Радан Кънев: Ромската тема "избухва", когато наближат избори

Според Кънев националистите насаждат агресия, която след време ще се превърне в сериозен проблем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...все едно, Радане, при последния нашумял случай да кажеш: "Брадвата СЕ ЗАБИ в предния капак на колата с курсантите". ДА, сама се е забила, а НЕ Я Е забил онзи циганин...

Сега виждам и последното изречение на Радан:..."продължаващо беззаконие, което се шири в нашата държава, допълни той." Да допълня и аз: НЯКОЙ (или НЯКОИ) "шири' това беззаконие!!! То може ли самО да се "шири"??? Ами кажете, Кънев - КОЙ, Откога и Докога ще ГО ШИРИ ??? И какво прави ПЕРСОНАЛНО Радан Кънев, за да НЕ СЕ ШИРИ пустото му БЕЗЗАКОНИЕ ?

цитат:..."законите са достатъчно строги, но НЕ СЕ ПРИЛАГАТ ефективно"... Законите НЕ могат САМИ да се /или да не се/ прилагат; могат ДА БЪДАТ ПРИЛАГАНИ /или НЕ ПРИЛАГАНИ/ само от НЯКОГО/НЯКОИ - (справка: урока за Възвратна форма на глагола, Граматика за 4-ти клас!!!) Вината за посочения от вас факт Е НА Политиците, Управленската и Изпълнителската власт, вкл. И НА ВАС САМИЯТ, в достатъчно голяма степен !!! А вашата - правилна - констатация, ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН сам си я е направил мнооооого отдавна!!! Така че: ДОБРО УТРО, спахте ли добре?

Радане, Раданчо, ти все още нищо не си разбрал от живота. Циганията в България не е "тема", а гангрена, която трябва да се изреже до дъно. Прочети няколко пъти разсъжденията на ген. Шивиков по този въпрос, за да ти стане поне от малко по-ясна ситуацията.

Цветан там проблем, че удари там, защото и той като тях, гласуване, а не знаещи,то и Живков бе като цвъ без образование, и по зле и от преди, хитрост цвъ, Батак къде да обърнеш болна тема, но вярна

Отиде в Турция айтен и се обадиха на родителите й да отидат да я приберат от границата Свиленград заразена, брат й я взе и всички си отидоха роми, но те си искаха да... Цигани. Бащата по влаковете продаваш сандвичи и др.

ТЯ ДЪРЖАВАТА НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИ КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ.

Кой продава дипломи Кой продава шофьорски книжки Кой продава паспорти Кой разрешава незаконно строителство Кой не внася данъци

Преди години един женски глас ми се обади по телефона и извършваше социологическо проучване дали ще си продам гласа и за колко? Казах не. а трябваше да кажа 50000 лева. Пак преди години друг човек, политик от дребна политическа партия ми каза:"Не си въобразявай, че на изборите се случва нещо честно и че някой гласува- на всички се купуват гласовете! И всички купуват гласове! Най- големите най- много." Може и да не е казвал истината, но фактите подкрепят казаното. А присъствието на политици и милиционери във всички политически партии само от бкп вади очите и на най- тъпите хора, които мое да срещнете. Затова, когато отивате да гласувате, помислете какви глупаци сте и как после плащате на политиците онова, което те са плащали на предизборните си кампании. Помислете как се подиграват с вас по време на предизборна кампания и как ще ви го върнат впоследствие?

Не е верно, те наште политици ги прихваща или от баба Меркел или от франсето Макрон... На бабата, Алтернатива за Германия са виновни за политическата криза в последната година две, но в никакъв случай безобразията и престъпленията на поканените, от същата бабичка, арабели и всякаква друга паплач от изтока. На младежа с юнушески мераци да се покаже мъж, жълтите жилетки са виновни за провала на програмата му за възход на икономиката и повишаване на благосъстоянието на франсетата. Ето на и на едва прохождащият пишман политик у нас, националистите т.е. десните нагнетяват политическо напрежение преди изборите а горките цигани от умиление и признателност към грижите на .... е не е важно коя е ПП...пребиват или запалват по някоя баба или дядо, а в знак на примерност убиват по някой и друг, включително и командос от българската армия. Радане, радане да ви имам грижите на теб и колегите ти начели с шефа ви....аферим

Братя българи, управляват ви мутромафиоти, които не хаят за циганския терор, затова се въоръжавайте и дайте решителен отпор на циганския терор, интегрирайте циганите пид земята, най добрия циганин е мъртвия..

какъв криминален инцидент е да се направи забележка и след това човека а бъде бит до смърт?!? И колко пъти вече се случва, а?!? Дано и на теб се случи ! То докато не претрепат един двама политици едва ли ще разберете народа какво пати от политиката ви!

Мила Радо ,ти още ли не си разбрала че шанс да влезете в парламента е 0,никой вече не ви вярва ,защото това което е България сега е благодарение на вас ,съсипахте я ,унищожихте я и сега е само територия без държава

Удивителен е начина на "мислене" на десните талибани да намерят просто обяснение на един от най-големите проблеми сред всички останали за които те с дивашките си "реформи" носят основна вина!? Ще се измъкнем, като цървули и ще обвиним, че "националистите насаждат омраза" сред морето от "любов"!??? Или пък по типичния български наивен начин, ще кажем че "проблема е изкуствен и се прави от политиците заради изборите"!?? Макар, че е вярно това че политиците-пигмей се възползват от всякакви случей, даже да са трагични и това е върха на цинизма им. Истината другарки и другари е че сме изпуснали нещата. Дотолкова сме безсилни и неспособни да решим който и да е проблем, че се опитваме да се направим че той не съществува, или го обявим за "политически"!? Другия наш типичен маниер е да се измъкнем от отговорност и да обвиним някой друг...както прави този десен талибан с тази статия!??

Гледай ти, Раданчо пак се активизира. И плюва по купувачите на цигански гласове. Да не би ДеБъ да нямат парици?

За циганите не знам, ама замириса на избори и Рамадан изпълзя от нафталина.

Даже не смятам да му чета тъпаните.

Педал недоклатен си раданчо.

Също като теб, Радане

Кат си толко ербаб, лижи ги ти! На мен ми се повръща вече!

"По думите му българските закони са достатъчно строги, но не се прилагат ефективно." Толкова са строги, че позволяват на цигани, набили с улук и вила полицаи да са на свобода с условни присъди. Кърлеж либералстки!

Da ama veche che mi svirat na DUDUKA ZA GLASOVE....KARAKACHANA.....Davashe lo leva...nai stisnat beshe...

Само приказки. Боко мълчи, нали скоро пак ще му трябва гласовете на циганите. Няма смелост да говори. Това не са майките с деца в неравностойно положение, които искаха оставката на Симеонов. Тогава цялото общество бяха против него. Сега цялото общество е на мнение с министъра. Има разлика. Просто нищо няма да стане. А циганите продължават с безчинствата. По новините не казват всеки ден колко убити хора има от цигани.

Кой беше тоя? Освен кръстник на Хай Буй...

Тази нетолерантност самите цигани я насаждат, като неработят, неучат, и избиват мирното население и най вече възрастни хора за шепа стотинки. След като няла наказания за тях от държавата, значи държавата на настройва против тях. Това, че Каракачанов се изпусна и каза мнението на обществото, не значи че трябва да подава оставка. Да не ми правят протести тия цигани за тези глупости, вместо да работят и учат. Пълен смях са.

За всичко това са виновни политиците. Ако имаше политическа воля да се спазват законите и правилата и да важат еднакво за всички, то тогава нямаше да страдаме от циганската престъпност. Само че на политиците постовете и парите са им по-важни от България. Имат интерес това население да е неграмотно и без шансове за реализация, за да могат да го купуват по време на избори. В случая с Каракачанов - крадецът вика "Дръжте крадеца". Въобще не му пука за нас, а само за властта и собственото му шкембе.

Ааа и Раданчо се включи, да не изпусне и той пред изборно.

Когато видя как псевдопатриотите правят така, че да се спрат детските и социалните помощи на непълнолетни майки, как родители плащат солени глоби, защото децата им не ходят на училище, как влизат в затвора родители, които женят малолетните си деца, едва тогава ще кажа, че са направили нещо съществено за подобряване на ситуацията.

Тъпане, незнам къде живееш ама рИмската тема избухва всеки ден из цялата страна. Не и се дава много гласност че иначе съвсем зле ще се види че е, пък нали се оправяме вика бате ти БойкУ!

имахме само цигани, България беше много по-спокойна. Сега изненадващо и необяснимо се пръкнаха роми, журналята се залигавиха с тях, и хоооп, проблемите лъснаха. Спрете това ромалеене и спрете лигавенето с тези наши номади. Няма роми, няма никъде по света. Защо им давате шанс да се вживявят като важна част от измъченото ни общество?

Старите ченгета , като Каракачнаката ви разиграват с ДС постановки от соца с масовки и разиграване на етнически напрежение и псевдопатриотизъм ,за да ви яхат до края на дните ви.. Доносниците друга компетентност нямат, ама и българинът нищо не е схаванал, той все не е разбрал за какво иде реч и не прави нищо да остави боклуците които го яхат гладни и нищо незначещи , неслучайно гърци и турци са наричали българите хондрокефали / дебели глави и суванбашии /луковиглави, хора без способност да схващат и без гъвкавост на мисълта и неспособни на умствено развитие, 30 години след соца пак сме същите тапири .

Съдейки по коментарите тук, това е абсолютно вярно.

радане ше гледаш политиката отдалече :)))))

Може ли да каже нещо умно пидалиран адвокат, който не е излизал от София?

Българинът е страшно просто, неориентирано , безхарактерно и примитивно същество. Живее зле и безправно , политиците го крадат и не го смятат за човек, той протестира срещу тези , от които това най-малко зависи - нещастните цигани, под диктовка на тези които го грабят. Вижте гърци и французи , които са десет пъти по- добре от вас , олигофрени, как се се извоюва стандарт и права, не си гонят негрите и арабите, а атакуват тези , от които зависи. Ама себ иска тъщаци и мъжество и поне една гънка в мозъка., не балкански клатимъдури , охкания на злобни крепостни и плащипутащина.

два гърчави и мърляви цигани да пребият командос?????? Алооооо...народния тетър ..тоя ако е командос аз съм хеликоптер! Ако наистина е командос е бил яко мадрусан и пиян! За мен това е абсолютна постановка с цел разпалване на етническа омраза,т.нар. националисти имат нужда от такава провокация,идат избори. След като постановката в Русе дето оня гърчав циганин бил убил журналистката,не успя,сега скалъпиха тоя сценарий..и наивниците верват ли верват. Прав е Кънев,абсолютно прав е !

Ако беше гледал видеото от онази камера, или поне чел, ама чукча.... щеше да знаеш, че са го нападнали в гръб.

те командосите не ги обучават да ги нападат в гръб,само в лице...

Според Рамаданчо, цганската тема да не се повдига изобщо, да не се търси сметка за тртота им защо на омюоъентни политици им се привиждат предизборни сценки. Сигурно цганите са чакали изборите, за да пребият военния? А какво да кажем за пребитите и тероризирани възрастни през останалото време?! Ей затова няма да видите НС повече

разбрахме,че си скрит ляв популист соросоид либераст и затова на изборите те изритахме!Лесно е да плещиш глупости ,след като си живееш в София в хубав квартал където няма цигани,негри араби!Я се разходи малко извън София по селата или отиди да живееш в близост до цигански квартал и тогава ще те видя!Ти си отвратителен ляв популист и такива нямат място в политиката! Колко пъти да се кандидатираш толкова пъти ще те изритаме на изборите!

Този пък G-ндър какъв е, че е тръгнал да дава акъл?

Гей некъф, къф да е?

PEYTSCH

Рамадане, не прекаляваш ли с впрягането на каруцата пред коня ? Предизборно ли нападат циганите български военен и заплашват държавността с палежи „ще ви ртазкажем играта“ ?

Ако изобщо имате някаква памет и способности за анализ, спомнете си, колко много се говореше за циганската престъпност, преди изборите! Всеки ден! Веднага след изборите, обаче, циганската престъпност изчезна! Никой не говореше за това до оня ден!!! Можете ли да мислите изобщо?

Можем. И мислим, че каквото и да помага да се говори за този проблем - това е добре. Щом са изборите - така да бъде.

Клепалото на бспето, сега и цигански защитник стана.

Не ми се правете на мъже в Нета! Тролски баби! Нали сте 80%?! Направете референдум за излизане от НАТО!!! Вие сте гейовете страхливи!

Чупаката бе кълвач! Двете мангалчета пребиха военния заради тъпите ти избори сигурно. Не разбра ли че на хората им писна .

Изключително прав, ама изключително е прав за всичко- за съжаление!!!

Прав е Радан Кънев. Цветелин Кънчев и шайката му от цигани-комунисти подкрепиха БСП на Бузлуджа ....това си е е лектората на БСП. ФАКТ!!

Не е факт,лудичкия!:)))))) Евророма плаща на бою сшмитлията!..ха.ха

Евроромите са си от как ги има коалиция с бсп та си е факт за разлика от твоя фейк.

Според този циганите правя престъпления само когато наближат избори. Пълен малоумник, както ляво-либерали. Освен това е с раздвоение на личността, след като се има за десен.

А?! Сектанта още тук ли е? Мислех, че от години рони сълзи под полите на Сорос.

Забележете,че днес излязоха от комата Найден Зеленогорски и Радан Кънев и почнаха да ни обясняват кво става и !?:)))))) ......дърти,сплескани калъфи , вашия Каишков ---Бою Тиквоча ви отсвири!!!;)))))))))

Сега се говори гласно това което всички знаят, НО КАКВО СА НАПРАВИЛИ ПОЛИТИЦИ КАТО ТОЗИ И ТЕХНИТЕ ПАРТИИ ЗА ДА НЕ Е ТАКА? Премълчавали са за да не отпаднат от власта макар че ясно са си давали сметка за нарастващите проблеми. Ето точно затова те би трябвало да бъдат отстранени от всякакви политически постове. Спокойно са гледали как българско население бива пребивано, как се краде, но важното е, че докато те са в политиката нищо лошо няма да им се случи- те са защитени.

Премълчавали? Не само премълчавали: Според мен дизайна на това, което се случва в България след избухването на демокрацията е направен точно от ментора на Радан + другите Лукановци и подобни... Тоест те го направиха, а сега реват как трябва да ги изберем, за да го оправят :)

До кога ще пишете какво плямпат пишман политици с хомосексуални наклоности ! Това не е модерно вече !

Рада Дълбошка била още жива!!! А бе, отде ги копате тези изроди?!

Очевидно, ти си изрода!

И ти ли си "дълбошък" та се засягаш ?

Просто парцалите трябва да бъдат ритани, иначе много замърсяват околната среда.

Ооо Раданеее ти ли си бе? Датаиба у леворезбарина сплескан!

Не се прави на мъж бе, русофилистична тролобитке. Платени проститутки на Пеевски и Путин. Скоро ще ви мине времето.

""Ромската тема", РАДАНЕ, ВИНАГИ ще избухва когато се посяга на човешкото достойнство, камо ли нападение срещу военнослужащ, полицай или други органи на РЕДА в държавата /каквато и да е/. Радане, Раданеее...!

Този от циганите ли е.

Прав е Кънев, посредствените политици, които нямат ум за нещо добро, насъскват тъпите расисти, за да се възползват от страховете и простотията на слабите умове! Лошото е, че количеството на простите се оказа прекалено голямо! Когато държавата е съставена от идиоти, няма демокрация, която да работи добре... Чалгари, които мразят циганите... Русофили, които мразят турците, но турските сериали са най-гледаното нещо... България е царство на двуличието, страха и простотията!!!

Иии бре и ти да напишеш един път истината за себе си, че си фурнаджииска лопата, страхливец и простак! Браво!!!