Цветанов: Към 2020 г. на пазара на труда 23% ще са роми

Към 2020 г. трудовият пазар у нас ще е съставен от около 23 процента роми, пресметна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Към 2020 г. на пазара на труда 23% ще са роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЯКАКВИ СМЕТКИ И ПРОГНОЗИ ОТ УСТАТА НА ЦВ.ЦВ. СА БОШ ЛАФ! ТОЙ ЗАВАЛИЯТА СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕ, ПЪК СЕ НАПЪВА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ!!!

Питам аз сегашната власт - кой пречи на циганетата да се образоват и подготвят за живота? Има ли закони, които забраняват това на някого в тази държава?! Как може, държавата да има различни отговорности към децата от различните етноси?!

Я, стига тази "омраза"! Да не говорим за чувства! Защото трябва да ми кажеш, с какви чувства циганите обраха прането ми и земеделските инструменти! От глад ли?! Тук говорим за равенство! Недопустимо е ЕС да толерира различно отношение на държавите към гражданите - нито подтисничество, нито привилегии! Всеки човек има права и задължения, без разлика на етнически принцип! Не разбираш ли цялата демагогия - от една страна се настоява циганите да си пазят традициите (които изключват интеграция с други народи), от друга страна се настоява за интегриране?!

Недопустимо е, правителството да разделя гражданите по етнос! Циганите получиха от "демокрацията" това, което и българите - който може да краде забогатя, който не може обедня. Не бива определен етнос да бъде приоритет на една държава в ЕС! Циганите ще се интегрират, когато някое правителство преразгледа правото на сороските организации да съществуват у нас.

Преди около 2 месеца чух за изследване дали на СЕ, дали на СБ, което казваше, че ситуацията в момента е такава, т.е 23% са сега. Ако разбира се, журналистите са разбрали правилно. Изглежда, Цветанов се прави на луд и отпочва предизборна кампания на докарване пред циганите. Вече всички партии виждат в циганите своя стратегически резерв за изборите. Единствената партия с декларирана НЕ проциганска ориентация е Атака и виждате с каква подкрепа е на изборите. Такова е веението на днешния ден.

То в момента е така. Към 2020 ще са по-скоро 30 процента.

Не може да се интегрира нещо неинтегрируемо. По онова време им раздадоха чисто нови апартаменти. След един месец събрали паркета и наклали огън от него. В холовете въвели коне , а в банята и дрешниците- кокошки и зайци....

Добре,чудесно ..Но след цялата тази пледоария вземи ти кажи една единствена добра дума за тях.Кои от социално приетите ценности споделят?Отговори моля .Иначе за омразата те подкрепям напълно,но тези същества НЕ искат да се интегрират !!

"Към 2020 г. трудовият пазар у нас ще е съставен от около 23 процента роми " Това е единственото смислено изречение ,в което може да има думите " циганин" и "труд" заедно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ани

На пазара на труда може да има и 50% роми,но къде ще работят да каже!Аз отдавна твърдя,че тази държава вече не е за българи!!!!!!!Българина не иска да рови по кофите и да си държи гладно и босо детето,което и да не ходи на училище.Нито пък иска да живее без ток,без вода и дори без пари!Да краде,за да се нахрани..Това го умеят само ромите!Те живеят,както дойде и ден за ден.Така че се предвижда интеграция в смисъл, българите да станат като роми,а не-те като нас!

stanibu@

Питам : Кога Борисово-Цветановците ,с цялата си власт(о Боже ), разбраха за "огромната си Отговорност "към циганите ? Кога ГЕРБ разбраха ,че циганите можело да станат 20% от населението,и че "този факт задължава сегашната власт да образова ромските деца"?! Кога ГЕРБ се Усетиха , преди 3 години откогато "Управляват", или Сега в Предизборна вече обстановка ??! ГЕРБ са Некадърници ,и ЗЛО , което дори след като бъде Изтрито, ще ни преследва със страшното си наследство !

Ние имаме огромна отговорност към ромите.... ??? Защо да носим отговорност? Да не би ние да сме разбили и ограбили техните мазета, техните вили, техните домове ???

След поредната глупост е време да си ходиш, да си пиеш вкъщи и да си слушаш В.Маринов .

Трябва да има една България, а не да правим 2 или 3 паралелни държави в зависимо от етноса. Проблемите с ромския етнос никой не ги отрича, ама трябва да се мисли конструктивно. Има едно 15% от ромското население по статистика, които учат или искат да запишат висше образование.

ха-ха-ха... 3 вица в една статия - Цв. Цв. изчислил, трудещи се цигани и 15% умни цигани!

Eдна четвърт от какво, щели да бъдат циганите?! От ТРУДЕЩИТЕ се...?!? :)))

Циганите си работеха и спазваха законите само по байтошово време.

От петък със Софка депутат на герб, вчера че сме много задължени на циганите, сутринта ББ не посмя да каже как да се постъпва с тях, сега пак - ами ако вече някой може да издържи на циганизацията наложена от САЩ и зпълнявана методично от герб - аз НЕ.

Голям майтап - работещи роми.Това и да го видя , няма да го повярвам. Ами добре да помислят господата управляващи как да стимулират раждаемостта на българите.

Не,Цветанов!50% ще са.Българите изчезват от БГ.Спрете ги,ако можете.

Прав е. Герб вижда България като страна на овчари, картофоптоизводители и камериерки

дори и в тези професии не съм виждал мангасари, така че не е прав, а е тъп.

Сега разбрах бе хора, цвъки се е объркал защото е глупав, искал е да каже че 23% от пазара на труда ще е от цигани, но не ,че ще работят ами ще са на опашките за социални помощи. Ма нали е леко тъпичък и пак не е могъл да се изрази...

От кога ромите са от трудещите се!?

Няма ли да им свърша мандата на тия.....

пак ще ги изберете, не се притеснявай... ако не Вие, то мангалите

Те няма да са на пазара на труда, а пред бюрата за социални помощи за жалост. В ЕС ги наричат трайно изключени от трудовия пазар неграмотни, неквалифицирани и нежелаещи да работят. Вече второ поколение

Те българите ги мързи да работят, затова сме в цветущо състояние, та като опрем до мангалите става страшно

Българите които искаха да работят отдавна си намериха по нормални държави и там работят вярвай ми !Ние истървахме питомното сега ще гоним дивото - циганите да работят

Според мен 23% са сега. Цветанов се прави на луд и отпочва предизборна кампания на докарване пред циганите. Вече всички партии виждат в циганите своя стратегически резерв за изборите. Единствената партия с декларирана НЕ проциганска ориентация е Атака и виждате с каква подкрепа е на изборите. Такова е веението на днешния ден.

Тия продължават да обезбългаряват страната като се правят на послушни на хилъри и хелзиснки комитети...

Е, това го знаем.Въпроса е за българите какво ще се направи, за да оцелеят.Иначе работа от циганин не чакай.

Арменец - миньор и трудещ се циганин?!

От 10г. Волен Сидеров БИЕ КАМБАНАТА за ЦИГАНИЗАЦИЯ и ТУРЦИЗАЦИЯ, но много заблудени наивници се СМЕЯТ и ПЛЮЯТ ПОМИЯ по неговите предложения за СПРАВЯНЕ С ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ. Плюйте плюйте ще дойде 2020 тогава да не ревете къде е Сидеров, защо не го послушахме.

Тогава бързо да правим ел. централа с ромско задвижване, само трябва да произведем достатъчно количество колелета. ДА въртят педалите там и да произвеждат електрика :))))) Срещу една баничка и едно кисело мляко на ден. И без това за друга работа образование нямат. Майтапа настрана, но ако Цвък цвък си вярва, че от циганската популация става читава работна ръка, да си я вземе в полицията. А ние ще си станем сами пазачи, щото то друго няма да има.

И като избягат всички и нама кой да работи и да внася - какво ще правите :)

Абе цвъки що не земеш служебния си пистолет и не се гръмнеш право във вакума между ушите си? Хората са прави - няма да има работещи ще има бягащи, а след това гюбеци и къртене на дограмата на парламента за огрев.... малоумник с малоумниците!

А тебе защо те замете?

Циганин и работа,нещо сте се объркали. Пази боже да чакаме на ромска икономика

Така е! А Цеко нещо се е объркал. Че делът на циганите в трудоспособна възраст ще е толкова процента е ясно, но това не означава, че ще работят. Или иска да ги прави IT специалисти?

Роми - те кога са работели???

Като главен манипулатор на избори и изборни резултати, Цветанов се е ориентирал към ТВЪРДИТЕ избиратели на ГЕРБ - циганите. Лсно е да се владее този електорат кебапчета, бира, ракия и по 50 лв, на калпак и ГЕРБ пак са тук...:(

Не ,няма да са трудещи се.Нима тези,които сега карат населението да пищи от тях са трудещи се?Може,но в другият отбор-играят по тъмни доби.Късно е за всякъкви цивилизовани начини този етнос да стане като другите ГРАЖДАНИ на БГ.Докато партиите ги дондуркат няма да се оправи.А ще става още по-лошо.

Това другото НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЦЦ да не остане по-назат и то ДА СЕ ИЗХОДИ В МЕДИИТЕ ПО ГОЛЯМА НУЖДА. Цигани да работят това не го е постигнало човечеството от ХИЛЯДОЛЕТИЯ та сега ЦЦ ще го направи. (Изключвам много малкото цигани които са образовани и трудолюбиви, но те са под 1 процент и са естественото изключение от общността)

Как си го представя това нещо, ром да работи?

Аз знам за РОМ С КОЛА! Приятно питие в горещини! Другото е несъвместимо.

Не, това означава, че и родните инвеститори ще напускат страната :) Аз не си го представям това циганите да работят, не знам кви са тия фантазии...

...от всичко това следва, че чуждестранните работодатели/инвеститори след няколко години ще започнат да напускат страната . В момента единственото , което ги привилича е евтината специализирана в някои сфери работна ръка. Не искам да поддържам стереотипи, но досега в целия си трудов стаж не съм им колега циганин...

Те на тях разчитат днешните политици. Дори да избягат българите, поне ще останат мангалите, да им бачкат за без пари и да метат гюбеци. Политиците са се загрижили за бъдещето на циганите в бъдещата Мангалия. Е това е, с ниските доходи целта е да изгонят българите, а циганите могат да си ги управляват после както си искат.

Кво ще бачкат мангалите?

Циганиниработа?!?!?!

Лъжи след лъжи - циганите са над два милиона души. И се плодят в геометрична прогресия. Тъпи, лениви, крадливи, враждебни, агресивни, коумпирани, нахални, нечистоплътни, напълно деградирали, рушащи, необразовани, противни, излишни, заплаха за сигурността на бялото ни население - какво още? Каква работна ръка, бе? Два милиона метачи - това е много. Добре, че още не са се организирали във въоръжени катуни, готови да тръгнат против държавата ... Но и това ще стане с политици като настоящите, лидери на криминални сдружения-партии.Такъв кошмар никога не се присънвал на нещастните български граждани...

За съжаление си много много прав! Жална ни майка с такива управляващи позволяващи всичко това да се случи!

За какво са ни тогава магистрали? Не е ли по-добре да правим черни пътища за каруци с подходящи места за разпъване на катуни близо до обезлюдени български села?

Айде стига бе. Два вица на куп. Първия "Цветанов пресметна". И втория, мангалите щели да почват работа.

Не... Няма да работят Цвъ Цвъ 23 % роми. Много са ти зле сметките. И един процент няма да намериш работещи. Проблема обаче е друг. Догато идват на власт идиоти като теб, до 2020 ще има само роми в България. Всъщност няма да има повече България, Цинганария. Така, че гледай да си шътнеш апартаментите на хубавите цени сега, че после ще видиш продажба през крив макарон.

Е, те други не останаха в тия л...на!