РБ: Има нужда от Коалиционен съвет в кабинета

Министърът на отбраната Николай Ненчев обяви, че е нужен съвет, който да се занимава с отношенията в управляващата коалиция.

Обратно в новината

Коментари - РБ: Има нужда от Коалиционен съвет в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тройната коалиция имаше такъв съвет - Станишев, Сакскобурготски и Доган. И до днес хората с "добро" ги споменават. Аман от партии, коалиции, съвети и най- вече от безсъвестни политици!

Би трябвало министър Ненчев след приемането на бюджета да си подаде оставката. С този бюджет в дела си за отбрана, България демонстративно обръща гръб на НАТО. При определени приети ангажименти държавата неизпълнява нито 1. А с този бюджет показва, че няма и намерение да ги изпълнява!

Окрадохте промишлеността, окрадохте селското стопанство, забранихте търговията с всички, които не ви ходят по "Г....За", сега вече ви останаха само спестяванията на хората /справка КТБ/ и здравните и пенсионните вноски. Продължавайте гербери и съюзници крадливи!

Ние от ГЕРБ нямаме нужда от Реформаторите! Партията на моя приятел Пеевски е с нас! Ще ви вземем паричките! Хахаха

Тези куклички от РБ Народът ги изгони през вратата, а те се вмъкнаха през прозореца, благодарение на т.н. "Неправителствени" и Мигленчето. Какво искате сега? Нали вече сте "Правителствени"?

Точно така! Изгонете ги! Ние от ДПС подкрепяме ГЕРБ!

на Герб не са десни хора,да твърдите обратното е смешно. Десните избиратели са при вас и както знаете процента ви отговаря на количеството десни избиратели. Доколкото знам вие не сте спечелили изборите,нито сте мандатоносители затова удара върху ваште избиратели слабо ни интересува. Бойко да внимава да не нанесе удар на неговите избиратели,че тогава става лошо. С тая злобна здравна реформа,която ще засегне здравето на ОСИГУРЕНИ лица няма да се разберем,но да видим....до април има време.

Само да вметна че са ви внушени страшни мисли от неразбиращи драскачи. Как да фалира фонд като 60% от активите му са Държавни ценни книжа, нали това означава че държавата трябва да фалира или да ги национализира за да не си плаща дълговете. И в двата случая ЧПФ ще са ви най-малкия проблем. От друга страна защо да се гласува закон за нещо за което държавата няма никакви задължения, пак абсурдна недомислица. Къде видяхте че държавата е длъжна да покрива частните пенсионни компании.

Ама някой съмнявал ли се е , че Боко и ГЕРБ са КОМУНИСТИ!??? Най-гнусният виц е, че ГЕРБ е дясна партия! Това е нещо, като ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО.....................

Всичко това,което се прави в НС е една голяма заблуда за н крайна сметка парите на бъдещите пенсионери ще се окажат откраднати от управляващите начело с ДПС.ю

БУДИ-стите от ГЕРБ и Деформаторите от Уродливия синьо-червен блок много бързо напърдяха гърнето.....

РЕФОРМИТЕ не включват ,...повичаване жизненото равнище на народа ,а обратното . Затова са доста болезнени ,ТЕ СА РАЙ ЗА САМО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ,ДЪРЖ.ЧАНТАДЖИИ,И РОМИТЕ ..... 1/Никой не прави реформи ,против себе си . 2/Никой не тегли кредити за комшиите ,а за себе си. ТОВА СА ЖЕЛЕЗНИТЕ ЗАКОНИ ,ЗА ВСИЧКИ ---УПРАВЛЯВАЩИ.

БНБ ще отпечатва нови 85 млн.,С ЛИКъ НА И.ИСКРОВ....

също и да има текст, че на избралите НОИ няма да им се доплащат пенсиите от данъците на неизбралите и с нови заеми. Каквото си събере НОИ, това да плаща!

Не знам от какво има нужда. Знам от какво няма нужда. Няма нужда от ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ, ПФ, НФСБ, РБ, АТАКА, ББЦ, АБВ... ! Нямаме нужда от тези политически ООД-та за правене на пари и обогатяване на техните акционери ! Само когато гореизброените престъпми организации бъдат ликвидирани, само тогава ще има просперитет- иначе ни чака глад, беднотия, мизерия, корупция, данъци, такси , мита, тарифи, вноски...

Има нужда от силно гражданско общество.

точно !путин се отчита пред обществото и пред медиите няколко часа отговаря на политически ,икономически и социални въпроси - тук трябва всеки месец да се отчитат нашите представители какви закони са приели,митниците колко са събрали и боико какви решения е вземал !!!избираме някъв сулио пулио и го оставяме 4 години да краде,или 1 години в последния случаи с орешака :д

Има ли Съсели?

Зимуват по дупките ,....чаааак на пролет ще се покажат ---2%.

Малка,малка,колко да е малка тази криза?Всички вчера бяха много ербап-и АБВ,Патриоти,РБ,а днеска свиха знамената.Както се казва тръгнаха като аслани,а се връщат наср--ни.

имам приятелка гъркиня, която подробно ми е разказвала какъв пенсионен модел е имало в съседна гърция. хубаво, ама кръц натясно. тя отдавна не е там. беж да я няма.

Какво искате, бе.. обещахме ви реформи, ето ви реформи.. никой не е обещавал да са смислени.. ;)

Едно време бащите им така прибираха земите на хората в ТКЗС.. доброволно.. ')

Другари рИформатори.Явно е,че и вие сте от същата популистка пастмина ,като Герберските комун-милиционери.Това ли са ви "десните "мерки и рИФорми?Или се махайте от това вредно селско човеченце-Бойо или след няколко месеца няма да ви има на картата.

stamen

Сега ясно си личи, кой къде "меля брашното"! Каква е ситуацията: ГЕРБ се опитват да вкарат пари за пенсии през "задния вход", РБ пък са "много близки" с владетелите на частните пенсионни фондове и затова е този вой. От ПФ не съм чул мнение, те едва ли са имали програма по въпроса. Истината: В НОИ постъпват малко пари, малки осигурителни (и изобщо) заплати, "сива" икономика, висока безработица! Това са проблемите, но те на са на дневен ред, решаването им е в интерес на бедните. Разбира се часните фондове са далавера, но да се премахнат, защото това ще се получи с този закон, си е произвол. Просто си трябва държавен контрол, правила, както и в банковия сектор.

Срам, унижение за всеки десен избирател. Конформисти гнусни. Ликвидирахте надеждите на цяло поколение.

Я ми се разкарайте всички ''коалиционно''

РБ има голяма нужда. Хленчат, вместо да си изтеглят хората от кабинета. Ама май не им стиска да вървят на нови избори. Затова ще слушкат и ще вдигат шум пред медиите само.

нека в този светъл ден да не говорим за политика и да не се омерзяваме, но в духа на глобалните промени то тези нашенски работи са като дребни песъчинки и ако се всушаме в разума то това омерзено, нещастно и съшито с бели конци нека да си ходи в мир! НАРОДЕ ????

Радане, защо се заблуждаваш и чакаш вето от Плевела!! Той да не би да има собствено мнение!! Шайка кукавели и престъпници!!!

Направих си труда да видя кво е положението в УПФ Доверие. Та експозиция в България 40% в САЩ 19, Франция 7%, Германия 6% и т.н. Активи под управление 2,17 млрд лева. Това е удар насочен срещу страните в които има експозиция фонда. В случая това е в интерес на Русия. Не знам заради това ли е бързането, но да приемем че нямат нищо общо с КГБ агентурата. Та искам да кажа, че фонда не спонсорира червени предприятия у нас. примерно може да се види в кои предприятия има дял - Софарма, ЧЕЗ-България, Албена АД, Монбат, Соларпро и т.н. Това са предприятията които директно ще пострадат ще загубят капитали и някои може и да фалират. И как смятат тъпите герберасти че това ще се отрази на икономиката и на приходите в НОИ? Въпроса е риторичен. Печалбата за 3013 г е 15,3 милиона лева, като всяка акция получава дивидент от 1,0227 лева Така че не само парите на хората се пазят, а се и увеличават.

"малката" политическа криза, ще се превърне в една голяяяяма оставка... непосредствено след Нова година..

Долу един пише "през 1944 пенсионните фондове са национализирани и до 1998 год. не е имало такива", вярно ли е твърдението или не? Шокиращо 54 год. - без пенсионен фонд, над половин век. И сега бързо гласуваха и скроиха Модела, който след само 15 год. ще бъде реализиран и блазе ти българино какъв пенсионер ще бъдеш сега или утре, ако въобще доживееш да бъдеш нормален европеец в нормална държава.

Верно е.И ако това сега го научаваш значи просто не си тотално в час

не може хем да е верно, хем да не съм час. иначе съм добре, но другаде. просто чета и нищо повече, не преча.

....Ако ти си в час - зна4и си глупак - за какво са пенсионни фондове когато има ДЪРЖАВА и работеща икономика. Имаше 100% работещи, които само с 5% от заплатите си издържаха вси4ки пенсионери и безплатно обучение и лечение.....

МАЛКА ?

скриха ми доказателството от ЧУЖДА икономическа статистик, а не по стъкмистиката на ДЯНКОФФФ дет и ЕС не я призна, че е фалшива.. Та щи га онагледя по друг начин: Една СТОТНА от това, което е построил той Т.Ж. за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство. Казано от ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ...

Я да видиме: При Тошо 150 км маистрали, сега 627, това по малко ли е от 1%, тъпунгерче? Сега имаме 500 000 жилища повече от 1989 г, което е около 16,5% повече в сравнение 1989г. т.е. почти колкото за 45-те години на Тошо се е увеличил броя на жилищния фонд. За де не се отплесваш само подсказвам, че за да има 500 000 повече, заначи са постоени поне 700 000. и т.н.

Никой никого не кара да си тегли или мести парите, какво ревете? Или някой се е разполагал с парите на хората и сега му пари под краката, че ще трябва да ги търси отнякъде? Добре си беше сигурни 5% всеки месец, които да харчите както и когато искате, нали? В голямата криза в САЩ първи изгърмяха пенсионните фондове и сума ти народ изгуби всичките си спестявания. Тук, при нашите тарикати и мошеници, ще видиш пенсия от тия фондове през крив макарон.

МАВРОДИЕВ пред "ДЕР ЩАНДАРТ". ТОЙ СИ ГО Е КАЗАЛ... Хем е ГЕРБЕР, хем ШЕФ НА НАДЗОРА дето следи далаверите на ПФ-тата... Казал си е кой цица от ДОВЕРИЕ.. А и за ония ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ и решението на КС от 2010-та си прочети.. ПЪК СЛЕД ТУЙ БЪДИ ТОЛКОЗ УВЕРЕН И НАПЕРЕН..

Aми дръж си парите в професионалните фондове, бе човек! Кой ти пречи? Ама после ако не можеш да си вземеш парите, да не дойдеш да ревеш държавата да ти ги изплаща! Носи си сам рисковете като си толкова сигурен.

Такава мъгла и суматоха в управлението та БГ-то не е имало никога!

докато тук някакви мишки се бият антиДПС, про и анти ГЕРБ, антикомунисти, прокомунсти ПАРИЧКИТЕ ВИ ОЛЕКНАХА В НОИ. Те тия които най- вече искат да прилапат частинте фондове са си сложили паричките за петнсии в частни фондове я в Германия, я в холандия или Швеция. А ви се бийте. То личните парички и на комунистите и на гербарите и на сините и на зелените и на бевбените пътуват към бездънната каса на НОИ. Ха честито ГЛУПЦИ.

сидеров е новият мунчо може да е луд но е прав познавам те кутевчо

драги ми приятели от РБ. Вместо да палите НАПРАЗНО фишеците с химерично президенсто вето, да чакате Конст. съд да се произнесе ИМАЙТЕ ДЕБЕЛИ ГАЩИ, ИМАЙТЕ СМЕЛОСТ И ОТКРОВЕННОСТ И ПРИЗОВЕТЕ хората НА ВИСОК ГЛАС да си оставят старото положение. И от идеята на Горанов НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ. Това ще им отнеме време по опашки, но цената си струва. ТОЛКОВА Е ПРОСТО.

Г-н Бойко ,от 26г.сме в отпуск ,защо бавите ---БОНУСИТЕ НИ? /От ВЕЛИКАТА ,ЧЕРВЕНА СЪДЕБНА СИСТЕМА/.

Още нищо не сте видели. Когато фондовете започнат да продават активите, за да си осигурят парите кеш, тогава вече ще ви се стъжни.. и всичко това, за да се осигурят няколко милиарда за социални помощи за мангалите!

Фондовете сега пълнят гушката на разни офшорни фирми,които строят слънчеви стнции и ти продават яко тока,и след време ще се фалират и твоята пенсия отива на небето БЕ ТЪПАН!!

така ли изглежда активното мероприятие по обработка на шараните.

Показаха ви къде ви е мястото . Нали влезнахте в далаверата а сега искате да казвате как трябва да стават и нещата . Няма как да стане да му предавате на Борисов Мутренски номера е смешно , за него сте като пионерчета когато ви каже спете , ще спите когато ви каже яжте ще джвакате а когато ви каже марш- клекате на коленца и ръчичките горе и може само да ревете и да се молите , че друг път няма да паравите така .

КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧВА ,ВАЖНОТО Е : ---ДПС да е извън Бг-Парламент . ТЕ ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА ---20Г.

казваш вчера се гласуваха законите???? Нищо ли не ти говори, че ПЕЕВСКИ ВЧЕРА Е БИЛ НА "РАБОТА" В ПАРЛАМЕНТА... Щото и НЕГОВИЯ ГЛАС Е БИЛ НУЖЕН... Наивник... ДПС извън властта... Припомни си как ПЕЕВСКИ КУПИ Труд и 24 часа... Когато Бареков късаше Труд в ефира.. Как преди два месеца му продадоха ПОЛИГРАФИЧЕСКИЯ КОМБИНАТ.. И най-вече КОЙ МУ ГО ПРОДАДЕ... Виж си как КТБ се СКАЧА по стълбичката на първата ДЕСЯТКА В БАНКИТЕ НА ЕВРОПА през 2010-2012-та година... И ТОГАВА ПИШИ - ДПС ИЗВЪН ВЛАСТТА, ПАРИТЕ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ...

ДПС ,не са във властта ,...ТЕ СА ВЛАСТТА ---26г.

Мръсни комунисти продължавате да тровите живота ни с вашите лъжи когато ГЕРБ дойдат на власт. А къде са парите от пенсионния фонд на нашите майки и бащи .ОКрадохте ги 1989 година и сега имате очи пак да лъжете хората вместо да се срамувате но у комунист къде ти срам само наглост и безочие.Ако не беше Борисов предопредил за КТБ пак щяхте да оберете па рите на българите и да фалирате всички банки и да офейкате . Добре че сега са ГЕрб та малко се поуиспокоихме сначе този път трепането ви не мърдаше Ясно комунистически въшки долни .

Много ти е тъмна тази материя.1945г пенсионите фондове са национализирани и от тогава до 1998 година не е имало пенсионни фондове.Така че е добре да се чете повече

Ще ти кажа къде са парите... в електрифицираните и водоснабдени хиляди села невиждали никога преди асфалт и канализация, в заводи, които изхранваха милиони българи, които сега са навън, в хиляди жилищни сгради, кина, стадиони, Витиня, НДК, театри, училища, читалища и каквото още се сетиш..

Сега защо ревете срещу магистралите долни червени изчадия. Живков остави една фалирала държава. През времето за което говориш къде бяха нормалните държави или ти все още не си си показвал носа на запад.

А дали има пари в частните пенсионни фондове? Или ще ги прехвърлят в НОИ, за да се замете всичко под килима. Има и такъв вариант.

като прани гащи!!!

Защо ,лошо ли е да има дебати ? Все ще се разберат ,...не правете от мухата ---СЛОН !

Ние винаги може да дойдем на власт и да опраим положението.

въвеждане на прогресивния данък, Реформите ще свалят гащи.

Михаил Михов-Бихме подкрепили ГЕРБ ако въведе прогресивния данък! Ха сега се репчи де!!!!

Този мишок гурелив какво пак плаче като недо..на булка. Все не им е добре. Няма как все да се имаш за много умен и все този дето му викаш, че е глупак да е по-напред от теб във всичко.

Боко съвсем съсипа икономиката на страната с този малоумен ход. В случая има псевдоправо на избор. Очевидно е че когато хората са пасивни, каквито са в България се разчита на мързела им и затова има една клауза - автоматично в НОИ. Точно тук няма избор. Но се абстрахираме от тази ПОДЛОСТ. Разглеждаме чисто икономически нещата: Пенсионните фндове не държат пари, най-малкото заради инфлацията, т.е. те се стремят да печелят от тези пари толкова, че поне да покрият инфлацията и затова там има дялово участие, зависещо от портофела на ПрФ. Та тези ПрФ инвестират в различни предприятия, в акции, в ценни книжа вкл и Български държавни облигации с падеж на определена дата. Когато насилствено почната да прехвърлят тези пари към НОИ, най-големите инвеститори в България, ще трябва да разпродават активи. Това автоматически ще доведе до загуби от цена на акции, защото те неминуемо ще паднат по стойност, ще загубят и самите предприятия, чиито акции се търгуват и това ще ги доведе до фалити, до огромен спад на фондовата борса и дори разпадането й. Ще се наложи да се продават на загуба държавни облигации, а нови няма да има кой да купи и това ще доведе самата държава до погром. Българският лев ще загуби покупателна сила и ще се наложи девалвация на лева и разпадане на валутния борд, което може би е и основната цел на герберастките бандити. Има още много ефекти, които ще породи това безумие и точно за дебат говори и Радан Кънев за да се разбере, от тъпите герберски депутати че някой ги води за носа и те не знаят какво гласуват и което е основната причина за бързането. Знам че тъпанаритеще наслагат минуси заради последното изречение, но това е само техен проблем. Все пак се надявам в тъпите им кратуни да проблесне огънчето на съзнанието.

Нали съм си тъп да ми кажете организация дето и липсват 3 000 000 000 лв. Фалирала ли е или не е фалирала? Щото на НОИ липсват 3 000 000 000 та се чудя сега НОИ фалирала ли е или не е?

НОИ е в непрекъснат фалит!

За верни слухове ,в Бе-ГЕТОТО ---ЗАТВОР.

поради непрекъснатото намаляване на осигурителната вноска в годините. Втора и не по малка причина укриването на осигуровки вот "честните частници" Третата причина е лъжливите инвалидни пенсии получени с помощта на алчното лекарско съсловие.

А ДПС и бсп ,защо се правят на утрепани? ТЕ никога не правеха реформи ,защото искат да са харесвани от електоратъ си ...

Радане,не ГЕРБ направиха грешка а Вие.Влязохте в капана на ГЕРБ - ДПС и няма излизане.Ще се наложи да понесете отговорността за всички грабежи.

В никакъв капан не е влизал, той самият от това което говори, излиза че му се иска да е част то капана.