Радан Кънев за преференциите на евровота: Ще вляза с много голямо самочувствие на свършена работа

Огромен успех е, че ПП официално предложиха общо явяване с ДБ за евроизборите, от месеци призовавам да сме заедно, каза евродепутатът от ДСБ и подчерта, че няма претенции на кое място ще бъде в листата

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев за преференциите на евровота: Ще вляза с много голямо самочувствие на свършена работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите излъгани и изманипулирани от ПП ДБ на предишните избори за НС няма да си дадат гласа си за тях на изборите за ЕП. ППДБ се подигра най - жестоко със симпстизантите си ,като се прегърна с ДПС и ГЕРБ и сега само слугуват на Борисов и Доган(Пеевски) за да са на власт.Жалки и долни са без чест и достойнство и това за пореден път го доказаха в пазарлъка им сГЕРБ и ДПС за Атанасова в КС.Народа е казал храни куче да те лае .

Освен Йончева,не виждам някой от тия евраци нещо работа да са свършили.Да са защитили България -недай Боже.Седят там за кефа си.За какво да ви избираме?

Тя търчеше като улава и плюеше България наляво и надясно в ЕС.

Евалата, баце. Голем си.

ах как не ти се пуска мястото налЕ

по България конкретно каква работа свърши , а и ако вземането на заплатата се счита за работа :)?

На този джендър му се хареса Европарламента и му се иска пак да лапа. Но най вероятно ще си ги лапат взаимно с Божанков

аве тва ганьовската измет много е повярвала в себе си... ББААХАХА

РамаЗНе ти си АУТ

Освен да си прибираш заплатата и допълните пари, както и да си возиш мекия задник за сметка на данъкоплатците, друго не си свършил.

17 активни евродепутати?!?!? В какво сте активни палячовци нещастни - да продължавате да ни сваляте международния имидж, ако изобщо има останал такъв. Рамаданчо, откато съм те видял за първи път до сега не съм те видял да свършиш нищо полезно за някой друг освен за податливите си задни части!!!!!!!! Хайвани!

Дълбоката Рада освен да пише доноси срещу България, да гласува всичко което е срещу интересите на България и ходи по ресторантите с другите борци за демократични ценност Станишев , Моника и Йончева( каква тройка само).Май преди Моника Йончева беше момичето на Станишев , друго не е свършил този комунистически плужек.

Най-интересно тук е да се чете как никому неизвестни и напълно безполезни тролове плюят по хора, на които съвсем очевидно и на малкото пръстче не могат да стъпят. И въобще не става въпрос само за Радан, да плюят по някой им доставя огромно удоволствие, което толкова по-голямо, колкото човекът е по-стойностен от тях.

Е твоят Радан твоите ценни хора го унижиха и туриха на 5- то място в листата след Лорер и врачанското простокирие! Как така?! Не троловете, а вие драги си давате сами оценка и тя не е никак лицеприятна!

Нали за това се борихме!?? Демокрация! Вие от ПП и ДБ наследниците на номенклатурата мислихте, че ще се ползвате с някаква привилегия ли?

Радане, ти ли се, бе! Що се обиждаш на хората!? Те ти казват истината! Я малко по-скромно, ако обичаш!

Рада Дълбоката какво свърши за България,че не се сещам. За него лично не се съмнявам.

ПП, че и ДБ са си една обикновена сбирщина от безработни клиенти на разни НПО със откровено съмнителна дейност в крайно леви, "правозащитни" и извратени политики. И сега ако трябва да се изследва мотивацията на тези типове те ясно ще предпочетат, като виждат настоящия провал, да се върнат към НПО бизнеса и да употребят политиката само като трамплин. Общо взето те приключиха с политиката и надали ще им стигнат сектантите от центъра на София за да вкарат и 2-3 човека за евродепутати! Ако Радан ги подкара с преференции, щото и той не иска да изпуска сладкото място и 20 хил евро на месец, то всичко това ще се разпадне съвсем! Радан в тази сбирщина няма място, защото изглежда нормален и сериозен човек и поне видимо не е толкова зависим от НПО корупцията. Разбиването на тази корупция започна с избора на Диана Ковачева!

Когато една държава се управлява от ЗАДНИЦИ, то тя се превръща в КЕНЕФ

Това момченце не знае на кой свят се намира - едно време плюваше по ББорисов а не може да се сравнява с него по нищо. Борисов е на светлинни години пред него. Този няма капка мозък - прелива му главата от демагогия. На предишните избори гласувах за него - повече никога.

Има един плам в очите на тези кирчовци и раданчовци и фамилии лорери да вземат постовете! Ех сега ни е паднало да продаваме имоти за милион и да се настаним с жените си по постовете по лорерски! Този плам и устрем на сладките постове и безгрижен живот с гарантирани пенсии и прочие унижава и озлобява народа! Тези днес надминаха на бай Тошо номенклатурата!

Toчно! Комсомолци в широк смисъл на полезни идиоти във фаза! Биполярни ибрикчийски дьонмета ...

Пудел

Преди гласувах за теб. Никога повече - демагогията ти е работодател - нищо не си свършил освен да плюеш по България. А аз те познавам от много години и знам че нямаш един ден трудов стаж.

Обединени ще сте по-силни срещу България.

"Огромен успех" било, че се говори ПП и ДБ да се явят в обща листа на избори за евродепутати? Представяте ли си колко мислят за България тези измислени герои? Те само гледат как да се уредят на европейска чиновническа заплата, на тоя измислен герой последната му грижа е какво се случва с България и българските граждани!

"Политически компромис" е това дето ще Ви изяде главата на следващите избори. Част от избирателите Ви не са овце и ясно разбират , че ги излъгахте. Моят глас за Вас отпадна......

лелелеле каква наглост. Оценката за човек я дават другите. Човек почне ли сам да се оценява е зле.

Този боклук още ли е жив?

листа направо на цялата сглобка бе! Така е най-сигурно....

Поредния, който се мисли за пожизнено абониран за синекурна, високоплатена службичка! Аман от такива! Какво свърши за българските граждани, бе тарикат нещастен!?

Голяма стара "чанта" се оказа Радан Йончева.

депутатското брюкселско кюфте!

Дано видите европарламент през крив макарон, продажници такива!

Каква точно работа? Ние сме на светлинни години от живота в Европа. ЕВРОПЕЙСКИТЕ пенсионери прекарват зимата на Тенерифе, българските студуват..Всички политици се пправят, че не знаят. Дъртата крадла Масларова вика, че за да се вдигнат пенсиите, трябвало да си продадем апартаментите. И къде ще живеем? Сигурно ни приготвят и наказателни колонии. Деца, бегайте докато сте млади.

ЗА Европа, но нито глас за Парепетовата Пародия!

тоя мишкар дори не го знам, че е жив, обаче той, въшката, бил с огрооомно самочувствие

Тоя пък, от скромност взе че перчема да му става рехав. Н1мал претенции на кое място да бъде, само да бъде на влака. Може и на покрива, ама да бъде на влака. Все пак има шанс да захапе още 4 години нищо да не прави и да лапа парата. Такива скромни и велики политици другаря Си по полощадите ги избира или изчезват мистериозно завинаги.

Някой знае ли изобщо какво е свършил г-н евродепутата за тези години ?

папкал е заплатка на топло и е трупал самочувствие

Този не викаше ли на Бойко Борисов "Абе бай х*й .............."

Хаха, свършил нил нещо. Ама никой не знае какво... Само папкал депутатската заплата.

рада я жертваха заради лорер - но какво да се прави , да си прави изводите с какви хора се захванала

Антибългарски, слуга на сатаната. Светлината ще ви накаже, че работите против интересите на България.

Предател на БЪЛГАРИЯ!!!!