доверие" няма, по логиката на министър-председателя, трябва и правителството да подаде оставка, защото огромното мнозинство от българите му нямат доверие, коментира президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев: Искат смяната на шефа на ДАНС именно защото е спазил закона | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка държава.Премиер който не знае къде се намира.Правителство от дупелизци и неграмотници.Трябва да мине време тук пишещите нещастници да разберат,че имаме ПРЕЗИДЕНТ ДЪРЖАВНИК.Летец завършил в щатите с отличие.Тук капацитетите, които пишат срещу него съм убеден ,че и каруца не могат да карат.Живейте си във заблуда .

Вземи си го в къщи да ти кара каруцата

Нямало е случай Радев да не изопачава очевидното, а то е, че ДАНС са работили по поръчка. Четох им справката, публикувана е в Труд. По некадърна простотия не бях чел скоро...ааааа току що всъщност четох - изказването на Радев и твоите писания, вероятно платени. Ще е жалко да не ти плащат, затото тогава диагнозата е сериозна!

Мунчо започна да иска и оставки а не само празни папки. Харесваше му българите да гласуват на 6 месеца а той да си реди министрите. И това нещо е призидент? Някой да му обясни, че БНР отдавна не съществува а вече сме РБ и демокрация защото се в самозабравил. Като му изтече мандата печели избори и управлява. Никой няма да го спре!

От страх че са виновни

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

Кой закон е спазен ? Закона на честа или закона на омертата ? Да ви искат доклад и да не го направиш - това ли ви е закона ?

шол'ва Ние знаем какво направи лятото на 2020г. Съгрешил си срещу Бога и сега грехът те застига. Като кон с капаци си. Не виждаш ли знаците. Ма свали я тая лицемерна ушанка, та да ти лъсне „Z” -знака на путин. Най-добре за България е шефа на данс и заместника му да подадат оставка-веднага. В данс няма място за политически мероприятия. Тези длъжности не са по наследство или до пенсия. Не те искат-подаваш оставка. Ако имаш достойнство и чест и не си кукла на конци – подаваш оставка.

Проблема не е в Мунчо, а баламурниците дето са го избрали, после питат що сме последни и с най-нисък стандарт в Европа

Д(АН)С си е ДС и работи за комуняците и русия, както мунчо и кликата му. Не случайно първи съвртник на глупака мунчо е генерал от ДС

Stanko

Тоя човек надмина Нинова че даже мая Манолова по плюене.

Са безкрайни.. Мунчо е тъп като гъZZ, внушил си е, че е българския путкин и е последна инстанция преди Бог. Сит и тъп търбух за истината глух

Другари Запада пак на нахуяри и повеки залпове на Аврора нема да има

БАНият молец да го духа!!!

за уволняване е , ако не беше написал доклада. В доклада е написана истина, но защо не махнат зам.министъра, разсмърдяло се е , защото той е ръчкал в лайHaта

това само идиот като Денков може да го направи.

Българската армия не е била никога толкова слаба и безмислена и практически несъществуваща, отколкото откакто този Румен Радев се явява командир на висша длъжност. Унищожител на българската армия, а държава без армия - не е държава.

Имам чувството, че ако Путин прати един десантен кораб с два танка и двайсет пияни кавказеца, Радев ще се предаде и ще подпише капитулация с условие, че БНР се присъединява към СССР безусловно.

Де такъв късмет...

Те на Путин така му бяха казали и за Украйна - за седмица сме в Киев, свяляме Зеленски, слагаме наш послушко и пито-платено!!! Евразийски съюз. После стана ясно, че вместо хляб и сол /както се готвят някои наши/ получиха бомби и снаряди - от тия, старите , съветските, и с тях аха-аха да загубят и Киев. После дойдоха Himars-сите, и замириса на препечено. А НАТО още не е започнало.

Такъв "надпартиен" резидент не сме имали, надявам се и да нямаме.

Прав е Радев трябва да се уволни зам. министъра съсипал изборите и цялото правителство да подаде оставка. Вместо то за Денков и ПП са виновни ЦИК, ДАНС, Радев и всички други, но и те. Добре ви каза съда, но още по-добре ви го каза народа с Терзиев в София. Защото политическата наглост и цинизъм, може единствено да бъде накязвана дори с толкова успешен мажоритарен кандидат.

4) Пълномощията на председателя и на заместник-председател се прекратяват предсрочно: 1. по негово искане; 2. при навършване на 65-годишна възраст; 3. при фактическа невъзможност да изпълнява задълженията си за повече от 6 месеца; 4. при несъвместимост с изискванията по ал. 3; 5. (отм. - ДВ, бр. 52 от 2013 г., в сила от 14.06.2013 г.) 6. (нова - ДВ, бр. 42 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г., изм. - ДВ, бр. 7 от 2018 г., изм. - ДВ, бр. 84 от 2023 г., в сила от 06.10.2023 г.) при влизане в сила на акт, с който е установен конфликт на интереси по Закона за противодействие на корупцията;

ДАНС трябва да са контраразузнаване. Да се занимава с тези на миньорските протести, трябва да са отдел 6 на ДС. Е той генерал Атанасов искаше похлупак на службите - ДС 2.0 . И преди са разузнаване, контраразузнаване и така нататък и менящи се.

Задачи на ДАНС Законът за Държавна агенция "Национална сигурност" определя като основна отговорност на агенцията защитата на националната сигурност. Законът възлага на агенцията защитата от посегателства срещу националните интереси, правата и свободите на гражданите, териториалната цялост, независимостта, суверенитета, демокрацията и конституционния ред в Република България. Агенцията работи срещу класическите разузнавателни и нетрадиционните заплахи и рискове, осигурява за висшите органи на държавната власт информация, необходима при вземането на управленски решения в сферата на националната сигурност. Задачите, които решава агенцията, са свързани с разкриване, предотвратяване, пресичане и неутрализиране на: - разузнаване в полза на чужди сили; - опасност за суверенитета, териториалната цялост на държавата и единството на нацията; - противоконституционна дейност; - прилагане на сила или използване на общоопасни средства с политическа цел; - опасност за икономическата и финансовата сигурност на държавата; - опасност за екологичната сигурност на държавата; - нарушаване функционирането на Националната система за защита на класифицираната информация; - застрашаване сигурността на стратегически за страната обекти и дейности; - деструктивно въздействие върху комуникационни и информационни системи; - международен тероризъм и екстремизъм, както и финансирането им; - международна търговия с оръжия и изделия или технологии с двойна употреба, производство, съхраняване и разпространение на общоопасни средства; - дейности на групи и лица, подпомагащи чужди служби, терористични или екстремистки организации; - миграционни процеси. Държавна агенция "Национална сигурност" има изрично делегирани компетенции за защита на криптографската сигурност и за осъществяване на оперативен контрол на радиочестотния спектър. За изпълнение на основните функции на Държавна агенция "Национална сигурност" като специализиран орган на Министерския съвет за изпълнение на политиката по защита на националната сигурност, органите на Агенцията извършват комплекс от дейности самостоятелно, във взаимодействие помежду си и координирано с други организации, ведомства, правозащитни и правоприлагащи институции: - контраразузнавателна дейност; - оперативно-издирвателна дейност; - оперативно-техническа дейност; - информационна дейност; - контролна дейност; - методическа дейност; - съгласувателна дейност; - дейност по проверки, възложени от органите на прокуратурата. Аз ги виждам ангажирани по няколко точки даже с това. Отделно егаси службите, ако не знаят какво става в малката ни кочинка.

докато си играете на демокрация бе боклуци с боклуци. ДАНС били 1итави. Ай сиктир бе президенте. Ще се правиш бна улав бе? Срамота.

Грешиш! Радев НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ! Сещай се!

Какво излиза!? Или да уволняват в данс или в съда!? Някъде там е истината…

Никой нее легитимен нито във парламента нито в министерски съвет нито сега “избраните” кметове и общински съвети. . Никога от 1989 и преди това нее имало честни избори . Всичко е фалшификация и злоупотреба . Да ви сера на Държавата и на институцийте,да я заличават тая кочина със тези крадци и некадърници по роднинска линия който се възпроизвеждат вече 34 години. Никакво бъдеще нямат хората родили се във тая кочина със тези боклуци на чело.

Ти гласува ли? Нещо друго освен да спамиш из нета направил ли си? Всеки се качва на главата на друг колкото му позволяват. Важи и за народа. Негласуването и апатията са директно позволение да му играят ръченица върху простата овча тиква.

Всичко допреди 34 години било наред и после за една нощ - нещата станали лоши, а на власт и с пари същите тези до отпреди 34 години и техните деца и внуци. Точно така, нали?! За последен път политическата класа е сменена на 9 Септември 1944 под командата на съветските дула. Оттогава до сега са едни и същи. Ако се появи някой независим или извън статуквото го смачкват с пропаганда по медиите или го унищожават физически.

Резидента защитава агента

След пълния провал на Костя,Мунчо ли ви е гуруто?

и "възрожденския" му "народ"?

Спокойно, пенсионирани пилоте, скоро ще променят закона и ще подчинят ДАНС на правителството - никой няма да ти бръсне сливата.

Ей много хитро съм го измислил.Ако ДАНС не бяха направили доклад ,пак тях щях да обвинят,задето не си гледат работа.И в двата случая щях да искам оставката на шефа на ДАНС.Абе затова съм Академик.

Ти си само едно нищо

Добре, че като ти свърши мандата повече няма да чуем за теб.... Години ще трябват за да заличим поразиите които направи, да не кажа десетилетия.... Отявлен русофилски продажник, един от най- противните, поддръжници на Решетников, срам....

Примрялото от злоба герберастие, подарило държавата в ръцете на Пеевски и гласувало за агента на ДС и политически противник, защото Боко им заповяда така, седнало да храчи за продажници и поддръжници.

Като нищо ще направи партия и може да е първа политическа сила.

в мокрите сънища на кондукторката

Въобще Денков да не се разправя с този заклет Путинист,а направо да гласуват в НС ДАНС да мине към Министерски съвет.

Още един овчи мозък се нопрегна.

Овчи , овчи ама все пак е "мозък", а без мозък как се чувсташ.

ДАНС е специализиран орган на Министерски съвет. Ръководството му също се предлага от МС. Президента подписва указите, но няма думата да кадрува.

Не накара зам..Министъра който снимаше да каже,за какво му беше и флашка.Ако има разумно обяснение може и да му повярваме.

Е защо да го пита, като вероятно му е ясно за какво му е била - за манипулация на резултатите на ниво ОИК, вероятно в Софийската.

То се оказва, че дори е задължение на това министерство да проследи и документира процеса. Вероятно затова не се е и крил, че го прави. Отделно никой така и не каза, нито от ДАНС, нито от ЦИК, нито от ВАС нито резидента, нито някой друг с какво конкретно и как точно това би могло да промени изборите или резултата от тях. Никой! Но много хора, включително експерти, обясниха подробно как това няма как да стане. Троловете явно разбирате повече? Обяснете тогава вие. Ама не като ДАНС- имаме съмнения, че някой може да се усъмни, че е смешно и жалко и за вас даже, да не говорим за ДАНС.

Къде са сега малоумниците Тошко африкански- сценаристчето и късьо пишкин,да ореват всичко е наоколо, че се прави държавна измяна в лицето на зеления чорап и червен боклук в едно?!

Като хора на Денков снимаха,влизаха в стаята след тестовете и презаписваха нещо на флашка.Крадецът вика дръжте крадеца.

Тук честно трябва да кажа, че съм съгласен с клепоухия. Работата на ДАНС е като на ЦРУ и ФБР. Да слухтят и да докладват. Решенията вземат други,

Но все пак ДАНС трябва да прави смислени доклади. Щото този доклад с хеш кода беше като доклад, че някой министър е видял какъв цвят ми е къщата и вече доклад на ДАНС, че министърът си записва цветовете на къщите в квартала

Имаш хеш кода,имаш входящ и изходящ код,имаш готови машини на склад,и обучен програмист ,Пускаш машината с първичните данни и по обратен ред получаваш сорс кода.С тоя сорс код можеш вече да смениш софтуера на всяка машина.На теб не ти трябват машините в първичните звена,а само машините в ОИК ,която брои обобщените резултати. И така, примерно всеки трети гласувал за Герб машината може да отчете в ОИК ,глас в полза на ПП-.ДП.И печелиш винаги,както казва Стоичков,защото играеш на сигурно .

Държавния глава както винаги ясен и точен! Номерата на сглобката не минават, а и хората не им вярвят. Оставка!

Радев е прав, но е страхлив. Само Възраждане!

Аз искам смяна на псевдо-премиера.

А с клепоухия чорап какво ще правим?

Какво да правим. И него ке сменим. Играят заедно.

Вече повече от час снимката на зеленият чорап и червен боклук в едно виси на първата ви страница!

Я по-добре ходи си прибирай макя си от околовръстното само болести разпространява магасарянката.

ㅤ

А Путьо Радев като (уж) върховен главнокомандващ защо не вдигне подопечните му на крак и да изпоарестува продажниците най-вече заради Записа? Или и него (вече/отдавна) са го стиснали за мъдурите от Козяк?..

За посолството не знам, ама от пасолството на хермафродита мутрафонски ,точно!!!

Мноо прост, иначе щеше да си разбрал, че рундю и толупа са тандем, ама такива овчи тикви, като теб виждат само путин, че дори го сънуват, като ги опъва.

Нет кАпйейками за тебя вечИ тАварищ ! Ничего нимАжа да направиш и на тия избАри !

Не им се хващай на въдицата

Отивай си в Масква !

Параход

Защо да ходи там, като за човека са гласували над 2 милиона? А за продажната сглобка само 1. Май ти заминавай нанякъде дебил нещастен.

Шефът на ДАНС излъга за машините. По точно подведе всички с подвеждащ доклад. Шефът на ДАНС опорочи изборите с 400 000 невалидни бюлетини.

?

такава беше директивата от радефф, която пък той получи от .... досетете се....от една посланичка с очилца

Т.н. президент сериозно трябва да се замисли за нарушаването на основният закон на държавата. Понеже според този закон властта е в ръцете на парламента, а не на президента и този парламент излъчва правителство под чийто контрол, пак според закона са службите. А закона се спазва от всички независимо дали на някой му харесва или не. От президента също и може би най-вече от него. И какво изобщо значи, че правителството искало да подчини службите, които по закон са длъжни да са му подчинени? Обратното всъщност е много притеснително. Докато путьовците в НС се хапят по кокалчетата оцеляването на конституционно установена у нас партийна демокрация почва да търпи доста сериозни заплахи с резидента начело. А се вижда какъв и чий модел опитва да следва. А това пък ясно показва и доказва, защо беше толкова важно създаването на пренеприятната за всички "сглобка" и защо е важно да продължи да функционира. И колкото по-категорично и решително толкова по-добре. Понеже след тези избори лъсна поне истината, че не кресливите фашизоиди от Възраждане са голямата опасност за конституционният ред и геополитическа ориентация на България. Има спешна нужда от импийчмънт и нов президент. За вчера.

България се управлява от служебни правителства на Радев и каквото каже президентът-слънце, това трябва да стане.

И това хубаво ама имам подозрение, че от някъде му го говорят, каквото реши да каже.

Руснакът Радко отдавна не бях го чувал говори. Ниет рублей?

Агентът на Путин пак се обади

Шефа на ДАНС, да вземе да влезе в МС и да отвърти един шамар, и на бай ви денко ще му изхвръкнат очилата!

Ако ли ме пак улицата ша го свърши

Те начело с президента вече така или иначе са в хипотеза на държавна измяна, национално предателство и наченки на преврат. И доказват че са много основателни приказките за службите в записа. Вижда се и престъпната користна тъпота в приказките на Борисов от снощи.

От днес, освен традиционните давещи се ПП-та, Бойко, А. Атанасов, Хр. Иванов, Нинова, ...вече и Костя Копейкин се включва в битката за оцеляване.

Се забави за да създаде своя партия.Сега Ванчето ще го изпревари и той пак ще има ред сълзи,ред сополи .

Това въобще не трябва да се дискутира. Който управлява той решава кой да е шефа. На президента му е важно неговият човек да се запази, толкова.

Да решава ма без Президента не може. Така са го мислили навремето

Сглобката решава дори когато посоката в директно в ...Пропастта. Те са шефът. Уволнете ги...ама не можете....или може чрез улицата...

Защо министър Йоловски е с охрана заради заплахите от лидера на ПП Кирил Петков? Заради едни 600 милиона !

Сбогом !

Със Бацо и Лиши ли ще се случи?