Реформатори: Оставката на кабинета е на масата, идват избори

Лидерът на ДСБ Радан Кънев прогнозира, че е все по-вероятно да има предсрочни парламентарни избори заедно с европейските.

Обратно в новината

Коментари - Реформатори: Оставката на кабинета е на масата, идват избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страната ни е на първо място сред най-известните държави-мафии на планетата. "Класацията" направи известното американско списание Foreign Affairs, което в броя си от май-юни, под заглавието "Държавите мафии, организираната престъпност превзема властта" написа: "В държавите-мафии като България, Гвинея-Бисау, Черна гора, Мианмар (Бирма), националният интерес и интересите на организираната престъпност са изключително тясно преплетени".Заради това казвам - каквито и да са резултатите от изборите-голямата война на България тепърва започва.!

За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост - първи, изпреварвайки даже Испания, Гърция и Португалия, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование.

СЛУЧКА МЕЖДУ БЪЛГАРИ В ШВЕЦИЯ : ОТИШЛИ НАЩЕ ЧРЕЗ ФИРМА ДА БЕРАТ БОРОВИНКИ И НЕЩЕШ ЛИ ЗАПОЧНАЛ СЕ ЛЮТ БОЙ , ТАМ - ГОРЕ В ПЛАНИНАТА ! ПОЛИЦИЯТА ГИ Е ОКОШАРИЛА . НА ВЪПРОСИТЕ / С ПРЕВОДАЧ,РАЗБИРА СЕ / ЗАЩО ТАКА ЖЕСТОКО СЪНАРОДНИЦИ СИ ТРОШАТ ГЛАВИТЕ - ОТГОВОРЪТ БИЛ: НЕ МОГЛИ ДА СИ ПОДЕЛЯТ РАЙОНИТЕ ЗА БРАНЕ НА БОРОВИНКИТЕ ?! Е ТАКЪВ НАРОД УТРЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБИРА НОВИТЕ УПРАВНИЦИ !? ИЗБИРАЙТЕ ГИ ТАКА , ЧЕ ДА НЕ ВИ ПОКАЗВАТ С ПРЪСТ ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЛЕТИЩАТА ! БОЖЕ , ВРАЗУМИ НИ , ПОМОГНИ НИ ДА ПРОГЛЕДНЕМ ЗА ИСТИНАТА !

Тез пък кой ги брой?.След прегръдката Боци и Гоци пак са безгласни.

Гладна кокошка просо сънува! Да ви е честита колаборацията с Тиквата - тя ще ви удуши окончателно в прегръдката си.

ще ви се комсомолци деформатори.

на тая сбирщина на безпринципна основа единствено обединена от отпадането си от властта и се привиждат избори тия стари пачаври ли ще оправят страната или ще приемат нова конституция ха ха

Медийните собственици, основно чужденци на водещите медии, ни внушават ежедневно, че сбирщината от разни разбити на различни избори маргинални партии са реформатори и едва ли не, най-перспективните политици на България! Това е една зловонна манипулация, базирана на лъжи и откровени манипулации! Колкото и средства и усилия медиите да наливат в тази пропаганда, едва ли ще успеят да убедят някого, че Радан Кънев(аватар на Иван Костов), Мартин Димитров, Миглена Кунева, някаква турска етническа партия за колорит и други жадуващи за държавна субсидия, са демократи реформатори! Нищо подобно! Това са губещи политически фигури, събрани от политическото бунище! Запада, чрез своите фондации и институти у нас, си губи парите, или ги пръска съзнателно да превръща българското политическо пространство в мръсна кочина!

Какви реформатори сте вие, без Митьо Риформата?

Е, защо ходите из страната? Стойте в София, та като падне правителството бързо да се нанесете в кабинетите! Инфантили нещастни!

Кой ги титулова "реформатори", тези дребни душици ? Какво реформират:продажноста, предателството и греховете на предшествениците си от СДС и сие.Може би ще реформират подарената икономика на шепа бездарни и некъдърни ченгета, комсомолски и БКП номенклатурчици. Или ще реформират БГА "Балкан", Химко, Нефтохим, ТЕЦ-вете, МК Кремиковци и т.н. Или ще реформират годините след 10 ноември 1989 год., когато народа ги подкрепяше и имаха реално и трите власти, а изгубиха всичко, а НИЕ гражданите на тази държава останахме ограбени и обезверени. А може би най-добре е да лекуват безсрамието си, но изглежда то вече не е лечимо.

и мозък колкото на трудовак...

Дясната дреб-костовистки деформатори и всякаква деяна дреб,вие сте политически трупове които ви се ще да въскръстнете отново и да обгазявате колезеума на политиката,но ние народа няма да ви допуснем отново....има една народна поговорка: Парен каша духа Помияри десни деформаторски олигофрени.

Пак шъ съ "риформираме" .... няма отърване от дебилната мутро-политическа класа!

Всяко появяване в публичното пространство на някой смешник от Реаниматорското блокче буди само смях. Нищо друго! Хората, които разбиха СДС, за да влязат в Народното събрание, заслужават единствено нашето презрение! Те са слуги на мутрокомуниста Буда и са готови да се съюзят и с Агент Гоце. Само и само да се докопат до депутатските заплати и привилегии! Позор!

Какъв антикомунист си ти бе-червен си та дрънкаш.

Не! Не съм "червен", защото (за разлика от теб) никога не съм си и помислял дори да влизам в съюз с комунистите на Агент Гоце или с мутрокомунистите на най-верния телохранител на престъпника Тодор Живков - известен в тези среди като Агент Буда.

болни хора

Патериците на БеБе се правят на активни преди евроизбори :)

дир бг благодаря ви за непобликувания коментар и на дело показахте че истината боли.дерзаите и занимаваите народа с кои какво казал от самозваните политици, болни за власт хора.успех.

Абе просто ГАРГАМЕЛИТЕ не могат да преживеят, че не са влезнали в НС и са далеч от кокала!!! И да крякате и да викате и гъ*зъ да си съдерете.... НЕ ВИ ИЗБРАХА - НЕ ВИ ЩЕ народа и това си е! И 10 избора да има пак няма да ви избере! Но "Стига ни тая награда", че вандалите на Костов, Кунева и Яне си го получиха на изборите... и будистите отсвириха и тях ги не ще народа!

Видя ли днес на т.нар. "контрапротест" кои подкрепят това правителство: дадоха един мангал, кйто вика: "Дигнаха майчинските за второ дете" К'ви майчински, бе черньо?! Даже не знае, че се казват семейни помощи за деца. Друг тип подкрепящи Оглушарски са пенсионерите. Те миришят вече на пръст, тръгнали да ми определят бъдещето на държавата. А сектир от тука!!!

аааа , не така - изпускаш Петното и барда на БСП-Шамара...и двамата са най-добрата антиреклама на БСП-ДПС-Атака

Тези нямат ли по важна задача сега - да се реформират? Поне, аз така подразбрах, че старите "автентични" десни партии, най-после са осъзнали, че в предишната им битност не стават за нищо. Събират се в блок за да си ближат раните един на друг и най-сетне да намерат сили в себе си и да се реформират.

Простете невежеството ми, обаче в тоз Реаниматорския блок" не влизат ли същите онези "реформатори", които така реформираха селско стопанство, армия, образование, здравеопазване, пенсионно осигуряване, че от техните реформи помен не остана. Не са ли същите онези "реформатори", които добре капитализираха (в собствения си джоб) тази съсипия и от които на българите започна да им се повдига само като чуят "рефор...". Пита се какво още е останало за реформиране /ограбване/ в държавицата и колко точно са бездънни бездънните джобове на тези "реформатори". Да се задавят дано!

Радане, млад си и изглеждаш интелигентен човек, но... Щом Костов ти е "вързал пръст" в политиката, щом си направил орталък с Кунева и Касим Дал, не чакай разумните хора да ти повярват и да тръгнат след теб! Или не разпознаваш фалша и злото или си за тях, затова не ставаш за водач! Стой си в ъгъла и си вземай субсидията (щом съвестта ти позволява), но не се опитвай да ни заблуждаваш!

Костов къде си,връщай се че тия управляващи след теб пак съсипаха държавата и обедняхме!!

До дни Бербатов подписва с ЦСКА.

Това много ми прилича на новина, че до дни ще открият новопостроеният навес на "Герена".

Какво напирате за избори бе, тюфлеци, като пак ще сте извън Парламента?

Кико

Важно е Кунева да е евродепутат

Кико

За Реформаторския блок не е за говорене, особено докато крепи Кунева. Но много са ми интересни оф ДПС и БСП. Местан все пак трябва да има идея, че коалиция Мишо бирата е по-добра от коалицията Бисеров-Пеевски.

Каквито отрепки се оказаха "ранобудните", такива са и "рИформаторите"! Аман от фондации дето мътят водата българска. Хайде у лево политически трупове!

Гладна кокошка просо сънува. :)

Този Радан съвсем изпуши! Кой го бръсне за слива? Има няма някой месец и се изцепи. И да има избори, той къде се слага. Мижитурка скрита зад сопола Костов.

спри се бе боленчо ще получиш инфаркт някой път :))) зарежи другото ами и лекарства ще ти дават платени с моите пари от данъци :))))

На криФ рИформатор, Болен му се пречка. А бе какавидо, да му папаш топките, къде се слагаш между шамарите?

Мекеретата на измамника Костов се надяват на поговорката: "Риба се лови в мътни води"

Заленогорски, кой беше? Ченге изпратено в С(ДС), а сега ще бъде "реформатор"???

Уж рИформатори.. ама нищо не искат да реформират.. Най - простото е да се обяват за мажоритарна изборна система.. нали са проАмериканци нека да действаме по Американци. Всеки политик да се бори за място в парламента.. Да ама не им стиска да го предложат защото тогава ще стане ясно кой колко струва!

Опа...Някой се наака! Радане, ти ли си?!Ти ли се насра бе?!

Информираме Ви, че миризмата не се разпространява по оптичен кабел! Моля потърсете локалният източник на миризма!

алооо враждебният,най-близко до теб стоиш ти!!! я си погледни в гащите да не би да си измътил нещо без да си се усетил!?

Давайте хора! Реанимирайте България! Защото от комунисти и мутри на власт си заминаваме тотално!

Някакви циркаджии възкръснали от миналото политически трупове с 3% от гласовете, тръгнали да разправят хуморезки. Скрийте се бе СМЕШНИЦИ

Мечтите са безплатни!

Гладна кокошка просо сънува.

А Дано !

Ама на дали! Комунист сдава власт само с кръв.

Не съм комунист и никога няма да бъда, но комбинацията между Костов и Боко ми идва в повече.

А комбинацията Волен-Доган как ти се струва? Дали е по-за предпочитане а? И ДА, комунист си. Само един комунист може да не харесва Костов, при всичката добра работа в правилната посока (Запад), която той извърши.

А никой не казва нищо за "ранобудните" къде са ?

Вече спят- утре ще стават рано!

Тоя пич по-тъп и от Бойко!!!

Тия почнаха да си вярват. Доброто е че само те си вярват.

Това го каза Дайнов, и ето сега почва да се повтаря! А Дайнов каквото каже, все е грешно!

нали затова и кьораво и сакато иска имунитета на Сидеров

Група хора решили да свалят кабинета без да са упълномощени от българския народ.Те дори нямат конкретни искания за промяна,а само искат кабинета да си отиде.Те не ходят ли на работа,кой им плаща сметките.Това тяхното е анархизъм.И защо вътрешния министър и правосъдния си траят ,а не въведат ред в тая държава.

Аз пък ходя на работа, но не желая да хрантутя малоумни продажници като Сидеров, Станишев, Местан и сие. (и сред герберите има много дето не са цвете за мирисане)

Спри да ходиш на работа!

Радане, с последните си действия и особено с намеренията за колаборация с Тиквата, ме губите.... Съжалявам, но си много далеч от Костов!

Гледам го наш Радан и ми става смешно. На тях, горките, все им се привижда някакъв управленски земетръс, след което те да се наместят в парламента. И как бе, Раданчо, това правителство "ще се срути под собствената си тежест"? Как си представяш самия механизъм? Гладна кокошка просо сънува.

Днес Милен Цветков без да иска роди наистина гениална мисъл - "за когото и да гласуваш,получаваш тези" !!!!!!!!!!!!!!