Радев: Инцидентът в Полша крие риск за дестабилизация на региона и разширяване на войната

Необходимо е незабавно изясняване на този опасен случай и предприемане на адекватни мерки, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев: Инцидентът в Полша крие риск за дестабилизация на региона и разширяване на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирката още ли не знае позицията на работодателя си, че ракетите са от украинската ПВО?! Или се правите на утрепани и претакате зелето за кликания?

Да ни е честит поредният “успех” на енергийния министър: докарал е ведомството си дотам, че Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отказва да работи с българското министерство на енергетиката (МЕ). Ситуацията е безпрецедентна и поставя в риск двата основни енергийни проекта по плана за възстановяване, по които ЕБВР трябваше да предложи техническа помощ на МЕ и МФ. С обща стойност от € 1.7 млрд. двата проекта са ключови за енергийния преход в страната, като имат за цел да присъединят 1 425 МВт ВЕИ мощности в страната. Саботажът на плана за възстановяване от страна на министъра поставя под сериозен риск не само средствата по него, но и трансформацията на българския енергиен сектор, чиято забава ще струва милиарди на българските потребители и бизнес до 2030 г. Отдавна предупреждаваме, че Росен Христов е неподходящ за поста министър на енергетиката. Заради поредица от негови действия в ущърб на страната поискахме оставката му. Не бяхме чути. А г-н Христов продължава с антидържавническото си поведение. Затова от “Демократична България” апелираме към президента Радев за вземане на бързо решение, преди "резултатите" от работата му да придобият катастрофичен за страната резултат.

простак

И ти ли, Бруте...?

Сега като излезе че украинска ракета, не трябва ли да задействаме чл. 5 за нападение срещу страна членка на НАТО и да обявим война на Украйна?

Трябва! Ама трябва да й даваме по млрд и половина на месец ….. ще сране - хем враг, хем му помагаме … нещо параноично ми звучи … като цялата Усрайна.

Разширяване на кое? Нали според теб не беше война?

НАТО-вския генерал и ЦРУ служител Радев сваля картите.

Голяма истерия е този с селската физиономия. Абе скрий се бе….. Ти си само за смях, изобщо не ставаш за президент.

Този галфон след като потроши изтребител и семейството си, сега троши и българската държава

Зеления чорап преоткрива непрекъсната Америка, топлата вода и колелото…. Мъдрите му мисли са взети от читанки за началното образование.

Прави винаги инфантилни изводи, казва нещата с устата на едно седемгодишно дете, което открива света на възрастните.

прославените ракетни комплекси С-300, отървавайте се по най-бързия начин от тия НУРСОВЕ. Не стига, че няма да си спасим с тях столицата и АЕЦ-а, ами и хора ще изтрепем с тях, радев да се не пъте като червен рак на бръзей, а да се моли на украйна да ни ги вземе тия сватбарски фоерферки. Те китайските ракети за нова година по-безопасни от руските чугуни

У нас като че ли не падаха американски ракети покрай Косово? Ма тогава нямаше нито дестабилизация на региона, нито разширяване на войната... Всичко беше много демокраично!

точно това иска зеленски, обстрелва Полша, убива поляци, за да се включи НАТО, но американците казаха - ракетите са украински, как сте господа от Полша прежалихте своите граждани, украинците ви избиват вече пряко като при Волинското клане.

ами АУАКСА като лети покрай границата на украйна да дава инфо на украинците от рано, пък трябваше да са подготвени за такива ситуации. Белите ракети на запада ако пропуснат целта се самовзривяват във въздуха точно с тая цел, ама ние си обичаме Путин великите С-300

Мунчо, Мунчо, хич те няма руски.

НА РАДЕВ ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО ТЕМАТА?! ПЪРВИ? ДОРИ ОЩЕ БАДЪН НЕ СЕ БЕШЕ ИЗОКАЛ! ТРИМОРЕЦА ЯВНО СЕ ЧУВСТВА ДЪЛБОКО ОБВЪРЗАН С ТАЯ ТЕМА.

Дядо Байден вече официално каза, че ракетата е Украинска (С-300) и е паднала на територията на Полша погрешно. Край на коментарите от слугите на САЩ. Американските господари не искат война с Русия, щото знаят какъв ще е края. Но малките и беззащитни държавички като България, Литва, Латвия и естония + Украйна продължаавт да ядат лайна.

ядеш само ти, остави маркуча с руzzка спе.... пропаганда, че ти тече от устичката. Деба кретените червени измекярски предателски. Собачки, като ви кефи путлеристан, ходете там и мизерствайте, нали е най готината страна на света.

Ква пропаганда ве балък. Ню-Йорк таймс не е руски. Ютуб също. Лапай Американски хуй и му се кефи, щот е MADE IN USA. Деби дебила ...........

Е нямаше как да минем и без Мунча. Пак ръси плоски и безмислени лафове. Импийчмънт за сина на Бай Тошо - Муню Славяновски!

Импийчмънт за това подобие на президент.

Нали това е целта на наркозависимото актьорче. Да се разраства конфликта посредством провокации от страна на украинските нацисти.

Какъв е бизнеса на САЩ?Производство и пласиране на оръжие!!! НАТО нарежда на Украйна да хвърли бомби,медиите на кабалистите веднага тръбят,че''руснаците са го направили'',за да извадят старата вражда между Полша и Русия като поляците скочат срещу Русия...и тук ще се яви''анти-христа' в кабал-сатанистките одежди на хазаро-йезуитската мафия,управляваща чрез юдо банкерите НАТО,Пентагона и САЩ като цяло,за да ''спаси'' света и да си намерят извинение за световна война,за да си пласират произведеното оръжие.САЩ е гнездото на злото,защото американците са поробен народ от кабал Юдеите.

НАТО нарежда на Украйна да хвърли бомбите,за да възродят старата вражда между Полша и Русия,да акривира злобата на поляците и тогава НАТО да си намерят извинение да атакуват и да се почне световна война...На кабалистите и кътните зъби им се виждат,но триковете не вървят...

Голям си умник Мунчо, откри топлата вода. Браво! Ами почвай да лазиш в краката на Путлер и да му лигавиш ръцете, белким те пощади. Червей!

Мунчо, не се излагай. Дори НАТО потвърди, че ракетите са изстреляни от украинските сили, които са били силно дрогирани. Така че престани да ръсиш ДИАМАНТИ!

Много тъпо Мунчовси троле

Мунчо пак се изходи неподготвен

Това са приятелски ракети както при нас падаха американски при войната с Югославия.

Украйна нападна държава от НАТО. Да се приложи чл. 5, незабавно!

Щом сме солидарни с Полша, трябва всички да накажем Украйна.

Шефовете му от " алианса " казаха че урките са стреляли с ЕС - 300 , абе военначалнико , абе по-кротце бе !

Не говори глупости! Украинската ПВО се самоунищожава във въздуха, поради което тези ракети не могат да паднат и да се взривят на земята. И руските S300 "земя-земя" са преработени, за да удрят земя!

Защото самоунищожението е 100% ефективно и освен това като се самовзриви остатъците се изпаряват. Аре бегай да си пушиш ганджата, остави мисленето на другите, не ти е по силите.

Абе клошар и фурнаджииска лопато ти от къде разбра,че ракетата е руска та плашиш хората????? Нито ще има дестабилизъция нито каквото и да било друго. Плашите бабичките само. Всички други ви се смеят.

Радев се бърка,, това е Украинска провокация.

Крие естествено, проблемът е в Украйна. Опитва се да вкара НАТО във войната. Изстрелва ракета към Полша и убива двама поляка. При условие, че в региона няма пускани руски ракети. То няма и защо да се изстрелва ракета на ПВО С300. Ясно, че е умишлено изстреляна. За да се води като руска атака на територия на страна на член на НАТО. Опасността за България е, че може Украйна да опита и с нас някакъв подобен номер. Заявленията за приятелство и дружба са само колкото да ни измъкнат безплатно оръжие и да им гледаме за наша сметка жителите. При необходимост ще ни резнат тиквите без замисляне. Заради собствената си безопасност, България трябва да се дистанцира максимално от Украйна. Особено неприятно беше съобщението за холандските F16, които искали да ни подарят. май се оказа, че в началото самите холандци не са знаели, че искат да ни даряват самолети. Сякаш някой ни набута тази идея, сами да си вземем решание и да бъдем поставени пред свършен факт. Този сценарии много, ама твърде много прилича на затварянето на блоковете на АЕЦ Козлодуй. Някой май се опитва да ни работи пак.

Поредно доказателство за постигнато споразумение между Русия и САЩ ! Учудващото е,че страните го спазват! Русия опразни предаде Херсон, въпреки рисковете за Путин и клана му! А САЩ на висок глас каза на Полша и останалите васали в НАТО да си затварят устата ;) По повод ракетата в Полша. А дали е руска или украинска вече няма Никакво значение! Радев, снишавай се овреме ;) Не се прави на по-натовец от фейк президента на сащ - бай Дън ;) https://www.reuters.com/world/global-leaders-hold-emergency-meeting-over-poland-deaths-2022-11-16/

''"Следим отблизо развитието и поддържаме връзка с нашите съюзници за консултации. Пълната солидарност с Полша, единството в НАТО и ЕС е нашата сила", написаха от МВнР.''' Ами тогава нато да вземе да нападне най накрая Украйна и да я сложи на мястото и след като са ''защитници'' на членовете на нато...А от МВнР освен преповтаряне на това що са им рапоредили макар и голяма глупост да е друго изказване няма как да се очаква.

Нямаш доблестта да заявиш , че подкрепяните украинци какво ли няма да направят за да забъркат и други в кашите си.. Ега ти военните дето са се клели в България а иначе една очевадна истина като хората не смеят да кажат, че ''приятелите им'' на които се пънат да помагат добре действат срещу тях

Последните коментари са, че ракетата е украинска. Явно нашият президента не е добре информиран. Според мен няма бивш военен, старшината и в къщи си е старшина. Зеленият чорап не прощава.

Миротворецът Радев да поработи и да постигне мир, защото май само той знае как.

няма да има директен военен сблъсък на САЩ с Русия на държавно равнище, още в началото на войната американците предупредиха че това е вътрешен конфликт и който се намеси да си носи отговорността, а поляците вече не говорят че взривът е предизвикан от ракети.

като си изпратим всичкото оръжие и армия ще стабилизираме региона и ще спрем войната... Гасим огъня с бензин ;)

Тоя е най-умния от цялата ни армия.

пред журналисти президентът Байдън заявява че предварителните данни показват, че няма руски удар по полша, разследването продължава, а според полския президент Анджей Дуда няма точна информация за това, че именно ракети са паднали на полска територия

То е ясно, като бял ден ! Това е дългоочакваната укрофашистка провокация ! Искат да ни въвлекат във войната, но НЯМА да им се получи !

Къде са козяшките слуги Пуссито, Минжев, Плевньо и Илянката да изкоментират активирането на великия член срещи усрайна! И кока ще бомбардираме киив?

Голям “разбирач”, браво!

Простият зелен чорап не са ли му казвали, че мълчанието е злато. Май си търси удобни случаи да се изтропа пред мисирките по модела на боко боклука. Само ленти не е почнал да реже още.

айде и ти се изока да ти еба майката и калтак.Предател мръсен!

Изпрати протестна нота до Зеления Жабок бе, МунчооооЧ

Абе Мунчо още не знае, че ракетата е украинска хахаха.

tozi bokluk barza da pravi iskazvane pridi usa niama nuzda ot tvoite biseri prezidente podloga

Виждали сте икона на Свети Георги. Всички знаете, какво прави - убива ламята. С виждали ли сте икона на Свети Димитър? Много прилича на иконата на Свети Георги, но вместо ламя, убива човек. Знаете ли, кой е той? Ковачът изковал клинците за разпъването на Христос. (Той е бил от един специален етнос). Пилат Понтийски му запивядал да изкове три клина, по един за ръцете и един общ за краката. Ковачът изковал пет - по един за ръцете, по един за всеки крак и еьин за корема. След това Свети Димитър започнал да избива целия етнос на ковача. САЩ признаха, че ракетата е украинска, но нашите политици се престарават като библейски ковач. Ще ни вкарат във война, без никой да го е искал от тях!