Кънев: Нищо тайно няма да излезе от стенограмата за КТБ

Щом съдът казва, че стенограмата за КТБ от разговора при президента Плевнелиев от 29 юни 2014 г. не е секретна, значи не е секретна, заяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Нищо тайно няма да излезе от стенограмата за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо!? Доган, Костов, Нинова и Радан са срещу Герб!?

Защото само пред идиоти като теб може да минава такова "противопоставяне".Вече 27г ти промиват полирания мозък.Казват ти че тоа "преход" е автентичен, тоест не режисиран от кръга около свинара от правец.И ти идиота им верваш.Сега разбра ли или пак ти е трудно.Но не се тревожи -идотите в БГ сте 98,75%. Каква е разликата между сина на димитър станишев и сина на шофера на григор шопов.НИКВА бе БГ говеда.НИКВА.Колко требва да е тъп един човек че да не може да проумее че боко тиквата е ЛИЧНАТА МУТРА НА СВИНАРА ОТ ПРАВЕЦ.Какво, да не би да искате да ми кажете че фамилията живкови са били толкова закъсали че да вземат за вардач на "националната ценност" един такъв "отявлен антикомунист".Ми свинара е бил по 24 часа в ръцете на "антикомуниста".Колко тъп требва да е некой който да не разбира че боко мутрата е мин председател вече толкова време щото кръга на живков иска това ...

Каква е рзликата, между синът на шофьора и синът на секретаря на ц.к. бкп по външните въпроси?На комунистическа теория, никаква?На практика, все едно да сравняваш къртичина с Еверест?Колко "умен" трябва да си за да повярваш на синът на активни борци, асистент по измислената наука, "научен"!!!!комунизъм!?

Масово българите имат доста "странни" представи за света.Една от тех е представата,че всеки хванат от гората може да бъде доведен в софия и да си направи банка.За БГ е сложно да проумеат че селяндура с мустаците изобщо не е бил собственик на ктб.Той е една марионетка на тезикоито са го сложили там.Те са тези които фалираха банката,а след това лайната,които ТЕ са назначили за "политици" направиха така че кинтите да не бъдат върнати.А БГ да бъдат изчукани с 5-6 МИЛИАРДА лева.Ако овластените за таа работа искаха парите да бъдат върнати можеха....Да ама те не искаха. Щото техните господари беха решили да ви окрадат вас БГ,които сте най-глупавите хора на света. Тъпи селяндури на които е НЕВЪЗМОЖНО да се обясни колко са тъпи.Тва са българите- фасони, джуки-но всъщност едно големо нищо.Мърша, нали така на времето некакъв ви беше нарекъл. Е ми тва е.Да му мислат теа дето не са мърша. Щото е непоносимо трудно да живееш заобиколен от такива дето вонат,щото мършата вони.И ако некой е по чувствителен си тръгва без да съжалява.Но вие БГ мърша сте над теа неща... А кагато света ви попита с НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ,какво мислите по въпроса 98,75% от вас казахте-ооо всичко е ОК. Случилото се с ктб или белене изобщо не могат да са причина ние БГ да изберем най-долното квадратче.Само 1,25% го избраха. Нали не се лАжете,че наще хубавци в парламента са искали квадратчето.Че те да не са луди бе.Ми тва е все едно да режеш клона на който седиш...Разбрахте ли бе мърши.Хората от света беха "помолили" наще лайна у парламента."Молба" на която нема отказване.Искаха да ви видат акълите.И вие им ги показахте.И не ми се правете на умни че избора на квадратчето немало да има значение.Нема ли???Ооо, щеше да имаааа,ама де толко акъл у българин провансал... А таа комунистическа подлога ит снимката както и циганина от драгалевци или селяндура от веселиново или меди доганов,а сега и личната мутра на свинара от правец ...Виждате ли каква широка палитра ви предложиха "другарите" от цк на бкп...

Умните са извън властта. Що така ма пено. Радан е много добър юрист. Вместо да стои горе на местото на Цачева, а виж кои са-непрофесионалисти, не юристи, неграмотници, прости, селяндури

Този какво точно работи? Как си изкарва парите? Защо е навсякъде, с какво точно блести и заслужава внимание?

Кънев: Нищо тайно няма да излезе от стенограмата за КТБ Разбира се , че нищо тайно няма да излезе, щом като Орешарски,Борисов и сие се съгласиха веднага да бъде оповестена стенограмата.

А защо боко роско я засекрети???Защо толкова години при толкова искания не я огласиха???Ами време им трябваше на роско боко цацата да си замажат гешефтите и сега е все тая какво са си хортували там когато следите са заличени..

я па рада кво се пъне,нали ако имаше нещо"нередно"нямаше и стенограма да има,ама рибката не мирише откъм опашката"кънев"а той завалишкия се пъне за там където местата са отдавна заети от бившите му командири и пастири

ББ пренасочва 75% от държавните средтства в КТБ, Цветан Василев и ДП харчат и "инвестират", като невидели, ГЕРБ им осигурява "чадър"! Справка, Ботев с база за 20 млн и започнат нов стадион, тв проектите "Тв 7", плащане на огромни тв права за умрялото ни първенство, а ако това не е достатъчно - летище краи Гоце Делчев за 38млн евро!!!!

Аз затова искам да излезе стенограмата ЧЕХЪЛ-EVN. Там е интересно

Истината никога няма да научим. Стенограмата накрая ще бъде разсекретена, защото наистина в нея не е скрит отговорът на голямата кражба. Просто отлагат, мотаят и се правят на важни, за да засилят очакването на хората, а после да кажат: ето на, няма никой виновен, видяхте ли, всички ние сме отговорни управляващи, вземащи правилни решения!

Как да излезе нали шефът ти Иван Костов е приятел на Цветан Василев , бил е с преференциален депозин но си е получил всичко до стотинка. Крадците се подкрепят!

Кой е тоя , че непрекъснато го давате бе? Знаем, че е "дълбоки" за това ли? Кой стоя сат тоя бе?

Кражбата е ясна. Раята покрива щетите.

Те "тайната" и врабчетата вече я знаят!;) Трите прасенца срутиха къщичката КТБ и си разпределиха намереното вътре;)) А за гражданята остана най-важното, както винаги - да разчистят руините и да обезщетят собствениците;)

Нали излезе доклада на ЦРУ,кво се праите на ощипани че не знаете кой фалира КТБ

Раданчо, ми то си има ЗЗКИ и Списък към него, бе! Като е било несекретно - що сте го засекретили? Ако сте спазили ЗККИ, това е направено щото сте преценили, че разпространяването на информацията може да предизвика трайни вреди и т.н. Ако не е съдържало такава информация - тогава вие просто сте злоупотребили с нея, скривайки я от нас - аборигените.

Кънев е известен най-вече с това, че знае отговора на всички въпроси, без най-важния - как да си завъди избиратели.

Хммм... този въпрос - за избирателите на Кънев, си е дерт само на Кънев! Но виж въпроса за 4-те милиарда, дето ги платиха и тези, които не са избиратели на Кънев, така и си остана висящ!;)

Ама за какъв въпрос говорите? Всеки знае отговорът. Ама го мързи да отида да протестира и да принуди Цацата да действа. И те така 30 години.

Ами тогава и стенограмата в БНБ да се покаже защото лъжи от типа ''не е правена'' няма как да хванат дикиш..Явно май и тука се вдига врява за нещо дето не е толкова важно за да се скрие реално важното..Питам се защо е засекретена тая говорилня и защо толкова се пази от отваряне от роско...

Рамадане туй и децата в Детската градинка го знайкат. Кажи НЕЩО НОВО

Този напомня, че чака "търпеливо" за властта, да не се забравя де. Въпреки, че Майчето Манолова документирано го казва пред "господари на ефира", че той и компания са се уяли от власт. ..

То няма и какво неизвестно да излиза.. и кучетата на село разбраха, че тримата тенори-дебелаци Борисов, Пеевски и Цацаров сринаха банката за лично облагодетелстване и никой не им потърси сметка..