Радан Кънев: Бареков и ДПС могат да останат без финансиране

През последните дни има корпоративна война, в която ДПС и "България без цензура" са много набъркани. Това може да попречи на финансирането им, смята Радан Кънев

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: Бареков и ДПС могат да останат без финансиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо върнете парите на Куневата дропла, че си ги иска. Толкова за нейното благородство - не й излязоха сметките, иска си парцалките, връща си ви куклата.Абе махнете я тази, докато е там, гласове за вас няма да има! И по-малко консултации с Мавъра.

може да останете без избиратели. И без това сте изкуствена сбирка от отломки. Кусур ви беше Кунева. Докато не разберете, че трябва да се откъснете от мъртвешката й прегръдка, хаир за вас няма да има. Държите се като фанатици, а това е много вредно.Събрали сте неуспели политици от времето на сДС и си въобразявате, че някой ви одобрява. Не. Докато Костов ви дава акъл, никой не ви харесва. Какви антикомунисти сте вие? С ръкавички. Да не се изцапате.

Истината е само в г-н Недоволен ! Той ще им разкаже играта и на ДПС, БСП, Кунева, ГЕРБ, Бюрека и всички патерици около тях. Но за да се случи това, ние всички, които се отровихме от 25 г. управление на тези партии трябва да излезем да гласуваме. Не пишете минуси, платени драскачи !!!

за кого? В момента Борисов е единствен вдясно. Не е идеален, но такива и няма. Това е истината. И трябва да знае, че като гласуват хората за него, ще имат пълно право и да искат от него да е решителен в промените. Иначе, балони.

Ха ха, Рамаданчо, кой уби Левски и Ботев? Комунистите, нали?:))) Кифладжии, тръгнали държавата да искат да управляват. :))

Абе, Караконджул, ти що не си гледаш твоята колибка, ами си заврял нос в чуждата? Не виждаш ли, че проблемите в РБ са дори повече от на останалите партии и коалиции? Изобщо ще има ли РБ на предстоящите парламентарни избори? И защо след като искахте избори веднага, сега дадохте назаден? Щото като се стигне до редене на листите от РБ ще останат двама човека, ти и жена ти.

радан кунев. да коментираш рб е все едно да застанеш срещу всички тролове на кутев, но с обратен.. знак. много са ми симпатични в напъните си да изглеждат могъщи. но пък с кретенската си цензура владеят доста форуми.

p.p. радан кунев, вземете та приберете още царя, каролев и други там.. изпаднали в нужда другари!

ЧУК

Еххх!Радане...Кунева ли ти даде надежди,че милион и половина избиратели ще се втурнат да гласуват за вашата партия?

Хахахахахаха

Г-н Кънев докато червената кукувица е при вас нямате шанс за моят глас

е тъпа баба ти и ти го е предала по наследсво.В момента върви филмчето-Богатите също плачат-перефразирано-вият от злоба за едни пари, около милярд и половина които искат да налапат,ама нещо им преседна костилката Борисов.

Рамадан Кунев за колко жълтици иска да се пласира на ДПС или някоя друга партия?

Бих гласувала за тях ако Кунева я няма.

Аз гласувам за тях вече 25г.

Турските терористи също трябвa дa бъдaт изритaни от тaм. Много хорa се откaзвaт дa глaсувaт, гледaйки кaквa aбсурднa коaлиция сa зaформили.

Има логика......

А дали я е прочела, или е гладала някой филм с Гойко Митич е друг въпрос

Някои от видните РъБове са неприкрити хомосексуалисти. Вижте един от тях каква фотография има в сайта на Явор Дачков glasove. Известна е и позицията на Радан Кънев в подкрепа на педерастията. И такива отявлени педали искат да ни управляват. ДСБ е една хомодружинка.

пешко на вас шефа ви е най-големия пендел в България ти си седнал над едни подозрения да размишляваш.ма продължавай така скоро ще установиш че само седиш

Тя е, вместо да каканижете на микрофона пред полупразни зали кой е по-бабаит и кой е по-виновен, да вземете и започнете да се обединявате, че по-разбит кораб от този здраве му кажи. Ту този издигат, ту онзи световно неизвестен, за да стане нещо, ту стари муцуни ги изравят от нафталина, белким хората са позабравили зулумите им, ту някой мошеник яхне идеята, за да се дообогати, ту на някой "демократ" му изкарат на светло гадното досие..... И после питат, защо народът се отврати!!!! Егаси нахалството и тъпащината!!!!!!!!! А това им поведение само подхранваше живите все още тогава червени бабички и каузата на децата на бившите червени влъхви. Радане, не забравяйте, че ви слушаме и гледаме безмълвно какви ги вършите... Вече сме стреляни зайци и току-така не се хващаме на всяка въдица или хоро!

РБ - ренегати бабаити

И аз нямам хубави спомени от управлението на Костов, който всъщност дърпа конците на Реформаторите. Никога повече Костов- убиеца на Синята идея!

Прав си, ама ако вземат 15% от гласовете на изборите, заедно с ГЕРБ могат да направят полезни неща.....

Червената кукувица Кунева и тя ли е демократ?

Не ти ли бутат по нещичко шефовете бе, че си заревал за чуждите пари?

Не разбрах те ли, че ГЕРБ ще управлява, МУШМУРОЦИ

Ако вземе че стане случайно, да знаеш, че ще е до февруари!

Кой ще се върне на власт не е най - важното, а кой какво ще направи. Единствено РБ имат програма, отговаряща на предизвикателствата пред страната.

По-неприятен е , този опърдян кенеф, от онова царско .айно, влатко мадолеф! една бабичка

Само ГЕРБ!!!!!!

Само Левски!

ТОВА БЕШЕ МНЕНИЕ НА НЯКОЙ СИ РАДАН КЪНЕВ.............АЛА БАЛА

Я как се закахърил Раданчо, но май най-вече че ако другите останат без пари и неговите ще секнат. Имам едно съкровено желание - да ги видя всичките какво ще правят, ако им спрат безотчетните парички...

И на мен не ми харесва особено ако ГЕРБ се върнат на власт, но нямам избор.Няма друг, който реално да противодейства на Станишев, Местан,Сидеров и Бареков.Трябва всички да искаме от ГЕРБ след изборите пълна прозрачност на Южен поток, от къде са парите на Бареков, забрана на новините на турски език и крясъците от джамията в центъра на София, пълна прозрачност пре управлението на ефрофондовете и работата на всички в Енергетиката.Ако ГЕРБ шикалкави и почне с далавери да ги свалим веднага от власт.

Като гледам списъка остава тиквоча да се изправи срещу целия свят

Vasquez

Ако "ГЕРБ" спечелят изборите и Бойко Борисов започне да дърпа конците отново в МВР, бъдете сигурен, че няма да се огъне толкова лесно като първия път - ще повтаря като папагал, че няма алтернатива на тяхното управление, да стискаме зъби и да чакаме налъмите да чъфнат, да мислим как да изпълзим от блатото, в което ни натикаха предишните без тях естествено, и пр. мантри. Пълната прозрачност в делата си обещаваха "ГЕРБ", но никой не разбра за много сделки по време на тяхното управление, предимно с европейски средства. Нямаха куража да разсекретят и договорите на енергийните дружества, сключени от предишните управляващи, за да покажат лицето на политическата мафия на "прехода" - това стана чак по времето на служебния кабинет след импийчмънта на Бойко Борисов през февруари-март 2013 г. "ГЕРБ" няма да разсекретят договора за "Южен поток", защото ще ги претрепят с камъни техните избиратели най-вече - тази тръба, която по сушата до границата със Сърбия е дълга 640 км не е за доставка на газ за България, а за страните от бивша Югославия и към Централна Европа. Реално още при станция Провадия на брега на Черно море "Южен поток" се свързва с нашата газопреносна мрежа. Най-бедните ще строят за своя сметка 50 % от тръба не за тях, а за да субсидират газовата експанзия на шепа руски олигарси, които не си знаят парите... Ако Бойко Борисов каже истината направо ще се срине целият му рейтинг - ще вземем заем от руски олигарси, на които ще строим 640 км газопровод по суша, за да печелят те от износ на газ за трети страни... Има само една алтернатива на тази политическа мафия, която прави вакханалия в политическото пространство от 30-40 години най-малко - работническо-селски комитети по места от доказали се в обществото чести и трудолюбиви хора, които да делегират представители за централното събрание, които да защитават техните интереси, т. е. на трудовите хора и на тези, които са се трудили цял живот за тази държава. Реформаторският блок не е алтернатива на сегашните партии, а тяхно допълнение. Подправка някаква на политическия миш-маш, който ни ошашавя толкова години, едни й същи се пребоядисват и стават ту червени, ту сини, ту земеделци, ту монархисти, ту граждани за европейско развитие, ту русофили, ту туркофили, ту антиевропейци...

какво като искаме-та те за една година/уж опозиция/ не си смениха кожата,камо ли нрава.Каква прозрачност,каква честност,какви пет лева.

абе голтак, ти си зажалил ДПС, че нямат пари. Скрий се някъде, че си смешен

Прочетете блога на Иво Инджев - "Бареков си къса опашката преди да е станал самостоятелен гущер"

Бареков и ДПС да останат без финансиране!

На Раданчо му избила коса през челото и си мисли, че разбира от политика! ДПС никога не губят, трябваше до сега да го е проумял, ама в него от къде толкова акъл?

Нещата в политиката се завъртяха така ,че за всички парламентарни сили вече е изгодно да се запази статуквото, да не се провеждат извъредни парламентарни избори, особено да не се стигне до задължително гласуване. При такова гласуване всички парламентарни партии ще загубят. Поради това почват да се правят партиите в парламента на ни чул ни видял!

Тук долавям вопли да се отсвири Мегленка Примо! Че за къде сте без нея бе калъфи, и един лев нямате по сметките си! Ваньо Мангъра излапа всичко и ви хвърли в канавката! Същото стори и крадливия дядо Симо с НДСВ-то! Народа е казал: "Посран ли си, трай си"! Трай си и слушкай! Мегленчето се е доказала, колкото бастуна е лъснала, ще лъсне още толкова! Да не говорим, че и парите на Деформаторския файтон са в еврейските и ръчички!

-Раданчо Идиотчо и Малоумчо, взе все по-често да се появява в информациите на дир.-а. Явно го гласят да дели мегдан с другия герой-Боци!

Наследството на Костов Костов отлетя с милиони, а наследството - рапони, незначителни момчета! Това са всички Се Де Се-та! Тъпъндрил със трандафори. Кой ли пък с Радан ще спори? Дивотии. Син балон. Дрънка втори ешелон! Паси,07.07.2013

Та нали си спомняте защо го очистиха Илия Павлов /президента на Мултигруп/ навремето - пак стана гаф за доставките на газ от братската руска мафия......имаше една фирма ТопЕнерджи и разни други шмекерски фирми, които трябваше да са навързани по веригата и бай Иван Костов прецака работата и биде отстрелян. Сега работата е подобна, дойдоха хамериканците и казаха, че фирми на престъпни босове няма да строят Южен Поток и .....Станишко бе привикан в Сараите и на изпроводяк взе да бърбори за предсрочни избори....свърши достолука със Сокола!

Има хора знаещи как да инсценират своята или нечия смърт.

Защо така, бе Радане? Защо не кажеш, кой ги финансира и защо ще спре? Или и теб те финансират от там? Кажи кои са, да разберем и ние и компетентните органи. Органите, ако не направят нищо, то ние да си изтеглим влоговете от тези банки и да няма с какво да ги финансират! Ама те е шубе, а? Поне веднъж бъди мъж, ако можеш, де!!!

Аз ще ти кажа виж фирмите, които се бяха наточили да строят Южен поток, ама черта котка, не американски дипломати път им мина.....

И растройството не то оставя, откакто във Варна, "Хиподила"Светльо го би фатално ! Камарата на бТТВ"Трътките", баба Тодорка ви го представи

Ами да си кажа честно и на мен много, много не ми харесваше управлението на ГЕРБ, но е унизително за всички нас да търпим ДПС да ни управлява! Не ме разбирайте грешно политическата сила отдавна не защитава някакви ценности, морални и етични ценности. ДПС е корпорация - престъпна бизнес групировка..... по могъща от Мутригруп, пардон Мултигруп навремето!

Може да останат, а може и да НЕ останат без пари, ако се окаже, че Мустака и Прасето разиграват някакъв калпав театър за простия електорат.

Аман от балони под нялягане!Не им харесвало управлението на Герб,но можело да се направи коалиция с тях!Мръсника си е мръсник,само и само да се докопа до баницата,пък ако ще и майка си да продаде!Е те такава е сбирщината от ренегати в този така наречен Реформаторски блок!Тяхното знаме е месаля,както казва народът!Всичките на този етап са мръсници,нужни са съвсем нови хора,пък ако ще и политически неграмотни!Старите кучки не са ни нужни,ако ще се прави нов бардак!

точно! не бил с ''добри спомени '' ..... ами народа,ако беше с добри спомени нямаше да гласува за мадритския комарджия и да изхвърли на бунището черен костов :д

За ренегатите си прав. Лошото е, че няма алтернативни генерати. Или ако има такива, медиите ги засипват с лайна, по поръчка и за кеф на ренегатите.

Махайте Кунева, докато има още време. Или я пратете на безсрочна ваканция.

опърдян кенеф. Но ще свърши работа, на новата мегистрада, "Тракията". ЦЦ и ЦЦ. Удобрявям : /п/ Дженерала ББ

Тъпо...

Е обещал да тури нужниците на ЛОТА-та От Пловдиф до Боргас, и Лилето да държи Примряла, големата ножица на Женерала ?

Като мрънкате сега, защо допуснахте да унищожат СДС и сами останахте без всякаква перспектива? Хак ви е сега, нека пред вас страдат децата ви, защото от страх и злоба се провалихте, както и бъдещето им! Те не са глупави - бягат навън, за да оцелеят, защото осъзнават в какво безвремие и задънена улица сте ги нахакали. Вместо да развиете идеята, изчистите организацията и повторите 1,5 млн. митинг по "Цариградско...", вие се скрихте да лапкате и друг да ви вади горещите кестени. Сега можете само да плюете - късно е за радикални мерки, а и никой няма да ви го позволи. Духът е пуснат от бутилката. Приятен уйкенд.

дори и да е истина, всичко казано от Рамадан Кунев Костов губи и смисъл , и съдържание!

Не би се радвал, ако ГЕРБ се върне на власт.... А кое би го зарадвало? Да спечелят марсианците? Но поради липса на такива, остават червените... Тогава ли би се радвал? Тъп нещастник!

бареков и дпс са двете страни на едно нещо, което вбеси някои хора та загубиха ума и дума, през следващите дни продължаваме с изненадите

Радане, ако искате да имате поне 12 депутати в следващото НС трябва веднага да се махнете от това нещо "РБ". Или да се освободите от Кунева и т.н. СъДъСъ.

Прав си! Тъпата червена кукувица ще ви изяде поне 10%. Гласувал съм за вас, но ако не махнете тая тъпа к... много гласов ще загубите!

Не биха ср рафвали. .. не е изключена. ... бла бла бла. Крайно време е РБ да се определи по отношение на ББ. Неможе и вълкът, и агнето. дотогава няма да гласувам зЗАРБ,просто не искам да помагам на нов "пудел" на бойко

Един плешив жабок видял вола и си вдигнал краката...