Камерън закрива колежи и намалява помощи заради имигрантите

Великобритания ще закрие мнимите "колежи", ще намали социалните помощи за пристигащи без работа и ще спре да рекламира работни места в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Камерън закрива колежи и намалява помощи заради имигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблемът са идващите отвън но кой им създава възможност да влиза с измама-хората отвътре!Самите англичани мамят държавата си за да богатеят-тези несъществуващи колежи и др чии са и как са създадени?

Правилно, злоупотребите трябва да се спрат - тези с фалшиви колежи, с право да живеят семейно и с помощите за деца. Аз като данъкоплатец в цивилизована европейска страна съм ЗА! А против мюсюлмани, будисти и всякакви други религиозни групи нямам нищо против, стига да са честни, да работят и да спазват установените местни правила

Да се концентрират върху огрничаването на имигрантите от арабските и мюсюлмански страни, заради които един ден ще сме свидетели на война в сърцето на Европа. Непонятно ми е как може религията да има специална защита в светски държави - това са чисти идеологии които нямат място в съвременния свят. Който иска да си вярва и във феята от Питър Пан, но да не натрапва своите простотии на другите.

Искат и те да затъпеят порядъчно. Впрочем, "Оксфорд" означава "волски брод с укрепено място". Като си напълнят колежите с албанци и танзанийци, тогава ще ги питам...

В АНГЛИЯ 50-70% ОТ КОЛЕЖИТЕ СА ПЪЛНИ С МЪРТВИ ДУШИ.ПОНЕ ДОКАТО БЯХ АЗ ТАМ ЕДНО 30% БЯХА ЗАКРИТИ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА. ТЕЧАХА НЕПРЕСТАННИ ПРОВЕРКИ НА ИСТИННОСТТА НА ПОДАВАНИТЕ ИМАНЕ НА СТУДЕНТИ В ХО. КАМЕРЪН Е ВЕЧЕ ХВАНАТ ЗА ТОПКИТЕ, АГОНИЗИРА В ПАРАНОЯ ОТ СТРАХ ОТ "INVISIBLE ENEMY"...АНГЛЕТА ДВУЛИЧНИ, СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА.....

В Англия всичко било на ред, само дето нямало вече англичани дето искали да работят. От време на време намирали по някой закъсал чужденец, дето се излъгвал да им работи. Но като поработел някой и друг месец и той виждал, че не си струвало и така нататък и така натък. Сега като спрат парите от дебелите руснаци то тогава англичаните май съвсем ще го закършат. И да пият бира и д а не пият в България, няма да могат да се утешат.

КОГАТО ГРАБЕХА ЦЯЛ СВЯТ И РАЗДАВАХА МОРАЛ И АКЪЛ БЕШЕ ДОБРЕ, СЕГА ОБАЧЕ ТРЯБВА И ДА СЕ СПАЗВА ПРОКЛАМИРАНОТО , А ТОВА ВЕЧЕ Е ТРУДНО И НЕИЗГОДНО. ЕМИГРАНТИТЕ ТРЯБВА ДА СА САМО С ВИСШЕ ПЛАТЕНО ОТ СОБСТВЕНИТЕ ИМ СТРАНИ, А ТЕ ДА ГИ ПОЛУЧАТ ДАРОМ.

Теб какво те засяга - нали няма да ходиш там! Ами пази България от арабески пълчища, не ги мисли англичаните!

Хубаво е и в Б-я някой да понамали малко университетите с новите им филиали и колежчета. Всеки слага специалности, каквито ги няма и се разширяват ли разширяват. ТУ с икономките му, с правото му.

Как?! Няма ли да приемат украинци? И нали кризата в Европа свършила била? Що са толкова стиснати образците на демокрацията и хуманизма?

Клиникaтa в Суходол имa свободни местa и може дa приеме определен брой aнгличaни aлкохолици бежaнци ! Нa тяхно място нa обменни нaчaлa нa островa ще се изпрaтят роми от Столипиново,Фaкултето,Aспaрухово и други елитни квaртaли.Прогрaмaтa се нaричa "Aз зa тебе,ти зa мен"Прогрaмaтa се оглaвявa от Aзис и Цветелин Кънчев,спонсорирa се от фондaциятa нa Цaр Киро " Роми и цигaния без грaници " Почетен член е Ивaйло Московски.

Този сега се сетил за колежи, изискавния за хазай и банкови сметки - преди 10-15 години,още докато имаше визови ограничения за нас, колко народ използва тази врътка с колежите и станаха колежани там, завинаги.А да не говорим,че да си откриеш банкова сметка беше най-фасулската работа - е, сега не е така, но... след дъжд качулка.

Зaрежи го Обонго тоз бял дом,идвaй тукa брaт ми,стaвaй ром! Ще ти нaйдем тукa млaдa булкa гювендия,дa ти прaви яко шукaрия! Мaлко си по-мугaв ти от нaс,aмa ний не сме рaсисти,тъй,че голям прaс! Ше ти.подaрим кaруцa с кон,дa събирaш метaли и нaйлон.Кaмерaн пристигнa вече имa си нов фургон.Зa теб ще посaдим бaнaново дърво,лиaни и.тревa дa се чуствaш кaкто в джунглaтa в естественa средa......( следвa продължение )

Англия се превръща в арабско-мюсюлманска държава, но това е тяхното право на избор. Войната на цивилизациите по Самюел Хънтингтън ще се сбъдне, но едва ли ще започне от Англия. Виж французите не са толкова лицемерни и единствено страхът от обвиняване в расизъм ги спира да нарекат нещата с истинските им имена.

Крaйно време е aнгличaните дa си събирaт куфaрите и дa си търсят другa държaвa,зaщото 43 млн.укрaйнци скоро ще нaводнят островa,нaли ще ги приемaте в ЕС.Гермaния е зa турците,Фрaнция е зa aфрикaнците,a СAЩ вече сa превзети от китaйците и лaтиноaмерикaнците.Aнгличaмите сa много грозни порaди мaсови кръвосмешения,нaщите роми ще ги aшлaдисaт !

Истината е толкова елементарна, че чак леко прозаична. Народите от бившите колонии изяждат главата на колонизаторите си.

Късно е Камеръне за китка! Острова е голямо циганско гето. Съвсем скоро местните цигани ще ти спрат заплатата, защото не остават достатъчно за помощи.

Нас гордите, красиви, безкрайно знаещи и умни българи тази новина не ни засяга! Ние сме изградили просперираща и силна държава по наш образ и подобие заради което цял свят ни завижда! Никой горд потомък на Крали Марко не би отишъл да слугува на простите, мързеливи англичани - те нямат образование, наука, изкуство! Всичко хубаво идва САМО от България - и една МАЛКА част от Македония!

Време беше да си кажем истината в очите и без заобикалки :D

Нали знаеш, че Крали Марко е бил османски васал и се е сражавал на тяхна страна?

Не са достатъчно строги мерките на Камерън, трябва да са още по-строги. Мисля, че е най-добре да си командирова български служителки по всички всички бюра по заетост и Цоциални служби, за да проверяват документите на кандидатстващите за помощи - ще ги отказват със страховития си вид, ще ги гонят с миризмата си, ако и това не помогне ще влезе в сила тежката артилерия на крясъците, ако кандидастващия все пак е по-упорит накрая ще се откаже съвсем от некомпетентността им.

Какво стана с онези петнадесет милиона българи нанесли се на острова след новата 2014 година? Тях какво ще ги правим?

Всъщност в Европа става следното. Взимат от работещите и способните за да плащат на неработещите и необразованите, които нямат абсолютно никакъв стимул да се развиват и основното им занимание е мързел и размножаване. Това ни чака и нас с наплива на нелегални емигранти, които благодарения на външен натиск и на адвокатска алчност ще получават статут без причина. Българите ще обедняваме все повече за да храним чужди , а не свои. Което ако познаваме библията е нарушаване на божия закон.

при нас става същото.Кой мислиш храни, плаща тока и водата на циганите?

Това "нещо" Камерън или Камерун, е голям смешник, да ви кажа! Ако погледне жалката си страница Великоизмамия, само за кратко да излезе на улицата ще разбере, че има гооолям проблем! И той е, че не хората, които идват да работят и учат там са проблема. Проблемът му идва от Сомалия, Гана и т.н. които идват със статут на политически имигранти, не работят, не плащат нищо никому и просто си смучат държавна пара. Хората, които отиват от България, Румъния и Полша, работят здраво и то работа, която нито един Великосмешник няма да работи, както и плащат данъци и осигуровки. Живеят като кучета, а са Европейски граждани и в повечето случаи, дори живеят по-зле от онези "политическите", които не са нищо друго освен едни икономически имигранти.

Desislava

Истината е, че тези от Гана и т.н. са желани в страни като Кралството, защото колкото и помощи да им дадат, те всичките ги харчат там на място и дори не си мечтаят за добра работа. Това помага на икономиката повече отколкото един българин, който спестява всичко и го носи в БГ, макар че работи като кон. А ако вземе да остане в Кралството, то иска и по-добра работа и си мечтае неговите деца да не са бачкатори.... Това не помага на англиската икономика изобщо, защото капитализмът работи при усилено потребление - харчи всичко сега и на място и ще видиш как ще те заобичат!

Е, какво търсят тия работливи европейци в гадната Англия! Нямат ли си собствени страни в които да работят - или май не им стига пипето да изградят проспериращи общества и бягат при уж най-простите и мързеливи англичани!

някой деца на тъпи мафиоти комунисти се опитват да учат във великобритания, но не успяват , защото там не става с връзки и умират от яд

А ти какво си учил като не можеш да спрягаш множествено число?

Александър

Като ще си буквояд, пич, не е зле да научиш, че спрягаш глаголите. Бъркането на Й и И в единствено и множествено число е правопис. п.п. Поне 7 човека, са също толкова неграмотни като тебе, но се чувстват достатъчно знаещи, за да дават оценки и присъди :)

Тоя, нещо не го слуша главата. в 21-ви век, да се опитваш да капсулираш държавата си? От това директно ще пострада бизнеса. Нека! Те и без това са най-динамично развиващата се европейска икономика - време е да се позапре малко.

От това да имаш за приятел англосакс, по-лошо е само да го имаш за враг:)))

светът говори на английски и пет пари не дава за разни изостанали комунисти на балканите тъпи роби и слуги на русия

Не само светът, но и младежите в БГ...

но това не е заслуга на този на снимката и сънародниците му отдавна вече.и между другото-коментарът ти е най-меко казано доста тъп....

За да сте сигурни, че кандидатствате в истински колеж/университет, кандидатствайте само чрез UCAS (Universities and Colleges Admissions Service)!Безплатно е!

много си далече от истината за англичаните в чисто човешки аспект,явно ги познаваш само от филмите.това са подли,лицемерни и егоистични хора.освен това и доста нечистоплътни и мързеливи.

То и във филмите не са много по-различни

Виждам, че ти познаваш много англичани :))) Пък българите сме красиви, умни и неоценени, нали? Особено ти.

отговор очаквах.и да,познавам.яд ли те е?

Камерън е премиер на Великобритания и защитава само и единствено интересите на Великобритания за което БРАВО!....пита се кога и България ще има премиер който да зашитава само и единствено интересите на България?

humfry

Пита се и кога ще се намери в момента държава, която да осъди действията на Великобритания? Винаги се намира кой да осъди действията на Русия, на България, ама никога на определени държави.

на невеликобритания ама друг път.защитава интереса на обонго.това е.

Ако не го бяха размазали на последните избори точно с такава платформа и с изгледи за тотален разгром на следващите - знаеш ли кога щеше да се реши на подобни действия. Да, опитва се и отпреди изборите да действа с такава политика, ама се засили точно след като Фарадж го размаза, обещавайки по-строги мерки спрямо чужденците. Иначе не си мисли, че тия мерки ще засегнат арабите и бангладешците - огромна част от които са неграмотни и живеят точно на помощите. И като процент и като бройка са далеч повече от неграмотните идващи от Източна Европа. Така, че тая политика е насочена към европейците, не към арабите и маймуните от Азия. Както са индианците от Южна Америка за Испания.

Не се преставя от коя кочина е, но прилича сташно на прасето Чърчел, дето искаше, София да да изоре, картофи с английска помия да лоче , но слава Богу, вери- вери полуде, та на РБ дева Й се !

Нормално е да защитава държавата си, но в случая е чист популизъм! Много добре знае колко са мързеливи и некъдърни британците, и без имигрантите, икономиката им ще полети като гюле надоло! Надали ще го направят точно така, както се пенявят! Другото което е факт, че и сега си имат огромно колочество мангали, които да вършат черната работа, но и от тях болшенството са търтеи!

имаме си достатъчно наши мангали (индийци, пакистанци и друг подобен сбирщайн - които знаят само деца да правят, щото не се изисква ум) та да приемаме и други пан-европейски подобни ....

Хохохо. После се очаква инсталация на газови камери, като ще се сложи минимален лимит на изгорените мними студенти/емигранти. Ама как тези велики демокрации ги влече фашизмът не е истина.

Bell

И как по-точно Камерън "мачка" имигрантите? Вие тук опищяхте света, заради дузина сирийци. Ама че сте лицемери. Разбира се, че няма да позволява социалната емиграция. Отиваш там , регистрираш се като безработен, и бозаеш от социалната система. Правят 5 чавета, и пак бозаене. Че къде и кой дава така? Крайно време беше Великобритания да вземе мерки. А колониите им отдавна вече са независими държави, така че моля да не ползвате това като оправдание за омразата ви към Великобритания :)

humfry

Независими, друг път!

Bell

Точно независими са. Под зависимостта на Великобритания, колониите им процъфтяваха, там живееха бели, образовани хора. После когато короната се махна от там, шимпанзетата показаха истинската си същност - че не могат да живеят като един цивилизован народ, какъвто е английският. Хайде, хейтвай си. На кого на острова му пука за мнението ти изобщо :)

Отдавна, отдавна, колко да е отдавна? Като сметнеш, че са били ограбвани около 5-6 века, а са свободни от около 1 век, значи не е толкова отдавна! А като прочетеш за какво грабене става въпрос тези 5-6 века, за какви мащаби на търговията с роби, злато, диаманти, залежи, природни богатства, робовладелството - робите са им били безплатна работна ръка и безплатни войници...

Ни си някакъв смешник нали? За да се регистрираш за безработен трябва да имаш минимален стаж там! А след като си внесъл вноски не виждам причина защо да не може да се ползваш от правата си? Или емигрантите трябва само да работят, плащат данъци и да не ползват никакви облаги?

humfry

Империята е свикнала да има безплатни роби!

ако си плащал две години осигуровки имаш право на всички помощи които се полагат.

Всяко идиотско деяние, има своето философско оправдание, коУега! А колкото до "омраза към Великобритания", не виждам някой да проявява такава... По-точната дума е "презрение"... и то, по-специално отправено към бледият "козунак" от снимката, приложена към статията. Но пък, може би, на Вашият черно-бял екран, нещата изглеждат по-простичко... Нормално - на простият човек, всичко му изглежда просто.

камерън не мачка никой, щото нищо не може да смачка решените да живеят в англия пакистанци. всичко това е един долен популизъм, защото друго неговото правителство не е напавило. Но пък си прав за сънародниците, които опищяха света за няколко бежанеца, а сега се чувстват дискриминирани. доста двоен стандарт.

голямо важно, кой ще ви работи черната, тогава да ви видим

humfry

"Той ще се забрани набирането на служители само зад граница, като за агенциите за набиране на персонал ще има законово изискване да рекламират на английски във Великобритания. Ще се намали с над 500 000 броят на свободните работни места, които се рекламират в целия ЕС чрез интернет портал, като целта е британските поданици да имат предимство." Относно езика. Ако трябва да сме обективни и да гледаме както Великобритания гледа на България по отношение на турския език, то това си е жива дискриминация и погазване на човешки права от страна на Великобритания. Значи те, англичаните, открито искат да налагат английския език на всички останали нации. Ами защо тогава България да не може да налага българския /онзи ден попаднах на новини на турски по националната и бях втрещен/? За пореден път прозира двойния стандарт. Що се отнася до работните места. Сигурен съм, че никой не спира британските поданици да работят, ама те нямат желание и са станали доста мързеливи. И като цяло това е нормално, защото те са бивша колониално империя, свикнала да има доста роби. И ако на британците им се работеше или ако ги имаше кадрите, вероятно нямаше да има повече от половин милион незаети работни места.

Bell

Аха, когато става въпрос за вашето добруване, изведнъж ставате много либерални? Но ако чуете език, различен от българския по телевизията или на улицата, скачате като ужилени. Ех, това лицемери бе! Много ясно, че Великобритания ще иска имигрантите там да говорят английски. Това, че те си защитават интересите, а ние не, не е тяхна вина.

"Вашето добруване"? Я марш от където си да си даваш мнението!

humfry

Ти обичаш да си приказваш някакви несвързани общи приказки или така ми се струва само?

Браво. Така се прави. Трябва и нашите мекотели да въведат аналогични законови мерки, защото вече се превърнахме в помиината яма на мала азия и африка.

Къде ги стяга чипика ингилизите?! Искат да има огреничения за българи, поляци, румънци, руснаци и др. хора от т.н. бели страни, а за английски поданици, вкл. пакистанци, индийци, черни, жълти и т.н., които вече може би са повече от самите англичани да няма проблеми!? Явно ингилизите са загрижени, че нашите хора са им сериозна конкуренция за добрите раб. места и искат да имат такава.

Стяга ги там , че почва да се налага да делят заграбеното няколко века с някакви навлеци, които идват на пълчища от цял свят! Ти ако си натрупал състояние и си живеете комфортно с твяота фамилия, а изведнъж почват да идват неканени гости да живеят и те добре като теб, какво ще направиш?

Ако съм работодател и ти - българин кандидатстваш при мен на работа и като качества - професионална, езикова и др. подготовка превъзхождаш всички други кандидати с "английско" гражданство, няма да се поколебая да наема теб на работа!? Това не искат ингилизите - свободната и честна конкуренция и я ограничават по административен път! Нарушават и хартата на ООН за правата на човека и свободното придвижване!

Истината е, че с поредните си тъпи мерки, Камерън ще вгорчи живота на образованите и работещи хора, който искат да сменят работа и да бачкат в UK. Нищо няма да се промени за отрепките, които заливат Англия с родите си безкрайни и крадат, просят и чакат само помощи и общински жилища. В UK очевидно не могат да разберат, че проблема не са им EU емигрантите, а купищата 'черни приятели' на Кралството, които чакат на опашка пред офиса на UK Border Agency до Tower bridge.

като работеща в лондонска община мога да ка ж а ,че тези мерки ще увеличат престъпноста. питомците които живеят в общински жилища ще продъл ж а т да раждат по 10 деца и да живеят от техните помощи.за тях не е проблем да убият някого защото в затвора им било по добре,не мислели за сметки.

Пишеш глупости

кое е глупост? готова съм да поспорим по темата,сподели твоя опит.

Българи и румънци, които емигрират в Англия са само повода, за да ограничат наплива от бившите си колонии. Проблема е, че не е партийно и морално издържано да стопираш хората, от чиито земи си грабил векове наред, а тях си ги търгувал като роби! Българи и румънци нямат нищо общо с възхода на империята и като такива са удобни за избърсване на ръцете. Както винаги

Това е добре за Англия. Лошото е, че ние не провеждаме политика за ограничение на имиграцията към България и емиграцията навън. ЕС ни срина и заради бягащите в чужбина. Те сриват българската икономика, а и не само нея. Може би трябва да забраним рекламата и записването за чужди университети тук. И разбира се да наложим контрол над раждаемоста, че циганите да не се рамнжвата така.

Наистина ли мислиш, че политиците тук ще наложат или променят каквото и да е? Загубени надежди,приятелю,обаче идеята си е добра.

И на какво по точно ще се научат в българските университети? Може би че след като си плащаш е задължително и да вземеш диплома без никакви знания по специалноста?

Мъжки, и как ще ме накараш да живея с човек (тук малко насилваме дефиницията, за да включи и теб) като тебе, дето го тегли към феодализъм? Ако искаш да бачкам във фирмичката на баща ти за 560 лв, а ти да си ми мениджър. Искаш ли? ;) Когато шефовете в България започнете да се държат с персонала като с хора и да плащат като на бял човек, може и да се замисля. Дотогава ще страдам горко навън.

...а кога ще вземат мерки за да научат населението на трудови навици, защото позициите, на които работят емигрантите са такива,на които англичаните не желаят да работят, т.е. черната работа им се върши предимно от емигранти. Искам да видя англичанин да бере целина и айсберг по полетата както студенти от източноеовропейските държави!!!!

И аз. Както и да видя англичанин продавач в магазин, шофьор на автобус, работещ в чистотата или на строителен обект, но не като мениджър. Няма кой да им работи.

Абсолютно съм съгласен. Около 750 хил. работни места от предлаганите около 1,5 мил. в този интернет портал са за UK, как си представя г-н Камеран -англичанин да бере ягоди, или да разнася пици вместо да си живее на социални помощи ( от вноските и данъците на емигрантите ) и да да си пие уискито на Слънчака..

На скапаната ракета - космосът и крив... Този "човечец" свирещ на тънката струна на национализма, явно изобщо не осъзнава накъде "бута" собствената си държава. Неспособен да направи, каквото и да било за стабилизиране на икономиката и държавата, единственото му "занимание" е да обвинява за всичко емигрантите, които му "съсипват" империята. Жалка история и истерия по британски! Докато газеха из колониите си, нямаше проблем а сега, когато ги налазиха тях, предимно поданици от бившите им колони - рев до небесата! Чудно, защо след като искат толкова да си се изолират, не си построят тяхна "китайска стена" и де се приключва. Омръзна ми да ме занимават с миграционните проблеми на тези бивши колониалисти.

Bell

Господин социалист, ако не сте забелязали, Европа последните години е заприличала на едно гето, и не е лошо да има и малко политици, които се грижат за НАЦИОНАЛНИТЕ (да не се бърка с интернационалните) интереси на страната си. Е, Камерън не е такъв, той е един прост популист, който няма топките да направи каквото и да било.

Г-н ГЛУПOСТ! Интересно, от къде заключихте, че съм "социалист"... Може би, защото наричам UK с истинското й, историческо обосновано наименование "колониална държава"? Е, за виден елементарист, като Вас употребяването на някои, категории очевидно водят еднозначно, САМО до един извод..., както и еднозначно може да се "извади" и изводът, че сте тъп, от тъпият Ви коментар... ...Айде и на Вас, също...

като е скапана тази ракета защо не се качите на друга а напъвате за скапаната?!?

Напъващите се за европата са аутсайдери тук. Иначе той е закъснял. Обаче на мен ми е кеф да са гето защото друго не заслужават гадините.

Кои са тези, дето "напъват"?! Да не би ТЕБ, някой да те "напъва"?!... Нещо, "напънат" ми се виждаш...

Bell

Този в края на мандата си ли ще се сети, че бе избран като десен кандидат? х)

Ко речИ?! Това, че "мачка" емигранти го прави "по-ляв" ли?... Нещо, май не ти достига сивото вещество...

Bell

Кой и кого мачка? Да се възползваш от социалната система ли е повод за гордост на емигранта? Разбира се, че ще ограничи привилегиите, да не би някой да ви е длъжен? Ама вие така сте свикнали, от татово време - все някой да ви е длъжен и да се грижи за вас х)

Скапана държавичка е UK - не разбирам защо толкова много хора и българи напират да емигрират там. Има къде къде по-малко расистки и гостоприемни страни за емиграция в Европа, а и по света.

Емигрант си до гроб. Няма държава в Европа където да си равен с останалите.

Разбирач си - не коментирам емигрантството като цяло и това дали си чужденец навсякъде - защото тука си прав. Коментирам това, че има по-лесни за устройване и живот държави от UK.

Александър

Батка, това кой те излъга? Ако не можеш да вържеш една приказка на местния език и се държиш като дръвник какъв да си? Виждал съм българи, които си искаха огънче с "give me light" след 2 години в ЮАР... Ако не знаеш, е изключително грубо да се обърнеш така към непознат. Тия гадни лицемери държат на добрия тон, мамка им!

не са ми много ясни минусите към това мнение.човекът много точно го е казал-юкей наистина е доста лош избор за емиграция особено за българи.недейте гледа само бигбен и парковете....те са за екскурзия,не за емиграция.

Цяла Европа е пренаселена с емигранти от други континенти. Не само Англия. В Италия(особено на долу) като ходиш по улиците и си мислиш,че си в Африка. В Германия ,че си в Турция, В Франция , че си в близкия изток. Където е пренаселено е трудно за емиграция.

много мътен текст. абсолютнио безинтересна и манипулатоивна статия.трябва дебело да се подчертае че граждани на европа не са сус статут на емигранти. всички тези мерки се отнасят за граждани на държави извън европа и нямат никакво отношение към българите.

В Боргаския офцевъден, дал на РБ без.глав. шуменската прокорорка Ася Петрова, крие се като кадъна в Куртежа на Цецо Или ПУ-то , средище на Онодиси и Каузи, там преподава Трактора, там се доучи и Умен Петков, оня, в Плевенските шадравани пикаещия Той дето изгони Бойко от всички РБ-Меверета, направо му вгорчи живота и му секна рахата !

Реципрочно България да приеме "строги мерки" към английските туристи у нас.

Туристите носят пари. Има правило, че по силния мачка по слабия, а България е по слабата.За съжаление е така. Като най бедната страна ЕС всички ни мачкат до отказ.

Това правило за джунглата ли се отнася?

а, по-силен е този, които намери начин да убеди другия, че е по-слаб

Английските туристи у нас са куп пияници /поне повечето/ и създават само проблеми.

И къде в законите го пише това правило ? :)

Аз пък не разбирам защо този господин на снимката се държи сякаш целия свят иска да дойде в дъждовната му страна?Тя изобщо не е вече това притегателно място което беше.Отвратителен климат,високи цени особен наеми и транспорт,тъпкано с мангали и чернилки по улиците.....пък и да си го кажем направо-самите англичани са си доста некачествени,нечистоплътни и лицемерни хорица....

мисли за идните избори и как да измъкне малко гласове от лейбъристите, чиито контингент са тези хорица дето мрънкат, че емигрантите са им виновни за всичко в живота - та и затова емиграцията е на мода. Ще мине време, друи времена ще дойдат, но до 2015 така ще е. Като нас българите и те немогат да намерят сила да си кажат истината в очите, а търсят виновни другаде. Все пак има и много, които имат интерес от имиграцията в страната, затова и хората си намират работа и работят и се устройват лека-полека. А мрънкащите ще са безинтерестни до следващите избори... пак подбно както при нас...

Трябва и в България да приемем британските антиимиграционни закони.