Радев и Чавушоглу се разбраха за още турски инвестиции у нас

Ръстът в двустранната търговия е отлична основа за преминаване към нов етап на отношения, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев и Чавушоглу се разбраха за още турски инвестиции у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕИ, тоя не разбира ли, че неговите правомощия са ограничени. ТОИ НЯМА ПРАВО И НЕ МОЖЕ ДА СКЛЮЧВА НИКАКВИ ДОГОВОРИ С ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ОБЯСНЕТЕ МУ ЗА ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. ПИСНА МИ НА ОНАЯ РАБОТА ОТ ТАКИВА НЕВЕЖИ!

приказки виждам. Но, не чета какви инвестиции, от кого, в какви обеми и области ??

Браво на Радев докарва големи инвеститори в България да живее ПРЕЗИДЕНТА

Горкият Левски между чука и наковалнята от една страна поробител османоислямски фашист от другата чорбаджия,кви инвестиции??РЕПАРАЦИИ за 5вековен османоислямски етно религиозен геноцид.

Радев е двуличен човек, я както се разбра и обикновен престъпник.

А, не, мерси! Колкото по-малко анадолски, византийски и балкански "инвестиции", толкова по-добре. Вижте държавите, където има западноевропейски компании и там където има балкански бизнес. разликата е огромна. Анадолостанците да си седят в анадола, работа в Европа нямат. а и с умрялата им лира какъв бизнес, какви инвестиции, какви пет лева..

Турците 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че, Радев, ако може нека взима каквото има от тия без да плаща. Така поне може да си ВЪРНЕМ част от това което са откраданли от нас.... Не ни трябват турски ресторанти и дюнери, щото тия ще вземат бизнеса на българсктие фирми и българите ще стоят гладни и без работа.

Може би! Никой не отрича, че има много мрачни спомени от тогава, но не всичко е еднозначно! Факт е, че бьлгарите тогава са живели по-добре и са имали повече права и свободи от крепостниците в Русия например и не само! Имали са имоти, можели са да пътуват, да учат, да търгуват и т.н. Най-голямото ограбване се е случило по друго време и от други хора, които някои заблудени все още приемат за освободители!

Турците в България, като - Ахмед Доган са Измамници... В Турция има разни турци продават стоки. И такива като Ахмед Доган им стават Посредници да предлагат стоките и услугите им в чужбина.. Като направят някоя сделка, турците в България взимат ПРОЦЕНТ от продаденото.. Обаче, тия като Ахмед Доган, след сделката почват да СЛЕДЯТ клиентите си в чужбина и да ги ОГРАБВАТ. Ако клиента е политик, ония искат да му завземат държавата и партията ( почват да му приказват за бежанци). Все едно някой да предлага заеми и турчина като Ахмед Доган да му стане Посредник. И като дадат Заем на някого например- 10 хиляди лева, посредника- ИЗМАМНИК- в България да тръгне иска да от получилия заема да му даде 2- 3 хиляди лева от получените пари... Или като преди време разни Мошеници продаваха някакви коли или имоти, обаче, след сделката тръгват да СЛЕДЯТ клиента на който са продали стоката и му открадват парите, дето са му дали...

На фона на портрета на Левски сключва договори с този резак!!? Що за кощунство с паметта на Дякона?! Той се преобръща в гроба си! Толкова тъп фармакологията не съм срещал!

Извинете, исках да кажа: -"Толкова тъп фатмак не съм срещал!"

Прочети повече за Левски и разбери за какво точно се е борил той и после пиши по форумите, че сега само се излагаш! Левски е искал чиста и свята република, в която никой да не бъде преследван, заради етноса и вярата си!

крьвта вода не став !!!!!!!!!!за туй се разбират//////

А някои от вас знае ли историята на българите Главният мюфтия на Русия е българин Само трябва да му чуете речта пред студенти по история?!

Аман от гнусните ви фалшиви новини.

Левски-то много го митологизирате. Разбирам, какво да се прави като е само той за около 1300год.

Ми... Имаме и един хан Тервел. Такива като тебе, дето се кланят на един "пророк", нещо не искат да си спомнят за него, че "малко" ги е по"изкъпал" - кого в собствената му кръв, кого - в Босфора... нейде след 700-та годинка.

На Радев му липсва само мустака.

Много други им липсва мисленето.

на фона на крадеца и убиеца..кунчеф.

този на снимката зад тях го издирват заптиетата ..

как само на криво гледа Апостола Левски нашия прецедент...

Турчинът до портрета на Левски... Бахти мизерията...

Ти знаеш ли за какво точно се е борил Левски? Искал е чиста и свята република, в която никой да не бъде преследван, заради етноса и вярата си!

Като брат и сестра са - турчин и комунист.Еднакво вредни за БЪЛГАРИЯ.

Абе този същия Радев ли е, дето докара заводите на Фолксваген в България. Или некъф друг....

Твоят прецедент Роско щеше да го докарва, ама уви - не стана!

По средата е оригиналът... а от двете му страни - ментетата..

ъъъъ, кога радев ще се договори с чавушоглу за българските инвестиции в турция?

С кво ще инвестираш с ламбени шишета ли хаха

инвестира се с пари, смотльо! пари! за предпочитане в $ или € рубъли не се приемат

Радев в някой области на страната единствената фирма в която не е задължително да говориш на турски е гръцка.....Време е на кастата ви която ни доведе това зло да се отегли от управлението и всякакви държавни постове и от влияение на полтически процеси в развитето на държавата .....

Еми така ще се молите за инвестиции на турците развалихте нашата икономика сега сте нагъзени на всички няма инвеститор да не е дошъл и да ви е нагъзил всички продадохте българия и продължавате да го правите тая ДЕМОКРАЦИЯ И ТОЯ ЕС БЯХА НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НО БЪЛГАРИТЕ СЕ СЛАВИМЕ С ПРОДАЖНИЧЕСТВОТО СИ СРАМ МЕ Е ЧЕ САМ БЪЛГАРИН

ЕС беше най доброрто за Европа , не само за България , ноо....

Е ко видя от европа на тях им трябва територията за теб ги боли фара почакайте и ще се убедите сами

Абе, Радев?! Тук едно ни приказваш, като се видиш с турците съвсем друго, а? Ми що така бе?!

ми щото сме цоциалисти!

Тръмп може ,путин може ,но не и наш женчо ние не сме президенска д-жа.

нее, не и Васил Левски !!!!!!!!!!!

който е крадец и убиец убил е само българи един ратай и отравя поп и то на сватба това казват фактите доказани и безпрекословни.

Факта ,че президента е изтипосал феса до портрета на ВАСИЛ ЛЕВСКИ уважаеми нещастници е показател,че имаме достоен българин за президент.Като спрат да ви дават парички ще разберете колко нещастни сте.

nqmate dostoen прецедент единия американски предател другият убиец и крадец з а което е обесен.

се снимал на фона на левски ... ха ха

Не му е работа на президента да се разбира с когото и да било за инвестиции. Това изобщо не зависи от него. Информацията е умишлено заблуждаваща

А Тръмп и други президенти могат? Козяк, чуваме ли се? Пишете му надникна.

Какъв хабер има Радев от инвестиции ? Никакъв. На него му дай боб с джолан - от това разбира той.

Вижте и други подобни медии, Левски и Ботев са.

Турските фирми дават по 600лв. Да си ги държат ! Реални цифри от клас “А” “инвеститор в пловдивско. За онова с фаровете става дума.

СЕ ВЪРТИ В ГРОБА КАТО ВЕНТИЛАТОР

Румене, бре, тия от протокпла спят ли, или са недалновидни? С тия два портрета зад гърба си, на осъдени от Турция наши герои, дано този дипломат е широко скроен! Щото искаме газът, ама на бате много му дърпаха на мен е ушите, че сме опашкари.

Левски се обръща в гроба...

Президента и на турците ли се надупи?

Каква пародия само! Обърнете внимание на портрета в дъното. Струва ми се че се е обърнал с главата надолу

Кви инвестиции ?? Туй са Подкупи за да изкупят чужди държави с хартийки, пари...

В ИТ връх взеха джебелите - бутафорни турци от села и паланки, които знаят всичко и могат всичко, сега и с истински турци ще правим велики дела. Ужас!

Как се разбраха точно? Може би с стил "...Абе трябва да инвестирате повече тук..." , "...Ок, няма грижи, ще инвестираме..." Тия разбирателства на масата в общи приказки са ясни.

Още земи ли ще купуват?

и турски боклук ли ще вкарваме,за преработка?

Да! И ще го преработват служители на ПКК или на ИДИЛ.

Врщаме си нашия за изборите!

Поне един политик да мисли и да говори за икономика

И двамата са помаци - единият турски, другият руски...

Тия двамата на снимката все едно са от една майка ... или татко